Έκβαση των Αμερικανικών Εκλογών στις 20/1

Έκβαση των Αμερικανικών Εκλογών στις 20/1

18 Ιανουαρίου, 2021 3 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:681
Μοίρασέ το

 

Απ΄όσο γνωρίζω οι Rockefellers, οι Rothschilds και οι συνεργάτες τους, έκαναν μια συμφωνία με την Κίνα «για να εκλέξουν τον Μπάιντεν» και στη συνέχεια να τον απομακρύνουν μετά από ένα μικρό διάστημα και να θέσουν την Καμάλα Χάρις στην εξουσία.

Πρέπει να αισθάνθηκαν ότι, είτε θα έκαναν αυτό είτε θα παρακολουθούσαν την χρεοκοπία

της αμερικανικής εταιρείας τους.

 

 

 

Στέκομαι ΜΟΝΟΝ στις λέξεις “ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΤΟΥΣ”…

Και θυμίζω στους πιο παλιούς αναγνώστες του παλιού μου ιστολογίου, πως ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΑ, ΑΛΛΑ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΩΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΜΕ ΤΟ … ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ.

Και θυμίζω στους πιο παλιούς αναγνώστες μου, τις αναρτήσεις των ερευνών της Βενετίας Κάντζια, ότι ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΘΝΟΣ.

ΟΙ ΚΑΜΠΑΛΙΣΤΕΣ – ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ – ΕΩΣΦΟΡΙΣΤΕΣ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΟΧΑΖΑΡΟΙ, ΜΕΤΕΤΡΕΨΑΝ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΣΕ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ, ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΤΟΥΣ.

Αν λοιπόν η Αμερική, καταφέρει να ξαναγίνει ΚΡΑΤΟΣ-ΕΘΝΟΣ, τότε ως ντόμινο, όλα τα κράτη θα ξαναγίνουν ΕΘΝΗ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

Μετάφραση: Μάρη Λιώκη

Το παρόν είναι στα πλαίσια της επικοινωνίας του ανταποκριτή, και αποτελεί απάντηση σε ερώτημα αναγνώστη.

 

Έκβαση των αμερικανικών εκλογών στις 20/1

Αγαπητέ Μπεν

Έχοντας διαβάσει την επιστολή του Μ (αναφορικά με προγενέστερη επικοινωνία του ανταποκριτή), (διαπιστώνω) πως φαίνεται ότι ο Μ, εγώ, και σίγουρα πολλοί άλλοι από τους συνδρομητές σας αναζητούν απεγνωσμένα κάποια συγκεκριμένη αποσαφήνιση ως προς τις επόμενες 6 ημέρες και το σχέδιο για την Εταιρία USA . Ενώ απαντήσατε για τη διάλυση των ΗΠΑ. Θα έπρεπε να μαντέψω ότι θα ήταν κάτι που ενδέχεται να συμβεί μετά τις επόμενες 6 ημέρες (ναι; / Όχι;)

Εσείς και πολλές άλλες πηγές λέτε ξανά και ξανά ότι ΟΛΑ τα αποδεικτικά στοιχεία βρίσκονται στα χέρια του Τραμπ και η φύση των εν λόγω αποδεικτικών στοιχείων είναι σταθερή και συντριπτική. Προς τι λοιπόν η αναμονή; Διανύουμε  τις τελευταίες 6 ημέρες μας; Και νομίζω ότι εάν τα στοιχεία δεν διαδοθούν κατά κάποιο τρόπο, μαζικά τις επόμενες 2-3 ημέρες, τότε το «THE PEOPLE» δεν θα έχει χρόνο να χωνέψει και να κατανοήσει σταθερά πού κατευθύνεται η νέα πραγματικότητα. Είναι προφανές ότι τα μεγάλα μέσα ενημέρωσης λογοκρίνουν τον Τραμπ  με κάθε ευκαιρία στην προσπάθεια να αποκρύψουν τις εξελίξεις. Λοιπόν, τι ακολουθεί;

Τι σας λένε οι πηγές σας; Ποια είναι συγκεκριμένα πράγματα, συμβάντα κ.λπ. που θα μπορούσαμε να παρακολουθήσουμε εμείς οι συνδρομητές σας, ώστε να μπορέσουμε να χειριστούμε καλύτερα το τι πρόκειται να προκύψει;

Προσεγγίζοντας καλά νέα: Διάβασα σε ένα άρθρο σχετικά με το διαστημικό πρόγραμμα και μία νέα ενέργεια που θα βοηθήσει να φτάνουν οι πύραυλοι κλπ εκεί που θέλουν και στο τέλος του άρθρου υπήρχε μια αναφορά ότι η ίδια αυτή ενέργεια είναι σε θέση να προσφέρει δωρεάν ενέργεια στον κόσμο! Κάτι που έχετε αναφέρει στο παρελθόν.

Τους καλύτερους χαιρετισμούς μου

R.

_________________________________________________________________________________________________
Για να είμαι ειλικρινής, δε νομίζω ότι κάποιος ξέρει τι θα ακολουθήσει με βεβαιότητα που να αγγίζει το 100%, επειδή πρόκειται για μία κατάσταση στα τελευταία αυτά στάδια του επαναστατικού παιχνιδιού, όσον αφορά στο Βαθύ Κράτος, του τύπου ΠΡΑΞΕ ή ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ. Τούτου λεχθέντος μπορεί να δούμε πολλές «αυτοκτονίες» χωρίς σχετικές έρευνες τις επόμενες εβδομάδες και μήνες.

Το λέω αυτό γιατί επικοινωνώ καθημερινά με τις πηγές CIA, FSB, Defense Intelligence Agency, MI6, P3 Freemason κ.λπ. και δεν γνωρίζουν τι πρόκειται να συμβεί με βεβαιότητα που να αγγίζει το 100%. Μπορεί να πρόκειται  κάλλιστα για την Τελική Πράξη των Κακών Ηθοποιών του Βαθέως Κράτους που είναι αδίστακτοι και κακοί πέρα από κάθε φαντασία.

Ως Λευκό Καπέλο, μας έχει δοθεί η οδηγία να ΜΗΝ αποκαλύψουμε ευαίσθητες πληροφορίες στο δημόσιο προσκήνιο τόσο νωρίς. Έχουμε επιλεγεί ως διαπραγματευτές και δημόσια πρόσωπα επειδή δεν φοβόμαστε να πεθάνουμε για τον δίκαιο σκοπό της αποκάλυψης της αλήθειας στον κόσμο με οποιονδήποτε δυνατό τρόπο.

Παρακαλώ κατανοείστε, ότι το απόρρητο είναι απαραίτητο για την εξασφάλιση της επιχειρησιακής ασφάλειας σε αυτά τα τελικά στάδια, όταν οποιαδήποτε διαρροή θα μπορούσε να προειδοποιήσει τους εγκληματίες του διεθνούς βάλτου του Βαθέως Κράτους  για το δηλητήριο που τους περιμένει, με τη μαζική «επιχείρηση κεντρί» (μια παραπλανητική επιχείρηση που έχει σχεδιαστεί για να πιάσει ένα άτομο που διαπράττει έγκλημα)  που σχεδιαζόταν για χρόνια. Η Κοινωνία του Λευκού Δράκου (WDS)  έχει μια συνεχή επιχειρησιακή ανταλλαγή με τις πηγές των Λευκών Καπέλων του Πενταγώνου, προκειμένου να εξασφαλίσει ασφάλεια και στην Ασία.

Υπάρχουν κάποιες ενδείξεις πως το Βαθύ Κράτος συνειδητοποιεί ότι ο  Τραμπ δεν αναζητά μόνο την επανεκλογή, αλλά ολοκληρώνει το έργο του JFK που μαχαιρώθηκε πισώπλατα από τον Bush Sr. και τους Ευρωπαίους Τραπεζογκάνγκστερς, όταν προσπάθησε να τερματίσει τη CIA και το Fiat Σύστημα το βασισμένο στο Χρέος  και το Insta-Magic-Πιστωτικό Σύστημα. Ας το ονομάσουμε FDBC- IMCS χάριν συντομίας.

Ίσως ο Τραμπ είναι απλώς ένας απογοητευμένος πατριώτης επιχειρηματίας που προσλήφθηκε για να γίνει Πρόεδρος και να ολοκληρώσει το τρίγωνο του Λευκού Καπέλου  με τη Συνταγματική  εξουσία που είναι απαραίτητο για να νικηθεί ο σκοτεινός εχθρός της ανθρωπότητας και να έρθει μια νέα εποχή αφύπνισης και ελευθερίας από την οικονομική δουλεία.

Η σύλληψη των διεφθαρμένων πλατφορμών MSM(ΜΜΕ) και Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης που ξεπέρασαν τα όρια φτάνοντας στην ψηφοθηρία με ό,τι εργαλείο θεώρησαν απαραίτητο για να δαιμονοποιήσουν τον Τραμπ και τους Πατριώτες, μπορεί να αποδειχθεί βασικό στοιχείο της επιχείρησης. Και τώρα η θηλιά σφίγγει, καθώς οι τιμές των μετοχών του Twitter και του Facebook πέφτουν. Τα έντυπα μέσα ενημέρωσης και τα δίκτυα εκπομπών έχουν επίσης σειρά για πλήρη κάθαρση.

Το Βαθύ Κράτος κάνει την τελευταία του αντίσταση τώρα που τα μέλη του συνειδητοποιούν ότι έχουν χάσει στο σκακιστικό πολιτικό παιχνίδι  Η έκθεση σχετικά με τις εκλογικές παρεμβάσεις από μια ξένη κυβέρνηση αναμένεται να ανακοινωθεί.

Ο Τραμπ παίρνει έξυπνα τον έλεγχο της Συνταγματικής Δημοκρατίας και καταστρέφει το σύστημα κεντρικών τραπεζών όπως ο Andrew Jackson. Απελευθερώνει τη χώρα από την οικονομική σκλαβιά, η οποία, μέσω της δύναμης της παγκόσμιας ευαισθητοποίησης του κοινού σε όλο τον κόσμο, μπορεί τελικά να αναγκάσει όλες τις άλλες κεντρικές τράπεζες της BIS να πέσουν σαν ντόμινο σε όλο τον κόσμο.

Και οι έξι χώρες, συμπεριλαμβανομένου του Καναδά, που εμπλέκονται στην εκλογική απάτη, σχετίζονται με ειδικές επιχειρήσεις διακοπής ρεύματος και απαγόρευση κυκλοφορίας.

Όταν θα έχουν όλα τελειώσει, ως Καναδός που έχει ταξιδέψει και ζήσει σε όλη τη Βόρειο και Νότιο Αμερική, οραματίζομαι μία ενοποιημένη περιοχή συνεργασίας  μέσω ανταλλαγής αγαθών και υπηρεσιών προς αμοιβαίο όφελος.

Ωστόσο, το επαναστατικό έργο έχει λίγο καιρό ακόμα για να «παίξει» το άνοιγμα του ντουλαπιού της Pelosi με την έρευνα που ανακοινώθηκε στις 6 Ιανουαρίου για τον πατέρα της, που ξεκίνησε από τον JFK. Αρχίζει να φαίνεται ότι ο Τραμπ θα ακολουθήσει αυτό που προσπάθησε να κάνει ο JFK και να τελειώσει τη δουλειά.

Ένα σενάριο θα μπορούσε να είναι η αποκάλυψη  της διεθνούς συντονισμένης εκλογικής απάτης  του Μπάιντεν πριν από τις 20 Ιανουαρίου, η οποία σύμφωνα με την Εκτελεστική Εντολή του 2018 θα προκαλέσει την ακύρωση των εκλογών και θα οδηγήσει σε μια προσωρινή στρατιωτική κυβέρνηση. Αυτή η πατριωτική στρατιωτική κυβέρνηση, λειτουργώντας  σύμφωνα με τους νόμους και τους κανόνες του Συντάγματος, θα μπορούσε να έχει επιτέλους την ευκαιρία να εξετάσει όλη την «ανύπαρκτη» για τα ΜΜΕ εκλογική απάτη. Κατά τη διάρκεια μιας ενδιάμεσης περιόδου, τα στρατιωτικά δικαστήρια θα εκθέσουν τους δεξιούς και τους αριστερούς εγκληματίες του Βαθέως Κράτους και ένα νέο πολιτικό κόμμα θα αναδυθεί – η Μεγάλη Αμερική.

Την 1η Μαρτίου, θα ολοκληρωθεί η έρευνα για την απάτη στις εκλογές του 2020 και θα πιστοποιηθούν τα πραγματικά αποτελέσματα. Στις 4 Μαρτίου, ο Τραμπ θα ορκιστεί ως ο πρώτος πρόεδρος της Δημοκρατίας των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής. Είναι πραγματικά κρίμα, αλλά εξαιτίας του ιού της Κίνας, η Εταιρία των ΗΠΑ  και η Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ θα δηλώσουν πτώχευση.

Ένα άλλο σενάριο μπορεί να περιλαμβάνει μία κατά 70% εκκαθάριση των Ηθοποιών του Βαθέως Κράτους στη Γερουσία και το Σώμα, διευκολύνοντας στις 3 Νοεμβρίου 2021, τις εκλογές της Γερουσίας και του Σώματος με τη χρήση χάρτινων ψηφοδελτίων.

Οι συγκλονιστικές αποκαλύψεις σχετικά με το αμερικανικό πολιτικό και παγκόσμιο συνδικάτο εγκλήματος της Cabal δημιούργησαν ένα παγκόσμιο φαινόμενο αφύπνισης.

Αυτό είναι το αποτέλεσμα αποδεικτικών στοιχείων που προέκυψαν από το στρατιωτικό δικαστήριο και θα εμφανίζονται για εβδομάδες παγκοσμίως μέσω του Συστήματος Ειδοποίησης Έκτακτης Ανάγκης και όλα τα εθνικοποιημένα μέσα ενημέρωσης θα κριθούν ένοχα για ψηφοθηρία σε ομοσπονδιακές εκλογές εκ μέρους μιας ξένης δύναμης, κατά παράβαση της Εκτελεστικής Εντολής του 2018.

Είναι πλέον γνωστό τοις πάσι ότι τα δεδομένα του φορητού υπολογιστή της Pelosi ανακτήθηκαν κατά τη διάρκεια των επεισοδίων της 6ης Ιανουαρίου.

Και υποψιάζομαι ότι δεν είναι τυχαίο ότι ο Τραμπ καθυστέρησε την ομιλία του για μία ώρα για να βεβαιωθεί ότι θα ήταν διακριτό ότι οι υποστηρικτές του εξακολουθούσαν να βρίσκονται στη συνάθροιση αυτή, την ίδια στιγμή που οι Αντίφα εισέβαλαν στο Καπιτώλιο.

Το «κεντρί» έχει συλλέξει αποδεικτικά στοιχεία σχετικά με την συνοδεία της αστυνομίας της DC, ανταγωνιστών ντυμένων με εξοπλισμό υποστηρικτών του Trump με σημαίες της Συμμαχίας. Τιμή ίσως στον Soros Jr. που έχει έναν προϋπολογισμό για καλούς σεναριογράφους του Insurrection-OP.

Φαίνεται τώρα ότι η επιχείρηση «κεντρί» του Trump  βρίσκεται στα τελικά στάδια.

Εάν είναι επιτυχής, μπορεί να εκπληρώσει την υπόσχεση για μια ιστορική μεταμόρφωση  στην επόμενη εξέλιξη του πλανήτη, με ένα χρηματοπιστωτικό σύστημα που δεν θα επιβαρύνει τους εργαζόμενους με περιττό ενδιαφέρον για το χρήμα ενός έθνους που βρίσκεται σε κυκλοφορία, που δημιουργήθηκε εικονικά,  με πίστωση χρέους και  που καλείται να εξοφληθεί από τα αγαθά και τις υπηρεσίες των αληθινών ανθρώπων και επιπρόσθετους τόκους.

Για όσους δεν είναι εξοικειωμένοι με τη δύναμη του ανατοκισμού (compound interest) ως οικονομικό όπλο, παρακαλούμε γκουγκλάρετε το με δική σας ευθύνη.

Έχοντας πει όλα αυτά, με βάση όλα όσα ακούω, έχουμε να κάνουμε με μια ομάδα που ξεπερνά το επίπεδο των ορατών κυβερνήσεων και εδρεύει στην Ελβετία. Σχεδίαζαν αυτήν τη συνεχιζόμενη καμπάνια COVID-19 τουλάχιστον ήδη από το 2012, προκειμένου να μειώσουν τον παγκόσμιο πληθυσμό κατά 90% και να υποδουλώσουν τους υπόλοιπους.

Το πρόβλημα είναι ότι έχουν τον έλεγχο των περισσότερων από τους ορατούς ηγέτες στη Γη μέσω ενός συνδυασμού δωροδοκίας, πλύσης εγκεφάλου και εκβιασμού.

Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να αφαιρέσουμε τους αρχηγούς κρατών των περισσότερων χωρών της G7 για να το αντιμετωπίσουμε.

Απ΄όσο γνωρίζω αυτή η διαδικασία βρίσκεται σε εξέλιξη, αλλά το πρόβλημα είναι ότι πολλοί άνθρωποι έχουν ρυθμιστεί να ακολουθούν διαταγές, έτσι ίσως πρέπει να αφήσουμε το τρέχον σύστημα να καταρρεύσει περισσότερο, προτού μπορέσει να γίνει επανεκκίνηση.

Ο Τζο Μπάιντεν σπάνια εμφανίστηκε στο κοινό κατά τη διάρκεια ολόκληρης της λεγόμενης προεκλογικής εκστρατείας και είναι αβέβαιο ακόμη και το αν υπάρχει πνευματικά ή σωματικά.  Τον έχει δει κανείς πρόσφατα σε μια ομαδική φωτογραφία με τους Αρχηγούς (Joint Chiefs –ένα σώμα που αποτελείται από τους παλαιότερους ένστολους αρχηγούς του Υπουργείου Άμυνας);  Ρεαλιστικά, δεν υπάρχει τρόπος να τον δεχτούν ποτέ γνωρίζοντας ότι έχει υπάρξει  προδότης της χώρας του επανειλημμένως, ακόμη και πριν από τις εκλογές του 2020.

Είναι πραγματικά εκπληκτικό το πόσο βαθιά έχει βυθιστεί στον βούρκο το Βαθύ Κράτος, ώστε να εξασφαλίσει ότι ο Μπάιντεν θα έχει την προεδρική ασυλία που θα τον προστατεύει από τη δίωξη .

Απ΄όσο γνωρίζω οι Rockefellers, οι Rothschilds και οι συνεργάτες τους, έκαναν μια συμφωνία με την Κίνα «για να εκλέξουν τον Μπάιντεν» και στη συνέχεια να τον απομακρύνουν μετά από ένα μικρό διάστημα και να θέσουν την Καμάλα Χάρις στην εξουσία.

Πρέπει να αισθάνθηκαν ότι είτε θα έκαναν αυτό είτε θα παρακολουθούσαν την χρεοκοπία της αμερικανικής εταιρίας τους.

Σε κάθε περίπτωση, η μάχη μαίνεται. Υπάρχουν πολλά πράγματα για τα οποία δε μπορώ να μιλήσω, αλλά διαθέτουμε συγκεκριμένες  μυστικές πληροφορίες που θα μπορούσαν να τερματίσουν την εκστρατεία COVID.

Συνοψίζοντας, θα υπάρξει χάος και κατάρρευση των συστημάτων τους επόμενους μήνες στη Δύση, και μόνο τότε θα προκύψει κάτι καλύτερο.

BF

ΥΓ: Δεδομένου ότι «Τίποτα δεν μπορεί να σταματήσει τη θύελλα», θα ήθελα να επισημάνω ότι αυτό το Μνημόνιο που υπογράφηκε από τους Joint Chiefs δεν φαίνεται να έχει ημερομηνία, καθιστώντας το τεχνικά ελλιπές σε κάποιο ενδιάμεσο στάδιο πιστοποίησης και μπορεί να γίνει γνωστό ως «Η κάρτα Trump» ή «Κάρτα Ατού» (λογοπαίγνιο) για τις επόμενες γενιές όταν χτυπήσει η καταιγίδα.

Στην Τέχνη του Πολέμου ισχύει το εξής: Κάνε τον εχθρό σου να πιστεύει ότι είσαι στο πιο αδύναμο σημείο σου όταν θα είσαι στο πιο ισχυρό.

 

πηγή

 

Πηγή

Προβολές : 681


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα