Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων: Να εμβολιαστούν κατά προτεραιότητα όλοι οι παράγοντες της Δικαιοσύνης

Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων: Να εμβολιαστούν κατά προτεραιότητα όλοι οι παράγοντες της Δικαιοσύνης

6 Απριλίου, 2021 9 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:572
Μοίρασέ το
Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων: Να εμβολιαστούν κατά προτεραιότητα όλοι οι παράγοντες της Δικαιοσύνης
Είναι πλέον απαίτηση ο προηγούμενος εμβολιασμός όλων των παραγόντων της Δικαιοσύνης προκειμένου να λειτουργήσουν τα Δικαστήρια.
Δεν μπορούμε να δεχθούμε την διακινδύνευση της υγείας και της ζωής όσων καθημερινά θα συνωστίζονται στα Δικαστήρια.

Οι … “έλληνες” δικαστές και εισαγγελείς, ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΤΑΛΟ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΤΟΥΣ, Angelo-Giorgiannι, ο οποίος υπέβαλε ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ, ΓΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ.
Οι… “έλληνες” δικαστές και εισαγγελείς, ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑΤΟ ΤΡΙΜΕΛΕΣ ΕΦΕΤΕΙΟ ΤΟΥ ΠΕΡΟΥ, ΠΟΥ ΕΞΕΔΩΣΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΓΚΕΙΤΣ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΟ ΑΠΑΤΗ.
Οι … “έλληνες” δικαστές και εισαγγελείς, δεν διάβασαν ποτέ τις καταγγελίες των δικαστών Τέγουτζικ και Καλαφάτη, που κατήγγειλαν  την ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ. Αλλά ξέχασα… ότι στον διαδικτυακό τους χώρο, κατέβασαν άρον άρον τις συγκεκριμένες αναρτήσεις.
Οι… “έλληνες” δικαστές και εισαγγελείς, δεν διάβασαν προφανώς ποτέ πως η ανεξαρτησία της “ελληνικής δικαιοσύνης”, είναι πρότελευταία στην παγκόσμια λίστα.
Τόσα χρόνια στα παραδικαστικά, έχουν ξεχάσει και το … ΣΥΝΤΑΓΜΑ….
Αλλά με τέτοιο … λογότυπο, να μην κάνουν και τους… “λαγούς”;;;
ΝΑΙ… ΝΑΙ… ΝΑΙ… ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ, ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ, ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ…
Έτσι, για να τους βλέπουμε να ψοφάνε ο ένας μετά τον άλλον… να ξεβρωμίσει “η δικαιοσύνη”, έτσι όπως την κατάντησαν.
Μόνο να μην ξεχνάνε, πως ΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ, ΜΕΤΑΔΙΔΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ, ΚΑΙ ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΙ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΛΛΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΠΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ.
Καλλιόπη Σουφλή
Υ.Γ.1. Να εμβολιαστούν με τα εμβόλια της PFIZER και της ASTRAZENECA, που προκαλούν θανάτους και θρομβώσεις… αλλά και τα άλλα της   MODERNA, προκαλούν έναν θάνατο…. χμχμχμχμχμχμχμ, όλο γλύκα…
Υ.Γ.2. Το φωτογραφικό υλικό, είναι δικής μου επιλογής.

Ειδικότερα σε ανακοίνωσή της η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων τονίζει πως από «αύριο βρίσκονται καθημερινά εκτεθειμένοι στην πανδημία χιλιάδες δικαστικοί λειτουργοί, δικαστικοί υπάλληλοι, δικηγόροι και πολίτες που θα μεταβαίνουν σε μεγάλα Δικαστήρια της χώρας χωρίς προηγούμενο εμβολιασμό».

«Μετά από πολλές παλινωδίες και αυτοαναιρέσεις χωρίς κανέναν προηγούμενο διάλογο με τις Δικαστικές Ενώσεις, το Υπουργείο Δικαιοσύνης αποφάσισε την διεύρυνση του πλαισίου λειτουργίας των Δικαστηρίων από αύριο.

Τη στιγμή που τα κρούσματα από covid βρίσκονται σταθερά πάνω από 3.000 ημερησίως, με το μεγαλύτερο αριθμό νεκρών τους τελευταίους μήνες και τις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας υπερπλήρεις, με πέντε επιβεβαιωμένα κρούσματα σε δικαστές την προηγούμενη εβδομάδα στο Πρωτοδικείο Πειραιά, η απόφαση του Υπουργείου μοιάζει τουλάχιστον επικίνδυνη.

Και η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων συνεχίζει, σημειώνοντας πως «από αύριο θα βρίσκονται καθημερινά εκτεθειμένοι στην πανδημία χιλιάδες δικαστικοί λειτουργοί, δικαστικοί υπάλληλοι, δικηγόροι και πολίτες που θα μεταβαίνουν σε μεγάλα Δικαστήρια της χώρας χωρίς προηγούμενο εμβολιασμό.

Μια πρόχειρη εκτίμηση υπολογίζει πάνω από 2.000 τους πολίτες και τους παράγοντες της δίκης που θα συγκεντρώνονται καθημερινά στο Πρωτοδικείο Αθηνών.

Είναι η μεγαλύτερη και μαζικότερη συγκέντρωση ανθρώπινου προσωπικού.

Η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων σεβόμενη τις αποφάσεις των ειδικών της Υγείας δε ζήτησε ποτέ «ειδική μεταχείριση», γι’ αυτό και τώρα που έφτασε η σειρά του εμβολιασμού του προσωπικού προτεραιότητας για τις κρίσιμες λειτουργίες του Κράτους, δικαιούται να ζητά την άμεση υλοποίηση του σχεδιασμού.

Δεν μπορούμε να δεχθούμε την διακινδύνευση της υγείας και της ζωής όσων καθημερινά θα συνωστίζονται στα Δικαστήρια.

Είναι πλέον απαίτηση ο προηγούμενος εμβολιασμός όλων των παραγόντων της Δικαιοσύνης προκειμένου να λειτουργήσουν τα Δικαστήρια.

Εντός της εβδομάδας θα συγκληθεί έκτακτο ΔΣ ώστε να εκτιμήσει την κατάσταση και να καθορίσει την περαιτέρω δράση», καταλήγει η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων.

 

 

Πηγή

Προβολές : 572


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα