ΜΠΟΧΑ... ΜΠΟΧΑ... ΜΠΟΧΑ... Πανεπιστημιακός τοκογλύφος και παιδεραστής!!!!!!!!!!!

ΜΠΟΧΑ... ΜΠΟΧΑ... ΜΠΟΧΑ... Πανεπιστημιακός τοκογλύφος και παιδεραστής!!!!!!!!!!!

12 Ιανουαρίου, 2022 8 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:931
Μοίρασέ το

 

ΑΣΟΕΕ: Το κατηγορητήριο για τοκογλυφία σε βάρος του Αν. Δράκου (ντοκουμέντο)

Και δίδασκε τα παιδιά των Ελλήνων…  μάλιστα…
Έχουμε σαπίσει τελείως σαν λαός και ως έθνος, ή μου φαίνεται;;;
Και τον κρατούσαν στην θέση του Γιαβρόγλου και Κεραμέως… και είχε και πλάτες… πολιτικές… στα υπόγεια του διεστραμμένου Μαξίμου…
Ζούμε στην χώρα της διαστροφής και της παράνοιας…
Μια τέτοια χώρα, σώζεται μόνον από μια … ισοπέδωση… να γίνουν όλα συντρίμια, μήπως και μέσα απ’ αυτά αναδυθεί το πραγματικό μεγαλείο της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΨΥΧΗΣ.
Εμείς, αποδειχθήκαμε ΑΝΑΞΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΓΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ.
Καλλιόπη Σουφλή
Δράκος

Επίθεση μέσα στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο δέχτηκε ο αναπληρωτής καθηγητής Χρηματοοικονομικής Διοίκησης στο Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων, Αναστάσιος Δράκος, ο οποίος παραμένει νοσηλευόμενος στον Ευαγγελισμό.

Όπως αποκαλύπτει το dikastikoreportaz.gr η συγκεκριμένη επίθεση για την οποία ήδη διατάχθηκε έρευνα από την προϊσταμένη της εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, Σωτηρία Παπαγεωργακοπούλου, σημειώθηκε λίγα 24ωρα πριν ο καθηγητής της ΑΣΟΟΕ, κ. Δράκος, καθίσει στο εδώλιο του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών κατηγορούμενος μαζί με μια κουμπάρα του για το αδίκημα της τοκογλυφίας κατ’ εξακολούθηση και κατ’ επάγγελμα.

 

του ΠΕΤΡΟΥ ΚΟΥΣΟΥΛΟΥ  

 

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο το οποίο βρίσκεται στη διάθεσή μας ο Δράκος μαζί με την συγκατηγορούμενή του από το 2015 μέχρι και το 2019 “αφαίμαξαν” οικονομικά έναν πρώην συνεργάτη του, επίσης καθηγητή, στον οποίο δάνεισαν διάφορα ποσά προκειμένου να “ανασάνει” οικονομικά ζητώντας και λαμβάνοντας υπέρογκο επιτόκιο το οποίο ανήλθε ακόμη και στο 70%!

Συγκεκριμένα, κατά το κατηγορητήριο πάντα, ο Αναστάσιος Δράκος και η συγκατηγορούμενη του εκμεταλλεύτηκαν την οικονομική αδυναμία του Παναγιώτη Διαμαντη, πρώην συνεταίρου του Δράκου, στον οποίο αρχικά (από το τέλος Δεκεμβρίου 2007 μέχρι και τις αρχές του 2013) δάνεισαν 6.624.922 ευρώ λαμβάνοντας τόκο 4.609.183 ευρώ, δηλαδλγ επιτόκιο ύψους 70%!

Στη συνέχεια, τον Ιούλιο του 2016, υπέγραψαν με τον μηνυτή νέες συμβάσεις ύψους 14.330.176 ευρώ για τα “αρχικά δάνεια των 6.624.922 ευρώ, απαιτώντας κατά αυτόν τον τρόπο 7.705.254 ευρώ επιπλέον τόκους τριετίας με ετήσιο επιτόκιο 38,76%”, ενώ τον Ιούλιο του 2016 έλαβαν ως επιπλέον τόκους το ποσό των 912.109 ευρώ.

Δηλαδή, συνολικά, σύμφωνα με το κατηγορητήριο ο καθηγητής της ΑΣΟΟΕ και η κουμπάρα του για αρχικό δάνειο ύψους 6.624.922 ευρώ απαίτησαν παράνομους τόκους ύψους 12.314.437 ευρώ εκ των οποίων έλαβαν τελικά 5.521.292 ευρώ “ήτοι επιτόκιο κατά πολύ υπερβαίνον του ανώτατου επιτρεπτού εξωτραπεζικού από την Τράπεζα της Ελλάδος που για το έτος 2016 είχε οριστεί σε 5,25%”.

Μάλιστα ο Αναστάσιος Δράκος φέρεται να εμφάνισε την κουμπάρα του ως φερέγγυο πρόσωπο με τεράστια οικονομική επιφάνεια, η οποία μπορούσε να δανείσει εντόκως οποιοδήποτε ποσό επιθυμούσε ο μηνυτής για την ανακεφαλαιοποίηση των εταιρειών του και τη συνέχιση των επενδυτικών του έργων “πλην όμως απαιτώντας εκβιαστικά, με τη συνδρομή και άλλων προσώπων ζήτησαν υπέρογκα επιτόκια “με διαρκείς απειλές και συστηματική οικονομική αφαίμαξη του μηνυτή από το 2007 μέχρι και το 2019”.

Μάλιστα ο Παναγιώτης Διαμαντης τον οποίο φωτογράφισε ως έναν εκ των ηθικών αυτουργών για την επίθεση την οποία δέχτηκε ο Δράκος άφησε ερωτηματικά σχετικά με την χρονική στιγμή που συνέβη το επεισόδιο, ενώ αναμένεται να καταθέσει μήνυση για τους υπαινιγμούς του πρώην συνεργάτη του.

 

Ανήλικα

 

Το πλέον δυσώδες και αξιοπερίεργο της υπόθεσης είναι η ασυλία την οποία εξακολουθεί και απολαμβάνει από τις πρυτανικές Αρχές, παρά το γεγονός ότι σε λίγους μήνες αναμένεται να καθίσει στο εδώλιο του κατηγορουμένου για το αδίκημα της τοκογλυφίας, ενώ η εισαγγελία τον ερευνά για αδικήματα που αφορούν γενετήσιες πράξεις σε βάρος ανηλίκων, κακουργηματική απιστία και πολλά ακόμη!

Η εφημερίδα «ΜΠΑΜ στο Ρεπορτάζ» είχε αποκαλύψει ολόκληροτον φάκελο της σκοτεινής υπόθεσης, ο οποίος, μεταξύ άλλων, περιέχει τις συγκλονιστικές καταθέσεις τριών συναδέλφων του πανεπιστημιακού με συγκλονιστικές περιγραφές σχετικά με τα ανήλικα αγόρια τα οποία συνήθιζε να «ενοικιάζει» στη Ρουμανία, ενίοτε και στην Ελλάδα, αλλά και τις σχέσεις που διατεινόταν ότι έχει με τον καταδικασμένο για παιδεραστία Νίκο Γεωργιάδη καθώς και άλλα πρόσωπα του πρωθυπουργικού περιβάλλοντος!

Η αλληλουχία των γεγονότων καταδεικνύει ότι κάτι σάπιο υπάρχει στο βασίλειο της Δανιμαρκίας και επιβεβαιώνει το γνωστό ρητό που λέει «δάσκαλε που δίδασκες και νόμο δεν εκράτεις».

Είναι ενδεικτικό ότι για τις ημέρες και τα έργα του καθηγητή του Οικονομικού Πανεπιστημίου, καθώς και άλλα σκάνδαλα στην ΑΣΟΕΕ είναι ενήμερος τόσο ο πρώην υπουργός Παιδείας, Κώστας Γαβρόγλου, όσο και η νυν υπουργός Νίκη Κεραμέως, καθώς και οι πρυτανικές Αρχές.

Ενήμερος είναι, από την 1η Ιουλίου 2021, και ο ίδιος ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, καθώς και ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Βασίλης Πλιώτας. 

Τους προαναφερόμενους ενημέρωσε πανεπιστημιακός καθηγητής, ο οποίος μόνον ως αντικυβερνητικός μπορεί να χαρακτηριστεί.

Οι καταθέσεις είναι συγκλονιστικές καθώς προέρχονται τόσο από τον πρώην συνέταιρό του Δράκου όσο και από δυο, άσχετους, καθηγητές της ΑΣΟΟΕ οι οποίοι πλέον έχουν συνταξιοδοτηθεί.

Στην δική του κατάθεση ο Παναγιώτης Διαμαντης επεσήμανε ότι τον Φεβρουάριο του 2016 κατά τη διάρκεια μιας ξαφνικής επίσκεψης στο γραφείο της εταιρείας του στη Ρουμανία “έπιασε” τον Δράκο να συνευρίσκεται με έναν ανήλικο Ρουμάνο ο οποίος, όπως είπε, αποδείχτηκε ότι ήταν 14 ετών!

Οι δυο άλλοι καθηγητές πριν από λίγους μήνες κατέθεσαν σε πταισματοδίκη ότι ο συνάδελφός τους είχε εκμηστηρευθεί ότι του αρέσει να συνευρίσκεται με νεαρά αγόρια, δηλώνοντας, μάλιστα ότι προτιμά τη Ρουμανία σε σχέση με την Ελλάδα.

Τους δήλωσε μάλιστα ότι έχει τη στήριξη του κυβερνώντος κόμματος καθώς και ότι είναι προσωπικός φίλος του Νίκου Γεωργιάδη αλλά και ενός υψηλόβαθμου στελέχους της κυβέρνησης.

Το πλέον σκανδαλώδες είναι ότι παρότι από το 2018 σε βάρος του συγκεκριμένου καθηγητή έχει ξεκινήσει δικαστική έρευνα για το αδίκημα της τοκογλυφίας, για το οποίο τελικά παραπέμφθηκε, τη στιγμή που η Εισαγγελία τον ερευνά και για συμμετοχή σε κύκλωμα με ανηλίκους, ο εν λόγω πανεπιστημιακός όχι μόνο δεν τέθηκε σε αργία αλλά τοποθετήθηκε σε δύο κρατικές θέσεις.

Μία στο Κέντρο Μελετών Ασφαλείας του ΠΡΟΠΟ και μία στη διοίκηση του Πράσινου Ταμείου, απ’ όπου και παραιτήθηκε πριν από λίγους μήνες αφού πρώτα στον Τύπο είχαν διαρρεύσει φωτογραφίες του από τα όργια, με ανηλίκους, στα οποία φέρεται να συμμετείχε στο Βουκουρέστι.

 

 

Πηγή

Προβολές : 931


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα