Ένα βήμα πριν τον εμφύλιο ο Καναδάς. Ο σιωνιστής νεοταξίτης Τριντό,  έδωσε εντολή στις δυνάμεις ασφαλείας – Συλλάβετε τους ανεμβολίαστους”

Ένα βήμα πριν τον εμφύλιο ο Καναδάς. Ο σιωνιστής νεοταξίτης Τριντό, έδωσε εντολή στις δυνάμεις ασφαλείας – Συλλάβετε τους ανεμβολίαστους”

2 Φεβρουαρίου, 2022 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Μοίρασέ το
Ένα βήμα πριν τον εμφύλιο ο Καναδάς. Ο σιωνιστής νεοταξίτης Τριντό,  έδωσε εντολή στις δυνάμεις ασφαλείας – Συλλάβετε τους ανεμβολίαστους”

 

Η Βασιλική Καναδική Έφιππη Αστυνομία (RCMP) έδωσε τελεσίγαφο στους φορτηγατζήδες να αποχωρήσουν μέσα στις επόμενες ώρες, όπως αποκαλύπτει ο νομικός που εκπροσωπεί τους δυσαρεστημένους οδηγούς.

Ένα βήμα πριν τον εμφύλιο ο Καναδάς. Ο σιωνιστής νεοταξίτης Τριντό,  έδωσε εντολή στις δυνάμεις ασφαλείας – Συλλάβετε τους ανεμβολίαστους”

 

Στον Καναδά παίζεται σε πρώτη φάση το παγκόσμιο παιχνίδι των νεοταξιτών σιωνιστών… εκεί θα κριθούν πολλά…

Επόμενο, η Αυστραλία και τρίτο οι χώρες της Ευρώπης…

Η Ελλάδα τελευταία και καταϊδρωμένη, δεν δείχνει τάσεις αντίστασης…

Η λύτρωση θα έρθει από το εξωτερικό, αν έρθει και με την προϋπόθεση πως δε είναι όλα στημένα για να έρθει το χάος ως… σωτηρία και ο Αντίχριστος που περιμένουν τα ερπετά.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Κοντά σε εμφύλιο βρίσκεται ο Καναδάς, λόγω των ιδεοληψιών του πρωθυπουργού, Τζάστιν Τριντό, ο οποίος –μετά τους BLM– στέλνει τις δυνάμεις ασφαλείας να συλλάβει τους πολίτες που διαμαρτύρονται για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό. 

Η Βασιλική Καναδική Έφιππη Αστυνομία (RCMP) έδωσε τελεσίγαφο στους φορτηγατζήδες να αποχωρήσουν μέσα στις επόμενες ώρες, όπως αποκαλύπτει ο νομικός που εκπροσωπεί τους δυσαρεστημένους οδηγούς.

Ο δικηγόρος των πολιτικών ελευθεριών Τσαντ Ουίλιαμσον με έδρα το Κάλγκαρι αποκάλυψε ότι αξιωματούχοι της Βασιλικής Καναδικής Έφιππης Αστυνομίας παρέδωσαν το τελεσίγραφο σε εκπροσώπους από το «κονβόι ελευθερίας». «Η αστυνομία ουσιαστικά αποκλείει όλες τις διαπραγματεύσεις», είπε

«Η αστυνομία ουσιαστικά έχει αποκλείσει όλες τις διαπραγματεύσεις. Έχουν επισημάνει ότι έλαβαν εντολές πορείας ουσιαστικά για να ξανανοίξουν τον αυτοκινητόδρομο. Άφησαν να εννοηθεί ότι θα κατασχέσουν εξοπλισμό και θα ανοίξουν ξανά τον αυτοκινητόδρομο», πρόσθεσε.

Ο Γουίλιαμσον συνέχισε εξηγώντας ότι ο νόμος -τουλάχιστον στον Καναδά- δεν είναι με το μέρος των φορτηγατζήδων και ότι η αστυνομία είναι έτοιμη να παίξει «σκληρό πόκερ» μετά από τέσσερις ολόκληρες ημέρες διαμαρτυριών. «Υπάρχουν διάφορα νομοθετήματα και κατηγορίες που μπορούν ουσιαστικά να επιβληθούν ενάντια στους ανθρώπους που παραμένουν.

«Δεν πρόκειται να συζητήσουν τίποτα περαιτέρω με τους διαδηλωτές», πρόσθεσε ο νομικός «Έχουν επισημάνει ότι όσοι φεύγουν τώρα είναι ελεύθεροι να το κάνουν. Όσοι μένουν πίσω, θα συλληφθούν»

Χιλιάδες ακόμη διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν στο νοτιότερο σημείο της επαρχίας της Αλμπέρτα, μπλοκάροντας το πέρασμα στην πολιτεία Μοντάνα των ΗΠΑ.

 

 

Ο εκπρόσωπος της αστυνομίας στην Αλμπέρτα σχολίασε την αντιπαράθεση στη Daily Mail. «Αυτό που μπορεί να ξεκίνησε ως ειρηνική συγκέντρωση γρήγορα μετατράπηκε σε παράνομο αποκλεισμό. Ενώ η αστυνομία της Αλμπέρτα είναι σε θέση να επιβάλλει το νόμο, είμαστε σε συνομιλίες με διαδηλωτές στο συνοριακό πέρασμα Coutts σε μια προσπάθεια να βρούμε μια ειρηνική και ασφαλή λύση για όλους τους εμπλεκόμενους. (…) Οι διαδηλωτές τελικά επέλεξαν να μην συμμορφωθούν.

Πλέον αναλαμβάνουμε περαιτέρω δράση, καθώς αυτός ο αποκλεισμός συνεχίζει να εμποδίζει την ικανότητα των υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης να παρέχουν πλήρεις υπηρεσίες στους κατοίκους της περιοχής. Έχει επίσης επηρεάσει αρνητικά τη ροή αγαθών και υπηρεσιών και παρεμποδίζει την ελεύθερη κυκλοφορία του κοινού. Ο αυτοκινητόδρομος θεωρείται απαραίτητη υποδομή.

Είναι παράνομη η εσκεμμένη παρεμπόδιση, διακοπή ή παρέμβαση στην κατασκευή, συντήρηση, χρήση ή λειτουργία οποιασδήποτε βασικής υποδομής με τρόπο που καθιστά τη βασική υποδομή επικίνδυνη, άχρηστη, μη λειτουργική ή αναποτελεσματική σύμφωνα με τον νόμο περί άμυνας υποδομών ζωτικής σημασίας της Αλμπέρτα. Οποιοσδήποτε μπλοκάρει ενεργά έναν αυτοκινητόδρομο—ή βοηθά, συμβουλεύει ή καθοδηγεί να αποκλειστεί ένας αυτοκινητόδρομος—μπορεί να συλληφθεί και να κατηγορηθεί βάσει αυτής της πράξης».

 

Το παλαιότερο tweet που «στοιχειώνει» τον Τριντό

Αίσθηση εν τω μεταξύ προκαλεί ένα παλαιότερο tweet του Καναδού πρωθυπουργού στο οποίο φαίνεται να πλέκει το εγκώμιο των φορτηγατζήδων της χώρας του και να τους χαρακτηρίζει ήρωες κατά τις πρώτες ημέρες της πανδημίας, τον Μάρτιο του 2020

Η πολιτική ένταση μεταξύ των δύο μεγάλων κομμάτων αυξάνεται καθώς η αντιπολίτευση επικρίνει τον Τριντό που χαρακτηρίζει σήμερα τους οδηγούς «βίαιους» και «ρατσιστές» για διπροσωπία.

Ο πρωθυπουργός βρέθηκε μπλεγμένος σε μια θύελλα αντιδράσεων μετά από ένα tweet που έγραψε προ διετίεας, επαινώντας τους φορτηγατζήδες στην αρχή της πανδημίας.

«Ενώ πολλοί από εμάς εργάζονται από το σπίτι, υπάρχουν άλλοι που δεν μπορούν να το κάνουν – όπως οι οδηγοί φορτηγών που εργάζονται μέρα και νύχτα για να βεβαιωθούν ότι τα ράφια μας είναι γεμάτα», έγραφε ο Τριντό στο Twitter στις 31 Μαρτίου του 2020, τις πρώτες μέρες της πανδημίας. Όταν μπορείτε, παρακαλούμε να ευχαριστείτε τους οδηγούς (#ThankATrucker) για όλα όσα κάνουν και να τους βοηθάτε τους όπως μπορείτε.

Σχεδόν δύο χρόνια αργότερα, ο πρωθυπουργός φαίνεται να έχει αλλάξει τόνο, επικρίνοντας σκληρά τους δεκάδες χιλιάδες οδηγούς φορτηγών της χώρας του και άλλους διαδηλωτές που ζητούν απλά να τον δουν, για την «απεχθή ρητορική» τους και την υποκίνηση βίας.

Ο Τριντό επιτέθηκε εναντίον των φορτηγατζήδων τη Δευτέρα, μιλώντας από άγνωστη τοποθεσία μετά την απόφαση των Αρχών να τον φυγαδεύσουν από την κατοικία του στην Οτάβα, εν μέσω της αναταραχής .

Η γειτονιά του πρωθυπουργού πλημμύρισε με περίπου 50.000 διαδηλωτές και σύμφωνα με πληροφορίες πολλοί από αυτούς σκόπευαν να αποκλείσουν σπίτια πολιτικών, ανέφερε το CBC.

«Οι Καναδοί ήταν σοκαρισμένοι και ειλικρινά αηδιασμένοι από τη συμπεριφορά ορισμένων ανθρώπων που διαδήλωσαν στην πρωτεύουσα της χώρας μας», είπε ο Τριντό, έχοντας αποκαλέσει τους φορτηγατζήδες που κατευθύνονταν προς την πόλη «μικρή περιθωριακή μειονότητα».

Ο Τριντό εν τω μεταξύ βρέθηκε θετικός στην COVID-19, ενώ δύο από τα τρία παιδιά του διαγνώστηκαν επίσης θετικά. «Αισθάνομαι καλά – και θα συνεχίσω να εργάζομαι εξ αποστάσεως αυτήν την εβδομάδα, ακολουθώντας τις οδηγίες δημόσιας υγείας. Όλοι, σας παρακαλώ, εμβολιαστείτε» είπε.

 

Όταν ρωτήθηκε εάν πρόκειται να συναντήσει τους διαδηλωτές, ο Τριντό είπε ότι δεν ενδιαφέρεται να πάει «οπουδήποτε κοντά σε διαδηλώσεις που έχουν εκφράσει ρητορική μίσους και βία προς τους συμπολίτες τους».

Πρόσθεσε ότι έχει παρευρεθεί και ο ο ίδιος σε διαδηλώσεις όταν «συμφωνεί με τους στόχους» τους, όπως εκείνους που υποστηρίζει το Black Lives Matter.

 

 

Πηγή

Προβολές : 435


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα