Ένα εφιαλτικό σενάριο. Η Κυβέρνηση Μητσοτάκη με ΧΟΥΝΤΙΚΕΣ μεθόδους κατήργησε το Σύνταγμα και ΕΚΤΕΛΕΙ εντολές της Νεας Τάξης για τον πλήρη ελεγχο του πληθυσμού και της μείωσης του..   (βίντεο)

Ένα εφιαλτικό σενάριο. Η Κυβέρνηση Μητσοτάκη με ΧΟΥΝΤΙΚΕΣ μεθόδους κατήργησε το Σύνταγμα και ΕΚΤΕΛΕΙ εντολές της Νεας Τάξης για τον πλήρη ελεγχο του πληθυσμού και της μείωσης του.. (βίντεο)

12 Σεπτεμβρίου, 2020 18 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,935
Μοίρασέ το

ΓΑΚΗΣ ΔΗΜ. Χειρουργός: “Εμβόλιο ΕΦΙΑΛΤΗΣ αν πειράξουν το RNA”

 

Tωρα Μάλιστα ..

Δωρεαν το εμβόλιο αλλα 2 Χρονια Φυλακή αν αρνηθείς να το κάνεις..

Υποχρεωτική η μασκα ΦΙΜΩΤΡΟ αλλα μορουν να σε συλλάβουν ανα πασα στιγμή αν εχουν υποψία οτι εισαι κρουσμα και να σου δωσουν δια της βιας Φαρμακευτική αγωγή και το εμβόλιο να σε απομονώσουν απο την Οικογένεια σου και να σε κλείσουν σε Θεραπευτικό κέντρο Νοσοκομείο κ.α με το Νόμο 4862/20

Η Κυβέρνηση Μητσοτάκη με ΧΟΥΝΤΙΚΕΣ μεθόδους κατήργησε το Σύνταγμα και ΕΚΤΕΛΕΙ εντολές της Νεας Τάξης για τον πλήρη ελεγχο του πληθυσμού και της μείωσης του..

Το υπόλοιπο πολιτικό σύστημα ακολουθεί αυτη την Ψυχοπαθή κατάσταση και αποδέχεται αυτα τα Παρανοικά σχέδια.

Πάμε στο Εμβόλιο Δολοφόνος ..

Η Νέα Τάξη και ο Bill Gates δίνουν εντολές και η Ελληνική Κυβέρνηση πριν ακόμη ονομάσουν την κατασκευασμενη Επιδημία σε Πανδημία ψηφίζουν το Νόμο ΕΚΤΡΩΜΑ για Παιδομάζεμα και για ολους μας ΜΑΖΕΜΑ ωστε να μπορούν να μας περιορίζουν (ΚΡΑΤΗΣΗ) με πρόσχημα τον Κορωνοιό..

Τι θέλουν να πετύχουν με αυτό το εμβόλιο που οπως ειπε και ο Μητσοτάκης μπορεί να μην ειναι ενα αλλά περισσότερα.

Οταν θα εχουν το εμβόλιο οι Περίπολοι Υγείας θα συνοδεύονται απο Αστυνομία ισως και Στρατό για να μαζεύουν οσους αρνούνται τον “δωρεάν” εμβολιασμό!!

Οπως δήλωσε ο γνωστός Χειρούργος Δημήτρης Γακης στο ραδιόφωνο του FOKUS FM οι εταιρείες που συνεργάζονται για την κατασκευή του ειναι η SANOFI η GLAXOSSMITHKLINE και φυσικά το ιδρυμα Βill and Melinda Foundation.

Δηλαδή το ιδρυμα του ιδιοκτήτη της Microsoft .

Tί δουλειά εχει ο Bill Gates με τα εμβόλια και με την αγορά και ανάπτυξη μια εταιρείας η οποία προωθεί το Γενετικό εμβόλιο το αφήνω στη κρίση σας.

Θα ήμουν πολύ καθ ησυχασμένος πολύ καθ ησυχασμένος αν ειχαμε να κάνουμε με εμβόλια τα οποία ειχαν να κάνουν με παραδοσιακό τρόπο κατασκευής.

Η τεχνολογία που χρησιμοποιούν τωρα ειναι η Γενετική.

DNA η RΝΑ.

Mα το RNA το οποίο το λανσάρουν σαν αθώο εχει τη δυνατότητα με την βοήθεια ενός ενζύμου να μπορεί το RNA αυτό να μεταφέρει κάποιες πληροφορίες.

Μπορούν δηλαδή να πειράξουν το τελικό ακρο του DNA .

Το πείραγμα αυτο βραχύνει το προσδόκιμο ζωής!!!

Κάτι το οποίο θα κάνει πολύ χαρούμενες τις ασφαλιστικές εταιρείες .

Αυτη η παρέμβαση μπορεί να τροποποιήσει το γενητικό μας κώδικα DNA .

Ειναι ενα εφιαλτικό σενάριο.

Και το Ρωσικό εμβόλιο ειναι επίσης Γενετικό εμβόλιο ειναι RNA εμβόλιο.

Το οφελος ενός τέτοιου εμβολίου εχει διπλό οφελος για τα Οικονομικά Συμφέροντα.

Πρώτον δεν θα πληρώνουν εξοδα Νοσηλείας και δεύτερο με την βράχυνση του προσδόκιμου ζωής για καρδιολογικούς λόγους π.χ με ΑΙΦΝΙΔΙΟΥΣ ΘΑΝΑΤΟΥΣ εκεί δεν θα πληρώνουν και Συντάξεις.

Καταλάβατε γιατι το εμβόλιο ειναι Δωρεάν απο το Μητσοτάκη και υποχρεωτικό με Αντισυνταγματικό Νόμο με 2 χρόνια Φυλάκιση?

Καταλάβατε γιατί πρέπει να φοράτε μάσκα ΦΙΜΩΤΡΟ και να μην μιλάτε?

Καταλάβατε γιατι θα μας συλλαμβάνουν για να μας δώσουν με το Νομο 4862/20 υποχρεωτικά δηλαδή δια της ΒΙΑΣ θεραπεία και εμβόλια ?

Φανταστείτε και τι αλλα “υλικά” μπορουν να χώσουν μεσα στο εμβόλιο !!

Αν ακόμη δεν καταλάβατε, ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ…

Γι αυτο αντιστέκονται για την μάσκα οι Γονείς γιατι εδω θα γίνει η πρόβα για το εμβόλιο…

Τα παιδια μας πρεπει να ειναι ακούνητα και τρομοκρατημενα στα σχολεία γιατι ο Μητσοτάκης θα τα σώσει με το ΔΩΡΕΑΝ εμβόλιο…

Ο νέος “Μεσσίας” Κυριάκος και ντηλερ του εμβολίου του Bill Gates θελει δήθεν να μας σώσει και ξεκίνησε την εφαρμογή του σχεδίου angenta 21 & ID 2020 μαζί με τα στρατευμένα και πληρωμένα Μέσα Εξαπάτησης..

Καταλάβατε γιατι πληρώνουν με εκατομύρια τα μέσα Παραπληροφόρησης και οχι την Υγεία και τα Νοσοκομεία?

Το μόνο που μένει ειναι να γνωρίζετε για να μπορούμε να αντιμετωπίσουμε το ΒΡΩΜΙΚΟ αυτο πολιτικό συστημα και την ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ εναντίον των Ελλήνων .

Θα χρησιμοποιήσουν ολο το Κρατικό μηχανισμό και οπως ηδη κάνουν θα μοιράσουν ΤΡΟΜΟ ,ΦΟΒΟ και ΔΙΧΑΣΜΟ για να το πετύχουν..

Εχουν ξεκινήσει και ειναι στη δική μας επιλογή σε τι κόσμο θέλουμε να ζήσουμε εμεις και τα παιδιά μας…

 

 

Πηγή

Προβολές : 1,935


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα