Ένας ένας ρίχνει την μάσκα του... κι οι ΑΛΗΘΙΝΟΙ, ελάχιστοι... (βίντεο)

27 Ιουλίου, 2021 6 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,229
Μοίρασέ το

Προσέξτε ποιούς εμπιστεύεστε…

ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ “ΠΡΟΒΑΤΟΣΧΗΜΟΥΣ ΛΥΚΟΥΣ”!

 

 

Γράφει η Καλλιόπη Σουφλή

 

Σας έχω γράψει πολλάκις για τους “όψιμους σωτήρες”… τους “μπατριώτες” ντε, που “θα σώσουν” την Ελλάδα…

Εμφανίστηκαν στην κορονοϊοπερίοδο, για να πουλήσουν άλλοι “νταηλίκι”, άλλοι “γνώση”, άλλοι “αλληλεγγύη”, άλλοι “φιλοσοφία και πράσιν’ άλογα”… κι άλλοι δήθεν “χριστιανικό πρόσωπο”“αγαπουλίστικο”

“Κάθε καρυδιάς καρύδι”, που λέει η λαϊκή ρήση,  βρήκε τον τρόπο να δημιουργήσει μια … παρέα και κάποιους “φανατικούς”

Όχι… κανείς δεν μπούκαρε μόνος του… στο παρασκήνιο, μήπως  “ο υποβολέας”, τους λέει τι θα πουν και πως θα στηθούν ώστε να παρασύρουν το αφηνιασμένο πόπολο που έχει πάθει παράκρουση με όσα ζει τα τελευταία έντεκα χρόνια;;;

Ελάχιστες οι φωνές της ΑΛΗΘΕΙΑΣ και της πραγματικής αγωνίας για το που βαδίζουμε.

Ενάμισι χρόνο τώρα, πολλά πρόσωπα μπήκαν στην σκοτεινή καθημερινότητα της ζωής μας και η πλειοψηφία του λαού, έτρεξε με την γλώσσα έξω να … εμπιστευθεί τα λόγια τους… κάποιους να τους θεοποιήσει κιόλας.

Πολλών οι μάσκες έπεσαν… και θα συνεχίζουν να πέφτουν.

Θα παρουσιάσω δυο βίντεο και θα σας αφήσω να κρίνετε.

Ελπίζω να αντιληφθείτε ποιού η μάσκα πέφτει…

Κι όπως έγραψε ο Διηνέκης:“Αυτός, τι ρόλο βαράει;”

Τώρα, τι να απαντήσω χωρίς τα… “γαλλικά μου”;;;

Κάποιοι, τον έκαναν “μάγκα” και έχουν τεράστιες ευθύνες γι αυτό!!!!!!

Ποιόν; Αυτόν που χαρακτήρισε “ΜΑΛΑΚΑ” τον κορυφαίο επιστήμονα Σουχαριτ Μπαχντι!!!!!!!!!!!!!

Ένας… “διαιτολόγος” των ΙΕΚ!

Έτσι δεν είναι κύριε Γιώργο Παύλε του “Δικτύου Ελληνισμού”;;;

Μεγάλη αδυναμία δείχνατε στον “διαιτολόγο” που τον είχατε συνεχώς στις εκπομπές σας και τον αφήνατε να ασχημονεί εναντίον κορυφαίων και έγκριτων επιστημόνων…

Αλήθεια, γιατί τόση… “αδυναμία”;;;

Ευτυχώς που σας “κρέμασα στα μανταλάκια”… κι άρχισαν να αφυπνίζονται πολλοί και να εγκαταλείπουν την… “παρέα”, για να μην την χαρακτηρίσω διαφορετικά…εδώεδώεδώεδώ

Πήρατε όμως απάντηση, από ένα ΔΙΑΜΑΝΤΙ ΗΘΟΥΣ ΚΑΙ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ.

Τον Καθηγητή Κωνσταντίνο Βαθιώτη! (εδώ)

Πήρατε απάντηση όμως και από τον… “γιαπωνέζο”! (εδώ)

  1. ΑΝΤΩΝΗΣ ΠΟΥΛΤΡΟΥΤΖΙΔΗΣ ΣΤΟΝ SKY: “ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΝΔΗΜΙΑ”!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΠΟΥΛΤΟΥΡΤΖΙΔΗΣ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΟΥ ΣΚΑΪ 100,3 FM

Ώστε … “έχουμε πανδημία”!!!!!!!!!!

Κι αν καταλάβετε τι λέει, ελάτε να μου το πείτε κι εμένα γιατί ανάθεμα και κατάλαβα τους… “συνειρμούς του και τον αλλοπρόσαλλο λόγο του”.

 

Κάντε και την σύγκριση με το … ΔΙΑΜΑΝΤΙ.

 

2. “ΒΟΜΒΕΣ” Κωνσταντίνου Βαθιώτη στην σημερινή του συνέντευξη. “Η 22α Ιουλίου 2021, πρέπει να καθιερωθεί ως ΗΜΕΡΑ ΠΕΝΘΟΥΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ. Η κυβέρνηση, κατέλυσε το άρθρο 2 του Συντάγματος, που ορίζει την προστασία της  Αξιοπρέπειας του Ανθρώπου!” (εδώ)

“ΒΟΜΒΕΣ” ΚΩΝ/ΝΟΥ ΒΑΘΙΩΤΗ ΓΙΑ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΤΗΤΑ

 

Υ.Γ.1. Προσέξτε ποιούς εμπιστεύεστε…

ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ “ΠΡΟΒΑΤΟΣΧΗΜΟΥΣ ΛΥΚΟΥΣ”!

 

Υ.Γ.2. Συμπεριλαμβάνω και περί του διαμετρήματος του SUCHARIT ΒΗΑΚDI, τον οποίο αυτό το (……) στο κενό με τις τελίτσες, βάλτε όποιον  αρνητικό χαρακτηρισμό θέλετε για τον Πουλτρουτζίδη, που τόλμησε να χαρακτηρίσει “ΜΑΛΑΚΑ” έναν τέτοιο επιστήμονα…

Τόλμησε το “ΜΗΔΕΝ” να χαρακτηρίσει ΤΟΝ ΤΙΤΑΝΑ.

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΡΟΣ ΑΔΑΕΙΣ ΤΕΧΝΟ-ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ

περί της «αμελητέας» προσωπικότητας του SUCHARIT ΒΗΑΚDI

 

Επιστημονική διαδρομή

Ο SucharitBhakdi γεννήθηκε στις 1 Νοεμβρίου 1946 στην Ουάσιγκτον, D.C. Είναι Αυστριακός ειδικός στη μικροβιολογία, την ιολογία και την επιδημιολογία των λοιμώξεων.

Είναι ομότιμος καθηγητής στο Πανεπιστήμιο JohannesGutenbergMainz και ήταν επικεφαλής του Ινστιτούτου Ιατρικής Μικροβιολογίας και Υγιεινής από το 1991 έως το 2012.

1963-1970: σπούδασε ιατρική στο Πανεπιστήμιο της Βόννης, από το 1966 έως το 1970 ως κάτοχος υποτροφίας της Γερμανικής Υπηρεσίας Ακαδημαϊκών Ανταλλαγών. Για αρκετό καιρό ο Bhakdi εργάστηκε ως ιδιωτικός βοηθός του εσωτερικού WalterSiegenthaler.

1971: πήρε το δοκτορά του.

1972-1974: υπότροφος του Ινστιτούτου Max Planck Society στο Max Planck Institute for Immunobiology στο Freiburg.

1974-1976: Με επιχορήγηση του Ιδρύματος Alexandervon Humboldt έκανε Ανοσοβιολογία στο Φράιμπουργκ.

1977-1990: Μετά από έναν χρόνο στο Πανεπιστήμιο της Κοπεγχάγης, εργάστηκε στο Ινστιτούτο Ιατρικής Μικροβιολογίας του Πανεπιστημίου JustusLiebig στο Gießen.

1979: Καθηγητής στο ίδιο Ινστιτούτο.

1987: Kαθηγητής ιατρικής μικροβιολογίας

1990: Kαθηγητής στο Πανεπιστήμιο του Mainz

1991 :Επικεφαλής του Ινστιτούτου Ιατρικής Μικροβιολογίας και Υγιεινής

1987-1990: Μέλος του Συνεργατικού Ερευνητικού Κέντρου του Γερμανικού Ιδρύματος Ερευνών «Proteins as Tools in Biology» στο Πανεπιστήμιο του Giessen.

1990-1999: Αναπληρωτής Πρόεδρος του Συνεργατικού Ερευνητικού Κέντρου «Ανοσοπαθογένεση» (1990-1999)

2000-2011: Ομιλητής του Συνεργατικού Ερευνητικού Κέντρου «Μόλυνση και εμμονή των λοιμώξεων» στο Μάιντς

2012: Αποσύρθηκε στις 1 Απριλίου 2012.

Από το 2016 ερευνά ως επισκέπτης μελετητής στο Christian-Albrechts-Universität zu Kiel.

Επιστημονική εργασία

Το 1978, ο Bhakdi ανακάλυψε την πρώτη πρωτεΐνη που προσβάλλει και βλάπτει τα κύτταρα προσκολλημένη στην κυτταρική μεμβράνη, με αποτέλεσμα τον σχηματισμό πόρου.

Ήταν το πολυαναμενόμενο μόριο ενίσχυσης του συστήματος συμπληρώματος, το οποίο σχηματίζεται στην επιφάνεια ξένων κυττάρων ως αποτέλεσμα αλυσιδωτής αντίδρασης του ανοσοποιητικού συστήματος.

Με την, εν συνεχεία, ανακάλυψη ότι τα ίδια τα βακτήρια μπορούν επίσης να παράγουν πρωτεΐνες που σχηματίζουν πόρους, άνοιξε ένα νέο πεδίο έρευνας.

Σήμερα είναι γνωστό ότι η συντριπτική πλειονότητα των παθογόνων βακτηρίων προκαλούν σχηματισμούς πόρων που βλάπτουν τα κύτταρα ξενιστές.

Το 1984, ο Bhakdi κλήθηκε να παρουσιάσει την έννοια της βλάβης των κυτταρικών μεμβρανών από τους σχηματιστές πόρων στη Royal Society στο Λονδίνο. Από τότε, η εξέταση αυτού του θέματος παρέμεινε στο επίκεντρο των ερευνητικών του δραστηριοτήτων.

Η έρευνα για το συμπληρωματικό δίκτυο οδήγησε τον Bhakdi στην περιοχή της αθηροσκλήρωσης.
Το 1989 ανακάλυψε ότι αυτό το συστατικό του ανοσοποιητικού μας συστήματος ενεργοποιείται μυστηριωδώς στα αγγειακά τοιχώματα όπου εναποτίθεται η λιποπρωτεΐνη χαμηλής πυκνότητας (LDL, η «κακή» χοληστερόλη).

Η ανάγκη να διευκρινιστεί αυτό, οδήγησε τον Bhakdiσεσε μια νέα ερμηνευτική ιδέα – τη γνωστή ως «υπόθεση του Μάιντς» – για την ανάπτυξη της διαδεδομένης αθηροσκλήρωσης της νόσου. Συνέχισε να συμβάλλει στην έρευνα για την ελονοσία και τον πυρετό του δάγκειου πυρετού.
Δημοσιεύσεις

Περισσότερες από 300 δημοσιεύσεις με λίστα Pubmed (κύριος συγγραφέας και συν-συγγραφέας), καθώς και πολλά άλλα άρθρα και κεφάλαια βιβλίων.

ΒΡΑΒΕΙΑ
1979 Βραβείο από το Πανεπιστήμιο JustusLiebig στο Giessen

1979 Βραβείο ιατρικής προόδου Constance

1987 Βραβείο της Γερμανικής Εταιρείας Υγιεινής και Μικροβιολογίας

1988 Βραβείο Dr. FriedrichSasse

1989 Βραβείο RobertKoch της πόλης του Clausthal-Zellerfeld

1989 Βραβείο LudwigSchunk για την ανθρώπινη ιατρική

1990 Βραβείο Gotthard Schettler

1991 Βραβείο Gay Lussac Humboldt

1999 Βραβείο Schwarz Pharma 1999

2001 Βραβείο Aronson για «πρωτοποριακή εργασία στον τομέα του συστήματος συμπληρώματος και των βακτηριακών τοξινών»

2005 Βραβείο H. W. Hauss

2005 Μετάλλιο του κρατιδίου της Ρηνανίας-Παλατινάτου

2009 Μετάλλιο RudolfSchönheimer της Γερμανικής Εταιρείας Ερευνών για την Αρτηριοσκλήρωση.

 

 

 

Προβολές : 1,229


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα