Ένας “κακός” μαθητής, ρωτάει ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ. Εξαιρετικό άρθρο του Καθηγητή Σπύρου Καμπιώτη

2 Φεβρουαρίου, 2021 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:694
Μοίρασέ το

Σπύρος Καμπιώτης: “-Κύριε, κύριε, κύριεεε? Γιατί με τιμωρείτε και δεν απαντάτε σε τίποτα από αυτά που σας ρωτάμε?

Κύριε, κύριε, κύριεεε? Γιατί οσμίζομαι πως σύντομα, όπως το πάτε, θα σας πάρει και θα σας σηκώσει, όσο και αν αυτό σας φαίνεται αδύνατον?”

Εξαιρετικό άρθρο του Καθηγητή Σπύρου Καμπιώτη, που ξεγυμνώσει όλους τους “αρμόδιους” για την ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ, με χιούμορ…
Καλλιόπη Σουφλή

Κύριε, κύριε, κύριεεε …
Την ατομική ευθύνη και τα …μάτια σας.
Τον τελευταίο χρόνο και ειδικότερα τους τελευταίους μήνες, το μότο που επικρατεί παντού, είναι το «νού σας -(ρεμάλια)- στην … “ατομική” σας ευθύνη» που πρέπει ο κάθε ένας να έχει ως “σφραγίδα” στον εγκέφαλό του, διότι από αυτή εξαρτάται, η ζωή του, η ζωή των παιδιών του, η ζωή του/της συζύγου του, ή ζωή του περίγυρού του, η ζωή των άλλων, η οικονομία, η παιδεία, η υγεία, ο τουρισμός, …η παγκόσμια ειρήνη.
Η «ατομική ευθύνη», φαίνεται/αποδεικνύεται στους άλλους “ευσυνείδητους” ατομικοευθυνάκηδες, με την μασκοφορία/φιμωτροφορεία, με την κρατωαποστασία, με την τρυποεμβολία, με την υπακουοφοβία, με την μενουμεασφαλεία, με την περιορισμοσπιτία, με την …μενουμεμαλακία.
Αν εσύ λοιπόν είσαι «ασυνείδητος» τότε οι κρατικο-πατερούληδες και κρατικο-μητερούλες σε συνετίζουν με διάφορες τιμωρίες/ποινές ανάλογα το βάρος της ανυπακοής σου.
Παράλληλα δε, επειδή είναι και “παιδαγωγοί” οι “άνθρωποι”, σου παρέχουν και καθημερινά πανάκριβα τηλεοπτικά κορονομαθήματα μέσω των διδασκαλοδημοσιογράφων που -οι καημένοι- τους βγαίνει το λάδι στο να σου κάνουν καθημερινή εγκεφαλομπουγάδα.
Το κακό βεβαίως με πολλούς από τους ¨TVμαθητές¨ είναι πως το μυαλό τους είναι βαθιά “λεκιασμένο” και δεν καθαρίζει με τίποτα το άτιμο.
Ούτε με τηλεχλωρίνη, ούτε με αυστηροσυστάσεις, ούτε με ιατροσυστρατεύσεις, ούτε με ανυπακουοπρόστημα, ούτε …
Και έτσι η μπουγάδα πάει στράφι.
Επίσης αυτοί οι “ξεροκέφαλοι” και «ανεκπαίδευτοι μαθητές» είναι συνεχώς «άτακτοι» και “κοπανατζίδες” “αναθεμά” τους και κάνουν και πολλές ερωτήσεις βρε παιδάκι μου.
Να!!! για παράδειγμα, συνεχώς ρωτάνε και λένε:
-Κύριε, κύριε, κύριεεε? Πόσοι από τους 300 του κυνοβουλίου έχουν κολλήσει/νοσήσει/μπολιαστεί?
-Κύριε, κύριε, κύριεεε? Πόσοι από τους υπουργούς έχουν μπολιαστεί?
-Κύριε, κύριε, κύριεεε? Ο ανεψιός δημαρχούκος και η δημαρχέσα του έχουν μπολιαστεί? Ο γιατρούκος περιφερειάρχης και η περιφερειάρχεσά του έχουν και αυτοί μπολιαστεί?
-Από όλες τις περιφέρειες και τους δήμους σε όλη την επικράτεια, πόσοι δημαρχούκοι και περιφεριαρχούκοι έχουν κολλήσει, νοσήσει, μπολιαστεί?
-Κύριε, κύριεεε, κύριεεε? Πόσοι από την επιτροπή ¨ειδικών¨, ήταν ή είναι θετικοί? είχαν ή έχουν νοσήσει ή έχουν μπολιαστεί?
-Κύριε, κύριε, κύριεεε? Πόσοι από τους εκατοντάδες ακριβοπληρωμένους διδασκαλοδημοσιογράφους των καναλαρχοσχολείων έχουν ¨κολλήσει μέχρι τώρα τον ιό¨ ή έχουν ¨νοσήσει¨ ή έχουν νοσηλευτεί ή έχουν μπολιαστεί?
-Κύριε, κύριε, κύριεεε? Πόσοι από τους μεγάλους σε ηλικία ανθρώπους που έκαναν το μπόλι, ¨έφυγαν¨ και εσείς το αποδώσατε στην …προχωρημένη ηλικία τους ή στα υποκείμενά τους και πόσοι από αυτούς της ίδιας ηλικίας που δεν το έκαναν δεν ¨έφυγαν¨?
-Κύριε, κύριε, κύριεεε? Γιατί όσοι κάνουν το ¨θαυματουργό¨ μπόλι μπορούν να ξανακολλήσουν? Να γίνουν φορείς? Να μεταδώσουν? Γιατί ενώ το κάνουν δεν αποκτούν ανοσία? Και αφού δεν …, τότε γιατί πρέπει να το κάνουν το ρημάδι?
-Κύριε, κύριε, κύριεεε? Γιατί όσοι περισσότεροι μπολιάζονται, και φορούν και μάσκες, τόσο περισσότερες περιοχές απομονώνονται και τόσο περισσότερο ανεβαίνουν οι επιμολύνσεις στην κοινότητα και ο e-ός εξαπλώνεται με ταχύτατους ρυθμούς?
-Κύριε, κύριε, κύριεεε? Γιατί σε κράτη που μπολιάστηκε τεράστιος αριθμός των κατοίκων τους όπως η Αγγλία, το Ισραήλ, κ.λπ., σε αυτά τα κράτη ο e-ός θέριεψε και θερίζει σαν πολυβόλο?
-Κύριε, κύριε, κύριεεε? Γιατί διαδίδουν πως ο eός μεταδίδεται εύκολα, ακόμα και με την απλή αναπνοούλα μας, διότι όπως μας λένε και μας ενημερώνουν αυτός «καβαλικεύει» στα σωματίδια του αέρα που αναπνεύουμε και «ταξιδεύοντας σε πρώτη θέση» έρχεται …συστημένος και μας μολύνει, όταν “όλοι” γνωρίζουν πως αυτός είναι αναερόβιος και άμα εκτεθεί έστω και για λίγο στο περιβάλλον αυτός γρήγορα ¨στεγνώνει¨ και κακαρώνει?
Α!!! ναι. Συγνώμη καλέ μου κύριε, μου διέφυγε πως αυτός μπορεί να φοράει, …”σκάφανδρο και ειδική στολή”.
-Κύριε, κύριε, κύριεεε? Γιατί λέτε ότι εμπιστεύεστε απόλυτα τις εταιρίες παρασκευής των μπολίων και επίσης, γιατί συνεχίζετε να λέτε πως αυτές είναι έγκυρες και αξιόπιστες και …φιλάνθρωπες, όπως και τα προιόντα τους, όταν απ΄ότι φαίνεται ενθυλάκωσαν/παντελόνιασαν εκατομμύρια ή δις -στο σύνολο- ευρώ και dollars από τα κράτη για παραγγελίες και τώρα κάνουν την …πάπια, εξοργίζοντας ακόμα και τους …μέχρι χθες “αδερφικούς” τους “κεφαλοκυνηγούς” και Partners ?
-Κύριε, κύριε, κύριεεε? Γιατί όλοι εσείς οι «δάσκαλοι και καθοδηγητές» σε όποια θέση και αν βρίσκεστε κάνετε πως αγνοείτε την δική σας ΑΤΟΜΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ αλλά και την ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ που αφορά τις θεσούλες σας και τους κλάδους σας για όλα τα παραπάνω ?
-Κύριε, κύριε, κύριεεε? Γιατί με τιμωρείτε και δεν απαντάτε σε τίποτα από αυτά που σας ρωτάμε?
Κύριε, κύριε, κύριεεε? Γιατί οσμίζομαι πως σύντομα, όπως το πάτε, θα σας πάρει και θα σας σηκώσει, όσο και αν αυτό σας φαίνεται αδύνατον?
Ένας “κακός¨ σας …μαθητής με το ονοματεπώνυμό του, χωρίς φίμωτρο.
Σπύρος Καμπιώτης

Πηγή

Προβολές : 694


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα