Κορυφαία παγκοσμίως προσωπικότητα ο βιοφυσικός Δημήτρης Παναγόπουλος, αποκαλύπτει: “ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΕΣ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΕΣ. ΕΠΙΔΡΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ-ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΔΡΑΣΗΣ...” (βίντεο)

Κορυφαία παγκοσμίως προσωπικότητα ο βιοφυσικός Δημήτρης Παναγόπουλος, αποκαλύπτει: “ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΕΣ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΕΣ. ΕΠΙΔΡΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ-ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΔΡΑΣΗΣ...” (βίντεο)

18 Οκτωβρίου, 2021 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Μοιράστε το

- 746 προβολές ( Μέτρηση έως 03:07:24 )

 

Ο Δρ. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ, θεωρείται παγκοσμίως μια από τις πλέον σημαντικές επιστημονικές προσωπικότητες επιστήμονα που έχει ασχοληθεί με τον κυτταρικό θάνατο, από μικροκυματική ακτινοβολία (κινητά, κεραίες κλπ).

Διώχθηκε από το πανεπιστημιακό κατεστημένο… επειδή τόλμησε(!) να ανακοινώσει δημόσια τις συνέπειες των κινητών στον ανθρώπινο οργανισμό.

Κορυφαία παγκοσμίως προσωπικότητα ο βιοφυσικός Δημήτρης Παναγόπουλος, αποκαλύπτει: “ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΕΣ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΕΣ. ΕΠΙΔΡΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ-ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΔΡΑΣΗΣ...” (βίντεο)

Δεν ξέρω πως να σας πρωτοπαρουσιάσω αυτή την παγκόσμια επιστημονική προσωπικότητα, που πολλοί γνώρισαν από την μουσική του στα χρόνια του ροκ.

Προσωπικά, τον γνώρισα σε μια δύσκολη στιγμή της δημοσιογραφικής μου καριέρας, στο Γραμματικό, μια και είναι κάτοικος της περιοχής.

Στην αεροπορική τραγωδία του HELIOS, στους αγώνες κατά του ΧΥΤΑ και στις φωτιές της Ανατολικής Αττικής το 2009 και ο καθένας μας, από το δικό του μετερίζι, δίναμε τον αγώνα μας…

1985 με μουσικά βραβεία στο φεστιβάλ Θεσσαλονίκης, και με τον αξεπέραστο Μάνο Χατζιδάκι, να χαρακτηρίζει το τραγούδι του Δημήτρη “Αύρα”, σαν το καλλίτερο τραγούδι της δεκαετίας 1980-1990, ως το καλλίτερο, ο Δημήτρης Παναγόπουλος, θεωρείται μια κορυφαία προσωπικότητα παγκοσμίου κύρους στον χώρο της επιστήμης.

Το όνομα του Δημήτρη Παναγόπουλου έχει συμπεριληφθεί δύο φορές ανάμεσα στους 100 κορυφαίους επιστήμονες του κόσμου χάρη στο πολύ σημαντικό ερευνητικό έργο του στον τομέα των βιολογικών επιδράσεων των ηλεκτρομαγνητικών πεδίων (οι θεωρητικές και πειραματικές εργασίες του έχουν δημοσιευθεί στα καλύτερα διεθνή επιστημονικά περιοδικά και θεωρούνται οι πιο έγκυρες παγκοσμίως).

Κι όμως αυτή την κορυφαία προσωπικότητα, την δίωξε το εβραιοσιωνιστικό πανεπιστημιακό κατεστημένο!!!

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Ένας υπέροχος απλός άνθρωπος, ένας εξαιρετικός επιστήμονας παγκοσμίου εμβέλειας, μια μοναδική προσωπικότητα, ένας θαυμάσιος φίλος.

Από τη παρουσίαση στις 5 Νοεμβρίου 2018 στο συνέδριο PHIRE του Λονδίνου.

Ο Δημήτρης Παναγόπουλος, έχει ανακηρυχτεί δυο φορές ως ένας από τους πλέον επιδραστικούς ανθρώπους τού πλανήτη.Το βίντεο εξηγεί πως διασπάται το DNA με την ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία……

Αντί για το βιογραφικό του Ανθρώπου – Επιστήμονα θα σας πω μια πολύ ενδιαφέρουσα ιστορία, που μας δείχνει τι συμβαίνει σε όσους πολλές φορές τολμούν να πουν την αλήθεια, μέσω της επαγγελματικής τους ιδιότητας….

Ο Δρ. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ, θεωρείται παγκοσμίως μια από τις πλέον σημαντικές επιστημονικές προσωπικότητες επιστήμονα που έχει ασχοληθεί με τον κυτταρικό θάνατο, από μικροκυματική ακτινοβολία (κινητά, κεραίες κλπ).

Διώχθηκε από το πανεπιστημιακό κατεστημένο… επειδή τόλμησε(!) να ανακοινώσει δημόσια τις συνέπειες των κινητών στον ανθρώπινο οργανισμό.Αξίζει να διαβάσετε τα επιτεύγματά του, τις σημαντικότατες επιστημονικές του έρευνες καιτις διώξεις  του από τον Καθηγητή κ. Μαργαρίτη.

Δίωξη του Δρα Δημήτρη Παναγόπουλου απο το ακαδημαικό κατεστημένο του Παν/μιου Αθηνών σχετικά με το πολύ σοβαρό ζήτημα του πειραματικά αποδεδειγμένου κυτταρικού θανάτου απο μικροκυματική ακτινοβολία (κινητά, κεραίες κλπ) την οποία τόλμησε να ανακοινώσει δημόσια σε συνέδριο με συνέπεια να διωχθεί απ το γραφείο του.Η ιστορία:

Στις 27 και 29 Απριλίου 2010, προσκλήθηκαν τέσσερις διεθνείς επιστήμονες ειδικοί στις βιολογικές επιπτώσεις των ακτινοβολιών, να μιλήσουν σε συνεδρίαση της Επιτροπής Υγείας του Καναδικού Κοινοβουλίου με θέμα, «Επιδράσεις Μικροκυματικών Ακτινοβολιών στην Ανθρώπινη Υγεία».

Οι επιστήμονες αυτοί ήταν :
1) ο Δρ. Olle Johansson του Ινστιτούτου Karolinska της Σουηδίας,
2) η Δρ. Annie Sasco του Πανεπιστήμιου Bordeaux της Γαλλίας,
3) ο Δρ. Andrew Goldsworthy από το Imperial College του Λονδίνου και
4) ο Δρ. Δημήτρης Παναγόπουλος από το Τμήμα Βιολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Και οι τέσσερις κατέθεσαν με βάση την έρευνά τους, ότι οι ακτινοβολίες μικροκυμάτων που εκπέμπονται από κινητά τηλέφωνα και κεραίες σταθμών βάσης κινητής τηλεφωνίας καθώς και άλλες συσκευές ασύρματης επικοινωνίας όπως ασύρματα δίκτυα υπολογιστών κ.λ.π., αποτελούν σοβαρό κίνδυνο για τη δημόσια υγεία.

Kαι οι τέσσερις, τόνισαν την ανάγκη άμεσης και δραστικής μείωσης των ισχυόντων ορίων ασφαλείας και την ανάγκη επανάληψης κάποιων πειραμάτων με πολύ ανησυχητικά αποτελέσματα, με γνώμονα την προστασία της ανθρώπινης υγείας και ιδιαίτερα των παιδιών που είναι πιο ευάλωτα στις ακτινοβολίες.

Η συνέχεια

Αμέσως μετά την συμμετοχή των τεσσάρων επιστημόνων στη συνεδρίαση αυτή, οι διευθυντές τους στα πανεπιστημιακά ιδρύματα όπου εργάζονται οι τρεις από τους τέσσερις,τους αφαίρεσαν τα γραφεία τους, ενώ ο τέταρτος είχε μόλις πριν συνταξιοδοτηθεί.

Ο Δρ. Δημήτρης Παναγόπουλος είναι ένας εκ των τριών που του αφαιρέθηκε το γραφείο-εργαστήριό του στον Τομέα Βιολογίας Κυττάρου και Βιοφυσικής, του Τμήματος Βιολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών, από τον διευθυντή του Τομέα, Καθηγητή Λουκά Μαργαρίτη.

 

Πηγή

(Visited 745 times, 1 visits today)

Ετικέτες: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΙΝΗΤΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑ, ΚΟΡΥΦΑΙΑ, ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Μπορείτε να κάνετε δωρεά είτε με τον λογαριασμό σας στην Paypal αν διαθέτετε , η και με Visa ή Mastercard μέσω Paypal

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Μοιράστε το