Έλληνες, αν δεν συνεπάρει το είναι μας ο “ιερός θυμός”, ελευθερία, πατρίδα και ζωή δεν έχουμε μπροστά μας.    (Γ’ Μέρος)

Έλληνες, αν δεν συνεπάρει το είναι μας ο “ιερός θυμός”, ελευθερία, πατρίδα και ζωή δεν έχουμε μπροστά μας.    (Γ’ Μέρος)

13 Οκτωβρίου, 2020 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:168
Μοίρασέ το

 

Κατερίνα Χατζηθεοδώρου: “Την προδοτική  αυτή αλυσίδα μεταφοράς εξουσίας σε “ορκισμένους” ανθέλληνες  πρέπει οπωσδήποτε να βρούμε τρόπο να τη σπάσουμε. Είναι θέμα ζωής ή θανάτου  για εμάς και τα παιδιά μας.

Ε, πότε θα θυμώσεις επί τέλους, ΕΛΛΗΝΑ;

Πότε θα τα πάρεις στο κρανίο;

Πότε θα σου ανέβει το αίμα στο κεφάλι;

Πότε θα σκαρφαλώσεις στα κάγκελα;”

“Πότε;” Τέσσερα γράμματα κι ένα ερωτηματικό, όλη η ουσία, για την ύπαρξή μας ως Έθνους…

Αυτό το “Πότε;”, που λαχταρά κάθε ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΨΥΧΗ.

Το “Πότε;” της ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΜΕ ΠΡΑΞΕΙΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ.

Ας σκύψουμε λοιπόν όλοι μέσα μας…

Κι ας μιλήσουμε μ’ εκείνο το κομμάτι των ΙΕΡΩΝ ΓΟΝΙΔΙΩΝ ΜΑΣ…

Εγώ, το αποκαλώ “ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ”.

Μ’ αυτό το κομμάτι ας μιλήσουμε, κι ας πάρουμε ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΜΕ ΤΟ ΕΝΔΟΞΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΜΑΣ ΩΣ ΦΩΤΟΔΟΤΗ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ.

Κι ας κάνουμε το πρώτο βήμα…

Ο ΙΕΡΟΣ ΘΥΜΟΣ ΜΑΣ, ΑΣ ΓΙΝΕΙ ΗΦΑΙΣΤΕΙΟ ΚΑΙ ΣΕΙΣΜΟΣ, ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΑ ΣΚΟΤΑΔΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΓΚΡΕΜΙΣΕΙ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΨΕΥΤΟΡΩΜΑΙΪΚΟ, ΣΥΘΕΜΕΛΑ.

ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΟΥΜΕ ΦΩΣ…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. “Όποιος πιστεύει πως υπάρχει πολυτιμότερο αγαθό από την ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ, ΑΥΤΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΦΡΟΝΗΣΗ”

ΑΝΤΙΓΟΝΗ ΣΟΦΟΚΛΗ στίχοι 182-183

 

 

Α΄ΜΕΡΟΣ εδώ

Β΄ΜΕΡΟΣ εδώ

Αρχίζω το Γ’ και τελευταίο μέρος, από την τελευταία φράση του προηγούμενου:  “...να αντιληφθούμε τη συνολικότητα της επίθεσης και να βρούμε τρόπους να αντιδράσουμε πριν να είναι πολύ αργά”.

Ας κοιτάξουμε, λοιπόν, κατάματα την πραγματικότητα μήπως και, κατανοώντας την ολοκληρωτική επίθεση, συνεπάρει το είναι μας ο ιερός θυμός.

Δεν υπάρχει “ιερό και όσιο” σε αυτήν την  Πατρίδα, την Ελλάδα, που δεν το έχουν βεβηλώσει, τσακίσει, κομματιάσει, αφανίσει. Ξέρουμε όλοι ποιοι.

Από πού να αρχίσει κανείς και πού να τελειώσει; Θα γράψω, χωρίς να ιεραρχώ, τα  βεβηλωμένα και τσακισμένα άγια της Ελλάδος, έτσι όπως μου έρχονται  στο νου.

Άρχισαν από πολλά χρόνια πριν  να καταστρέφουν μεθοδικά την οικονομία της Ελλάδος, ώστε ο Έλληνας να φτωχοποιηθεί ως πολίτης και ως Κράτος.             Φρόντισαν με κατάλληλους νόμους και χειρισμούς να κλείσουν οι μεγάλες και επιτυχημένες βιομηχανίες της Ελλάδος, (έστω και ελαφρές, απασχολούσαν κόσμο) όπως  Πειραϊκή-Πατραϊκή, Αιγαίον, όπως Πίτσος , Ιζόλα, Εσκιμό, όπως ΧΡΩΠΕΙ… έκαψαν το Μινιόν και τον Κατράνζο, πώλησαν το Τιτάνα σε ξένους και ο κατάλογος είναι μακρύς για να αναφερθεί ολόκληρος.

Ακολούθησε μία περίοδος επίπλαστης ευημερίας με δανεικά, η παπανδρεϊκή και λίγο μετά. Όσοι είχαν στοιχειώδη νου και γνώση  έβλεπαν από τότε εφόσον τις κορυφαίες βιομηχανίες  τις  “κλείνουν”   και δεν τις αντικαθιστούν  από άλλες, η Ελλάδα αργά ή γρήγορα θα γίνει τριτοκοσμική χώρα.

Ανέπτυξαν μόνον τον τουρισμό, (ή μάλλον αυτός αναπτύχθηκε μόνος του λόγω του πολιτισμικού -αρχαίου- και φυσικά κάλλους της Ελλάδος), ώστε να αποφευχθεί η ακραία φτώχεια και συνεπώς η εξέγερση.   Και ώστε οι Έλληνες να είναι το υπηρετικό προσωπικό των ξένων και μάλιστα να παρακαλάνε για μια θέση υπηρετικής εργασίας,  με τα μεγάλα κέρδη στους λίγους  όπως πάντα.

Τώρα τον τσάκισαν και αυτόν με τα “κατ’εντολήν” μέτρα για μια γρίπη, σαν να επρόκειτο για την πανγήινη μαύρη πανούκλα.

Όσο για τη γεωργία, κτηνοτροφία, αλιεία, η Ε.Ε. επέβαλε το μαράζωμα  τους, με τις ελεύθερες εισαγωγές, με τις  ποσοστώσεις που δεν ευνοούσαν την Ελλάδα, και αποτελειώθηκαν με τις εξευτελιστικές τιμές των προϊόντων τους από τους εμπόρους και τις βιομηχανίες.

Όποια πατέντα σε σχέδια ή πραγματοποιημένη πετύχαιναν οι Έλληνες ποτέ δεν αξιοποιήθηκε, πάντα έμεινε στα συρτάρια  ή  προωθήθηκε μυστικά προς “άλλα Κράτη”.

Όποιον πλούτο είχε (και έχει) η Ελλάδα σε πετρέλαιο, φυσικό αέριο,  μέταλλα, σπάνια μέταλλα, απαγορευόταν ακόμα και να μιλήσεις γι αυτόν, πόσο μάλλον να τον εκμεταλλευτείς, αν ήσουν ΕΛΛΗΝΑΣ. Παραδείγματος χάριν, τόσο ΕΛΛΗΝΑΣ όσο ο Σοφιανόπουλος, που όταν του ρήμαξαν τη ΧΡΩΠΕΙ, ζήτησε και πήρε άδεια από το ελληνικό Δημόσιο  για εξόρυξη πετρελαίου στη Ζάκυνθο. Και μόλις άρχισε να ρέει το πετρέλαιο,  τον συνέλαβαν και τον φυλάκισαν! 

Το 2008 έως 2011-12 άρχισε το μεγάλο “κόλπο” με τις Τράπεζες, που πήραν τεράστιες ανακεφαλαιοποιήσεις (η πρώτη 23 δις(!) το 2008, από Καραμανλή- ποσά μη επιστεφόμενα) και εγγυήσεις δημοσίου για να μπορούν να δανείζονται από ξένες (ποσά που είναι αμφίβολο αν ποτέ θα επιστραφούν, απλώς τα ανακυκλώνουν), συνολικού ύψους 233 δις ευρώ.

Ακριβώς την περίοδο που η Ελλάδα έμπαινε ΥΠΟ  την Τρόικα για 110 δις ευρώ και παρέδιδε ακόμα και την εθνική κυριαρχία της στους δανειστές,  διά των “εκπροσώπων” του λαού!

Ποια ιερά και όσια του ΕΛΛΗΝΑ χτυπάνε,  φτωχοποιώντας τον; 

Πρώτον τον ίδιο  ως σωματική και ψυχοπνευματική ολότητα.

Τη σωστή του διατροφή, την ηρεμία του, την αξιοπρέπεια του, το χρόνο και την αντοχή να διεκδικεί (όχι αυτήν την μπούρδα, τα ατομικά διακαιώματα -μπόρεσε κανείς  ποτέ να τα διεκδικήσει και να  δικαιωθεί;) αλλά το πολιτικό του αυτεξούσιο: το  να μετέχει σε όλες τις  αποφάσεις που τον αφορούν. Αυτό μόνον συλλογικά, δηλαδή ως “πόλις”, δηλαδή πολιτικά, μπορεί να επιτευχθεί. Φυσικά με αλλαγή  Συντάγματος.

Ένα παράδειγμα, για  περισσότερη σαφήνεια.

Ας πούμε ότι σε σκοτώνουν αλλοδαποί, ατομικά σήμερα, “τυχόν” μαζικά αύριο.

Μπορείς, νεκρός πλέον,  να διεκδικήσεις το μέγιστο υποτίθεται ανθρώπινο δικαίωμα, αυτό της ζωής; 

Αν όμως έχεις διεκδικήσει και έχεις πετύχει για τη χώρα σου  δημοκρατία, τότε μετέχεις ως λαός θεσμικά στις αποφάσεις.

Και βάσει της δημοκρατικής Αρχής της πλειοψηφίας, θα μπορούσες να έχεις εκδιώξει, ή μη δεχτεί, κανέναν λαθροέποικο στη χώρα σου. 

Το πόσοι Έλληνες επιθυμούν λαθροέποικους  διαπιστώνεται  όταν τους  εγκαθιστούν στη γειτονιά τους. Κανείς! Πλην αυτών που  η τηλεόραση έχει μεταβάλει σε κολοκύθι το κεφάλι τους, των ανθελλήνων και των φιλοχρήματων.

Σκεφθείτε, για να διαπιστώσετε σε ποια τυραννία ζούμε,  αν κάποιοι βάρβαροι, όπως τους έλεγαν οι Έλληνες,  “επικαλούμενοι” τον Ξένιο Δία  πήγαιναν να εγκατασταθούν μέσα στην αρχαία Αθήνα, δικεδικώντας ίδια δικαιώματα με τον Αθηναίο πολίτη ή στη Σπάρτη ίδια με τον Σπαρτιάτη πολίτη, τι είχε να γίνει.  Βέβαια το σενάριο είναι  εντελώς φανταστικό, επειδή δε θα το αποτολμούσε κανείς!

Με την ακραία φτώχεια, την ελαστική ή καθόλου εργασία, την περιορισμένη στο ελάχιστο κοινωνική πρόνοια, χτυπούν πλην των άλλων, την οικογένεια αλλά και το σύνολο των Ελλήνων που σιγά-σιγά χάνεται.

Οι νέοι φοβούνται να δημιουργήσουν οικογένεια, φοβούνται να κάνουν παιδιά. Ούτε καν 2 παιδιά ανά ζευγάρι δεν είναι ο μέρος όρος στην Ελλάδα, το ελάχιστο για να μένει τουλάχιστον σταθερός ο πληθυσμός.

Την οικογένεια τη βεβηλώνουν και τη διαλύουν και με άλλους τρόπους, κυρίως με την ομοφυλοφιλία και τα συνεπακόλουθα της, που σχεδιάζουν να τα νομιμοποιήσουν. Γάμοι, υιοθεσίες παιδιών, παρελάσεις “υπερηφάνειας”, (ήδη νόμιμες) που απο/ιεροποιούν (ή καλύτερα, δαιμονοποιούν)  τον άνθρωπο και το ιερό ανθρώπινο σώμα.  Σχεδόν στον ίδιο βαθμό βεβηλώνουν το ανθρώπινο  Πρόσωπο και σώμα, από την εξευτελιστική και ευτελισμένη τηλεόραση και την παρόμοια μόδα.

Στα παιδιά, το ιερότερο κομμάτι της ζωής, έχουν επιτεθεί με χίλιους τρόπους, στερώντας τα, μέσω του εκάστοτε υπουργού “Παιδείας” απο τις ρίζες τους… στη γλώσσα, την Τέχνη, τη Λογοτεχνία, τη δημοτική Παράδοση, την Ιστορία και τους ήρωες μας, διαμορφώνοντας έτσι την “αφασική” (σε αφασία) κοινωνία που θέλουν.

Τα ελληνόπουλα “αποφοιτούν”  απομειωμένα  εγκεφαλικά και ψυχικά,  έτοιμα  με τις όποιες δυνάμεις τους να υπηρετήσουν το παγκόσμιο σύστημα εκτός Ελλάδος  ή να μείνουν εντός, άνεργα και μαραζωμένα!  

Τα ιερά και όσια  των ορθοδόξων Ελλήνων τα χτυπούν μυστικά και μεθοδικά, χρόνια και χρόνια. Τώρα οι επιθέσεις έγιναν εντελώς απροκάλυπτες. Φαίνεται  πλησιάζει η ώρα του “Παγκόσμιου Κυβερνήτη” (κούνια που τους κούναγε!) και πρέπει όλα να είναι έτοιμα για την εδραίωση του. 

Το μεγάλο κακό είναι ότι η Ορθοδοξία, όπως και η Ελλάδα, χτυπιούνται “εκ των έσω”, κάτι που δεν παλεύεται εύκολα. Γιατί έχουν φροντίσει ο λαός να καταντήσει και αδαής, “άσχετος” με το βάθος των πραγμάτων πλην της επιφάνειας, και αφελής!

Γνωρίζουμε όλοι  ότι στίφη τυχάρπαστων αλλοδαπών μπαίνουν στη γη μας από αφύλαχτα σύνορα   και με  “ασύλληπτες” από τον κοινό νου παροχές.  

Αυτό οδηγεί καθαρά και ξεκάθαρα σε  γεννοκτονία των  γηγενών Ελλήνων , των “νατιβιστών”. Και τον “νατιβισμό” τους  θα τον πολεμήσει ο πρωθυπουργός, κατά  προεκλογική  δήλωση του.

Ακριβώς μετά  εκλέχτηκε να “κυβερνήσει” την Ελλάδα από  όσους  δεν κατάλαβαν ακόμα  πιο κατασκότεινο παιχνίδι παίζεται εναντίον των Ελλήνων. Και που βέβαια μεταφέρεται από πρωθυπουργό σε πρωθυπουργό.

Την προδοτική  αυτή αλυσίδα μεταφοράς εξουσίας σε “ορκισμένους” ανθέλληνες  πρέπει οπωσδήποτε να βρούμε τρόπο να τη σπάσουμε. Είναι θέμα ζωής ή θανάτου  για εμάς και τα παιδιά μας.

Με μαθηματική ακρίβεια, περίπου το 2035 ίσως και νωρίτερα, οι Έλληνες και τα παιδιά τους  θα είναι μειονότητα στην πατρίδα τους. Και ως μειονότητα πολύ άνετα μπορούν να σφαγιαστούν από τη μουσουλμανική πλειονότητα που δεν “αστειεύεται”, αν δεν ασπαστούν το κοράνι και τη σαρία. Είναι  πολύ κοντά το οδυνηρό τέλος μας ως Ελλήνων, αν δεν αντιδράσουμε τώρα.

Την ιερή μας Πατρίδα την τεμαχίζουν και την απομειώνουν, πουλώντας την σαν χτήμα από τον παππού τους,  σε εχθρικά από άποψη θρησκείας και συμφερόντων  όμορα κράτη, υπό τις ευλογίες της Δύσης στην οποία θρησκοληπτικά “ανήκομεν”. Και το κάνουν τόσο ραγδαία και με τόσο θράσος που έχουμε μείνει όλοι άφωνοι και μαρμαρωμένοι  από το, σκόπιμο φυσικά, ΣΟΚ που έχει εξαπολυθεί εναντίον μας.  Όταν συνέλθουμε θα δούμε τι θα συμβεί…

 

Έλληνα,

σου πήραν τη δυνατότητα να ζεις με άνεση, καλή υγεία και αξιοπρέπεια  κι εσύ δε θύμωσες…

σου πήραν τη γη σου, το προγονικό σου αμπελάκι, το σπίτι, το οικοπεδάκι σου αγορασμένο με ιδρώτα  κι εσύ δε θύμωσες…

σου υποθήκευσαν την περιουσία της  πατρίδας σου, δηλαδή τη γη και το μόχθο των προγόνων σου,  για 99 χρόνια. Στην ουσία για πάντα γιατί αυτό το ψεύτικο χρέος που σου φόρτωσαν δεν μπορεί να αποπληρωθεί στον αιώνα τον άπαντα  κι εσύ δε θύμωσες…

σου πήραν κάθε υγιή ή σκόπιμα εξασθενημένο και χρεοκοπημένο Οργανισμό, που από τους πόρους τους  θα ξεπλήρωνες το “υποτιθέμενο” χρέος σου κι εσύ δε θύμωσες…

σου πούλησαν τα αεροδρόμια, τα λιμάνια σου, βεβηλώνουν τα βουνά σου με  άχρηστες ανεμογεννήτριες που το ρεύμα τους δεν αγοράζει κανείς κι εσύ δε θύμωσες…

σου κατήργησαν το δικό σου νόμισμα, που θα μπορούσε να σε βγάλει από κάθε δυσκολία και σου έδωσαν ένα ξένο, γεμάτο “στοές και γέφυρες”, κανένα πρόσωπο της Ιστορίας σου επάνω… 

Σου το δίνουν σταγόνα- σταγόνα,  ενώ οι λαθροέποικοι και οι εδώ πολυεθνικές το στέλνουν σαν  χείμαρρο  προς τις “πατρίδες” τους. Κι εσύ, σαν κορόιδο που σε κατάντησαν, πληρώνεις την ΕΚ Τράπεζα για να αντικαθιστάς αυτό που χάνεις από τον αδηφάγο χείμαρρο  ώστε να έχεις πάντα το ίδιο αριθμό  ξένων νομισμάτων -ούτε ένα ευρώ περισσότερο-   κι εσύ δε θύμωσες…

σου διαλύουν μπροστά στα μάτια σου τη θρησκεία σου, την  οικογένεια σου, τώρα και την υγεία σου, επειδή “νοιάζονται” υπερβολικά γι αυτήν(!!) κι εσύ δε θύμωσες…

σου απαίτησαν  τα παιδιά σου να επαναεισπνέουν την εκπνοή τους με τραγικές γι’ αυτά ψυχοσωματικές συνέπειες,  κι εσύ δε θύμωσες…

(Κλείσ’ τη τη ρημάδα σε αποβλάκωσε… Τα χάνεις . Ήδη ένα πέθανε κι ένα άλλο χαροπαλεύει. Κι η Παναγιά, ξέρεις… δακρύζει, για τα παιδιά σου, εσένα του “χαζοχαρούμενου”,  δακρύζει)

σου παίρνουν όλα τα δικαιώματα του γηγενή και σε αντικαθιστούν με ημιάγριες, εντελώς ανεξέλικτες πνευματικά και νοητικά, μάζες μουσουλμάνων κι εσύ δε θύμωσες…

σου διαλύουν την Πατρίδα σου κομμάτι-κομμάτι και την πουλάνε στις αγορές του “Αλ-Χαλίλι” κι εσύ δε θύμωσες…

 

Ε, πότε θα θυμώσεις επί τέλους, ΕΛΛΗΝΑ;

Πότε θα τα πάρεις στο κρανίο;

Πότε θα σου ανέβει το αίμα στο κεφάλι;

Πότε θα σκαρφαλώσεις στα κάγκελα;

Θα μου πεις, “κι αν θυμώσω τι βγαίνει; Δεν έχω καμία δύναμη, ενώ αυτοί τις έχουν όλες!”

Σε έπεισαν έτσι. Κρίμα.  Εσύ ο κάποτε έξυπνος Έλληνας, αποκοιμήθηκες τόσο που ξέχασες τη δύναμη του “ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ”, έστω και αν είναι λίγοι.

Μοιάζει οξύμωρο, αλλά δεν είναι .

Οι λίγοι και ψυχωμένοι και ενωμένοι κάνουν πάντα τη διαφορά. 

“Λίγοι” είναι που χαράζουν τη  ροή της Ιστορίας (μας).

Και αυτοί, τώρα και πάντα, είναι οι   ΕΛΛΗΝΕΣ,   με όλα τα γράμματα κεφαλαία. Όχι οι κάτοικοι της Ελλάδος!

Να θυμώσουμε, λοιπόν,  όλοι μαζί οι ΕΛΛΗΝΕΣ.

Και όλοι μαζί να το δείξουμε με κάθε τρόπο. 

Με αποδοκιμασίες γραπτές, προφορικές, ιντερνετικές, φωνητικές και με όποιους άλλους έξυπνους  τρόπους σκεφτούμε.  

Με πρωτότυπα βιντεάκια όπου μιλήσαμε απλά και αβίαστα και με ένα ειδικό τα ανεβάσαμε, ώστε να ξυπνάμε από το βαθύ ύπνο κι’ άλλους. Αλλά όχι πολλά λόγια.

Κουραστήκαμε όλοι από φλύαρα λόγια, χωρίς ούτε καν προτροπή για δράση.  Λόγια  που δεν παράγουν αποτέλεσμα, το πολυπόθητο αποτέλεσμα της ελευθερίας μας από τους τυράννους μας που επί πλέον μας πουλάνε δούλους  σε  “ισχυρότερους” τυράννους, τελικά μας αποσπούν από τις προπαρασκευστικές πράξεις της απελευθερώσεως μας.

Και το κυριότερο και πιο σημαντικό από όλα είναι να δώσουμε διέξοδο στον “ιερό θυμό” μας  με τη δημιουργία μικρών, ανεξάρτητων συλλόγων ή άτυπων ομάδων σε κάθε γειτονιά, αλλά “δεμένων” μεταξύ τους, έτοιμων για το ο,τιδήποτε…

Ας  τα κάνουμε αυτά, όσο κι αν φαίνονται μικρά και ασήμαντα.  Αν κινηθούμε λίγο, θα δούμε ότι το βουνό το ανεβαίνεις, όταν ξεκινήσεις να το ανεβαίνεις.

Αν κάνεις το πρώτο βήμα, η Κοσμική/ Θεία  Τάξη,  που πάντα βηθάει μόνον όσους θέλουν και προσπαθούν  να βοηθήσουν τον εαυτό τους, (ίσως το αναπτύξω σε κάποιο επόμενο άρθρο) θα φέρνει μποστά μας κάθε φορά, αυθόρμητα και σύντομα, το επόμενο βήμα.

Μέχρι  την κορυφή… της Ελλάδος! 

Μέχρι την (πνευματική) κορυφή της Γης, που (μπορεί και πρέπει να) είναι η ΕΛΛΑΔΑ μας!

 

 

Προβολές : 168


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα