Άλλον έναν ΕΦΙΑΛΤΗ ετοιμάζει για την ανθρωπότητα ο Μπιλ Γκέιτς.

Άλλον έναν ΕΦΙΑΛΤΗ ετοιμάζει για την ανθρωπότητα ο Μπιλ Γκέιτς.

9 Ιουλίου, 2021 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:355
Μοίρασέ το

«Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΞΗΜΕΡΩΣΗ!» Από μύκητες και μικρόβια θα παράγονται τώρα και οι τροφές (για τους… εμβολιασμένους) από εταιρεία του Μπιλ Γκέιτς

 

 

 

 

 

 

Από εφιάλτη σε εφιάλτη μας πάνε οι σατανιστές της ΚΑΜΠΑΛ.

Όσοι καταφέρουν να επιβιώσουν από τα θανατηφόρα μπόλια που αποτελούν ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΟΠΛΟ, θα πρέπει να καταναλώνουν την “διαΣτροφή” του εβραίου σιωνιστή.
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ ΡΙΖΕΣ, ΟΣΟ ΠΙΟ ΣΥΝΤΟΜΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ.
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΥΠΑΙΘΡΟ, ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΣΑΣ, ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ ΚΑΙ … Ο ΘΕΟΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ.
Καλλιόπη Σουφλή

 

Καθώς οι πολίτες γίνονται όλο και πιο υπάκουοι με αφορμή τον κορωνοϊό, ενώ την ίδια ώρα καταναλωτές γίνονται όλο και πιο άνετοι με το να τρώνε μπιφτέκια και όχι μόνο από ψεύτικο κρέας, μια εταιρεία τεχνολογίας τροφίμων που στηρίζεται από τον Jeff Bezos της Amazon και τον Bill Gates της Microsoft, χρησιμοποιεί το μύκητα ως το βασικό συστατικό για την δημιουργία τροφίμων από «εναλλακτικό κρέας», γνωστό ως «alt-meat».

Όπως μεταδίδει το CNBC, η εταιρεία Nature’s Fynd με έδρα το Σικάγο, συγκέντρωσε $158 εκατομμύρια σε χρηματοδότηση από επενδυτές που περιλαμβάνουν τους Bezos, Gates και Al Gore. Τα μπιφτεκάκια χωρίς κρέας και το τυρί χωρίς γάλα πρόκειται να φτάσουν στα ράφια των παντοπωλείων αργότερα φέτος, μαζί με άλλα προϊόντα χωρίς κρέας όπως μπέργκερς, τσίκεν νάγκετς χωρίς κοτόπουλο και… γιαούρτι.

Όπως μεταδίδεται, ο τομέας των εναλλακτικών τροφίμων εκτινάχθηκε το 2020, ενώ την ίδια ώρα, οι αποστολές προϊόντων εναλλακτικής πρωτεΐνης (alt-protein) από διανομείς υπηρεσιών τροφίμων σε εμπορικά εστιατόρια αυξήθηκε κατά 60% σε ετήσια βάση από τον Απρίλιο, σύμφωνα με την εταιρεία NPD Group.

Στην κορυφή της ανερχόμενης βιομηχανίας, σύμφωνα πάντα με το CNBC, βρίσκονται οι εταιρείες Beyond Meat και Impossible Foods των οποίων τα alt-meat προϊόντα όπως «μπέργκερς», «κοτόπουλο» και «λουκάνικα» έχουν τραντάξει την αμερικανική βιομηχανία τροφίμων, οδηγώντας άλλες εταιρείες όπως η Tyson Foods, η Perdue, η Hormel, η Cargill και άλλες να κυκλοφορήσουν δικά τους προϊόντα σε αυτή τη κατηγορία, έτσι ώστε το μεταλλαγμένο κρέας να τείνει να γίνει βασικό προϊόν, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για παραδοσιακούς κλάδους του ανθρώπου, όπως η κτηνοτροφία.

Ενδεικτικό είναι πως τρόφιμα από φυτικά ή άλλες… καλλιέργειες αναμένεται να αποκτήσουν το 60% του μεριδίου αγοράς στις παγκόσμιες πωλήσεις μέχρι το 2040, σύμφωνα με την συμβουλευτική διεθνιστική εταιρεία AT Kearney.

Οι κτηνοτρόφοι, βλέποντας την μείωση του κόστους για το alt-meat κρέας θα πρέπει να ανασηκώσουν τα φρύδια τους, γράφει το CNBC. Στα μέσα Ιουνίου, μια λίβρα Beyond Meat είχε τιμή $6,40, φέρνοντάς το πιο κοντά στην τιμή του παραδοσιακού βοείου κρέατος. Αυτό είναι μια πρόοδος για τον μακροπρόθεσμο στόχο του CEO της Beyond Meat, Ethan Brown, που θέλει να επιτύχει ισοτιμία με το παραδοσιακό κρέας και γιατί όχι να το εκτοπίσει από τις προτιμήσεις των καταναλωτών.

Το μπιφτέκι βοείου κρέατος πουλιόταν για $5,26 ανά λίβρα, σύμφωνα με το Υπουργείο Γεωργίας των ΗΠΑ. Η Impossible Foods μείωσε τις τιμές των εστιατορίων της δύο φορές των περασμένο χρόνο, και τον Φεβρουάριο, και μείωσε τις τιμές λιανικής κατά 20%, μειώνοντας την τιμή στις %5,49.

Η Nature’s Fynd συνιδρύθηκε το 2012 – αρχικά ως Sustainable Bioproducts – από τους Thomas Jonas και Mark Kozubal, τώρα Διευθύνοντα Σύμβουλο και Επικεφαλής Επιστήμονα αντίστοιχα. Λίγα χρόνια νωρίτερα, ο Kozubal είχε ανακαλύψει ένα μικρόβιο, το Fusarium strain flavolapsis, από ηφαιστειακές θερμές πηγές στο Εθνικό Πάρκο Yellowstone.

Ήταν επικεφαλής μιας ομάδας έρευνας και ανάπτυξης που διαμόρφωσε το μικρόβιο σε αυτό που η εταιρεία ονομάζει Fy, την ζυμωμένη, ευέλικτη, πλούσια σε πρωτεΐνη πηγή για τα προϊόντα της Nature’s Fynd.

Ενώ μέχρι σήμερα χρησιμοποιείται για την παραγωγή ψωμιού, μπύρας, κρασιού, τυριού και άλλων προϊόντων, πλέον αναδεικνύεται ως η βασική πλατφόρμα για την βιομηχανία alt-protein. Η Quorn, με έδρα τη Βρετανία και που ιδρύθηκε το 1985, προσφέρει από το 2002 στις ΗΠΑ τα προϊόντα της χωρίς κρέας και με βάση τους μύκητες.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται, με τον τρόπο που οι αγελάδες, τα κοτόπουλα και οι χοίροι εξημερώθηκαν πριν από αιώνες ως πηγές πρωτεϊνών, έτσι «τώρα είναι η ώρα για αυτή την δεύτερη εξημέρωση», δήλωσε ο Jonas σε μια πρόσφατη συνέντευξη. «Η εκτροφή αυτού του μικροβίου είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος παραγωγής πρωτεϊνών που είναι εξίσου καλή.»

«Επειδή με 8 δισεκατομμύρια ανθρώπους, η Γη δεν μεγαλώνει, οι πόροι της μειώνονται και η κλιματική αλλαγή καθιστά ακόμη πιο δύσκολη την εύρεση γης για την καλλιέργεια σοδειών και διατροφή ζώων. Τα μαθηματικά απλά δεν λειτουργούν. Έτσι, ολόκληρος ο στόχος του νέου πρωτεϊνικού μας συστήματος είναι να αυξήσουμε την αποτελεσματικότητα της πλήρους αλυσίδας πρωτεϊνών», υπογραμμίζει ο Jonas και προσθέτει:

«Ανταγωνιζόμαστε την βιομηχανία κρέατος, η οποία εργάζεται στην αλυσίδα εφοδιασμού τους για 300 χρόνια, οπότε έχουμε πολύ δρόμο να καλύψουμε».

Η δεύτερη εξημέρωση λοιπόν! Μέσω μυκήτων θα παράγεται τροφή για τους… εμβολιασμένους, οι οποίοι όπως εμπιστεύονται τα εμβόλια των «ειδικών», θα εμπιστευτούν και τις τροφές των «ειδικών», καθώς είναι σίγουρο πως θα ξεπεταχτούν ειδήμονες και σε αυτόν τον τομέα, για να πείσουν τους να προτιμήσουν τις τροφές εργαστηρίου από τις παραδοσιακές. Όλως τυχαίως και εδώ εμπλέκεται ο Bill Gates.


το λινκ του βίντεο εδώ

 

Πηγή

Προβολές : 355


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα