Άλλο ένα έγκλημα σε εξέλιξη, για τον Νίκο Αντωνιάδη, στο Νοσοκομείο Παπαγεωργίου στη Θεσσαλονίκη.  Όλα τα ονόματα θα βγουν στη δημοσιότητα.

Άλλο ένα έγκλημα σε εξέλιξη, για τον Νίκο Αντωνιάδη, στο Νοσοκομείο Παπαγεωργίου στη Θεσσαλονίκη. Όλα τα ονόματα θα βγουν στη δημοσιότητα.

21 Οκτωβρίου, 2020 6 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:996
Μοίρασέ το
 

Νίκος Αντωνιάδης: “Περιμένω τα στοιχεία που χρειάζομαι για να επιτεθώ και να σώσω και ό,τι σώζεται για τον άνθρωπο αυτόν που τον έχουν “πετάξει” στις λοιμώξεις.”

 

 

Σ΄ ένα κράτος ΔΟΛΟΦΟΝΟ, με κυβερνήσεις και θεσμούς ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ, είναι σαν να προσπαθείς να σκοτώσεις την ΛΕΡΝΑΙΑ ΥΔΡΑ…

Εδώ, θα έπρεπε να υπάρχει μεγάλη ομάδα δικηγόρων που να στηρίζει τέτοιες νομικές ενέργειες.

Πόσα μπορεί να καταφέρει ένας άνθρωπος, ενάντια σε μια ΛΕΡΝΑΙΑ ΥΔΡΑ;;;

Καλή Δύναμη, Νίκο Αντωνιάδη.

 

Καλλιόπη Σουφλή

Από χθες το βράδυ βρίσκομαι σε επικοινωνία με την οικογένεια νεφροπαθούς, ο οποίος υπέστη και έμφραγμα, αλλά αντιμετωπίζεται ως περιστατικό covid-19.

Άλλο ένα έγκλημα σε εξέλιξη.

Μέσα στο πρωί (και ευτυχώς δεν έχω δικαστήριο ή ανάκριση σήμερα) θα γίνει η επίθεση στο Παπαγεωργίου. Όπως είχε γίνει τότε στην Αλεξανδρούπολη. Και όχι μόνο.

Περιμένω τα στοιχεία που χρειάζομαι για να επιτεθώ και να σώσω και ό,τι σώζεται για τον άνθρωπο αυτόν που τον έχουν “πετάξει” στις λοιμώξεις.

Με πρόγνωση “πτωχή”, όπως είπε μία καλή κυρία εκεί στην κόρη του νεφροπαθούς με το έμφραγμα.

Όλα τα ονόματα θα βγουν στη δημοσιότητα.

Με αλλεπάλληλα τεστ, πότε θετικά και πότε αρνητικά, στην Έδεσσα, όπου ξεκίνησε αυτή τη φορά η νέα φριχτή αυτή ιστορία, και μετά στη Θεσσαλονίκη.

Θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση.

 

Καλά κάνατε και φτιάξατε φυλακές και κελιά για τους Χρυσαυγίτες.

Να φτιάξετε και άλλες όμως.

Η φυλακή στο Γουαντάναμο είναι "έτοιμη" να υποδεχθεί νέους κρατούμενους

Για σας.

Πλησιάζει ο καιρός…

Κόρος - Ύβρις - Νέμεσις - Τίσις - emprosnet.gr

 

 

Πηγή

Προβολές : 996


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα