Ένα “περίεργο πρόσωπο” στα... “σαλόνια” της Χρυσής Αυγής, και ένα εξώφυλλο που προβληματίζει.

Ένα “περίεργο πρόσωπο” στα... “σαλόνια” της Χρυσής Αυγής, και ένα εξώφυλλο που προβληματίζει.

8 Οκτωβρίου, 2020 9 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:2,407
Μοίρασέ το

 

 

Τα ερωτήματα που προκύπτουν πολλά… Και για τη Χρυσή Αυγή, και για τον Πεκλάρη. 
Είναι τελικά Χρυσαυγίτης που κατάφερε να εισχωρήσει στα κυκλώματα του Σιωνισμού; 
Είναι Σιωνιστής που κατάφερε να εισχωρήσει στα κυκλώματα της Χρυσής Αυγής; 
Ή μήπως και η Χρυσή Αυγή είναι ακόμα ένα δημιούργημα του Σιωνισμού για να καπελώσει τον συγκεκριμένο ιδεολογικό χώρο;

 
 
 

Το φωτογραφικό υλικό που θα δείτε παρακάτω, λέει πολλά…

Ένα “περίεργο πρόσωπο”, στα … “σαλόνια” της Χρυσής Αυγής, ένας τίτλος που δημιουργεί ερωτηματικά και ένα εξώφυλλο που προβληματίζει.

 

 

Κι αναρωτιέμαι: Χρυσαυγίτης μπήκε στον Σιωνισμό, ή ο Σιωνισμός μπήκε στην Χρυσή Αυγή;;;

Και το εξώφυλλο της εφημερίδας ΜΑΚΕΛΕΙΟ, που με προβληματίζει.

Τι με προβληματίζει;

Αυτό το… ‘Ένοχοι” εν ονόματι του Ισραηλινού λόμπι, τη στιγμή που το… “ισραηλινό λόμπι”, ήταν “στα σαλόνια” της Χρυσής Αυγής…;;;

Τι εννοεί ο … ποιητής του ΜΑΚΕΛΕΙΟ;;;

 

Και πάμε τώρα στο παρακάτω άρθρο, που εξηγεί πολλά για όσους αντιλαμβάνονται τους συσχετισμούς του Αχιλλέα Πεκλάρη και της Χρυσής Αυγής του Μιχαλολιάκου.

Οι απαντήσεις και τα σχόλια, δικά σας…

Γιατί δεν είναι δυνατόν να μισεί το Ισραηλινό λόμπι την Χρυσή Αυγή, και ένας δικός τους, να συνεργάζεται με τον αρχηγό του κόμματος και να αποτελεί ιδρυτικό μέλος της Χ.Α.

ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ, ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Το „προφίλ“ ενός …Αλληλέγγυου

 

Πίσω από την „Ισλαμοποίηση“ οι Εβραίοι

     Δηλώνει με υπερηφάνεια το όνομά του Αχιλλέας Μ. Πεκλάρης αλλά και τους δεσμούς του με το Ισραήλ έχοντας χαράξει στο μπράτσο του, στα εβραϊκά ασφαλώς, το „διαβατήριο“ που άνετα του ανοίγει κάθε πόρτα της „Μοσσάντ“!

Φυσικά και ο Αχιλλέας Μ. Πεκλάρης καταθέτει τα διαπιστευτήριά του στο διεθνιστικό αντιφασιστικό λόμπυ και δε παραλείπει καμία αναφορά που τον κάνει „persona grata“ στο διεθνή εβραϊσμό!

Όπως ο ίδιος ομολογεί, εκπαιδεύτηκε στο εβραϊκό κιμπούτζ  Yotvata  που βρίσκεται στην έρημο Arava στο νότιο Ισραήλ όπου „εγκαίρως“ (2013) έμαθε πως οργανώνεται ένα πολυεθνικό κοινόβιο, πως μεθοδεύεται η πολυφυλετική „συμβίωση“ και πολλά άλλα ενδιαφέροντα „κεφάλαια“ για μια πετυχημένη αλλοίωση του πληθυσμού μιας κοινωνίας.

Ο Αχιλλέας Μ Πεκλάρης μόχθησε στο κιμπούτζ Yotvata το 2013  πριν αποδείξει στη Μυτιλήνη το 2015 ότι έμαθε καλά το μάθημά του οργανώνοντας τη „ροή“ των …προσφύγων και το ελλαδικό κιμπούτζ „ΧΩΡΙΟ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ“ όπου τα …κατάφερε μια χαρά.

Στο Ισραήλ ο Αχιλλέας Μ. Πεκλάρης άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις σε εκπαιδευτές και φίλους και ο ίδιος δε παρέλειψε να καταθέσει και δήλωση πίστης στο Δυτικό Τείχος που υποχρεώνονται να τιμήσουν όλοι οι πράκτορες της Μοσάντ πριν αναλάβουν κάποιαν επίσημη υπηρεσία οπουδήποτε στο κόσμο.

Σημαντικοί οι φίλοι του Αχιλλέα Μ. Πεκλάρη στο Ισραήλ, μεταξύ αυτών και ο Eldad Evenor για τον οποίο θα μπορούσαν να σημειωθούν πολλά και ενδιαφέροντα…

Άλλωστε στο Ισραήλ, μια μεγάλη εκστρατεία διείσδυσης στην Ελλάδα προετοιμάστηκε προσεκτικά από χρόνια και εντάθηκε μετά την εκλογή του ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία! Και ο „κύκλος“ του Αχιλλέα Μ. Πεκλάρη με πολλά και ενδιαφέροντα πρόσωπα, θα μπορούσε να μας πει πολλά.

Η οικογενειακή καταβολή του Αχιλλέα Μ. Πεκλάρη λίαν αστική και ευκατάστατη. Παππούς του ο Δημήτρης Α. Κυρίτσης (θα υπάρξει σχετικό αφιέρωμα) από τους πλέον κοσμοπολίτες της εποχής του με πολύ παχύ πορτοφόλι. Τέκτων!

Μπαμπάς του Αχιλλέα Μ. Πεκλάρη ο καλοζωϊσμένος, επίσης, κοσμοπολίτης Ματθαίος Αχ. Πεκλάρης, άνθρωπος που επίσης δε στερήθηκε το …παραμικρό! Τέκτων!

Πατριός του Αχιλλέα Μ. Πεκλάρη (συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες) ο Ευάγγελος Θ. Βαρζάκας. Τέκτων! Μήπως υπάρχει κάτι το μη κατανοητό, εν προκειμένω;

Oι κομματικές πεποιθήσεις του Αχιλλέα Μ. Πεκλάρη απολύτως ευνόητες και προβλέψιμες: ΣΥΡΙΖΑ!

Και με την άνοδο του ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία, ο …βιογραφούμενος εμφανίζεται όχι μόνον εν μέσω …εισρεόντων …αλλοδαπών αλλά και στο επίκεντρο της κομματικής ζωής του ΣΥΡΙΖΑ πάντοτε πλαισιωμένος από πολύχρωμους αλλοδαπούς στη Μυτιλήνη, στην Αθήνα, στην Ειδομένη, παντού!

Το „πετιγκρί“ που έλαβε στο Ισραήλ ο Αχιλλέας Μ. Πεκλάρης του επιτρέπει να βγάζει selfies πλάι στο Καμμένο παρακολουθώντας τις περιοδείες του οργανώνοντας τα hot spots.

Kαι παρακολουθώντας τα γραπτά του Αχιλλέα Μ. Πεκλάρη διακρίνουμε τα εύσημα που αποδίδει στο πάνο Καμμένο για τους „χειρισμούς“ του υπέρ των αλλοδαπών σε όλη την Ελλάδα! όχι, ο αχιλλέας Μ. Πεκλάρης δεν είναι δεξιός, καρα-συριζαίος είναι αλλά τόσο για το Πάνο Καμμένο όσο και για το δεξιό δήμαρχο Μυτιλήνης θα είναι πολύ …ανεκτικός αφού και οι δύο συμμορφώνονται υπάκουα προς „τας υποδείξεις“ που διδάχθηκε στο κιμπούτζ Yotvata τρία χρόνια πριν.

Ο Αχιλλέας Μ. Πεκλάρης δεν αναμειγνύεται μόνον στο θέμα των αλλοδαπών αλλά και στις gay διοργανώσεις, έχοντας πολύ ιδιαίτερες σχέσεις με παράγοντες του „χώρου“, όπως με τον/την Παύλο- Πάολα Ρεβενιώτη ο οποίος η οποία κατέβηκε στη Μυτιλήνη για να γυρίσει …“ντοκιμαντέρ“ υπέρ των αλλοδαπών στο κιμπούτζ „ΧΩΡΙΟ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ“ που στήθηκε ως …ακρογωνιαίο χωριό „υποδοχής“. Οι καλοί παντού χωράνε και gays και μη gays όλοι μαζί αντάμα να απολαμβάνουν τη ζωή χωρίς να γνωρίζει κανείς τις πηγές εσόδων αυτής της …ευζωίας. Φαίνεται ότι από το κιμπούτζ Yotvata ο Αχιλλέας Μ. Πεκλάρης έφερε ανεξάντλητα λαχανικά που εξασφαλίζουν την αειφόρο ευημερία του κινήματος lesbian/gay etc… πέραν των εισαγόμενων αλλοδαπών και δε θα μπορούσαμε να πούμε „Εύγε!“ για τις επιτυχείς ικανότητες επιμελητείας που διδάχθηκε στο μακρινό Ισραήλ.

Αυτές, λοιπόν, οι ικανότητες που απέκτησε ο Αχιλλέας Μ. Πεκλάρης στο κιμπούτζ Yotvata στάθηκαν τα θεμέλια για την ίδρυση και λειτουργία ενός παρόμοιου, πρώτου, κιμπούτζ στη Μυτιλήνη με την ονομασία „ΧΩΡΙΟ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ“ που ευνόησε και ο τοπικός δεξιός δήμαρχος. Φαίνεται ότι σε αυτό το κύκλωμα η δεξιά είναι η αρωγός του ΣΥΡΙΖΑ αν θυμηθούμε τη περίπτωση του νεοδημοκράτη-καραμανλικού πτεράρχου Πρεβεζάνου που μετέφερε λαθρομετανάστες με ιδιωτικό αεροπλάνο από το Αγρίνιο στην Ιταλία έναντι 30.000 ευρώ το κεφάλι! Το παραδάκι δεν έχει παράταξη και, εκτός των πληθυσμιακών αλλοιώσεων πολιτικού χαρακτήρα,  το δουλεμπόριο έχει να κάνει με χοντρό παραδάκι.

Με τα „διαπιστετήρια“ που έχει συγκεντρώσει ο Αχιλλέας Μ. Πεκλάρης, του ανοίγονται όλες οι πόρτες των κρατικών επισήμων αδύτων που κρύβουν μετανάστες και με τη φωτογραφική του μηχανή απαθανατίζει την ευημερία των εισαγομένων μεταναστών όπου και εάν αυτοί φιλοξενούνται δημοσία δαπάνη με πρώτο και καλύτερο το Κέντρο Ελαιώνα!

Εκεί που απαγορεύεται να μπουν ακόμα και έγκριτοι δημοσιογράφοι, μπαίνει ο Αχιλλέας Μ. Πεκλάρης και απαθανατίζει τους μετανάστες ακόμα και στις πιο προσωπικές τους στιγμές.

Και για το Κέντρο Ελαιώνα ο Αχιλλέας Μ. Πεκλάρης θα επαινέσει όπως πάντα το ΣΥΡΙΖΑ …εγκρίνοντας τις συνθήκες διαβίωσής τους σ‘  αυτό.

Η βαρυσήμαντη θετική κριτική του Αχιλλέα Μ. Πεκλάρη ο οποίος αναδεικνύεται σε υψηλό κριτικό των κέντρων εισαγομένων μεταναστών θα διατυπωθεί και για το Κέντρο Σχιστό όπου οι ένστολες παραδουλεύτρες θα κριθούν ως „άξιες“ της …αποστολής τους και οι φωτογραφίες τους θα αναρτηθούν από τον Αχιλλέα Μ. Πεκλάρη ως τεκμήρια διαθνιστικής αλληλεγγύης!

Ακόμα και τα άδυτα των αδύτων του Σχιστού θα αναρτήσει ο Αχιλλέας Μ. Πεκλάρης στο προσωπικό του λογαριασμό του Facebook διότι ως ενδιαφερόμενος για …υπουργοποίηση φρόντισε να αρχιτεκτονήσει και έναν λογαριασμό …λαλίστατο! Δεν είναι να εμπιστεύεσαι μεσογειακό, θα καταλήξουν σύντομα οι στρατολόγοι της Μοσσάντ γιατί το μικρόβιο της υπουργοποίησης είναι επιδημικό σ‘  αυτό το τόπο.

Ωστόσο, ο Αχιλλέας Μ. Πεκλάρης, εμφανίζεται παντού όπου εισαγόμενοι αλλοδαποί!.

Στο „κηπάκι της Τσαμαδού“ στο κέντρο των Εξαρχείων με …διευρυμένη αγοροπαρέα… δεδηλωμένων αριστερών …οραματισμών αλλά δεξιότατης τσέπης…

Από το εβραϊκό κιμπούτζ Yotvata θα τον δούμε τον Αχιλλέα Μ. Πεκλάρη στο γνωστό αναρχικό στέκι „NOSOTROS“ και όποιος απορήσει για τη σχέση ντόπιων αναρχικών και Μοσσάντ μάλλον θα πρέπει να επιστρέψει με τον …κηδεμόνα του!

Στο, επίσης, πασίγνωστο „ΣΤΕΚΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ“ ο Αχιλλέας Μ. Πεκλάρης διαθέτει μόνιμο …στασίδι.

Ακόμα ένας χώρος που τον διαχειρίζονται οι υποτιθέμενοι „αναρχικοί“ των Εξαρχείων, θα προσφέρεται για να οργανώνει τα πηγαδάκια του ο Αχιλλέας Μ. Πεκλάρης που φέρει στο μπράτσο χαραγμένο το υπέροχο „διαβατήριο“ της Μοσσάντ!

 

Αλλά και στο παλιό στρατιωτικό Φρουραρχείο Αθηνών  που έχει παραχωρηθεί σε …εισαγόμενους για να λειτουργεί μέσα σ΄ αυτό η οργάνωση (απροσδιορίστου „σκοπού“) SOLIDARITY NOW, ο Αχιλλέας Μ. Πεκλάρης …πανταχού παρών και αγκαλιά με το εισαγόμενο…

Ως την άκρη της Ελλάδος θα βρεθεί ο Αχιλλέας Μ. Πεκλάρης „συντονίζοντας“ τις „κινητοποιήσεις“ των „ισλαμιστών“ τους οποίους οι ηλίθιοι ακροδεξιοί θεωρούν ως „κόκκινα πανιά“ αδιαφορώντας για τον …“ταυρομάχο“ που κρύβεται πίσω από αυτά και στο μπράτσο του έχει το „διαβατήριο“ της Μοσσάντ!

Και τα πούλμαν με τους …ισλαμιστές προς την Ειδομένη, θα συντονίσει και θα ΣΥΝΟΔΕΥΣΕΙ ΑΥΤΟΠΡΟΣΩΠΩΣ ο κύριος με την εκπαίδευση στο κιμπούτζ Yotvata, ο φίλος του Eldad Evenor Αχιλλέας Μ. Πεκλάρης.

Με ιδιαίτερη επιμέλεια, ο Αχιλλέας Μ. Πεκλάρης θα αβαντάρει τη γελοιοποίηση των ομοφυλοφίλων και θα στηρίξει όσες εκδηλώσεις μετατρέπουν την ομοφυλοφιλία σε παρωδία γκέτο. Οι ίδιοι οι ντόπιοι ομοφυλόφιλοι που νομίζουν ότι είναι ευφυείς αλλά αποδεικνύονται πανηλίθιοι, θα σπεύσουν να „αγκαλιάσουν“ τις εκδηλώσεις που τους γκετοποιούν κι έτσι οι ίδιοι θα αποτελούν εν δυνάμει αντίπαλους μιας κοινωνίας σε έναν ανόητο εμφύλιο ο οποίος θα αναδεικνύει σε κυρίαρχο τον ίδιο τον απόμακρο εχθρό της. Αυτά, όμως, είναι „ψιλά γράμματα“ για τους πολλούς ηλίθιους (gay ή straight…) και οι εγκάθετοι κάνουν καλά τη δουλειά τους ώστε η μάζα να κοντρολάρεται πολυδισπασμένη! Και οι „τεχνικές“ αυτές διδάσκονται πολύ καλά στα κιμπούτζ.

Οι ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ, λοιπόν, όπως αυτοαποκαλούνται, όχι μόνον θα γίνουν τα αγαπημένα „πρόσωπα“ του Αχιλλέα Μ. Πεκλάρη αλλά και ο ίδιος θα προβάλλει τα πλέον κραυγαλέα „δείγματα“ εξ αυτών… Ξεκινώντας από την φραστική „ύβρη“ θα καταλήξει στη πλέονυβριστική εικόνα γιατί, πίσω από αυτά τα δήθεν „απελευθερωτικά“ κινήματα κρύβεται ο εξευτελισμός και η γκετοποίηση των δήθεν μειονοτήτων. Ποιος, όμως, να καταλάβει πόσο χειριστικός είναι ο αθέατος αντίπαλος που κατορθώνει να μετατρέπει σε „μαλλιά κουβάρια“ …πούστηδες και παλληκάρια!

Πανταχού παρών και για τα πάντα ομιλών ο Αχιλλέας Μ. Πεκλάρης και μάλιστα και εκεί που δε θα περίμενε κανείς: στη τηλεόραση του …ισλαμικότατου „Al Jazeera“, φορώντας όμως ένα κοντομάνικο για να καλύπτει τη δερματοστιξία με τους εβραικούς χαρακτήρες στο μπράτσο! Συχνά, σημασία έχει ό,τι δε φαίνεται και αυτό οι ισλαμοφοβικοί αρνούνται να εννοήσουν! Από το κιμπούτζ Yotvata, λοιπόν, στη κάμερα του „Al Jazeera“ αλλά οι ηλίθιοι εξακολουθούν να νοπμίζουν ότι απειλούνται από …Ισλαμιστές!

Και όχι μόνον στο „Al Jazeera“ αλλά και στη δημόσια Σουηδική Τηλεόραση, ο Αχιλλέας Μ. Πεκλάρης θα δώσει τις κατευθύνσεις του κιμπούτζ Yotvata όπως τις βίωσε, εκεί, το 2013! Πολλοί αναρωτιούνται ΠΩΣ διοικούν οι „πονηροί“ το κόσμο, μα ΠΩΣ?…

Όμως, όχι μόνον στο „Al Jazeera“ και στη δημόσια Σουηδική Τηλεόραση, αλλά και στο Παγκόσμιο Ισπανόφωνο Τηλεοπτικό Δίκτυο (όχι, παίζουμε!) ο Αχιλλέας Μ. Πεκλάρης θα περάσει τη γραμμή του ώστε να διαμορφωθεί „κοινή γνώμη“ σύμφωνα με τις οδηγίες του κιμπούτζ Yotvata!

Το „μάτι“ του Αχιλλέα Μ. Πεκλάρη θα παρακολουθήσει τους εισαγόμενους ακόμη και ως επαναπατριζόμενους …εξαγόμενους στα πλοία της Frontex, μετά την επιτυχή ολοκλήρωση του „σκηνικού“ που στήθηκε ώστε ο ευρωπαϊκός κόσμος να τρομάξει έναντι της „απειλής“ του Ισλαμισμού με ταξιθέτρια την ίδια τη Μοσσάντ η οποία, μη φανταστείτε ότι βασίζεται σε σπουδαία „θεμέλια“ αλλά σε ελαττωματικούς εμμονικούς ανά τον κόσμο.

Όπως ο ίδιος ο Αχιλλέας Μ. Πεκλάρης επιδεικνύει στο προσωπικό του λογαριασμό του Facebook, συχνά ξαπλώνει στο ντιβάνι της ψυχιάτρου Κατερίνας… για να ανακουφισθεί. Του ευχόμαστε περαστικά όπως περαστικά ευχόμαστε και σε όσους νομίζουν ότι κινδυνεύουν από Ισλαμιστές και από άραβες με …μαντήλες χωρίς να βλέπουν εκείνον που βρίσκεται πίσω από αυτό που φαίνεται!

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ:

Ένα …κιμπούτζ του „ισλαμικού“ χαλιφάτου ανακαλύφθηκε ότι λειτουργεί στη Βοσνία, εκπαιδεύοντας Ευρωπαίους μισθοφόρους: το Bosanska Bojna! Πρόκειται για ένα καλά οργανωμένο κοινόβιο, σαν εκείνο το  Yotvata στο οποίο εκπαιδεύτηκε ο Αχιλλέας Μ. Πεκλάρης, με την ίδια οργάνωση και δομή.  „Όλα μπερδεύονται γλυκά“ αλλά αν κανείς ξεμπλέξει το κουβάρι η άκρη του θα καταλήξει σε κάποια γωνιά του Ισραήλ, άλλοτε στο Τελ Αβίβ άλλοτε στο Yotvata, είτε με …ισλαμική μαντήλα, είτε με εβραϊκό κιπά αφού οι εφευρέτες της διεθνούς τρομοκρατίας σιωνιστές, εκείνοι που επινόησαν τη Χαγκανά και την Ιργκούν που προηγήθηκαν της Μοσσάντ. καταφέρνουν να ξεγελάνε την ανθρωπότητα ποντάροντας στη βλακεία της! άλλωστε, το είχαν σημειώσει στα „Πρωτόκολλα“ μη τύχει και το ξεχάσουν: „Εμείς θα κατασκευάσουμε κι αυτό και το άλλο γιατί τα πάντα θα πρέπει να περνάνε από τον έλεγχό μας“.

Το ακούνε αυτό εκεί στα Εξάρχεια;

Άλλωστε το ντιβάνι του ψυχίατρου χωράει πολλούς που αποφεύγουν να προβληματιστούν σοβαρά!

Κι αυτό προβλέψιμο!

ΣΗΜΕΙΩΣΗ Σ.Ο.

Η θέση του «ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΚΑΘΙΔΡΥΜΑΤΟΣ» επί των διακριτών όρων του προσφυγικού, μεταναστευτικού και λαθρομεταναστευτικού ζητημάτων είναι σαφέστατη και βρίσκεται εδώ: http://hellenicnationalsocialistfound.blogspot.gr/2016/03/blog-post_7.html

Αll above pictures are already published free of any restriction of use in the personal “Facebook”- account of Achilles M. Peklaris [https://www.facebook.com/achillespek?ref=ts&fref=ts], all of them with no restriction of use.

Κείμενο αναδημοσιευόμενο από http://www.zougla.gr/blog/article/1316977

ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ:

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ 
ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ
ΝΙΚΟ Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ

ΝΑ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙ ΟΤΙ
     Ο παραπάνω, Αχιλλέας Μ. Πεκλάρης είναι ο επιστήθιος φίλος του και ιδρυτικός υποστηρικτής της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ όπως τον θυμούνται οι παλιοί χρυσαυγίτες και επισκέπτες των Γραφείων της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στους οποίους „άνοιγε και έκλεινε τη πόρτα“,  ελέγχοντας όλη τη λειτουργία των Γραφείων της Οργάνωσης και …όχι μόνον…! 

Αυτά προς το …παρόν!

Πηγή: http://hellenicnationalsocialistfound.blogspot.de/2016/04/blog-post_10.html

Πηγή

Έχει και συνέχεια όμως η περίεργη αυτή υπόθεση…

 

Τι σχέση έχει ο Πεκλάρης με την Χρυσή Αυγή;

 


Στο άρθρο-αφιέρωμα στον φιλοισραηλινό αλληλέγγυο Αχιλλέα Πεκλάρη, με το εβραϊκό τατουάζ στο μπράτσο, ο συγγραφέας θέτει ερωτήματα για τη σχέση του πρώτου με τον αρχηγό της Χρυσής Αυγής! 

Στο Google βρίσκουμε αναφορά στο Indymedia για τη συμμετοχή του Πεκλάρη στην οργάνωση της Χρυσής Αυγής. 

Σε άρθρο του ΙΟΥ της Μοσάντ του 1998(!), αναφέρεται ότι ο Πεκλάρης αρθρογραφούσε θετικά για τη Χρυσή Αυγή ως δημοσιογράφος στην εφημερίδα ΑΘΗΝΑΪΚΉ του Σπύρου Καρατζαφέρη.

Αναφέρεται στο ίδιο άρθρο ότι η αδερφή του Πεκλάρη, Μιλένα Πεκλάρη – Μανωλά αρθρογραφούσε “τακτικά” στο έντυπο της “Χρυσής Αυγής”. 

Στο Βιογραφικό του διαβάζουμε ότι εργάστηκε όντως στην “Αθηναϊκή”… “καλύπτοντας το ρεπορτάζ της Νέας Δημοκρατίας (και όχι της Χρυσής Αυγής).

Σε κάποια άλλη σελίδα αναφέρει ο ίδιος ότι ποτέ δεν ψήφισε αριστερά.

 
Αυτό βέβαια δεν τον συνδέει και οπωσδήποτε με την Χρυσή Αυγή… 
Με τέτοιο παρελθόν κανονικά δεν θα έπαιρνε ποτέ βίζα για το Ισραήλ, κι ούτε θα είχε τόσο ευρεία αποδοχή σε όλα τα συστημικά ΜΜΕ.
 
Ούτε φυσικά θα κυκλοφορούσε στα Εξάρχεια και στα γνωστά στέκια πρακτόρων του Soros όπως το Nosotros.

Τα ερωτήματα που προκύπτουν πολλά… Και για τη Χρυσή Αυγή, και για τον Πεκλάρη. 

Είναι τελικά Χρυσαυγίτης που κατάφερε να εισχωρήσει στα κυκλώματα του Σιωνισμού; 
Είναι Σιωνιστής που κατάφερε να εισχωρήσει στα κυκλώματα της Χρυσής Αυγής; 
Ή μήπως και η Χρυσή Αυγή είναι ακόμα ένα δημιούργημα του Σιωνισμού για να καπελώσει τον συγκεκριμένο ιδεολογικό χώρο;

 

Για να κάνουμε όμως μερικούς λογικούς συνειρμούς: 

Ο Πεκλάρης είναι γεννημένος το 1973… όλοι οι ευφάνταστοι παλαιοί “χρυσαυγήτες”, στα σχόλια του αφιερώματος… και μόνο εκεί, τον θυμούνται (χωρίς καμία παρουσίαση πηγής), σαν τον νούμερο 2 της οργάνωσης από την δεκαετία του ’80… δηλαδή σε ηλικία από 10 έως 16 ετών κατάφερε να αναρριχηθεί στη Χρυσή Αυγή (άτυπος αρχηγός δέκα και κάτι ετών) και να είναι και υπεύθυνος των γραφείων… Βέβαια θα μου πείτε ότι υπάρχει και η περίπτωση του Κασιδιάρη όπως και πολλών άλλων νέων που από μικρά παιδιά βρέθηκαν στη Χρυσή Αυγή και προωθήθηκαν από την ηγεσία της…
 
Όπως και να έχει λοιπόν ένα παιδί το πολύ 15-16 ετών δεν καταλήγει μόνο του σε έναν πολιτικό χώρο… και δη ακραίο. Τα δύο αδέλφια πήγαν συστημένα στη Χρυσή Αυγή (εάν πήγαν).  
Παρακάτω σας παραθέτουμε ορισμένα χαρακτηριστικά σχόλια από την εν λόγω σελίδα… όλα κατά της Χρυσής Αυγής και κανένα που να την υποστηρίζει έστω και στο ελάχιστο:

 • St. G. 10/4/2016, 16:12 μ.μ.: Αρχίζουν να εξηγούνται πολλά. Τον πεκλάρη τον θυμάμαι και γω στα γραφεία της ΧΑ ήταν πάντα κοντά στον αρχηγό και έδενε και έλυνε. Συγκεκριμένα
 • Γ.Γ. 10/4/2016, 16:48 μ.μ.: Για τον Πεκλάρη τι να πούμε και τι να τραγουδήσουμε. Τότε μας έλεγε ότι οι Εβραίοι μπορεί να γίνουν σύμμαχοί μας.
 • Κ.Χρ. 10/4/2016, 17:39 μ.μ.: Δεκαετία 80 και ο Πεκλάρης ήταν ο άτυπος αρχηγός στο πόδι του αρχηγού. Μέλος του πειθαρχικού της ΧΑ με είχε κρίνει “ύποπτο ασφαλίτη” γιατί είχα πει ότι μπορεί να παραπέσει το βιβλίο παρουσιών που κράταγε η ΧΑ με ονόματα και προσωπικά στοιχεία όσων έμπαιναν στα γραφεία. Βασιλικότερος του βασιλέως ο Πεκλάρης ήταν η δαμόκλεια σπάθη στα κεφάλια μας και είχε ανάμειξη και στη σύνταξη της διακήρυξης της ΧΑ.
 • Μ. Καπ.10/4/2016, 17:54 μ.μ.: Κολλητός του Γιάννη Γιαννόπουλου και του Γιάννη Περδικάρη αλώνιζε τα γραφεία και τον τρέμανε όλοι. Ο Νικολάκης ήταν καλόγρια μπροστά του. Τι καθίκι. Μιλούσε για φούρνους και σαπούνια και του λέγαμε ότι αυτά είναι μύθοι και παραμύθια των σιωνιστών. Αν χρειαστεί γράψτε τα στοιχεία μου.
 • ΜΑΡ. ΜΑ. 10/4/2016, 21:00 μ.μ.: Ο ΑΠ κάποτε μου είπε ότι ο χρυσαυγίτης δε μπορεί σήμερα να μη δουλεύει για το Ισραήλ γιατί οι Εβραίοι είναι οι μόνοι σύμμαχοί μας. Όταν του είπα αν αυτό το ξέρει ο αρχηγός μου είπε και βέβαια και συμφωνεί. Οι Τούρκοι μόνο από τους Εβραίους μπορεί να νικηθούν. Τότε τον ρώτησα αν οι Τούρκοι πρόκειται να μας επιτεθούν και μου είπε ότι αυτό ακόμα κι αν δε το περιμένουμε πρέπει  να το επιδιώξουμε γιατί έτσι θα νικηθούν μια και καλή. Τον ρώτησα αν τύχει και δε νικηθούν ποια θα είναι η μοίρα της Ελλάδας και μου είπε ‘μόνο οι Εβραίοι είναι φίλοι μας”.. Εγώ έφυγα από τη ΧΑ λίγο καιρό μετά και από τότε είχα μια αίσθηση ότι η ΧΑ έπαιχε άλλο ρόλο από εκείνο που έδειχνε.
 • Π.. Ψ. 10/4/2016, 21:12 μ.μ.: Θα μπορούσε να σας πει πολλά ο Γιάννης Γιαννόπουλος για το ρόλο του Πεκλάρη στην ίδρυση και στήριξη των γραφείων της ΧΑ. Ήταν αυτός που καθιέρωσε το βιβλίο εισόδου με τα ονόματα και τα προσωπικά στοιχεία όσων έμπαιναν στα γραφεία. Ο Γιαννόπουλος είχε αντιδράσει.
 • Ζέτα Λ. 10/4/2016, 22:48 μ.μ.: Διάβασα παλιά στο indy ότι ο συγκεκριμένος ήταν γνωστός για τη σχέση του με τη ΧΑ αλλά ήταν πάντα δικός τους. Δε μπορώ να θυμηθώ link.
 • Μ. Βοι. 11/4/2016, 06:28 π.μ.: Ο λόγος που εγώ έφυγα από τη ΧΑ ήταν το βιβλίο επισκεπτών που κάθε φορά που πήγαινα στα γραφεία με φακέλωναν. Είχα ρωτήσει τον Αχιλλέα γιατί γίνεται αυτό και μου είπε ‘για λόγους ασφαλείας γιατί εσύ μπορείς να μας τινάξεις στον αέρα’. Μετά έμαθα ότι αντίγραφο του πήγαινε καθημερινά στη προστασία καθεστώτος της ΓΑΔΑ. Δε ξέρω πια τι να πω για όλη τη κατάσταση που θυμίζει τρελοκομείο. Μπήκα στο λογαριασμό του και μου φάνηκε το ίδιο παρανοϊκός και χωρίς σκοπό ζωής όπως και παλιά. Απλά τώρα δείχνει να περνάει καλά ανάμεσα στα αραπάκια του.
 • Ι. Περ., 11/4/2016, 09:23 π.μ.: Το άρθρο αυτό συγκλονίζει γιατί είναι ο καθρέφτης της ψυχοπάθειας ενάντια σε κάθε αυτονόητα από το μέσο “αντίφα”. Τον εν λόγω τον γνώρισα και πριν από τον ίδιο την αδελφή του. Παιδιά μιας κλασικής ακροδεξιάς οικογένειας με κόμπλεξ κοινωνικής περιθωριοποίησης και αβεβαιότητα αποδοχής τους από το κοινωνικό περίγυρο. Πλάσματα ανεμόμυλοι που θα μπορούσε ο καθένας ή να βοηθήσει ή να καταστρέψει. Η Χρυσή Αυγή και ο Μιχαλολιάκος ήταν (όπως και είναι) ανίκανοι να βοηθήσουν και να τους εξηγήσουν ότι η πατρίδα και το έθνος είναι ο αυτονόητος ιστός για να αναπτυχθεί ο κάθε πολίτης χωρίς ακρότητες και μίση. Η Μιλένα κι ο Αχιλλέας αν και στήριξαν πολύ το Μιχαλολιάκο να στήσει το μαγαζάκι του τελικά κερδήθηκαν από τον αντίπαλο που φαίνεται τους εξασφάλισε και τα προς το ζην και τους έδωσε και λόγο ύπαρξης. Συμβαίνουν αυτά. Το ζητούμενο είναι αν βρέθηκαν με δική του πρωτοβουλία στη ΧΑ ή σπρωγμένοι και όπως αναπολώ το παρελθόν εκείνο βλέπω ότι σπρώχτηκαν γιατί όλες οι ενέργειές τους και στάσεις τους έδειχναν κατευθυνόμενες. Και γι αυτό πιστεύω ότι και η ΧΑ φτιάχτηκε με διάφορους Πεκλάρηδες από εκείνους που δε πολέμησε ποτέ… έτσι που να μη τους πολεμήσει και να τους υπηρετεί με το τρόπο της όπως τους υπηρετεί θέλοντας ή μη.

Εάν λοιπόν σπρώχτηκαν να πάνε στη Χρυσή Αυγή, από ποιούς και για ποιο λόγο; Από την άλλη… η αδερφή του που εμφανίζεται να είναι ή να ήταν (τουλάχιστον μέχρι και το τέλος της δεκαετίας του ’90) “τακτική” αρθρογράφος της Χρυσής Αυγής… είναι/ήταν τόσο τακτική, που δεν εμφανίζεται ούτε ένα άρθρο της στο διαδίκτυο… Βέβαια μπορεί να μη αρθρογραφούσε με το όνομά της, αλλά να χρησιμοποιούσε παρωνύμιο… ή να υπέγραφε απλά – για λόγους ασφαλείας – με τα αρχικά της δηλαδή Μ.Π. 
Εάν μαθευτεί ποτέ η αλήθεια …μακάρι να τη μάθουμε …θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον. Οι ΙΟΙ πάντως που έχουν καταγράψει όλους όσους κινήθηκαν στον πατριωτικό χώρο… δεν θα τον ανέφεραν κι αυτόν και την αδερφή του τυχαία… Ίσως να αναφέρθηκαν λόγω του ότι ήταν τα δικά τους παιδιά που “σπρώχτηκαν” στον συγκεκριμένο πολιτικό χώρο. Άλλωστε μόνο από κάτι Πεκλάρηδες θα μπορούσαν να συλλέξουν τις χρήσιμες γι’ αυτούς πληροφορίες για τα εντός του οίκου της Χρυσής Αυγής.

Ο ίδιος είχε “εξομολογηθεί” τον Οκτώβριο του 2015 στο Indymedia, από το οποίο ζητούσε στην ουσία “άφεση αμαρτιών”…

 

Ναι, άλλαξα. Η σχέση με τη ΧΑ ήταν όταν ήμουν 18χρ. (τώρα είμαι 43) και οφειλόταν στο γεγονός ότι προέρχομαι από μια ακροδεξιά / φιλοβασιλική / αντικομμουνιστική οικογένεια, οπότε στη μετεφηβεία μου θέλοντας να ριζοσπαστικοποιηθώ στράφηκα ενστικτωδώς προς την ακροδεξιά, λόγω έντονων βιωμάτων. Μετά από 2-3 χρόνια κατάλαβα το μεγάλο λάθος και αποχώρησα διακόπτωντας κάθε επαφή. Η αδελφή μου δεν ήταν στέλεχος, είχε σχέση με ένα στέλεχος. Αποχώρησε κι αυτή μαζί μου, το ίδιο αηδιασμένη και τρομαγμένη. Σήμερα αν διαβάσεις αυτά που γράφει στο προφίλ της στο FB θα διαπιστώσεις πως πιο αντίφα πεθαίνεις 🙂 
Πολιτικά, από τότε, έχω διανύσει όλο το φάσμα με κατεύθυνση προς τα αριστερά, και με πολύ διάβασμα, ταξίδι και ψυχανάλυση έχω ξεριζώσει από πάνω μου κάθε βίωμα, κάτι που είναι μια επίπονη και δύσκολη διαδικασία, εφ’ όσον μιλάμε για πράγματα που είχαν φυτευτεί σε πρώιμες ηλικίες. Από το 2010 συμμετέχω στο Δίκτυο για τα Πολιτικά και Κοινωνικά Δικαιώματα και το Στέκι Μεταναστών, ενεργά σε όλες τις κινηματικές δράσεις. Με τον Σύριζα δεν έχω καμμία σχέση, ούτε ποτέ είχα, εκτός από κάποιες προσωπικές φιλίες. Όταν προωθούσε την ανατροπή τον υποστήριξα κριτικά και προωθητικά, αλλά μετα τη μετάλλαξή του, πέρασα απέναντι. 
(Το δημοσίευμα του Ιου είχε γίνει ως εξής: Εγώ τότε (1997) ως δημοσιογράφος κάλυπτα το ρεπορτάζ της ΝΔ και πολιτικά – έχοντας αφήσει πίσω την ακροδεξιά – σκεφτόμουν πιο φιλελεύθερα / κεντροδεξιά. Τότε, ο Γ. Καρατζαφέρης είχε αρχίσει ένα φλερτ με την ΧΑ καλώντας τους “να έρθουν στη ΝΔ”. Διάφοροι δημοσιογράφοι και πολιτικοί είχαν αναρωτηθεί τότε “τι απαντάει η ΧΑ;”. Προσφέρθηκα εκείνη τη στιγμή να ρωτήσω εγώ τον Μιχαλολιάκο, με στόχο να του πάρω μια αρνητική απάντηση για να σταματήσει το φλερτ του Καρατζαφέρη. Πράγματι, είπε “να έρθει η ΝΔ σε μας”. Το κείμενο γράφτηκε έτσι όπως γράφτηκε γιατί δεν με έπαιρνε να κάνω διαφορετικά, λόγω του γνωστού σταμπαρίσματος). 
Αυτό που θα ήθελα να πω, γενικά, είναι ότι το γεγονός πως κάποιος πιτσιρικάς βρίσκεται στη ΧΑ σε κάποια φάση, δεν σημαίνει ότι είναι χαμένος για πάντα. Δεν κρίνω μόνο από τον εαυτό μου, αλλά και από πολύ κόσμο που είχα γνωρίσει τότε στη ΧΑ και σήμερα είναι όλοι φουλ αντιρατσιστές και αντίφες. Ίσως (όπως κι εγώ) γιατί γνωρίζουν από τα μέσα το φόβο, το μίσος και την τοξικότητα του ρατσισμού και του φασισμού. Και όταν κάτι απαίσιο το έχεις δοκιμάσει, μπορείς να το σιχαθείς πολύ περισσότερο σε σχέση με κάποιον που δεν το έχει δοκιμάσει ποτέ.
Αυτά. Εγώ νιώθω πάντα λίγο καλύτερα μετά από τέτοιες εξομολογήσεις.

Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Πηγή

 
 
Και να πάμε προς το παρόν, και στην τελευταία ανάρτηση, που λέει πολλά καθώς το πρόσωπο που τα γράφει, ήταν κάποτε στην Χρυσή Αυγή και έφυγε αηδιασμένο από τα όσα έβλεπε εκεί μέσα…
 

«Το βιβλίο παρουσιών της Χρυσής Αυγής που ο Αχιλλέας Πεκλάρης, γόνος οικογενείας τεκτόνων, εκτελών χρέη «πόρτας» τηρούσε ΣΕ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ παρεδίδετο καθημερινώς ενημερωμένο πλήρως με ονόματα και στοιχεία προσερχομένων στα γραφεία, στην Υπηρεσία Προστασίας Καθεστώτος της ΓΑΔΑ.» ΖΟΦΟΣ.

15/04/2016

 «… ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΠΑΡΟΥΣΙΩΝ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΠΟΥ Ο ΙΔΙΟΣ (Α. Πεκλάρης) ΤΗΡΟΥΣΕ ΣΕ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ παρεδίδετο καθημερινώς …ενημερωμένο πλήρως με ονόματα και στοιχεία προσερχομένων στα γραφεία, στην Υπηρεσία Προστασίας Καθεστώτος της ΓΑΔΑ» …

  Απάντηση της Σ.Ο. του ιστολογίου Ελληνικόν Εθνικό Κοινωνικό Καθίδρυμα σε διάλογο της ανάρτησης «ΤΟ «ΠΡΟΦΙΛ» ΕΝΟΣ …ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΥ» 

Τα σχόλια των αναγνωστών και οι απαντήσεις της Σ.Ο. του ανωτέρω ιστολογίου έχουν ξεχωριστό ενδιαφέρον καθ’ ότι καταγγέλλονται παρακρατικά «σημεία και τέρατα»-συνεργασία χρυσής αυγής-μιχαλολιάκου με την κρατική ασφάλεια.

 • Και ουδείς πλέον δικαιούται να «πέφτει από από τα σύννεφα»…

Αδυσώπητα τα στοιχεία για τον Πεκλάρη και τις οργανικές του σχέσεις με τον ισλαμισμό-τον διεθνισμό-τους αλληλέγγυους-τον εβραϊσμό-τεκτονισμό-μασωνισμό και την χρυσή αυγή αλλά και για την παρακρατική πραγματικότητα που εξυφαίνεται και επικρατεί στα άδυτα των τοπικών της χ.α., όπου εδράζεται ο εκάστοτε τοπικός «γραμματέας» -έμμισθο γλοιώδες κομματόσκυλο-. Η χρυσαυγίτικη ξέρα, στην οποία οδηγήθηκε και προσέκρουσε ο Ελληνικός Εθνικισμός, θεωρεί βεβαίως ότι θα μπορεί επ’ άπειρον να συγκαλύπτει τις σκοτεινές ξενοκίνητες δουλείες της, άλλοτε με πολιτικάντικη μαεστρία και ομερτά και άλλοτε απλώς χονδροειδώς…

Προ πενταμήνου δεν ήταν (31η Οκτωβρίου 2015) εκείνη η κινητοποίηση-σκέτη παρακρατική παραγγελιά; Παρακρατικής  οσμής συγκέντρωση ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΣΗΣ–ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟ ΚΑΨΟΝΙ στα μέλη του χρυσαυγίτικου κώματος έξω από την Γ.Α.Δ.Α. με απολύτως εύλογη -αλίμονο…- αφορμή την μη εξιχνίαση των υποθέσεων των δολοφονιών των νεαρών Γ. Φουντούλη και Μ. Καπελώνη: Μα γιατί σκίζει τα ρετάλια της η Χρυσή Αυγή ότι «τους φωτογράφιζαν από τη Γ.Α.Δ.Α.»; Αυτή δεν υπέβαλλε στο χθεσινό παρακρατικό καψόνι τους χρυσαυγίτες; Η ίδια η Χρυσή Αυγή δεν είναι που τον Ιούλιο του ’14 ‘ΕΔΩΣΕ’ στεγνά 1.000 ηλίθιους τους οποίους ΥΠΟΧΡΕΩΣΕ με άσκηση αφόρητης πίεσης να υπογράψουν ότι «ζητούν την ποινική τους δίωξη σύμφωνα με το 187 ΠΚ»; 

Και ο εμπαιγμός προς τους αφελείς συνεχίστηκε με υποβολή κοινοβουλευτικής ερώτησης από τον Η. Κασιδιάρη Ερώτηση σχετικά με την παράνομη μαγνητοσκόπηση συγκεντρώσεως διαμαρτυρίας έξω από την ΓΑΔΑ. Όπου απαιτούσε εξηγήσεις γιατί η Γ.Α.Δ.Α. έκανε απλώς …την δουλειά της. Μα πόσο δούλεμα ακόμα;

Αλλά μήπως και οι ύμνοι σε έναν κάποιον…Μισραέλ που ενέπνευσε τον δημοτικό σύμβουλο της Ελληνικής Αυγής Χρίστο Γούδη ή το ΝΑΙ του ιδίου στο δημοψήφισμα, είναι απλώς στιγμιαία πολιτικά ολισθήματα; (διάβαζε: Ο περιπλανώμενος κος Χρήστος Γούδης. Και ύμνοι στο Ισραήλ και Ο δημοτικός σύμβουλος της «ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΥΓΗΣ» στον Δήμο Αθηναίων, Χρίστος Γούδης λέει ΝΑΙ ΣΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ (για το δημοψήφισμα) και Χρίστος Γούδης: Ατομική ανάκρουση μετά κωματικής υπόκρουσης και Αλβανικό «χτικιό» εμφυτεύει στα μυαλά των Εθνικιστών ο Χ. Γούδης, «ποιητική αδεία» Κασιδιάρη, σύμβουλοι αμφότεροι της «Ιλλυρικής Aυγής»!)

Για την ουσία την ανάρτησης του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΚΑΘΙΔΡΥΜΑΤΟΣ «ΤΟ «ΠΡΟΦΙΛ» ΕΝΟΣ …ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΥ (βασισμένη σε αυτορεπορτάζ και φωτογραφίες που ο ίδιος ο Πεκλάρης, ο πολυπράγμων διεθνιστής με θητεία σε κιμπούτζ ultra αλληλέγγυος των μουσουλμάνων και με εβραϊκή δερματοστιξία στα μπράτσα και ιδρυτικό στοιχείο της Χρυσής Αυγής φίλος του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου «πόρτα» και «τσεκαδόρος» και ποιος ξέρει τι άλλο στα γραφεία κατά την π.κ. (προ κοινοβουλίου) χρονική περίοδο, αναρτά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης) θέλουμε ως ιστολόγιο να καταγράψουμε μια βασική διαφωνία, που εν τάχει αναπτύσσουμε:


Η ισλαμοποίηση και πλέον Χαλιφατοποίηση δεν είναι μαγική εικόνα, ούτε για εμάς τίθεται εντός εισαγωγικών.
Η ισλαμοποίηση συντελείται ήδη στην Ευρώπη με στόχο να ενταφιάσει τον Δυτικό Πολιτισμό.
Για να το πούμε πιο απλά, εμείς Παιδοκτόνοι δεν γινόμαστε.
Η Δύση είναι τέκνο του Ελληνικού Πνεύματος. Και το ισλάμ (μωαμεθανισμός) ΔΕΝ έχει θέση σ’ αυτό.

Όμως συμφωνούμε ότι κάποιοι που ουδόλως εμπίπτουν στην συνωμοσιολογική σφαίρα, παρά έχουν όνομα και κρατική υπόσταση, πειραματίστηκαν και ανέπτυξαν περαιτέρω ένα Τέρας αξιοσημείωτα δεκτικό στην βαρβαρότητα, που θεωρεί τις γυναίκες πράγματα και αντίστοιχα μεταχειρίζεται αυτές και τα παιδιά τους -αναλώσιμα- . Η πλειοψηφία των μουσουλμανίδων του 21ου αιώνα συμμετέχει συνειδητά και δεν εξαιρείται – εκτός όσων Συρίων γυναικών δεν λιποτάκτησαν- εφόσον οι μουσουλμάνες αποδέχονται την κατάσταση στην οποία τις διατηρεί το χαλιφατικό σύστημα συνηθειών και εθίμων. Το τέρας σταδιακά ξέφυγε από τον Αλχημιστή-Δοκιμαστή του, αποκτώντας ισχύ, αριθμητική (υπερπληθυσμός μουσουλμάνων) και υλική (πλουτοπαραγωγικές πηγές ισλαμικών κρατών).

Ούτε είναι δυνατόν ποτέ να λησμονήσουμε τα δεινά που προκάλεσαν στον Ελληνισμό ο μωαμεθανισμός, οι μπραήμηδες -και τα σκλαβοπάζαρα του παναραβισμού όποτε αυτός σήκωνε κεφάλι και του δινόταν η ευκαιρία- ούτε βεβαίως θεωρούμε το Ισραήλ Φίλο της Ελλάδος. 

Για εμάς ισχύει ακέραιο και όχι νοθευμένο με την ύποπτη πρόσμιξη «ο εχθρός του εχθρού μου είναι φίλος μου» το γεωπολιτικό αξίωμα: «Τα κράτη δεν έχουν φίλους, μόνο συμφέροντα». Πόσο μάλλον τα Έθνη. Τον εχθρικό ρόλο τους έναντι των Ελλήνων π.χ. Σαν σήμερα η Σφαγή της Χίου. Οι οθωμανοί έσφαζαν και οι εβραίοι αιχμαλώτιζαν και αποτελείωναν. Ιστορικές μαρτυρίες οι εβραίοι δεν έχαναν ευκαιρία να τον επιβεβαιώνουν δια μέσου των αιώνων, αντίθετα οι Έλληνες διέσωσαν τους εβραίους στην διάρκεια του Β’ΠΠ ενώ και νωρίτερα τους δέχονταν στα Ελληνικά Χώματα, όπου καταδιωκόμενοι κατέφευγαν.

Ο Ελληνικός Εθνικισμός έχει ένα Ιστορικό Χρέος: να διατυπώσει Ίδιο Λόγο και όχι λόγο δάνειο από σχήματα παρωχημένων και μη απολύτως ξεκαθαρισμένων γεγονότων και έως σήμερα διαμφισβητούμενων ιστορικών συνθηκών. Το ότι πλήθος στοιχείων καταδεικνύουν ενεργό ανάμειξη Μοσάντ, αμερικανοεβραίων-σιωνισμού και ισραηλινών στην υποκίνηση και δημιουργία του μεσανατολίτικου σύγχρονου επιθετικού παναραβισμού με τα πολλά πρόσωπα που εξαπλώνεται ταχέως σε Αφρική και Ασία ΔΕΝ απαλλάσσει τους φορείς του ισλάμ από την ευθύνη για την αμεσότητα και την ΦΥΣΙΚΗ ΑΝΕΣΗ με την οποία ενστερνίζονται, αποδέχονται και προάγουν την βαρβαρότητα κατά του Πολιτισμού. 

ΑΛΛΕΝΑΚΙ, εκ της Σ.Ο. Ανεξάρτητων Ελλήνων Εθνικιστών  

 

Πηγή

 

Διαβάστε και αυτό, γιατί έχει κάποια σημαντικά επιπλέον στοιχεία από τις προηγούμενες αναρτήσεις που σας επισυνάπτω.

Το προφίλ ενός “αλληλέγγυου”…

 
Ο Φιλοισραηλινός αλληλέγγυος και η σχέση του με τον αρχηγό της Χρυσής Αυγής!
 

Ο Αχιλλέας Πεκλάρης  δηλώνει με υπερηφάνεια το όνομά του αλλά και τους δεσμούς του με το Ισραήλ!

Όπως ο ίδιος ομολογεί, εκπαιδεύτηκε στο εβραϊκό κιμπούτζ Yotvata που βρίσκεται στην έρημο Arava στο νότιο Ισραήλ όπου “εγκαίρως” (2007) έμαθε πως οργανώνεται ένα πολυεθνικό κοινόβιο, πως μεθοδεύεται η πολυφυλετική “συμβίωση” και πολλά άλλα ενδιαφέροντα “κεφάλαια” για μια πετυχημένη αλλοίωση του πληθυσμού μιας κοινωνίας.

Στη Μυτιλήνη το 2015 δείχνει ότι έμαθε καλά το μάθημά του οργανώνοντας τη “ροή” των προσφύγων και το Ελλαδικό κιμπούτζ – “ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ” όπου τα …κατάφερε μια χαρά.

Σύμφωνα με το Science Wiki ο κ. Αχιλλέας Πεκλάρης, από το 1996 ως το 2001 εργάστηκε ως πολιτικός συντάκτης σε ΜΜΕ, καλύπτοντας το ρεπορτάζ της Νέας Δημοκρατίας, ενώ από το 2003 ώς το 2006, εργάστηκε ως πολιτικός συντάκτης με ευθύνη κάλυψης του χώρου του ΠΑΣΟΚ.

To 2007 έμεινε στο Ισραήλ, στο Τελ Αβίβ, την Ιερουσαλήμ και τα Κιμπούτς Λαχάβ και Γιοτβάτα, γράφοντας ανταποκρίσεις για την “Athens Voice”, το περιοδικό “Κ” της “Καθημερινής” και τo “Soul”

Ενώ από τον Οκτώβριο του 2009 βρίσκεται στην Αθήνα, συμμετείχε στον ανασχεδιασμό και σήμερα “τρέχει” το website της εφημερίδας Athens Voice.

 
 
Εκτός της δημοσιογραφίας, έχει κατά καιρούς ασχοληθεί και με την “διοργάνωση εκδηλώσεων”, όπως της Μ.Κ.Ο. ΚΕΑΝ,
 
 
Πρόεδρος της MKO είναι ο Σταύρος Μηλιώνης (συγγενής του Βασίλη Μηλιώνη, εμπλεκόμενου στο σκάνδαλο της Energa Hellas Power), ο οποίος ήταν επίσης μέλος της συντονιστικής επιτροπής της καμπάνιας των 800 ΜΚΟ για το Σύνταγμα – powered by KEAN!!! 

 
Σε ένα ακόμη ενδιαφέρον άρθρο-αφιέρωμα στο διαδίκτυο για τον φιλοισραηλινό αλληλέγγυο Αχιλλέα Πεκλάρη με το εβραϊκό τατουάζ στο μπράτσο, ο συγγραφέας θέτει ερωτήματα για τη σχέση του με τον αρχηγό της Χρυσής Αυγής! 
 
 
Επίσης στο Google βρίσκουμε αναφορά στο Indymedia για τη συμμετοχή του Πεκλάρη στην οργάνωση της Χρυσής Αυγής!
 
Σε άρθρο του ΙΟΥ (της Μοσάντ) του 1998, αναφέρεται ότι ο Πεκλάρης αρθρογραφούσε θετικά για την Χρυσή Αυγή ως δημοσιογράφος στην εφημερίδα ΑΘΗΝΑΪΚΉ του Σπύρου Καρατζαφέρη.
 
Αναφέρεται στο ίδιο άρθρο ότι η αδερφή του Πεκλάρη αρθρογραφούσε στο έντυπο της “Χρυσής Αυγής”! 
 
Με τέτοιο παρελθόν κανονικά δεν θα έπαιρνε ποτέ βίζα για το Ισραήλ, και ούτε θα είχε τόσο ευρεία αποδοχή σε όλα τα συστημικά ΜΜΕ.

Ούτε φυσικά θα κυκλοφορούσε στα Εξάρχεια και στα γνωστά στέκια πρακτόρων του George Soros.

Τα ερωτήματα που προκύπτουν πολλά…

Και για τη Χρυσή Αυγή και για τον Πεκλάρη. 

Σ.Σ.

Επιμέλεια: www.logiosermis.net

 

Πηγή

Ελπίζω με όλο αυτό το υλικό που σας παρέθεσα, να έχετε αντιληφθεί τον πραγματικό ρόλο όχι μόνον της Χρυσής Αυγής και του Μιχαλολιάκου, αλλά και τον ρόλο του ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΜΟΥ, σε σχέση μ’ αυτό το ναζιστικό κόμμα.

Γι αυτό και το εξώφυλλο της εφημερίδας ΜΑΚΕΛΕΙΟ, με προβληματίζει και μου φαίνεται … “περίεργο” τουλάχιστον…

ΓΙΑΤΙ Ο ΕΚΔΟΤΗΣ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ, ΟΦΕΙΛΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΩΣ ΕΤΣΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΕΣ.

ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΔΥΟ “ΓΗΠΕΔΑ”… ΤΟ ΦΙΛΟ-ΕΒΡΑΪΚΟ ΚΑΙ ΤΟΝ … ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟ…

ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ “ΓΗΠΕΔΑ”… ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΤΑΛΙΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ.

Ελπίζω τώρα, να αντιληφθήκατε τι ρόλο έπαιξε η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και κυρίως ο αρχηγός της ΝΙΚΟΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ.

Και ακόμα, να αντιληφθήκατε γιατί ένα ναζιστικό κόμμα, έχει δομή … ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ.

ΓΕΝΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΟΜΜΑΤΟΣ.

Καταλάβατε τώρα, γιατί εχθές δεν καταδικάστηκε η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και οι πρωτοκλασάτοι της, αλλά Ο ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Ο ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΑΓΝΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ;

ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΔΙΔΑΝ ΣΤΗΝ ΕΥΠ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΓΑΔΑ, Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ, με τον φίλο του τον ΑΧΙΛΛΕΑ ΠΕΚΛΑΡΗ.

Άλλωστε ο Μιχαλολιάκος, ήταν από παλιά χρηματοδοτούμενος από την ΚΥΠ.

Και έπεται συνέχεια… ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ, για τον πραγματικό ρόλο της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και του αρχηγού της.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Προβολές : 2,407


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
 • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
 • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
 • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
 • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
 • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα