Ένας Υγειονολόγος, ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ: “Θέλω τους Αστυνομικούς & τους Λιμενικούς στο πλευρό των πολιτών όπως οφείλουν, με βάση το Σύνταγμα & απέναντι στην Υγειονομική Χούντα που μας έχουν επιβάλει άνθρωποι διαταραγμένοι ψυχικά, υπάλληλοι ξένων προς την Πατρίδα μας συμφερόντων, που νομοθετούν & ασκούν την Εκτελεστική εξουσία ΚΑΚΟΒΟΥΛΑ σε βάρος των πολιτών, με πρόσχημα την Δημόσια Υγεία την οποία βλάπτουν, & όχι απέναντι σε φιλήσυχους πολίτες.”

Ένας Υγειονολόγος, ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ: “Θέλω τους Αστυνομικούς & τους Λιμενικούς στο πλευρό των πολιτών όπως οφείλουν, με βάση το Σύνταγμα & απέναντι στην Υγειονομική Χούντα που μας έχουν επιβάλει άνθρωποι διαταραγμένοι ψυχικά, υπάλληλοι ξένων προς την Πατρίδα μας συμφερόντων, που νομοθετούν & ασκούν την Εκτελεστική εξουσία ΚΑΚΟΒΟΥΛΑ σε βάρος των πολιτών, με πρόσχημα την Δημόσια Υγεία την οποία βλάπτουν, & όχι απέναντι σε φιλήσυχους πολίτες.”

15 Αυγούστου, 2020 14 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,172
Μοίρασέ το
 
 
Ιάκωβος Τίγκας: “Ως Υγειονολόγος ΕΧΩ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ απέναντι στους συνανθρώπους μου να τους προφυλάξω & να προασπίσω την Δημόσια & ατομική Υγεία τους Κι αυτό κάνω, από το μικρό αυτό βήμα. 
 
Δεν αντέχω να βλέπω τους συνανθρώπους μου να βασανίζονται ειδικά τους εργαζόμενους.
 
Δεν αντέχω να βλέπω την Πατρίδα μου να καταστρέφεται χωρίς λόγο & αιτία στον βωμό της Παγκοσμιοποίησης.
 
Δεν αντέχω να συνεχίσω να ζω άλλο έτσι.
 
Μπορούμε με την βοήθεια του Θεού & θα την έχουμε.
 
Καλώ τους συναδέλφους Αστυνομικούς & Λιμενικούς υπαλλήλους να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων.”
 

 
 

Τον κ. Ιάκωβο Τίγκα, τον γνώρισα μέσα από τους πολύχρονους αγώνες του, κατά του διεφθαρμένου κράτους και τις διώξεις που έχει υποστεί, τις έκανα αναρτήσεις στο πρώτο μου ιστολόγιο..

Κυνηγημένος κι αυτός από τις “κρατικές μαφίες”…

Είναι από τους λίγους ανθρώπους που τιμώ, εκτιμώ και σέβομαι και για τους αγώνες και για το ήθος του.

Θα παρακαλέσω τους αναγνώστες και τους φίλους της σελίδας μου, να διαβάσουν προσεκτικά όσα γράφει.

ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 
 
 
 
Πολύ καλό. Οκ. Ξεκινάμε με προσευχή έργα. Στην πράξη.
 
Ως Υγειονολόγος, από την θέση της μάχιμης Υγειονομικής Επιθεώρησης, συνεργάστηκα αρμονικά επί 30 χρόνια με τις Αστυνομικές & Λιμενικές Αρχές, ως ΣΥΝΑΡΜΟΔΙΑ ΟΡΓΑΝΑ που είναι, για την άσκηση Υγειονομικών ελέγχων, τόσο στην στεριά όσο & στην ελευθεροκοινωνία των πλοίων.
 
 
 
Θέλω λοιπόν τους Αστυνομικούς & τους Λιμενικούς στο πλευρό των πολιτών όπως οφείλουν, με βάση το Σύνταγμα & απέναντι στην Υγειονομική Χούντα που μας έχουν επιβάλει άνθρωποι διαταραγμένοι ψυχικά, υπάλληλοι ξένων προς την Πατρίδα μας συμφερόντων, που νομοθετούν & ασκούν την Εκτελεστική εξουσία ΚΑΚΟΒΟΥΛΑ σε βάρος των πολιτών, με πρόσχημα την Δημόσια Υγεία την οποία βλάπτουν, & όχι απέναντι σε φιλήσυχους πολίτες.
 
Επαφίεται στους ίδιους να επιλέξουν την θέση που θα βρεθούν.
 
Μέχρι τώρα, ήμουν ευγενής μήπως & συνέλθουν.
 
Αφού λοιπόν δεν συνέρχονται & θέλουν πόλεμο, θα τον έχουν.
 
Εάν δεν μπλέξουμε, ΔΕΝ θα ξεμπλέξουμε.
Ελπίζω να πρυτανεύσει η λογική.
 
Συμπολίτες,
 
Σε περίπτωση εμπλοκής με Αστυνομικούς για το ζήτημα “μάσκα”, εκτυπώστε το δημοσίευμα της προηγούμενης ανάρτησης & το σχετικό σχόλιο, βάζω το λινκ εδώ: https://www.facebook.com/Tzaktzak888/posts/1897324413758294 & ενημερώστε ευγενικά τα όργανα της τάξης.
 
Αφου θα τους έχετε ενημερώσει, σε περίπτωση επιβολής προστίμου μην το υπογράφετε ως παραβάτης.
 
ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΠΑΡΑΒΑΤΗΣ.
 
Εάν σας επιδοθεί ανυπόγραφο με τις όποιες παρατηρήσεις του Αστυνομικού οργάνου, σκίστε το μπροστά του ήρεμα.
 
Εάν ακολουθήσει αυτόφωρη διαδικασία, ζητήστε & την αυτόφωρη διαδικασία των Αστυνομικών που πρωτοστάτησαν στο συμβάν, με την βαρύτατη κατηγορία της επιβολής κάκωσης σε βάρος της υγείας σας, προσβολή προσωπικότητας, άσκηση ψυχολογικής βίας & παραβίαση του άρθρου 7 παράγραφος 2 του Συντάγματος: “Tα βασανιστήρια, oπoιαδήπoτε σωματική κάκωση, βλάβη υγείας, ή άσκηση ψυχoλoγικής βίας, καθώς και κάθε άλλη πρoσβoλή της ανθρώπινης αξιoπρέπειας απαγoρεύoνται και τιμωρoύνται, όπως νόμoς oρίζει.” σε βαθμό κακουργήματος κατ΄εξακολούθηση & κατάχρηση εξουσίας.
 
Σε κάθε περίπτωση διαμαρτυρόμαστε έντονα ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΒΡΙΖΟΥΜΕ & ΔΕΝ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ.
 
Ας αναλάβει ο καθένας τις ευθύνες του.
 
Δεν αντέχω να βλέπω τους συνανθρώπους μου να βασανίζονται ειδικά τους εργαζόμενους.
 
Δεν αντέχω να βλέπω την Πατρίδα μου να καταστρέφεται χωρίς λόγο & αιτία στον βωμό της Παγκοσμιοποίησης.
 
Δεν αντέχω να συνεχίσω να ζω άλλο έτσι.
 
Μπορούμε με την βοήθεια του Θεού & θα την έχουμε.
 
Καλώ τους συναδέλφους Αστυνομικούς & Λιμενικούς υπαλλήλους να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων.
 
Παραθέτω & τα επίσημα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ που αποδεικνύουν το φιάσκο της επιχείρησης κορονοϊός τα οποία μπορείτε να εκτυπώσετε & αυτά.
 
Τέλος ως Υγειονολόγος ΕΧΩ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ απέναντι στους συνανθρώπους μου να τους προφυλάξω & να προασπίσω την Δημόσια & ατομική Υγεία τους Κι αυτό κάνω, από το μικρό αυτό βήμα.
 
Να είστε όλοι καλά ήρεμοι & ψύχραιμοι.

 

Πηγή

 

 

 
Τα λέω εδώ και καιρό. Πρόκειται για εγκληματίες. Φυλάξτε τους εαυτούς σας.
 
Επικίνδυνη η χρήση μάσκας για την ατομική & Δημόσια Υγεία.
 
Οταν ήμουν εκπαιδευόμενος, μας είχαν πάει με την Σχολή μου στο Νοσοκομείο Σωτηρία, που τότε νοσηλεύονταν κυρίως φυματικοί, προκειμένου να διδαχθούμε τα μέτρα προφύλαξης από την φυματίωση.
 
Ηρθαμε σε σχετική «επαφή» & συνομιλήσαμε με ενεργούς φυματικούς, ακόμη & στο στάδιο της μετάδοσης.
 
Κανείς δεν φορούσε μάσκα, ούτε εμείς, ούτε οι ασθενείς, ούτε οι ιατροί & οι νοσηλευτές, καθώς δεν ενδείκνυται.
 
Ξεκινώντας από αυτήν την παραδοχή, αλλά & από την παραδοχή των φωστήρων του Υπουργείου Υγείας, οι οποίοι πριν λίγες μέρες οι ίδιοι έλεγαν ότι η χρήση μάσκας μπορεί να είναι επικίνδυνη, οφείλουμε να πούμε δυό λόγια ακόμη, για το συνεχές παραλήρημα στο οποίο έχουν πέσει.
 
Το αναπνευστικό σύστημα των ανθρώπων, ζώων & πουλιών, αλλά & των φυτών, είναι φτιαγμένο για να λειτουργεί σε απ΄ευθείας επαφή με την ατμόσφαιρα, από την οποία προσλαμβάνει το απαιτούμενο οξυγόνο για την ζωή.
 
Μάσκες φοράνε το προσωπικό των χειρουργείων, οι καρναβαλιστές & οι κακοποιοί.
 
Το προσωπικό των χειρουργείων φοράει μάσκα για να προστατέψει τον αποστειρωμένο χώρο & τον ασθενή, ο οποίος επίσης έχει υποστεί την απαιτούμενη διαδικασία προφύλαξης του χώρου, αυτήν που βλέπει πριν τον ναρκώσουν & αυτήν που δεν βλέπει όταν τον ναρκώσουν, ανάλογα με την περίπτωση & το είδος του χειρουργείου.
 
Αυτοί όταν βγαίνουν έξω, από τον αποστειρωμένο χώρο, αφαιρούν την μάσκα, γνωρίζουν πως να την πιάσουν & πως να την χειριστούν, & βεβαίως είναι μιας χρήσεως.
 
Η χρήση μάσκας από τον οποιονδήποτε είναι επικίνδυνη για τους εξής λόγους.
 
1. Η ίδια η μάσκα γίνεται πηγή μόλυνσης από εισπνεόμενους από έξω, σχετικά ακίνδυνους μικροοργανισμούς, οι οποίοι συναντούνται στην μάσκα με εκπνεόμενους από τον άνθρωπο σαπρόφυτους μικροοργανισμούς της χλωριδας της ρινοφαρυγγικής κοιλότητας, που είναι απαραίτητη για την υγιεινή λειτουργία του στόματος & του ρινοφάρυγγα.
 
Η συσσώρευση μικροοργανισμών καθιστά την μάσκα πηγή μόλυνσης που θα μπορούσε να προκαλέσει απρόβλεπτες μολύνσεις του αναπνευστικού, καθώς εξασθενείται ο μηχανισμός των φυσικών φίλτρων του ρινοφάρυγγα.
 
Είναι δηλαδή σαν να βάζει κάποιος ένα χέρι στον γύψο προληπτικά για να μην σπάσει, προκαλώντας ατροφία των μυών & κάνοντας το οστό περισσότερο ευάλωτο στο σπάσιμο.
 
 
2. Εμποδίζεται ο καλός αερισμός της φυσιολογικής χλωριδας του στόματος & του ρινοφάρυγγα, κάτι που θα μπορούσε να προκαλέσει απρόβλεπτες παθογόνες καταστάσεις
 
 
3. Εμποδίζεται & πάλι, η ανοσία του πληθυσμού, & η ανάπτυξη όσο το δυνατόν περισσότερων υγειών μικροβιοφόρων, ή ελαφρά νοσούντων.
 
 
4. Εμοδίζεται η επαρκής ανταλλαγή αερίων τόσο του εισπνεόμενου οξυγόνου, όσο & του εκπνεόμενου διοξειδίου του άνθρακα, περιορίζοντας την ζωτική χωρητικότητα των πνευμόνων, κάτι που μακροχρόνια θα μπορούσε να οδηγήσει σε χρόνια αποφρακτική πνευμονοπάθεια, η γνωστή πάθηση των καπνιστών.
 
 
5. Η συνεχής χρήση της χωρίς λόγο, θα μπορούσε να δημιουργήσει κρίση άσθματος ψυχογενούς αιτιολογίας πανικού, αλλά & οργανικής, ειδικά σε άτομα με κάποια προδιάθεση.
Εξασθενειται το ανοσοποιητικο σύστημα ενάντια στις λοιμώξεις.
 
 
6. Τέλος το όλο αφήγημα, αποτελεί προσβολή & γελοιοποίηση του ανθρωπίνου προσώπου, με «απαγόρευση» χειραψίας, της αίσθησης της αφής, της εγκαρδιότητας, της τρυφερότητας, & της διοχέτευσης ενέργειας από άνθρωπο σε άνθρωπο, που είναι γνωστό σε όλους ότι μεταφέρεται με τα χέρια, & αποτελεί βασικό στοιχείο κοινωνικότητας των ανθρώπων, την οποία αντικατάστησαν με γελοίες αγκωνιές.
 
Δεν θα έπρεπε να συζητάμε για όλα αυτά τα φρικιαστικά, που θυμίζουν το σύνδρομο του Μάϊκλ Τζάκσον, ούτε θα έπρεπε να έχει γίνει τίποτε από όσα έγιναν, τα οποία πολύ σύντομα θα έχουν ολέθριες συνέπειες στους ανθρώπους.
 
Η Ιατρική κοινότητα έχει τεράστιες ευθύνες, πλην λίγων μετρημένων στα δάχτυλα του ενός χεριού, που ΔΕΝ μίλησαν & ΔΕΝ κατήγγειλαν το φιάσκο, αλλά συνεργάστηκαν.
 
Οι δημοσιογράφοι επίσης, αυτοί που θέλουν να λέγονται υγιείς, έχουν ευθύνες, αφού έχουν την δύναμη να αποκαλύψουν την αλήθεια, καλώντας σε δημόσια αντιπαράθεση επιστήμονες με διιστάμενες απόψεις όπως λένε, & δεν το έκαναν.
 
Η οργή που έχει συσσωρευτεί, ειδικά με την ΑΙΣΧΡΗ & ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ εικόνα μικρών παιδιών με καπελάκια & κορδέλες από καπέλο σε καπέλο για να τηρούνται αποστάσεις, είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ & ΔΙΚΑΙΗ & θα ξεσπάσει.
 
Ντροπή & ουαί σε όσους συνεργάζονται αμέσως ή εμμέσως, με αυτήν την αθλιότητα.

 

πηγή

Προβολές : 1,172


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα