Άρχισαν τα όργανα στην Ευρώπη. Η πόρνη καίγεται... (και οι λαοί θα λιμοκτονήσουν.) Αυτό ήταν το ζητούμενο...

20 Οκτωβρίου, 2020 9 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1067
Μοίρασέ το
Μετά τον ψεύτικο λιμό, που επανέρχεται ψευδεστερος, έρχεται και ο αληθινός λιμός, που είναι και το ζητούμενο.
 
Στόχος, η δια της βίας, αποδοχη της σφραγίδας υποταγής του Βεελζεβούλ, υπό την μορφή ενός τάχα Υγειονομικού πρωτοκόλλου mRNA, γενετικής τροποποίησης του ανθρώπου, συνδυαστικά με τον έλεγχο της πάρα οικονομίας τάχα, που θα οδηγήσει τάχα, στην ανακαμψη, για να <πάρουμε τις ζωές μας πισω> που λέει και ο κοντοστουπης.
 
Η πόρνη καίγεται.
<… ουκ επ αρτω μόνον ζησεται άνθρωπος… >
 

 
 
ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΑΝ… ΚΙ ΟΜΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ.
 
Και το μόνο που θα σώσει τους λαούς, θα είναι μια ΜΑΖΙΚΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΟΔΗΓΕΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΑΖΑΡΟΜΑΦΙΑ ΤΩΝ ΡΟΤΣΙΛΝΤ – ΡΟΚΦΕΛΛΕΡ – ΣΟΡΟΣ.
 
 
Καλλιόπη Σουφλή
 
Υ.Γ.1. Όταν γνωρίζουμε πια, πως πίσω από κάθε επανάσταση και εξέγερση εδώ και χιλιάδες χρόνια, κρύβονται τα συνήθη ερπετά – γεννήματα εχιδνών, τι άραγε περιμένει την Ελλάδα, την Ευρώπη και την Ανθρωπότητα;
 
Υ.Γ.2. Τι θα γίνει και με τα μιλιούνια των λαθροεισβολέων;;;
 
Η πόρνη καίγεται, αλλά θα καούν μαζί της και εκατομμύρια αθώοι… και σ’ αυτούς δεν συμπεριλαμβάνω φυσικά τα λαθρομουσλίμια και τα λαθροτζιχάντια… ας έμεναν στις πατρίδες τους.

Άρχισαν τα όργανα στην Ευρώπη

Άρχισαν τα όργανα στην Ευρώπη
Κωσταντίνος Μαριόλης

Η κατηφόρα ξεκίνησε στην Ευρώπη.

Η ραγδαία επιδείνωση των οικονομικών συνθηκών εξαιτίας της πανδημίας αναγκάζει τους οίκους αξιολόγησης να κάνουν πράξη τις προειδοποιήσεις στις οποίες προχώρησαν την περασμένη άνοιξη, όταν προσπαθούσαν να υπολογίσουν τον αντίκτυπο των lockdown.

Η Γαλλία δεν απολαμβάνει πλέον την κορυφαία αξιολόγηση «ΑΑΑ» και η Μ. Βρετανία υποχώρησε δύο σκαλοπάτια χαμηλότερα.

Πρόκειται για δύο ιδιαίτερα αρνητικές εξελίξεις που σημειώθηκαν την περασμένη Παρασκευή και υποδεικνύουν ότι επέρχεται μεγάλη αλλαγή στο πως αξιολογούν οι ειδικοί το μέγεθος της οικονομικής καταστροφής που συντελείται.

Καταδεικνύουν, επίσης, έστω έμμεσα, την αδυναμία των κορυφαίων ηγετών του πλανήτη να συνεργαστούν και να βρουν οικονομικά βιώσιμες λύσεις απέναντι σε έναν κοινό για όλους εχθρό.

Την Παρασκευή, λοιπόν, είχαμε διπλή υποβάθμιση στην Ευρώπη, της Γαλλίας σε «ΑΑ» (high) από την DBRS Morningstar και της Μ. Βρετανίας σε «Αα3» από τη Moody’ s.

Η γαλλική οικονομία, μάλιστα, έπεσε για πρώτη φορά στη σύγχρονη ιστορία από το ανώτατο βάθρο των αξιολογήσεων καθώς πλέον δεν βαθμολογείται από κανέναν από τους τέσσερις μεγάλους οίκους με την κορυφαία βαθμίδα «ΑΑΑ».

Βέβαια, στην εποχή του covid-19 οι αξιολογήσεις λίγη σημασία έχουν, αφού την ώρα που η Γαλλία χάνει το «ΑΑΑ», μπορεί να δανειστεί από τις αγορές με αρνητικό επιτόκιο, με την απόδοση του 10ετούς ομολόγου να διαμορφώνεται στο -0,351% κοντά σε ιστορικά χαμηλό επίπεδο.

Την ίδια ώρα, όμως, οι υποβαθμίσεις έχουν νόημα γιατί αντανακλούν τις ανησυχίες για την κατάσταση στην οποία θα βρίσκονται οι οικονομίες μετά την πανδημία, κυρίως λόγω των αυξημένων κρατικών χρεών και της κακής δημοσιονομικής θέσης.

Η επιδείνωση των συνθηκών και τα ήδη αυστηρά περιοριστικά μέτρα που εφαρμόζονται σε Γαλλία και Μ. Βρετανία χωρίς να έχουμε μπει στην καρδιά του χειμώνα, κάνουν τους αναλυτές να πιστεύουν ότι μέσα στην επόμενη τριετία τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα για όλους.

Η αύξηση των κρατικών χρεών και η πρωτοφανούς σφοδρότητας διόγκωση των δημοσιονομικών ελλειμμάτων δημιουργούν ένα εκρηκτικό κοκτέιλ που δεν συνάδει με την αξιολόγηση «ΑΑΑ».

Moody’ s και DBRS τονίζουν ότι η πανδημία επιτάχυνε την επιδείνωση των συνθηκών που παρατηρείται τα τελευταία χρόνια σε δύο από τις σημαντικότερες οικονομίες του κόσμου.

Έφερε, επίσης, στην επιφάνεια προβλήματα όπως η ασθενής παραγωγικότητα και οι ανεπαρκείς επιχειρηματικές επενδύσεις.

Η χειρότερη ίσως πρόβλεψη είναι της DBRS, η οποία αναμένει ότι τα δημόσια οικονομικά της Γαλλίας δεν θα βελτιωθούν γρήγορα και θα χρειαστούν χρόνια, καθώς είναι άγνωστο το πως θα εξελιχθεί η ανάκαμψη.

Στη Μ. Βρετανία, ο διοικητής της κεντρικής τράπεζας, Άντριου Μπέιλι, ήρθε να επιβεβαιώσει τις αδυναμίες που επισήμανε η Moody’ s, εκτιμώντας ότι στο τέλος Σεπτεμβρίου η βρετανική οικονομία έχει χάσει 10% του ΑΕΠ ή περίπου 220 δισ. στερλίνες σε σύγκριση με πέρσι.

«Λειτουργούμε σε περιβάλλον πρωτοφανούς οικονομικής αβεβαιότητας, η οποία ενισχύεται περαιτέρω από την επιστροφή του covid-19 και ο κίνδυνος να δούμε ακόμα χειρότερες καταστάσεις παραμένει», είπε το Σαββατοκύριακο στο πλαίσιο διαδικτυακής εκδήλωσης του G-30.

Τον περασμένο Απρίλιο η DBRS Morningstar έριξε την πρώτη προειδοποιητική βολή, υποβαθμίζοντας τις προοπτικές της Γαλλίας σε «αρνητικές», από «σταθερές», βάζοντας ουσιαστικά τη γαλλική οικονομία στον προθάλαμο της υποβάθμισης της πιστοληπτικής της αξιολόγησης, ενώ τον Μάιο η Fitch προχώρησε στην υποβάθμιση του outlook για τη γαλλική οικονομία.

Είναι η πρώτη φορά που η DBRS υποβαθμίζει τη Γαλλία, ενώ η τελευταία φορά που υποβαθμίστηκε το αξιόχρεο της Γαλλίας ήταν τον Σεπτέμβριο του 2015 από τη Moody’ s και η προηγούμενη το 2013 από την S&P.

 

ΠηγήΜοίρασέ το:Ετικέτες: , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα