Άλλη μια επιστροφή… άλλη μια νίκη…

Άλλη μια επιστροφή… άλλη μια νίκη…

8 Ιανουαρίου, 2021 44 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:499
Μοίρασέ το
Άλλη μια επιστροφή… άλλη μια νίκη…

Άλλη μια επιστροφή λοιπόν, και το ταξείδι μας συνεχίζεται, από εκεί που σταμάτησε βίαια από το κακόβουλο υποκείμενο, που ξανάβαλε το βρωμερό του χέρι να ρίξει το ιστολόγιό μου, έχοντας  εσάς ως συνεπιβάτες.

 

Άλλη μια επιστροφή… άλλη μια νίκη…

 

Γράφει η Καλλιόπη Σουφλή

 

Ήταν ένα ακόμα κτύπημα κάτω από τη μέση… ύπουλο, όπως και τις προηγούμενες φορές.

Ένα κτύπημα αναμενόμενο, από τη στιγμή που ο ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ, μπήκε μέσα στο σπίτι μου και εν αγνοία μου, έβαλε χέρι στον υπολογιστή μου…

Δεν θα ασχοληθώ μαζί του, προς το παρόν.

Οι αποκαλύψεις θα έλθουν αργότερα… όταν πρέπει και όταν κρίνω πως είναι η ώρα.

Και θα είναι αποκαλύψεις που θα συμπαρασύρουν κι άλλους μαζί…

Αυτούς, που ενημερώθηκαν για τον ΔΟΥΡΕΙΟ ΙΠΠΟ και παρ’ όλα αυτά τον κράτησαν δίπλα τους… σαν να επικροτούσαν τις κακόβουλες πράξεις του.

Όλα στην ώρα τους… και με στοιχεία…

Προς το παρόν, ένα ακόμα ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ από καρδιάς, για όσους όλες αυτές τις μέρες της σιωπής, με τον τρόπο τους, στάθηκαν στο πλευρό μου και μου συμπαραστάθηκαν.

Τα ΑΤΤΙΚΑΝΕΑ.INFO,  όπως και τα παλιά ATTIKANEA.BLOGSPOT.COM, δεν είναι ένα ακόμα ιστολόγιο…

Είναι μια ψυχή που ένδεκα χρόνια τώρα, κατατίθεται καθημερινά και ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑ, με έναν μόνο στόχο… ΤΗΝ ΑΦΥΠΝΙΣΗ… την ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ ΜΑΣ.

Δεν διεκδίκησα ποτέ και ούτε πρόκειται να διεκδικήσω εξουσίες και θέσεις.

Δίνω τον προσωπικό μου αγώνα, γράφω τον δικό μου δρόμο και αφήνω το δικό μου χνάρι σ’ αυτή τη ζωή, δίνοντας λόγο μόνον στην συνείδησή μου και στον Θεό.

Ναι… στον Θεό… σ’ αυτόν τον Θεό, που πολλές φορές έχω η ίδια αμφισβητήσει, όταν διαβάζω για σοδομισμούς και δολοφονίες παιδιών και η ψυχή μου ουρλίαζει…

ΑΥΤΟΣ, γνωρίζει την ψυχή μου… καταλαβαίνει την οργή μου… με συγχωρεί για την αμφισβήτηση στο πρόσωπό Του…

Είναι ο ίδιος Θεός, που στάθηκε μέχρι σήμερα δίπλα μου σε δύσκολες στιγμές… σε στιγμές που δεν γονάτισα απλά… αλλά ισοπεδώθηκα… κι έχω να μετρήσω πολλές τέτοιες στιγμές από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου.

Κι είναι χαραγμένο στη μνήμη και στην ψυχή μου, εδώ και πολλές δεκαετίες, ένα κείμενο… μια εικόνα, που έγινε η δική μου δύναμη… ακόμα κι όταν δέχομαι ανελέητα κτυπήματα… 

Επιστρέφω και πάλι στον χώρο του διαδικτύου, χωρίς να γνωρίζω πόσο καιρό ακόμα θα μπορώ να επικοινωνώ μαζί σας.

Όντας στοχοποιημένη εδώ και χρόνια,  από το εσωτερικό και εξωτερικό βαθύ παρακράτος που ελέγχει πλήρως  και την Πατρίδα μας, θα δώσω και πάλι τον αγώνα αφύπνισης, καθώς τα γεγονότα τρέχουν ραγδαία, και όσα γίνονται στην Αμερική, είναι προάγγελος μιας τρομακτικής με όλη τη σημασία της λέξης, των δεινών που έχουν κρυφίως δρομολογήσει οι κυβερνώντες και οι φαμίλιες που καταδειναστεύουν την Ελλάδα, τα τελευταία 200 χρόνια.

Είναι αυτοί, που προετοιμάζουν τον νέο γεωπολιτικό, γεωστρατηγικό διαμελισμό της Πατρίδας μας.

Ελπίζω και εύχομαι να μπορώ να σας ενημερώνω χωρίς άλλες κακόβουλες παρεμβάσεις.

Απ’ αυτούς που με έχουν στοχοποιήσει, περιμένω δυστυχώς τα πάντα.

Άλλωστε μην ξεχνάτε πως αποτελούν συνεργάτες του βαθέως κράτους που ελέγχει όχι μόνον τις ΗΠΑ, αλλά και ολόκληρο τον κόσμο και φυσικά και την δική μας Πατρίδα.

Όταν λοιπόν αυτά τα ερπετά κατεβάζουν τους διαδικτυακούς λογαριασμούς του Προέδρου των ΗΠΑ, είναι αστείο να μην κατεβάσουν και τους δικούς μου λογαριασμούς ή όσων αντιστέκονται στην ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ και τα παγκόσμια εγκλήματά της.

Κλείνω, κρατώντας ένα από τα πολλά mail που μου έστειλαν πολλοί φίλοι και αναγνώστες, για την απουσία μου ύστερα και από το νέο χακάρισμα του ιστολογίου μου την 1η Ιανουαρίου 2021

«Χρόνια πολλά και καλή, ευλογημένη και γεμάτη με δώρα για την πατρίδα μας η νέα χρονιά.

Κυρία Καλλιόπη Σουφλή εύχομαι να είσαι πάντα δυνατή και γενναία, έτσι όπως χρόνια σε γνωρίσαμε μέσα από τα ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ.

Βλέπουμε ότι σε πολεμάνε λυσσασμένα, άρα σε φοβούνται, εσύ πάλι κρατάς με γενναιότητα. Φαντάσου ότι έγινες πρότυπό μας, μιά γυναίκα Μπουμπουλίνα!! Εύχομαι ο Θεός να σού δίνει υγεία κι ευλογία και φυσικά υπομονή. Τα καρποφόρα δέντρα πετροβολούν να θυμάσαι.

Και μήν ανησυχείς το έργο σου θα φέρει γρήγορα καρπούς, κι ο κόσμος θα ξεσηκωθεί και θα διεκδικήσει τα δικαιώματά του, και η κόπρος του Αυγεία θα καθαρίσει από όλους όσους τώρα μολύνουν με τις άθλιες συμεριφορές τους την πατρίδα, όλων των εξουσιών κι όλων των βαθμίδων.

Και θα έρθει κάθαρση και η Ελλάδα θα ελευθερωθεί από τα δεσμά της, από δικά της ελληνόπουλα, παλληκάρια κυβερνήτες, αφού ο λαός θα διώξει κακήν κακώς αυτούς τους ελεεινούς πολιτικούς . Φυσικά θα έχουμε και βαρύ αντίτιμο σε όλο αυτό το γεγονός γιατί όλα έχουν το κόστος τους. Δυστυχώς η ελευθερία κερδίζεται με θυσίες!»

Κρατώ στην ψυχή μου όλα σας τα μηνύματα και τα τηλεφωνήματα, σαν θησαυρό και παρακαταθήκη που θα αφήσω στα παιδιά μου, μια και δεν έχω καμιά άλλη περιουσία να τους αφήσω. Κι εύχομαι τότε να καταλάβουν κάποιες πράξεις μου, κάποιες επιλογές μου για τις οποίες είχαν και έχουν αρνητική άποψη.

Όταν πάνω απ’ όλα, ακόμα και από τα παιδιά σου βάζεις την Πατρίδα, τότε καμιά θυσία δεν είναι μεγάλη.

Δεν είμαι Μπουμπουλίνα, όπως με αποκαλούν κάποιοι φίλοι και αναγνώστες.

Είμαι μια απλή Ελληνίδα  που η ζωή της και ο δρόμος της, ορίζονται απ’ αυτό το μικρό κομμάτι ΙΕΡΗΣ ΓΗΣ, στο πέλαγο της οικουμένης και αρνείται να υποταχθεί σ’ όσους επιβουλεύονται την ύπαρξη της ΕΛΛΑΔΑΣ.

Στον καθένα μας ο Θεός ορίζει την μοίρα και τον δρόμο του, αφήνοντάς μας το δικαίωμα της ελεύθερης βούλησης.

Η δική μου βούληση, έχει μόνον ένα δρόμο, που γράφει ΕΛΛΑΔΑ.

Άλλη μια επιστροφή λοιπόν, και το ταξείδι μας συνεχίζεται, από εκεί που σταμάτησε βίαια από το κακόβουλο υποκείμενο, που ξανάβαλε το βρωμερό του χέρι να ρίξει το ιστολόγιό μου, έχοντας  εσάς ως συνεπιβάτες.

 

Καλό ταξείδι σε όλους μας…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Προβολές : 499


Μοίρασέ το:Ετικέτες: ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα