Άθλιοι διασπαστές, προπαγανδιστές και οικονομισάριοι, υποκριτές μαζευτείτε. Κορυφαίος Καναδός παθολόγος: Ο κορωνοϊός είναι από τα μεγαλύτερα fake news στην ιστορία

Άθλιοι διασπαστές, προπαγανδιστές και οικονομισάριοι, υποκριτές μαζευτείτε. Κορυφαίος Καναδός παθολόγος: Ο κορωνοϊός είναι από τα μεγαλύτερα fake news στην ιστορία

1 Δεκεμβρίου, 2020 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:577
Μοίρασέ το
Άθλιοι διασπαστές, προπαγανδιστές και οικονομισάριοι, υποκριτές μαζευτείτε. Κορυφαίος Καναδός παθολόγος: Ο κορωνοϊός είναι από τα μεγαλύτερα fake news στην ιστορία
 
 
Σπύρος Καμπιώτης: Αφιερώνεται -ειδικά- σε όλους εκείνους τους άθλιους νεκροθάφτες της λογικής της επιστήμης και του ορθολογισμού που το παίζουν παντογνώστες και έχουν άποψη επι παντός επιστητού, είτε μπερδεύοντας -λόγω τρικυμίας εν κρανίω-, είτε σκοπίμως για ιδιοτελείς λόγους την … ¨βούρτσα με την Λούτσα και την ..ούτσα, εμπλέκοντας την επιστήμη με την πολιτική.

 
Άθλιοι διασπαστές, προπαγανδιστές και οικονομισάριοι, υποκριτές μαζευτείτε. Κορυφαίος Καναδός παθολόγος: Ο κορωνοϊός είναι από τα μεγαλύτερα fake news στην ιστορία
 
Αφιερωμένο, στο υπαλληλάκι της Περιφέρειας Ανατολικής Αττικής, που ούρλιαζε εναντίον μου, επειδή δεν φορούσα μάσκα.
Με την ευχή να ψοφήσει το συντομότερο δυνατόν, για να μην τον πληρώνουν οι φορολογούμενοι από τα πενιχρά τους έσοδα.
 
Καλλιόπη Σουφλή
 
 
Στην πυρά οι απανταχού …¨ψεκασμένοι¨
 
Ακόμα ένας ¨ψεκασμένος¨ σκεπτικιστής διεθνούς αναγνώρισης επιστήμονας/ιατρός από τους εκατοντάδες που ξεβρακώνει την κατάπτυστη μαύρη προπαγάνδα και την σπέκουλα που γίνεται γύρω από τον ¨επικίνδυνο¨ και ¨πολιτικοποιημένο¨ ιό.
 
Βεβαίως και αυτός θα μπει στο κλαμπ των ¨γελοίων¨ και ¨ψεκασμένων¨ επιστημόνων, όπως εξ΄ άλλου όλοι οι -βάσιμα- αντιδρώντες απέναντι στο δυσώδες και βάρβαρο οικονομο-πολιτικο και φαρμακευτικό ΑΘΛΙΟ καρτέλ …εμπορίας ζωών, ψυχών, και σωμάτων καθώς και των ακολούθων αυτού, στον φόβο τον τρόμο και τον εκβιασμό …
Εξαιρετικά
 
Αφιερώνεται -ειδικά- σε όλους εκείνους τους άθλιους νεκροθάφτες της λογικής της επιστήμης και του ορθολογισμού που το παίζουν παντογνώστες και έχουν άποψη επι παντός επιστητού, είτε μπερδεύοντας -λόγω τρικυμίας εν κρανίω-, είτε σκοπίμως για ιδιοτελείς λόγους την … ¨βούρτσα με την Λούτσα και την ..ούτσα, εμπλέκοντας την επιστήμη με την πολιτική.
 
Και όμως αγαπητοί μεσαιωνολάτρες, που θέλετε και επιδιώκετε την ¨καύση¨ των ¨μαγισσών¨, επειδή αμφισβητούν τον ….. αλάθητο ¨πάπα¨ και την ¨επιστήμη¨ του.
 
Η γή και στρογγυλή είναι και συνεχίζει ακόμα γυρίζει.
 
Άθλιοι διασπαστές, προπαγανδιστές και οικονομισάριοι, υποκριτές μαζευτείτε.
 
Και ΝΑΙ σκουλήκια παραμένουμε σκεπτικιστές και απροσκύνητοι σε αντιθέσει μ΄εσάς που προσκυνήσατε τον άθλιο δυνάστη σας για να κοσμήσετε με την παρουσία σας και τους νεο-λογισμούς σας τον ¨υπέροχο¨ κόσμο που σας σερβίρουν, μπας και κατορθώσετε και γλύψετε και εσείς κάποιο σάπιο και σαθρακιασμένο κόκκαλο αναγνώρισης.
 
ΑΘΛΙΟΙ

 

Πηγή

 

Κορυφαίος Καναδός παθολόγος: Ο κορωνοϊός είναι από τα μεγαλύτερα fake news στην ιστορία – Άχρηστα τα lockdowns

Κορυφαίος Καναδός παθολόγος: Ο κορωνοϊός είναι από τα μεγαλύτερα fake news στην ιστορία - Άχρηστα τα lockdowns
Ως το μεγαλύτερο hoax στην ιστορία χαρακτήρισε κορυφαίος Καναδός παθολόγος τον κορωνοϊό
 
Ως το μεγαλύτερο hoax στην ιστορία χαρακτήρισε κορυφαίος Καναδός παθολόγος τον κορωνοϊό, συμπληρώνοτας ότι τα lockdowns είναι άχρηστα.
 
Ο λόγος για τον δρα Roger Hodkinson, ο οποίος κατά τη διάρκεια μιας συνεδρίας στο Zoom με αξιωματούχους της επαρχίας Αλμπέρτα, δεν δίστασε να επικρίνει τον πανικό που έχουν σπείρει τα μίντια σε ό,τι αφορά τη λεγόμενη πανδημική κρίση.
 
Δεδομένου δε ότι ο Hodkinson είναι λοιμωξιολόγος και CEΟ φαρμακευτικής εταιρείας που παράγει rapid tests, η γνώμη του έχει βαρύνουσα σημασία.
 
«Είναι εντελώς αβάσιμη αυτή η υστερία που προκαλείται από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και τους πολιτικούς.
 
Είναι εξωφρενικό, αυτή είναι η μεγαλύτερη φάρσα που διαπράχθηκε ποτέ κατά ενός ανυποψίαστου κοινού» δήλωσε ο κορυφαίος παθολόγος, προσθέτοντας:
 
«Δεν θα μπορούσε να γίνει τίποτε για να σταματήσει η εξάπλωση του ιού – εκτός από την προστασία των ηλικιωμένων και των πιο ευάλωτων ανθρώπων.
 
Η όλη κατάσταση έχει να κάνει με την πολιτική που παίζει με την ιατρική.
Αλλά αυτό είναι ένα πολύ επικίνδυνο παιχνίδι».

Άχρηστα τα lockdowns

Ο Hodkinson παρατήρησε ότι «τα μέτρα κοινωνικής απόστασης και τα lockdown είναι άχρηστα επειδή η πανδημία COVID εξαπλώνεται από τα αερολύματα που ταξιδεύουν περίπου 30 μέτρα».

Σε αυτό το πλαίσιο, ο Καναδός γιατρός ζήτησε να ανοίξει εκ νέου η οικονομία για να αποφευχθεί η τεράστια οικονομική ζημία που προκαλείται από τα περιοριστικά μέτρα.
Καταφέρθηκε επίσης εναντίον της υποχρεωτικής χρήσης μάσκας.
«Οι μάσκες είναι εντελώς άχρηστες.
Δεν υπάρχει καμία απόδειξη για την αποτελεσματικότητά τους», είπε.
«Οι χάρτινες και υφασμάτινες μάσκες είναι… συμβολικές, δείχνουν ότι προσέχεις.
 
Ωστόσο, το θέαμα είναι εντελώς γελοίο.
 
Βλέποντας αυτούς τους ατυχείς ανθρώπους, βλέποντας αυτούς τους ανθρώπους να περπατούν σαν λεμόνια και να υπακούουν, χωρίς να υπάρχει κανένα επιστημονικό υπόβαθρο, στενοχωριέμαι».
 
Ο γιατρός επέκρινε επίσης την αναξιοπιστία των εξετάσεων PCR, σημειώνοντας ότι «τα θετικά αποτελέσματα των δοκιμών δεν σημαίνουν κλινική λοίμωξη» και ότι όλες οι εξετάσεις πρέπει να σταματήσουν επειδή οι ψευδείς αριθμοί «οδηγούν δημόσια υστερία».
 
Ο Hodkinson είπε ότι ο κίνδυνος θανάτου, βάσει συχνότητας, στην επαρχία της Αλμπέρτα για άτομα κάτω των 65 ετών είναι «ένας στις τριακόσιες χιλιάδες» και ότι ήταν απλώς «εξωφρενικό» το lockdown.
 
«Ο κορωνοϊός δεν είναι τίποτε άλλο παρά μια άσχημη γρίπη».
«Είμαι εξοργισμένος που έχουμε φτάσει σε αυτό το επίπεδο, θα πρέπει όλα τα μέτρα να αρθούν… αύριο», κατέληξε ο Δρ Hodkinson.

Ποιος είναι ο δρ Hodkinson

Τα διαπιστευτήρια του Hodkinson είναι αναμφισβήτητα, με τον ιστότοπο MedMalDoctors να επιβεβαιώνει την αξιοπιστία του.

«Έλαβε ιατρικά πτυχία από το Πανεπιστήμιο του Κέιμπριτζ στο Ηνωμένο Βασίλειο (M.A., M.B., B. Chir.), όπου ήταν σπουδαστής στο Corpus Christi College.
Μετά από ένα πέρασμα στο Πανεπιστήμιο της Βritish Columbia, έγινε γενικός παθολόγος με πιστοποίηση από το Royal College (FRCPC).
Επίσης είναι μέλος του Κολλεγίου Αμερικανών Παθολόγων (FCAP).
 
Ανήκει στο Κολλέγιο Ιατρών και Χειρουργών της Αλμπέρτα και έχει αναγνωριστεί από το Court of Queen’s Bench της καναδικής επαρχίας με ειδίκευση στην παθολογία».
 

Πηγή

Προβολές : 577


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα