«Έβγα έξω»! Οργή στην Πάτρα με τον Μητροπολίτη – «Βράζει» η κοινωνία με κυβέρνηση και Εκκλησία (βίντεο)

«Έβγα έξω»! Οργή στην Πάτρα με τον Μητροπολίτη – «Βράζει» η κοινωνία με κυβέρνηση και Εκκλησία (βίντεο)

15 Ιουλίου, 2021 4 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:789
Μοίρασέ το

 

 

 

 

 

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ… ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΝΑ ΚΡΥΒΕΣΤΕ ΣΤΑ ΛΑΓΟΥΜΙΑ ΤΩΝ ΣΤΟΩΝ ΣΑΣ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

«Δώρο Θεού προς την επιστήμη», είχε πει ο Χρυσόστομος για το εμβόλιο…

Μέχρι και έξω από το Επισκοπείο της Πάτρας έφθασαν οι πολίτες που δεν θέλουν να κάνουν το πειραματικό εμβόλιο, καθώς η οργή αυξάνεται.

Οι διαδηλωτές φώναζαν συνθήματα κατά των συγκεκριμένων εμβολίων για τον κορωνοϊό και της κυβέρνησης και στράφηκαν κατά του Μητροπολίτη Πατρών Χρυσοστόμου, αφού τον καλούσαν να βγει στο μπαλκόνι και φώναζαν πως δεν είναι άξιος όπως οι παλαιότεροι, Παλαιών Πατρών Γερμανός και άλλοι Ιεράρχες.

Ο Μητροπολίτης Πατρών Χρυσόστομος έχει χαρακτηρίσει το εμβόλιο ως «δώρο Θεού προς την επιστήμη».

Οι διαδηλωτές έμειναν στο σημείο για αρκετή ώρα ενώ ένας πολίτης σήκωσε πλακάτ και το έβαλε μπροστά από την πόρτα του Επισκοπείου.

Στο σημείο δεν υπήρξε παρουσία της αστυνομίας, καθώς η κυβέρνηση δρούσε στρατηγικά και δεν ήθελε να πάρει έκταση το θέμα, ενώ τελικά ο Μητροπολίτης προτίμησε να μην βγει στο μπαλκόνι, αντιλαμβανόμενος πως θα μπορούσαν να προκληθούν επεισόδια.

Όλα αυτά που εφαρμόζονται προκαλούν χάος και οργή.

Από την μία ο παραλογισμός των κρατικών «ειδικών» και η άκαμπτη, στα όρια της απανθρωπιάς, στάση κυβερνώντων, από την άλλη η κοινωνία που «βράζει».

Στην μέση υπάρχουν οι πραγματικοί επιστήμονες που λένε την αλήθεια αλλά δεν εισακούονται από την Πολιτεία.

Δείτε εικόνες, τα μέσα ενημέρωσης αποκαλούν τους συγκεντρωμένους ως «φανατικούς»:


το λινκ του βιντεο εδώ

 

Πηγή

Προβολές : 789


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα