Ένας πόλεμος εναντίον της Ρωσίας ως άλλοθι των ελίτ; (Αποκαλυπτικό άρθρο βόμβα της κ. Χρυσούλας Μπουκουβάλα)

Ένας πόλεμος εναντίον της Ρωσίας ως άλλοθι των ελίτ; (Αποκαλυπτικό άρθρο βόμβα της κ. Χρυσούλας Μπουκουβάλα)

6 Ιουλίου, 2021 3 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:600
Μοίρασέ το

 

ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΘΑΝΑΤΟΙ ΠΙΛΟΤΩΝ, Η ΠΕΡΙΚΛΕΙΣΗ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑΤΟ, ΚΑΙ H ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΤΗΣ ΜΟΣΧΑΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΧΕΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΕΝΑΝ ΝΕΟ ΠΟΛΕΜΟ

 

 

 

 

 

 

 

 

Για έναν σκεπτόμενο άνθρωπο, το εξαιρετικό άρθρο της ερευνήτριας συγγραφέως κ. Χρυσούλας Μπουκουβάλα, είναι απόλυτα κατανοητό και απόλυτα λογικό στην εντρύφηση του σατανικού σχεδιασμού της παγκόσμιας ελίτ.

Πόσοι όμως έχουν την δυνατότητα να συνδέσουν τα κομμάτια του παζλ και να αντιληφθούν τι έχει σχεδιαστεί σε βάρος των λαών;

Πολύ φοβάμαι πως λίγοι… εύχομαι να είστε απ’ αυτούς και να αναζητήσετε τους τρόπους αντίστασης.

Εύχομαι το άρθρο της κ. Μπουκουβάλα, να αφυπνίσει πολλούς.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

© Aπεροπία. Τα άρθρα του ιστολογίου aperopia.fr έχουν γραφεί κατόπιν κοπιαστικής έρευνας ή μετάφρασης. Απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευσή τους από άλλες ιστοσελίδες ακόμα και με ενεργό σύνδεσμο, ή η αποστολή περιεχομένου με email. Επιτρέπεται η διακίνηση του άρθρου μόνον με αποστολή ενεργού link που οδηγεί απευθείας στο ιστολόγιο aperopia.fr


 

Γράφει η Χρυσούλα Μπουκουβάλα


 

Γιατί πολλές αεροπορικές εταιρείες ακυρώνουν χιλιάδες πτήσεις τους;

Διατρέχουν οι εμβολιασμένοι πιλότοι και οι επιβάτες αυξημένο κίνδυνο θρομβώσεων;

Υπάρχει κίνδυνος να πέσουν αεροπλάνα;

Γιατί πιέζονται τόσο πολύ οι πολίτες να υποστούν πειραματικές γονιδιακές παρεμβάσεις αν και μπορεί να πεθάνουν, να μείνουν ανάπηροι ή να υποφέρουν στο μέλλον από άγνωστες παρενέργειες;

Καλύπτουν τα υπάρχοντα εμβόλια τις μεταλλάξεις;

Αν όχι, πώς οι κυβερνήσεις θα προσπαθήσουν να αποφύγουν την οργισμένη εκδίκηση των συγγενών των νεκρών και του εξαγριωμένου πλήθους μετά από τέτοια καταστροφή της ζωής τους και παραβίαση κάθε συνταγματικά κατοχυρωμένης ελευθερίας; Υπάρχει ένας τρόπος, και αυτός είναι καλά δοκιμασμένος.

Διαβάσαμε πρόσφατα ότι τέσσερις πιλότοι της British Airways πέθαναν ξαφνικά λίγες μέρες μετά από με τη δεύτερη δόση του εμβολιασμού τους κατά της Covid-19, ενώ οι φαρμακευτικές εταιρείες αρνούνται σταθερά οποιαδήποτε σχέση του θανάτου τους με τον εμβολιασμό τους και θεωρούν ότι πρόκειται για καθαρή σύμπτωση.

Στο μεταξύ, η British Airways, (της οποίας το 80-85% των πιλότων της έχει εμβολιαστεί), ακυρώνει εκατοντάδες πτήσεις και θέτει σε τεχνητή ανεργία χιλιάδες υπαλλήλους της, με δικαιολογία την ακύρωση πολλών εισιτηρίων εκ μέρους των επιβατών, λόγω επιβολής καραντίνας στους Βρετανούς πολίτες που επιστρέφουν από χώρες που βρίσκονται στο «πορτοκαλί» ή στο «κόκκινο».

Ωστόσο, εκτός από τη British Airways, και άλλες μεγάλες αεροπορικές εταιρείες όπως η American Airlines, η Southwest Αirlines και η Delta Airlines ακύρωσαν χιλιάδες πτήσεις τους με δικαιολογία την έλλειψη εξειδικευμένων πιλότων και λοιπού προσωπικού, τεχνικά και μετεωρολογικά προβλήματα.

Παράλληλα, το ίδιο διάστημα πέθαναν στην Ινδία τουλάχιστον 17 πιλότοι, και όπως πολλοί ισχυρίζονται, μετά τον εμβολιασμό τους.

Τρόμος στον αέρα;

Φοβούνται νέες καραντίνες και νέα ανεργία οι πιλότοι και θέλουν να εγκαταλείψουν τον κλάδο που ήταν ήδη κακοπληρωμένος ή μήπως οι ακυρώσεις κρύβουν τον κίνδυνο αεροπορικών δυστυχημάτων εξ αιτίας του εμβολιασμού τους και γι’ αυτό σύμφωνα με ορισμένα δημοσιεύματα, η British Airways ζήτησε από την βρετανική κυβέρνηση να απαγορεύσει τις πτήσεις εμβολιασμένων πιλότων;

Μήπως στην πραγματικότητα αυτός είναι ο λόγος που όλες οι αεροπορικές εταιρείες ακυρώνουν μαζικά τις πτήσεις τους, διότι φοβούνται δυστυχήματα και τους έχει απομείνει μόνο ένα 10% -15% ανεμβολίαστων πιλότων;

Οι πιλότοι είναι βέβαια πάντα δύο, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι το πρόβλημα δεν είναι υπαρκτό και ότι μπορεί ο συνειδητοποιημένος επιβάτης να παίζει τη ζωή του κορώνα-γράμματα.

Ωστόσο, το ειδησεογραφικό πρακτορείο Reuters όπως και το FactCheck.org διαψεύδουν αυτήν την εκδοχή υποστηρίζοντας ότι η Ρυθμιστική Υπηρεσία για τα φάρμακα και την υγειονομική περίθαλψη του Ηνωμένου Βασιλείου (MHRA) δήλωσε κατηγορηματικά:

«Δεν έχουμε ενημερωθεί για θανάτους πιλότων της British Airways μετά τη λήψη του εμβολίου κατά της Covid-19 και δεν είχαμε συζητήσεις μαζί της ή με άλλες αεροπορικές εταιρείες, σχετικά με την απαγόρευση πιλότων να πετούν μετά από τη λήψη εμβολίου Covid-19. Προς το παρόν, δεν υπάρχουν περιορισμοί στην αεροπορία ή σε άλλες βιομηχανίες και δραστηριότητες μετά τον εμβολιασμό».

Όσο για τους Ινδούς πιλότους ισχυρίζονται ότι δεν πέθαναν μετά από τον εμβολιασμό τους, αλλά ακριβώς επειδή δεν είχαν εμβολιαστεί, διότι όταν πέθαναν υπήρχε έλλειψη εμβολίων.

Είναι γνωστό όμως ότι αυτοί οι δύο οργανισμοί, όπως και τα Ελληνικά Hoaxes, όπως και όλη η παγκόσμια κομπανία των αργυρώνητων διαβολέων της πραγματικότητας, έχουν αναλάβει εργολαβικά να διαστρεβλώνουν όσα γεγονότα αντικρούουν τα εκάστοτε καθεστωτικά αφηγήματα, επομένως δεν έχουμε κανέναν λόγο να τους πιστέψουμε.

Πάντως, είναι πολύ δύσκολο (έως και αδύνατον) οι κυβερνήσεις να απαγορεύσουν στους εμβολιασμένους να παίρνουν αεροπλάνα, διότι υποτίθεται ότι αυτές οι καθ’ επίσημην ομολογίαν πειραματικές γονιδιακές επεμβάσεις είναι απολύτως ασφαλείς, και γι’ αυτό ακριβώς εμβολιάστηκε ο κόσμος: για «να πάρει τη ζωή του πίσω».

Μια τέτοια παραδοχή, όχι μόνο θα ακύρωνε τους μελλοντικούς εμβολιασμούς μ’ αυτόν τον τύπο γονιδιακών επεμβάσεων, αλλά και θα εξαγρίωνε τα πλήθη που πιθανότατα θα λύντσαραν τους πολιτικούς, το δικαστικό και το ιατρικό συνάφι που τους κάλυψε.

Το μεγάλο άλλοθι

Όσο όμως συνέβαιναν αυτά, «συμπτωματικά» είχαμε παρ’ ολίγον πολεμικό επεισόδιο ανάμεσα σε δυο πολεμικά πλοία στη Μαύρη Θάλασσα: ένα βρετανικό αντιτορπιλικό και μια ρωσική κορβέτα που του έριξε προειδοποιητικά πυρά, καθώς και είκοσι ρωσικά μαχητικά έτοιμα να το βομβαρδίσουν για παραβίαση χωρικών υδάτων.

Αμέσως μετά είχαμε απειλές του ΝΑΤΟ εναντίον της Ρωσίας σχετικά με την προσάρτηση της Κριμαίας και ανταπάντηση της Ρωσίας ότι την επόμενη φορά τα πυρά θα είναι πραγματικά.

Eπιπλέον, η Ρωσία εγκατέστησε πρόσφατα για πρώτη φορά, συστήματα των τρομερών υπερηχητικών πυραύλων Κινζάλ (Kinzhal) που μπορεί να φέρουν συμβατικές αλλά και πυρηνικές κεφαλές.

Οι Κινζάλ εγκαταστάθηκαν στην ρωσική αεροπορική βάση Χμεϊμίμ της Συρίας, κάτι που μας οδηγεί στο συμπέρασμα ότι η Ρωσία, εάν χρειαστεί, θα πλήξει το βρετανικό αεροπλανοφόρο HMS Queen Elizabeth καθώς και τα βρετανικά F-35 που βρίσκονται στην νοτιοανατολική Μεσόγειο.

Ο ρωσικός υπερηχητικός βαλιστικός πύραυλος Κινζάλ έχει βεληνεκές 2.000 έως 3.000 χιλιόμετρα, μπορεί να φέρει συμβατικές ή πυρηνικές κεφαλές και να εξευτελίσει όλα τα υπάρχοντα αντιπυραυλικά συστήματα.

Ταυτοχρόνως, και πάλι «συμπτωματικά», σε μια στάση λεωφορείου στο Κεντ βρέθηκε ένας φάκελος του Βρετανικού Υπουργείου Αμύνης που είχε χαθεί, ο οποίος περιείχε απόρρητα έγγραφα που διερευνούσαν ποια θα μπορούσε να είναι η πιθανή αντίδραση της Ρωσίας στην είσοδο ενός …βρετανικού πολεμικού πλοίου στα χωρικά ύδατα της Κριμαίας.

 

Τα σημάδια

 

Παράλληλα όμως με όλα τα παραπάνω, ξαφνικά είχαμε και πλήρη αλλαγή της ρωσικής στάσης για τους εμβολιασμούς, θεσπίζοντας υποχρεωτικότητα σε ορισμένες κατηγορίες εργαζομένων που έχουν άμεση επαφή με το κοινό, και αυτό σε μερικές περιοχές όπως η Μόσχα, η Αγία Πετρούπολη, το Κούζμπας της Σιβηρίας και άλλες.

Ο δήμαρχος της Μόσχας Σεργκέι Σομπιάνιν ήταν αυτός που εξέδωσε την εντολή για τους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς στην πρωτεύουσα, επιβάλλοντας μάλιστα και ειδικό «διαβατήριο εισόδου» σε χώρους μαζικής συνάθροισης, όπως εστιατόρια, μπαρ, κ.ά., παρόμοιο με αυτό που πρόκειται να επιβληθεί στην Ελλάδα, αν οι πολίτες δεν αντιδράσουν.

Ωστόσο, ο ίδιος ο πρόεδρος Πούτιν έχει δηλώσει ότι αντιτίθεται σε έναν υποχρεωτικό εθνικό εμβολιασμό, αλλά, όλως παραδόξως, καλεί να εμβολιαστούν όσους διστάζουν.

Και τούτο διότι μόνο τα 18 από τα 144 εκατομμύρια των Ρώσων έχουν εμβολιαστεί με τα εμβόλια της ομάδας Sputnik, κι αυτό προφανώς δεν βοηθάει τις εξαγωγές τους στις άλλες χώρες που είναι πολυπληθείς, μεταξύ των οποίων η Βενεζουέλα, το Ιράν, η Αργεντινή, η Βραζιλία, η Ινδία και το Πακιστάν.

Και όλα αυτά διότι η Ρωσία επίσης προφανώς συναινεί στην πραγματοποίηση του ίδιου στόχου που έχουν θέσει οι υπόλοιπες υπερδυνάμεις.

Ο ρωσικός λαός όμως που είναι εξαιρετικά δύσπιστος σε όλα τα εμβόλια, δεν είναι διατεθειμένος να εμβολιαστεί, παρά τις σφοδρές πιέσεις.

Η αλλαγή στάσης έφτασε σε τέτοιο σημείο ώστε ο μητροπολίτης Ιλαρίων, επικεφαλής του Τμήματος Εξωτερικών Εκκλησιαστικών Υποθέσεων του Πατριαρχείου της Ορθόδοξης Εκκλησίας της Ρωσίας, αποκάλεσε «αμαρτωλούς» τους ανθρώπους που αρνούνται να εμβολιαστούν κατά της Covid-19, όπως ακριβώς διατάχθηκαν να αποκαλούν και τους Έλληνες οι εγχώριοι ιεράρχες, αποδεικνύοντας ότι υπάρχει κοινό κέντρο εντολών.

Τι αίσχη είναι αυτά που δηλώνει και τι αντικρουόμενα μηνύματα εκπέμπει τελικά η Ρωσία στον κόσμο;

Είναι αδιαπραγμάτευτο ότι κάθε ιατρική πράξη που γίνεται δια της βίας είναι αντισυνταγματική και παράνομη και δεν επιτρέπεται να επιβάλλεται στους πολίτες όποιο επάγγελμα και αν κάνουν, πόσο μάλλον όταν τα σκευάσματα είναι πειραματικά και καταγράφονται φριχτές παρενέργειες, αλλά και θάνατοι.

Γιατί άλλα έλεγε πριν από λίγες μέρες η Δούμα, άλλα λέει ο πρόεδρος, και άλλα λένε οι μητροπολίτες και κάνουν οι δήμαρχοι;

Εκεί που η Ρωσία και η Ρωσική Εκκλησία ήταν παράδειγμα για τη Δύση, όχι μόνον έχασε την εμπιστοσύνη του κόσμου, αλλά ξεμπροστιάστηκε πανηγυρικά ως νεοταξίτικη. Τι συνέβη;

Προς τι αυτή η διγλωσσία; Προς τι η εωσφορική λογική του 2+2=5 και από την Ρωσία; Ποιους κοροϊδεύουν; Τους λαούς όλου του κόσμου;

Μα φυσικά!

Αυτή η ξαφνική μεταστροφή έγινε λίγο μετά από τη συνάντηση Πούτιν – Μπάιντεν στις 16 Ιουνίου στη Γενεύη όπου «όλως συμπτωματικώς» παρατηρήθηκε δραματική αύξηση των κρουσμάτων της μετάλλαξης «Δέλτα» στη Μόσχα και σε άλλες περιοχές, και σήμανε συναγερμός στα νοσοκομεία.

Μήπως γιατί πίσω απ’ αυτές τις μεταστροφές βρίσκεται το θέμα του αγωγού φυσικού αερίου Nord Stream 2 που μέχρι τώρα φρέναραν οι Αμερικανοί με κυρώσεις;

Aν δώσουν το «πράσινο φως» αυτός ο αγωγός θα διπλασιάσει τις ρωσικές εξαγωγές φυσικού αερίου προς τη Γερμανία και τη δυτική Ευρώπη, αυξάνοντας την εξάρτησή τους από τη Ρωσία.

Μάλιστα δε με τις υψηλές θερμοκρασίες που σημειώνονται πλέον στη δυτική Ευρώπη, η ανάγκη για ψύξη μέσω κλιματιστικών έχει φτάσει στα ύψη, δημιουργώντας πρόσθετες ενεργειακές απαιτήσεις.

Η διέλευση του Nord Stream 2 από τη Βαλτική θα αναγκάσει την Ουκρανία να στερηθεί πολύτιμα κονδύλια που έχει ανάγκη, και να υποβαθμιστεί στρατηγικά, παύοντας να εκβιάζει τη Ρωσία.

Επομένως, κατά την άποψη της γράφουσας, η υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού στη Ρωσία αποφασίστηκε στα πλαίσια ενός αφανούς deal των κυβερνήσεων ΗΠΑ [Ροκφέλερ] – Ρωσίας [ολιγαρχών] – Μεγ. Βρετανίας [Ρότσιλντ] – γερμανικού Ευρωδιευθυντήριου και της ελίτ του Κινεζικού Κομμουνιστικού κόμματος, ώστε χάρη στην κίνηση της Ρωσίας να πειστούν να εμβολιαστούν ακόμα και οι πιο δύσπιστοι πολίτες όλων των χωρών που είχαν ως πρότυπο τη Ρωσία.

Το παίγνιο

Ας μην ξεγελιόμαστε.

Πίσω από όλους τους πολιτικούς ηγέτες-μαριονέτες, βρίσκονται οι πολυεθνικές εταιρείες και το κίνημα του νεοαντιδραστικού Σκοτεινού Διαφωτισμού ή Dark Enlightenment 1 που επιδιώκει να καταργήσει τις εκλογές, τους πολιτικούς και τις κυβερνήσεις, δολοφονώντας κάθε ελευθερία, και εγκαθιδρύοντας μια παγκόσμια κυβέρνηση πολυεθνικών τεχνολογικών εταιρειών που οι ηγέτες τους θα είναι υπερευφυείς σάιμποργκ.

Και αυτές οι εταιρείες δεν δίνουν δεκάρα αν αρχίσουν να πέφτουν αεροπλάνα, και αν οι εμβολιασμένοι νοσούν ή πεθαίνουν από παρενέργειες, διότι το μόνο που τις ενδιαφέρει είναι να υλοποιήσουν αυτά που σχεδιάζουν για την μετά Covid-19 εποχή.

Πώς θα κρυφτεί ένα τόσο μεγάλο έγκλημα;

Πως θα κρυφτεί ότι ενώ οι κυβερνήσεις και οι αεροπορικές εταιρείες διέθεταν αποδείξεις για τις θρομβώσεις που προκαλούσαν τα εμβόλια, εξακολούθησαν να υποχρεώνουν εκβιαστικά τους πολίτες τους και τους ιπτάμενους να εμβολιαστούν, απειλώντας τους μεν ότι δεν θα μπορούν να ταξιδεύουν αεροπορικώς, και τους δε ότι θα τους απολύσουν;

Στην Ελλάδα, πότε, πώς και ποια υπηρεσία ενημέρωσε τους πολίτες πριν εμβολιαστούν ότι διατρέχουν κίνδυνο θρομβώσεων, που μάλιστα αυξάνεται όταν ταξιδεύουν με αεροπλάνο;

Πως θα κρυφτεί ότι απαγόρευαν τις ελεύθερες μετακινήσεις των πολιτών ακόμα και μέσα στην ίδια τους τη χώρα, με τη δικαιολογία του περιορισμού της διασποράς ενός ιού, επιβάλλοντας έτσι εμβολιασμούς με πειραματικές γονιδιακές επεμβάσεις προκειμένου να προχωρήσουν τα σχέδιά τους;

Πως θα κρυφτεί ότι δεν ενημέρωσαν τον κόσμο ότι το ποσοστό των παιδιών που κινδυνεύουν από την Covid-19 είναι αμελητέο και πώς θα ξεχάσει ο κόσμος ότι τον πίεζαν να τα εμβολιάσει, με αποτέλεσμα χιλιάδες παιδιά να πεθαίνουν και να σακατεύονται εφ’ όρου ζωής;

Πώς σκοπεύουν οι κυβερνήσεις να αποφύγουν τελικά τη λαϊκή οργή απέναντι σ’ αυτήν την γενοκτονία εκ προμελέτης;

Μα με αυτό που έκαναν πάντα: με ένα μεγαλύτερο έγκλημα, δηλαδή με έναν νέο πόλεμο.

Επομένως, αν ενώσουμε όλα τα κομμάτια αυτού του παζλ, καταλήγουμε στο ενδιαφέρον συμπέρασμα ότι είναι πολύ πιθανόν το παρ’ ολίγον πολεμικό επεισόδιο στη Μαύρη Θάλασσα να προκλήθηκε επίτηδες για να ξεσπάσει ένας νέος πόλεμος που θα χρησιμεύσει ως ιδανικό άλλοθι στη νέα παγκόσμια συμμορία που προβάλλει στον ορίζοντα.

Όπως ακριβώς συνέβαινε στο δυστοπικό μυθιστόρημα του Τζορτζ Όργουελ «1984» όπου οι τρεις αυτοκρατορίες, Ωκεανία (ΗΠΑ – Μεγάλη Βρετανία – Ευρώπη), Ευρασία (Ρωσία) και Ανατολασία (Κίνα) ήταν σε διαρκή πόλεμο, ενώ στην πραγματικότητα αυτό δεν ίσχυε, έτσι και τώρα, πιθανότατα να στοχοποιηθεί ως εχθρός η Ρωσία, αλλά ωστόσο οι πολιτικοί ηγέτες των μεγάλων δυνάμεων θα βρίσκονται σε συνεννόηση «κυρίων», όπως βρίσκονταν και κατά τη διάρκεια του Ψυχρού Πολέμου.

Άλλωστε όλοι είναι μέλη των ίδιων μητρικών Στοών, όλοι ασπάζονται σήμερα τον Σκοτεινό Διαφωτισμό και πολλοί είναι τέκνα των κρατικών υπηρεσιών πληροφοριών.

Όποιος πιστεύει ακόμα ότι οι πολίτες επιλέγουν και εκλέγουν τους πολιτικούς ηγέτες με την ψήφο τους, ας αναθεωρήσει όσο ακόμα προλαβαίνει.

Επομένως, λαμβάνοντας υπόψιν όλα τα ανωτέρω, και με βάση την υπερσυγκέντρωση νατοϊκών πλοίων στη Μαύρη Θάλασσα, στη Βαλτική, και στη Θάλασσα Μπάρεντς, το ΝΑΤΟ είναι πολύ πιθανόν να βρει μια ευκαιρία να επιτεθεί στη Ρωσία, η Ρωσία να ανταπαντήσει, και εν συνεχεία να χτυπηθούν οι ρωσικές βάσεις στη Συρία, προκειμένου να καλυφθεί η μεγαλύτερη συνομωσία στην ιστορία της ανθρωπότητας, ώστε να υλοποιηθεί η επόμενη φάση του σχεδίου.

Μην περιμένετε βέβαια το ΝΑΤΟ να πλήξει σοβαρά τις στρατιωτικές εγκαταστάσεις της Ρωσίας. Ο δήθεν πόλεμος θα είναι αυστηρά ελεγχόμενος, διότι υπάρχει και ο αόρατος μαριονετίστας, η ελίτ του Κομμουνιστικού Κόμματος της Κίνας που φαίνεται να κινεί σημαντικούς πολιτικούς πολλών χωρών.

Όποιος δεν αντιλαμβάνεται ότι και η Κίνα είναι μέσα στο παίγνιο (αν δεν το ελέγχει εξ ολοκλήρου), ας διαβάσει προσεκτικότερα τι δήλωσε πρόσφατα, μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος Ξι Τζινπίνγκ κατά τη διάρκεια του ετήσιου συνεδρίου Μποάο 2021 για την Ασία (Boao Forum for Asia (BFA): «Θα νικήσουμε την πανδημία μέσω της ενίσχυσης της παγκόσμιας διακυβέρνησης».

Είπαμε, όλοι στις ίδιες μητρικές Στοές ανήκουν, αδελφικές συμφωνίες κάνουν και δεν πρέπει να τις παραβιάσουν.

 

Οι στόχοι

Σε τι θα εξυπηρετούσε όμως ένας τέτοιος πόλεμος; Τι σχεδιάζουν οι μεγάλες δυνάμεις για την μετά Covid-19 εποχή;

Με τη δικαιολογία μιας μόνιμης εμπόλεμης κατάστασης του δυτικού μπλοκ κατά της Ρωσίας (ο ρόλος της Κίνας σ’ αυτό το παίγνιο παραμένει αδιευκρίνιστος), θα μπορούσε να εξυπηρετηθεί αφάνταστα το σχέδιο της Μεγάλης Επανεκκίνησης των Ροκφέλερ που αντανακλά τα σχέδια του Σκοτεινού Διαφωτισμού, μέσω των παρακάτω:

– Να επιβληθεί το ψηφιακό νόμισμα ακόμα γρηγορότερα από το προβλεπόμενο.

– Να πάρουν την ενεργειακή τροφοδοσία του κόσμου στα χέρια τους οι ενεργειακές εταιρείες της νέας παγκόσμιας συμμορίας όσο οι υπόλοιπες χώρες κλείνουν τα λιγνιτικά και τα πυρηνικά τους εργοστάσια, εγκαθιστώντας εντελώς ανεπαρκή φωτοβολταϊκά και αιολικά πάρκα και εισάγοντας ορυκτά καύσιμα από τις εν λόγω εταιρείες.

– Να γίνει μεγάλο κούρεμα καταθέσεων καταργώντας για λόγους εθνικού συμφέροντος το δήθεν εγγυημένο όριο των 100.000 ευρώ που ισχύει στην Ευρωένωση.

– Να επέλθει πληθωρισμός και παράλληλα να μπει σε εφαρμογή ένας νόμος όπως ο αμερικανικός Gold Reserve Act του 1934 που θα καθιστά ποινικό αδίκημα οι πολίτες να κατέχουν ή να ανταλλάσσουν χρυσό οπουδήποτε στον κόσμο.

– Να κλείσουν με ειδική διεθνή συνθήκη που θα καλύπτει μια εμπόλεμη κατάσταση όσες προσωπικές σελίδες στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, ιστολόγια και ΜΜΕ χαρακτηριστούν ως «εχθροί της Δημοκρατίας» (ήδη ο Κυριάκος Μητσοτάκης δήλωσε ότι τα Social Media κάνουν κακό στη Δημοκρατία).

– Να θεσμοθετηθούν μόνιμα οι απαγορεύσεις κυκλοφορίας των πολιτών, παντελώς άσχετες με την δήθεν εξάπλωση του κορωνοϊού, αλλά στην πραγματικότητα στα πλαίσια της δια της βίας εφαρμογής του παγκόσμιου συντάγματος, μ’ άλλα λόγια της Ατζέντας 2030 του ΟΗΕ για τη βιώσιμη ανάπτυξη.

Μέσα σ’ αυτά τα πλαίσια θεσμοθετείται και ο παγκόσμιος εταιρικός φόρος 15% (που θα τσακίσει τις μικρές εταιρείες των μικρών χωρών που η φορολογία τους είναι πολύ χαμηλότερη), προκειμένου να ενεργοποιηθεί το καθολικό βασικό εισόδημα, που θα απαιτεί όμως τον εμβολιασμό και, σύντομα, το τσιπάρισμα του επωφελούμενου.

 

Συμπεράσματα

Αν καταλάβαινε ο δυτικός άνθρωπος τι τον περιμένει εξ αιτίας των ρομπότ και των λογισμικών αυτοματοποίησης της εργασίας που έχουν στα χέρια τους οι αφηνιασμένες συμμορίες των ελίτ όλου του κόσμου, όχι μόνο δεν θα πίστευε το αφήγημα της πανδημίας και της αθωότητας των εμβολίων, αλλά θα σχεδίαζε μεθοδικά τον εντοπισμό και την ανηλεή τιμωρία όσων στήριξαν τούτη την φρικώδη επιχείρηση μαζικού αποπληθυσμού.

Αν καταλάβαινε ο δυτικός άνθρωπος τι μέλλον έχει σχεδιάσει γι’ αυτόν η νέα συμμορία τα επόμενα χρόνια, θα συνειδητοποιούσε ότι ακόμα και αν εμβολιαστεί το 100% όλων των συμπολιτών του, συμπεριλαμβανομένων και των παιδιών από τη νηπιακή ηλικία, τα μαρτύριά του δεν θα τελειώσουν ποτέ, παρά μόνον όταν ανατρέψει και εκδικηθεί παραδειγματικά τους ενόχους.

Αν όμως ο δυτικός άνθρωπος δεν είχε τελικά γίνει μαζάνθρωπος και τα καταλάβαινε όλα αυτά, αυτομάτως τέτοιου είδους σχέδια δεν θα έβρισκαν πρόσφορο έδαφος να βλαστήσουν.

Ωστόσο, υπάρχει ακόμα λίγος καιρός για να αποδειχτεί πόσοι είναι οι μαζάνθρωποι και πόσοι οι συνειδητοποιημένοι, σκεπτόμενοι πολίτες, και αν η ελεήμων ευγονική των πλούσιων παλιόγερων που τους έχει σαλέψει, θα ξεπαστρέψει μόνο τους μαζάνθρωπους που άγονται και φέρονται από την καθεστωτική προπαγάνδα, και θα επιτρέψει στους σκεπτόμενους να επιβιώσουν, ορθώνοντας ισχυρά τείχη άμυνας, αλλά και επίθεσης κατά των συμμοριτών που υποθηκεύουν το μέλλον του ίδιου του ανθρώπινου είδους.

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  1. Σκοτεινός Διαφωτισμός (Dark Enlightenment) ή Νεοαντιδραστικό Κίνημα: πολιτικό κίνημα που αυτοπροσδιορίζεται ως αντιδημοκρατικό, φιλομοναρχικό, ελιτίστικο, μισανθρωπικό, μισογυνικό, στον αντίποδα του διαφωτισμού και βεβαίως μετανθρωπιστικό. Ορισμένες από τις δράσεις του νεοαντιδραστικού κινήματος προέρχονται από νεοφιλελεύθερους, όπως ο δισεκατομμυριούχος, ιδρυτής του Paypal και της Palantir, Πήτερ Θιλ.Το Νεοαντιδραστικό Κίνημα είναι ένα πολιτικό σύστημα στο οποίο μια εταιρεία (λευκών Αμερικανών κατά προτίμηση) κατέχει μια χώρα η οποία δομημένη ως κοινή εταιρία συμμετοχών, τοποθετεί έναν Διευθύνοντα Σύμβουλο για τη μεγιστοποίηση του κέρδους της.Όσοι είναι μέτοχοι, μετέχουν στη διακυβέρνηση ανάλογα με τα μερίδιά τους. Σύμφωνα δε με τους νεοαντιδραστικούς, όσοι έχουν μεγαλύτερο δείκτη νοημοσύνης πρέπει να είναι παραπάνω στην ιεραρχία (π.χ. 160 έναντι 115 του μέσου όρου), επομένως όσοι γίνουν σάιμποργκ με δείκτη νοημοσύνης… 500 θα έχουν σαφώς το πάνω χέρι.Oι ευγονιστές νεοαντιδραστικοί πιστεύουν ότι έτσι κι αλλιώς υπάρχουν δομικές διαφορές στη νοημοσύνη μεταξύ των υφιστάμενων ανθρώπινων φυλών και ότι τα αριστοκρατικά πολιτικά συστήματα είναι πιο σταθερά οικονομικά, και λιγότερο σπάταλα από τα δημοκρατικά ή τα κομμουνιστικά, και ότι έτσι κι αλλιώς η εποχή των μαζών έχει τελειώσει ανεπιστρεπτί…

 

Πηγήhttps://aperopia.fr/07-2021/enas-polemos-enantion-tis-rosias-os-allothi-ton-elit/

Προβολές : 600


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα