Έπεσαν οι μάσκες των καλών σιωνιστών, της “δημοκρατικής” Ευρώπης και της Ελλάδας...Ένοχος η Χαμάς!

Έπεσαν οι μάσκες των καλών σιωνιστών, της “δημοκρατικής” Ευρώπης και της Ελλάδας...Ένοχος η Χαμάς!

19 Μαΐου, 2021 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:372
Μοίρασέ το

Πρέπει να υπενθυμίσουμε σε όλα τα πολιτικά κόμματα, σε όλους τους “πανεπιστημιακούς” αναλυτές με στασίδια στα ΜΜΕ, στους “πολιτικούς επιστήμονες” του διαδικτύου, δεξιούς κι “αριστερούς”, στην αργυρώνητη δημοσιογραφική πορνεία και κυρίως σ’ αυτούς που φοράνε τη μάσκα της “πατριωτικής αριστεράς”, ότι το σιωνιστικό-ναζιστικό κατοχικό καθεστώς στην Παλαιστίνη, σφαγιάζει τον παλαιστινιακό λαό εδώ και 73 χρόνια…πολύ καιρό πριν από τη “γέννηση” της Χαμάς, που χρησιμοποιούν ως άλλοθι όλοι αυτοί οι προσκυνημένοι, για να δηλώσουν τα διαπιστευτήρια τους στους καταπιεστές!
«Εάν δεν είστε προσεκτικοί, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης θα σας κάνουν να μισείτε τους ανθρώπους που καταπιέζονται και να αγαπάτε αυτούς που καταπιέζουν!»
Μάλκολμ Χ

Όσο υπάρχει η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΓΑΓΓΡΑΙΝΑ, ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΕΙΡΗΝΙΚΑ, ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΤΗ ΓΗ.
ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ, ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ, ΝΑ ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΑΙΩΝΙΑ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ.
Καλλιόπη Σουφλή

ΑΠΟ ΤΟ “PRESS-GR
Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

Πρέπει να υπενθυμίσουμε σε όλα τα πολιτικά κόμματα, σε όλους τους “πανεπιστημιακούς” αναλυτές με στασίδια στα ΜΜΕ, στους “πολιτικούς επιστήμονες” του διαδικτύου, δεξιούς κι “αριστερούς”, στην αργυρώνητη δημοσιογραφική πορνεία και κυρίως σ’ αυτούς που φοράνε τη μάσκα της “πατριωτικής αριστεράς”, ότι το σιωνιστικό-ναζιστικό κατοχικό καθεστώς στην Παλαιστίνη, σφαγιάζει τον παλαιστινιακό λαό εδώ και 73 χρόνια…πολύ καιρό πριν από τη “γέννηση” της Χαμάς, που χρησιμοποιούν ως άλλοθι όλοι αυτοί οι προσκυνημένοι, για να δηλώσουν τα διαπιστευτήρια τους στους καταπιεστές!

Η νέα Γενοκτονία εναντίον του Παλαιστινιακού λαού είναι σε εξέλιξη, αλλά κατόρθωσε να δείξει πως στην Ελλάδα των κοσμοπολιτών της “αριστεράς”, ακόμη περισσότερο αυτών που επικαλούνται την “πατριωτική αριστερά”, επιπροσθέτως της δεξιάς κι ακροδεξιάς, δεν είναι τίποτα περισσότερο ή λιγότερο από ενεργούμενα των σιωνιστών-ναζί, ή ακόμη χειρότερα “χρήσιμοι ηλίθιοι” που απλώς θέλουν τη διαχείριση στο καθένα δικό τους μικρό “μαγαζάκι”. Όλοι τους φόρεσαν τη μάσκα του άλλοθι, για να δικαιολογήσουν την υποταγή τους στο 4ο Ράιχ: Οι Μουσουλμάνοι της Χαμάς φταίνε!

Είναι έτσι; Τι συμβαίνει;

Ποιοι και γιατί παραπληροφορούν;

Ποιοι θέλουν και με ποιους σκοτεινούς στόχους, να εμφανίσουν ένα ζήτημα κατοχής και Γενοκτονίας ως θρησκευτικές αντιπαλότητες;

Ποιοι είναι οι… ψεύτες;

 

Palestinian Communist Party, 16 Μάη 2021

 

Παλαιστίνη από το Ποτάμι ως τη Θάλασσα
الثلاثاء فلسطين من البحر إلى النهر اضراب
Palestine
GazaUnderAttack
Gaza is under bombardment
Free Palestine

 

 

«[…] Ο Λαός μας που αρνείται να φύγει, παρά τη συνωμοσία και την κατοχή… ακλόνητος με μνήμη στη θυσία να εκδιώξουμε από την πατρίδα μας τη σιωνιστική οντότητα αυτής της συμμορίας που συγκροτήθηκε από ένα στρατό δολοφόνων, στην προσπάθειά τους να κατασκευάσουν ένα υβριδικό κράτος στη γη της Παλαιστίνης, πάνω στα ερείπια της ιστορίας και του σπόρου του Παλαιστινιακού λαού μας, ένα κράτος εργαλείο για τον ιμπεριαλισμό, έναν χωροφύλακα για την προστασία των συμφερόντων του παγκόσμιου κεφαλαίου…
Ω, σπουδαίοι μας άνθρωποι, ας είναι η μάχη του σήμερα ο πυλώνας της εκτόξευσης των προσπαθειών και θεμελίωσης της αληθινής εθνικής ομοψυχίας, ενότητας αίματος και πίστης στους φυλακισμένους Μάρτυρες, στην εποχή της απελευθέρωσης για όλη την εθνική επικράτεια…
Σκληρός αγώνας για την οικοδόμηση ενός ολοκληρωμένου Μετώπου Εθνικής Αντίστασης σε κάθε γωνιά της Παλαιστίνης, ένα Λαϊκό Αραβικό Μέτωπο Αλληλεγγύης.
Το Μέτωπο Δέσμευσης με τον Άξονα Αντίστασης απέναντι στον ιμπεριαλισμό και τα σχέδια του στην περιοχή, είναι το Μέτωπο για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης σε όλη την Παλαιστίνη.
Δόξα στους Μάρτυρες στη Γάζα κι σε όλη τη χώρα
Ζήτω η Μνήμη, η Αντίσταση, η Απελευθέρωση, η πίστη
Παλαιστινιακό Κομμουνιστικό Κόμμα»

Έτσι λοιπόν, ακόμη και το Κομμουνιστικό Κόμμα της Παλαιστίνης, με αγώνες 88 χρόνων (από το 1923), έγινε υποχείριο της Μουσουλμανικής Χαμάς;

Μόνον η Χαμάς κάνει Αντίσταση τους σιωνιστές-ναζί;

Η Χαμάς καθοδηγεί όλα τα κόμματα-οργανώσεις της Παλαιστινιακής Αντίστασης;

 

Για το υποταγμένο πολιτικό σύστημα, την εξωκοινοβουλευτική Νατοϊκή “αριστερά”, τη δεξιά κι ακροδεξιά, αλλά και για τους “διανοούμενους” της δήθεν “πατριωτικής αριστεράς”, αρκούσαν:
 
1). Μια δήλωση της Ούρσουλα Γκέρτρουντ φον ντερ ΛάιενΗ Χαμάς επιτίθεται στο Ισραήλ…, με την οποία σβήνει ένα έγκλημα 73 χρόνων χωρίς προηγούμενο και θέτει τους κανόνες του πολιτικού παιχνιδιού στα ευρωπαϊκά κόμματα του 4ου Ράιχ, υποδεικνύοντας τον ένοχο: Χαμάς!

2). Το “ιδεολογικό” υπόβαθρο στο εγχώριο πολιτικό σύστημα δίνει “εύστοχα” κάποιος Μάζης, σε στενή οργανωτική-πολιτική σύνδεση με το ΚΙΣΕ [Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδος: ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΙΣΕ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΛΑΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΥΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΧΑΜΑΣ… Στεκόμαστε με αλληλεγγύη δίπλα στον λαό του Ισραήλ που βάλλεται για ακόμη μια φορά από τις δυνάμεις της τρομοκρατίας και της μισαλλοδοξίας… 12/5/21], ο οποίος εκλαϊκεύει για καλύτερη “κατανόηση-εμπέδωση” από την ελληνική κοινή γνώμη. Από τη Φον Ούρσουλα και το “Η Χαμάς επιτίθεται στο Ισραήλ”, ο Μάζης (“πανεπιστημιακός καθηγητής” παρακαλώ), φθάνουμε στο “Η Τουρκία πίσω από το εμπόριο ρουκετών στη Χαμάς και τις ενέργειές της”.

Λέει χωρίς να ντρέπεται ο “καθηγητής”, μεταξύ άλλων: “Μετά από μια δικαστική απόφαση, την οποία έκριναν ως άδικη οι Παλαιστίνιοι… ακολούθησαν βομβαρδισμοί με ρουκέτες, εναντίον αμάχων στο Ισραήλ… τα δικαστήρια του Ισραήλ δεν φημίζονται για άδικες αποφάσεις… ποια η σχέση της Τουρκίας με τη Χαμάς… η Τουρκία ασφαλώς είναι πίσω από την προμήθεια (των ρουκετών)… δεν υπαινίσσομαι, το λέω καθαρά”.

Έχει απόλυτο δίκαιο ο κ. Μάζης να εξανίσταται, που δεν σέβονται τις δικαστικές αποφάσεις. Άλλωστε η “δικαιοσύνη” περιγράφεται με σαφήνεια –ειδικός ως καθηγητής Οικονομικής Γεωγραφίας και Γεωπολιτικής (sic!)-, στο νέο (2018) “οικιστικό” νόμο του κράτους των “εκλεκτών του Θεού“, πως πρέπει να επέλθει η “ειρήνη”:

«[…] ΑΡΘΡΟ 1. ‘Το δικαίωμα της άσκησης εθνικής αυτοδιάθεσης στο Κράτος του Ισραήλ ανήκει αποκλειστικά στον Εβραϊκό λαό.
ΑΡΘΡΟ 3. ‘Η Ιερουσαλήμ, πλήρης, αδιάσπαστη και ενωμένη, είναι η πρωτεύουσα του Ισραήλ.
ΑΡΘΡΟ 7. Το κράτος αντιμετωπίζει την ανάπτυξη των Εβραϊκών Οικισμών ως Εθνική Αξία και θα δράσει για να ενθαρρύνει και να προωθήσει την εγκαθίδρυση και την εδραίωσή τους. […]
»
.

Άφθονο επιστημονικό υλικό “νομικού πολιτισμού” που ενθουσιάζει τον Μάζη… Να το εντάξεις στο πρόγραμμα σπουδών πανεπιστημιακέ “καθηγητή”, να μαθαίνουν οι φοιτητές μας την πρόοδο των “ανθρωπιστικών επιστημών“.

Αν την Ελλάδα έπληξε πολιτική Αστρομυωπία, θα ήταν κάτι φυσιολογικό στην πολιτική και τους πολιτικούς.

Δυστυχώς, όμως, έπληξε η δουλικότητα των Γκάουλαϊτερ της αποικίας.

Σήμερα οι εξαιρέσεις μετριούνται στα δάκτυλα ενός χεριού, αφού κι ο πιο αφελής δεν θα μπορούσε να πιστέψει όσους χρησιμοποιούν για “εσωτερική κατανάλωση” και προσωπική προβολή, αυτούς που πούλησαν Παλαιστίνη, κατόπιν στην κυβέρνηση υποτάχθηκαν, όλοι πλέον οι βασιλικότεροι του Βασιλέωςκαι σήμερα δειλά προσπαθούν να ξαναπουλήσουν Παλαιστίνη.

 

Θέμης Τζήμας (δικηγόρος, διδάκτορας δημοσίου δικαίου και πολιτικής επιστήμης του ΑΠΘ)
«Για να τελειώνουμε: όποιος είναι κατά της κατοχής και του να(ζ)σιωνισμού είναι με όποιον εξασκεί το δικαίωμα της αντίστασης του Παλαιστινιακού λαού.
Όποιος είναι δήθεν κατά της κατοχής αλλά η Χαμας του ξινίζει και η όποια άλλη δύναμη του βρωμάει, αντικειμενικά και ασχέτως προθέσεων ενισχύει την κατοχή.»

 

Στις λίγες εξαιρέσεις ο Θέμης, που είχε κι αυτός την “ατυχία” να βρεθεί στη Γάζα “ανθρώπινη ασπίδα” στη Γενοκτονία του 2009… [Βλέπε, σε: Η Παλαιστίνη χρειάζεται έμπρακτη αλληλεγγύη κι όχι ψέματα και φιλανθρωπία!].

 

Το Ισραήλ, οι ΗΠΑ και το ευρωπαϊκό 4ο Ράιχ έχουν έναν πολύ καλό παίκτη: Ερντογάν

 

Ο Ερντογάν χρησιμοποιεί Παλαιστινιακό αίμα για ακόμη μία φορά.
Σε στυλ Δένδια με τη “σκληράδα” στην Άγκυρα, ο επικεφαλής του τουρκικού καθεστώτος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δηλώνει ότι “τα χέρια του Αμερικανού Προέδρου Τζο Μπάιντεν είναι αιματοβαμμένα επειδή υποστηρίζει το Ισραήλ”, όπως επίσης εναντίον της Ευρώπης, ξεχνώντας τις Διπλωματικές και Οικονομικές σχέσεις που δένουν την Άγκυρα με το σιωνιστικό-ναζιστικό κατοχικό καθεστώς.
Άραγε, η Ευρωπαϊκή Ένωση δεν θα θα δώσει στην Τουρκία την ίδια “απάντηση” που έδωσε όταν παραβίαζε ελληνικά κυριαρχικά δικαιώματα, χαιρετίζοντας την Ελλάδα που κάθισε στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με το Νατοϊκό σύμμαχο;
Άραγε η Ευρωπαϊκή Ένωση θα λάβει μέτρα εναντίον του φασιστικού τουρκικού καθεστώτος;
Άραγε το Ισραήλ θα σταματήσει τις συνεργασίες με την Τουρκία, ακόμη και στο στρατιωτικό επίπεδο, τη στήριξη του νεοναζιστικού καθεστώτος στην Ουκρανία, για παράδειγμα;
Θα εκδιώξει τις κατασκευαστικές τουρκικές εταιρίες (οικογενειακών οικονομικών συμφερόντων Ερντογάν), από τις μεγάλες μπίζνες οικοδόμησης παράνομων εποικισμών, του τείχους του αίσχους, ή θα αποσυρθεί από τις ισραηλινές μπίζνες ο Ερντογάν;
Άραγε το Ισραήλ θα σταματήσει την εκπαίδευση, χρηματοδότηση κι εξοπλισμό των φονιάδων του λεγόμενου “ελεύθερου συριακού στρατού”, που χρησιμοποιεί μισθοφορικά ο Ερντογάν;
Άραγε το Ισραήλ θα σταματήσει την εκπαίδευση, χρηματοδότηση κι εξοπλισμό των Κούρδων λακέδων των ιμπεριαλιστών, σε πλήρη συμφωνία με τον Ερντογάν, για Ιρακινό Κουρδιστάν, Συριακό Κουρδιστάν, Ιρανικό Κουρδιστάν, αλλά ποτέ Κουρδιστάν εκεί που ανήκουν, στα βάθη της Ανατολικής Τουρκίας;
Στον ΟΗΕ ο Ερντογάν χαρακτήρισε το Ισραήλ ως ′′χώρα τρομοκράτη“, σε μια εποχή όπου η Τουρκία έχει τς καλύτερες εμπορικές σχέσεις με το Τελ Αβίβ κι ούτε διακοπή διπλωματικών σχέσεων δεν έχει κάνει, πόσο μάλλον εισβολή στο Ισραήλ.
Κι ο Τσίπρας χαρακτήριζε το Ισραήλ χώρα τρομοκράτη, ναζιστικό το Ουκρανικό καθεστώς, αλλά μόλις έγινε πρωθυπουργός έγιναν οι προνομιακοί του σύμμαχοι.
Κι ο Δένδιας τα “είπε σκληρά” στην Άγκυρα, αλλά μας κάθισαν σε διαπραγματεύσεις κι ανακοίνωσε το ξεπούλημα της Κύπρου με Διζωνική-Δικοινοτική Ομοσπονδία.
Οι εγχώριοι εραστές της Ισραηλινής φιλίας που φύτρωσαν και φούντωσαν στην Ελλάδα, ξεχνούν το βασικό σιωνιστικό “νόμο”: Το Ισραήλ επιλέγει πότε, ποιους και για πόσο θα έχει φίλους κι όχι οι άλλες πλευρές.

 

Σ’ αυτό το “περιβάλλον”, για πρώτη φορά μετά από 73 χρόνια Εθνοκάθαρσης, Γενοκτονίας ενός λαού και παρά τις αποφάσεις της παγκόσμιας κοινότητας (ΟΗΕ) αναδύεται παγκοσμίως ένα Κίνημα υπεράσπισης αυτών που το λεγόμενο “διεθνές δίκαιο” εγκαλεί!
Στην Ελλάδα, ξεχνώντας τις εθνικές παρακαταθήκες και του Ανδρέα Παπανδρέου, ακόμη και στην κατεχόμενη Κύπρο με εποίκους, από ορισμένους που υποκριτικά συνεχίζουν να αναφέρονται στον Βάσο Λυσσαρίδη, δηλαδή ΕΔΕΚΙΤΕΣ (;)… έριξαν τις μάσκες και μας λένε: «Επιβάλλεται ξεκάθαρη στήριξη στο Ισραήλ χωρίς ενοχικότητα. Το Ισραήλ χρειάζεται την Ελλάδα και η Ελλάδα το Ισραήλ.»

 

Τι είναι η Χαμάς που όλοι επικαλούνται;

Δύο σχετικά κείμενα μας:

 

Εμείς που ασκήσαμε κριτική και χωρίς καμία διάθεση φιλοφρονήσεων, ας δούμε όλα αυτά που γνωρίζουν οι σε διατεταγμένη Υπηρεσία πολιτικοί, “πανεπιστημιακοί” αναλυτές, δημοσιογράφοι και “πολιτικοί επιστήμονες” του διαδικτύου, αλλά προσφέρουν την τροφή που τους επιβάλουν τα αφεντικά τους, αλλά κι ορισμένοι “χρήσιμοι ηλίθιοι” που γράφουν κι αντιγράφουν, ακόμη κι από τη Βικιπαίδεια του Στέιτ Ντιπάρτμεντ… ότι προσεγγίζει τις ιδεοληψίες τους.

Η Χαμάς είναι μία οργάνωση-κόμμα της Παλαιστινιακής Αντίστασης.

Ένα από τα 12 κόμματα που συμμετείχαν στις εκλογές για την Παλαιστινιακή Βουλή (Νομοθετικό Συμβούλιο) το 2006 και μάλιστα το μεγαλύτερο Παλαιστινιακό κόμμα, σε ψήφους και βουλευτικές έδρες.

Η Ευρωπαϊκή Ένωση, οι ΗΠΑ, το Ισραήλ, ο Καναδάς και η Αίγυπτος την έχουν εντάξει μονομερώς στη λίστα των “τρομοκρατικών οργανώσεων”.

 

 

 

Η Ευρωπαϊκή Ένωση χαρακτήρισε τη Χαμάς ως “τρομοκρατική οργάνωση” το 2003.

 

Το Δικαστήριο της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Cour de justice de l’Union européenne), το Ανώτατο Δικαιοδοτικό Όργανο στην Ευρωπαϊκή Ένωση, την Τετάρτη 17 Δεκέμβρη 2014, ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ να βγει από τη λίστα των “τρομοκρατικών οργανώσεων” η Χαμάς. Βέβαια, η ΑΠΟΦΑΣΗ του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου ισχύουν όποτε κι αν θέλει το 4ο Ράιχ.

Εφαρμόζονται όπου βολεύει τους τραπεζίτες κι βρίσκουν εφαρμογή μόνον στις χώρες αποικίες της ΕΕ.

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή έγραψε στα @@@@@ (που λόγω καθωσπρεπισμού δεν γράφουμε κι αυτολογοκρινόμαστε) την Απόφαση του Ανώτατου Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου. Τότε προφασίστηκε πως θα κάνει έφεση –έφεση για να δικαστεί από ποιό άλλο θεσμικό όργανο;-, που ποτέ δεν κατάθεσε και που να την καταθέσει…

Πως θα μπορούσε το Δικαστήριο της Ευρωπαϊκής Ένωσης να τοποθετήσει στη λίστα των τρομοκρατικών οργανώσεων το κόμμα που κέρδισε τις εκλογές στην Παλαιστίνη κι ήταν η νόμιμη και δημοκρατικά εκλεγμένη κυβέρνηση της Παλαιστίνης;

 

Εκείνη η Απόφαση είχε εξοργίσει τον Νετανιάχου, αλλά όλα ξεχάστηκαν. επειδή ήταν μια νόμιμα εκλεγμένη κυβέρνηση”.

 

«Είναι μια απόφαση που με ικανοποιεί»… ήταν η δήλωση της δικηγόρου της Χαμάς Liliane Glock, που κατόρθωσε μια τέτοια νομική νίκη στην καρδιά του 4ου Ράιχ.

Liliane Glock…. προσωπική φίλη του Γιασέρ Αραφάτ“, αγωνίστρια για τα ανθρώπινα δικαιώματα και χωρίς κομματική σχέση με τη Χαμάς.

Η Χαμάς κέρδισε πανηγυρικά τις Παλαιστινιακές εκλογές του 2006, ανέλαβε την κυβέρνηση και τη συγκατοίκηση με τον πρόεδρο της Παλαιστινιακής Αρχής Μαχμούτ Αμπάς, που είναι πρόεδρος ελέω της φυλάκισης του Αρχηγού της Φατάχ Μαρουάν Μπαργκούτι.
 
Μαρουάν Μπαργκούτι… ο φυλακισμένος ηγέτης της Φατάχ, της οργάνωσης του Γιασέρ Αραφάτ, σαπίζει στα ναζιστικά κάτεργα του κατοχικού καθεστώτος και δυστυχώς υπάρχουν ακόμη “συνομιλητές” των ναζί-σιωνιστών στην κατεχόμενη Παλαιστίνη… με τον Αρχηγό στις φυλακές… ο Αμπάς συνομιλεί με τον κατακτητή!

Το 2011 η Χαμάς, όπως όλα τα κόμματα κι οργανώσεις της ευρωπαϊκής δεξιάς κι “αριστεράς”, στράφηκε υπέρ της “αραβικής άνοιξης made in USA” και των φονιάδων του λεγόμενου “ελεύθερου συριακού στρατού”, όπως ακριβώς κι η Ελλάδα μέχρι σήμερα.

Μετέφερε το στρατηγείο της από τη Δαμασκό στο Κατάρ κι αυτή την απόφαση πλήρωσε σκληρά. Ακόμη και σήμερα, παρά την καλυτέρευση των σχέσεων της με το Ιράν, τις διαμεσολαβητικές προσπάθειες της Ρωσίας για επαναπροσέγγιση με τη Δαμασκό, η Συρία κι οι Παλαιστίνιοι στη Συρία μένουν αμετακίνητοι: Πρόδωσε τη μοναδική Αραβική χώρα που ποτέ δε εγκατέλειψε την Παλαιστίνη.

Το 2017 η Χαμάς ανακοίνωσε την αποχώρησή της από τους “Αδελφούς Μουσουλμάνους” και αποδέχθηκε τη δημιουργία Παλαιστινιακού κράτους στα σύνορα του 1967, οπισθοχωρώντας ακόμη κι από την αρχική απόφαση του ΟΗΕ, για τη δημιουργία του κράτους του Ισραήλ και τα σύνορα που περιέγραψε.

Στην Παλαιστινιακή Βουλή (Νομοθετικό Συμβούλιο), στις εκλογές (20 Γενάρη 1996), σε σύνολο 88 βουλευτών, οι 55 βουλευτές ανήκαν στην Αλ Φατάχ (την ιστορική οργάνωση του ηγέτη της Παλαιστινιακής Επανάστασης Γιασέρ Αραφάτ) και σχημάτιζαν κοινή ομάδα με 7 ανεξάρτητους βουλευτές. Μια συντριπτική πλειοψηφία 62 βουλευτών σε σύνολο 88.

Στις εκλογές του 2006 η Παλαιστινιακή Αρχή του Αμπάς, αύξησε τον αριθμό των βουλευτών σε 132 και το εκλογικό σύστημα. Εξ αυτών οι 66 εκλέγονταν με απλή αναλογική και με εκλογικό όριο το 2% για είσοδο στη Βουλή. Οι υπόλοιποι 66 βουλευτές κατά εκλογικές περιφέρειες και σύμφωνα με τον πληθυσμό της κάθε περιφέρειας (1 έως 9 έδρες) και υποχρεωτικά 6 Χριστιανοί βουλευτές, ως αναλογία με τους Χριστιανούς κατοίκους.

Στις εκλογές του 2006 (25 Γενάρη 2006), που διενήργησε η Παλαιστινιακή Αρχή του Αμπάς, με το νέο δικό της εκλογικό σύστημα και την αύξηση των εδρών, συνέβη αυτό που δεν περίμενε με τίποτα  η Παλαιστινιακή Αρχή του προέδρου Αμπάς, το Ισραήλ, οι ΗΠΑ κι η Ευρωπαϊκή Ένωση. Η Χαμάς πρώτη δύναμη και μάλιστα πολύ καθαρά, σε σημείο που ο εν ενεργεία πρωθυπουργός της Φατάχ, ο Αμπού Άλα, παραιτήθηκε με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων (πρωί 26 Γενάρη 2006), δηλώνοντας: “Από αυτή την ώρα πρέπει να κυβερνήσει η Χαμάς”.

Ενώ οι Αραβικές χώρες έστελναν τα εθιμοτυπικά συγχαρητήρια στους νικητές των εκλογών, έντονες κι απειλητικές οι αντιδράσεις από μέρους του Ισραήλ, των ΗΠΑ και της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Ο λαός ψήφισε, αλλά δεν ψήφισε όπως ήθελαν τα αφεντικά της Παλαιστίνης κι η Φατάχ του προέδρου Αμπάς αποφασίζει να μην συμμετέχει στη νέα κυβέρνηση –πάντα, ακόμη και την περίοδο της Οργάνωσης για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης του Γιασέρ Αραφάτ, τα συλλογικά όργανα εξέφραζαν όλες τις τάσεις των κομμάτων-οργανώσεων-, γεγονός της πρώτης ανοικτής στράτευσης ενός Παλαιστινιακού κόμματος με τις αιτιάσεις Ισραήλ-ΗΠΑ-Ευρωπαϊκή Ένωση.

Μέχρι σήμερα συνιστά “ταμπού” να μιλήσει κάποιος γι’ αυτή την ιστορική πραγματικότητα.

Με το εκλογικό σύστημα που έφτιαξε η Φατάχ του Αμπάς κι εκλογές που διενήργησε πάντα η Φατάχ του Αμπάς… η Χαμάς εκλέγει 74 βουλευτές (απόλυτη πλειοψηφία σε σύνολο 132 της Παλαιστινιακής βουλής) και μάλιστα εξ αυτών οι 45 σε εκείνες τις περιοχές που ήταν τα “εκλογικά κάστρα” της Φατάχ.

Για παράδειγμα: Από τις 24 έδρες στη Γάζα, η Χαμάς λαμβάνει 15, η Φατάχ 6 και 3 ανεξάρτητοι. Στη Δυτική Όχθη και Ανατολική Ιερουσαλήμ προπύργιο της Φατάχ, στις 45 έδρες η Χαμάς λαμβάνει 30, 11 η Φατάχ κι 1 ανεξάρτητος,

Πως και γιατί μια νέα Παλαιστινιακή οργάνωση-κόμμα, που ιδρύθηκε μόλις το 1987 κι ασχέτως με τι της προσάπτει, ή δεν της προσάπτει κάποιος, εκτόπισε την κυρίαρχη Φατάχ και κέρδισε την εμπιστοσύνη του Παλαιστινιακού λαού;

Το γιατί, είναι κι αυτό ένα “ταμπού”, αλλά αυτή την ώρα του νέου Ολοκαυτώματος του Παλαιστινιακού λαού, η σιωπή είναι ενοχή: Η απόλυτη διαφθορά της Παλαιστινιακής Αρχής του Αμπάς, μια κάστα που σε συνεργασία με τον κατακτητή νέμονται υπέρογκα κονδύλια από Ισραήλ, ΗΠΑ, Ευρωπαϊκή Ένωση, ενώ ο λαός δολοφονείται, φυλακίζεται, διώκεται από τα σπίτια του, τη γη των προγόνων του κι η νομενκλατούρα.

Οι “αξιωματούχοι” συνομιλητές του κατακτητή απολαμβάνουν ακόμη και VIP PASS, ενώ ο Παλαιστίνιος για να πάει στις ελιές του –όσες δεν ξερίζωσαν ακόμη οι σιωνιστές-, ή να συναντήσει τον πατέρα, τη μάνα, την αδελφή, για 500 μέτρα μπορεί να μην πάει ποτέ, ή να σταθεί 2 και 3 μερόνυχτα για έλεγχο.

Από τα 12 κόμματα και συμμαχικά ψηφοδέλτια, στην Παλαιστινιακή Βουλή, έλαβαν:

 

Αλλαγή και μεταρρύθμιση (Χαμάς)                74

Φατάχ                                                               45
Μάρτυρας Abu Ali Mustafa (Λαϊκό Μέτωπο για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης)  3
Εναλλακτική (Δημοκρατικό Μέτωπο, Λαϊκό Κόμμα…) κ.α.  2
Ανεξάρτητη Παλαιστίνη   2
Τρίτος Δρόμος   2
Ανεξάρτητοι   4
Πηγή: Κεντρική Εκλογική Επιτροπή (πρόεδρου Αμπάς), 26 Γενάρη 2006
Στις 29 Μάρτη 2006, η νέα κυβέρνηση με πρωθυπουργό τον Ισμαήλ Χανίγια (Χαμάς), ορκίζεται ενώπιον της Παλαιστινιακής Βουλής. Η Φατάχ του Αμπάς αρνείται να συμμετέχει στη νέα κυβέρνηση.
«Η Κεντρική Επιτροπή αποφάσισε. Επειδή ο λαός δεν συμφωνεί,
πρέπει να διορίσουμε έναν καινούριο λαό!
»
Μπέρτολτ Μπρεχτ.
Οι Ισραήλ-ΗΠΑ-Ευρωπαϊκή Ένωση δεν συμφωνούν και βρίσκουν συνεργάσιμο και τον πρόεδρο Αμπάς. Έτσι, αφού δεν μπορούν να διορίσουν έναν καινούριο λαό, πραξικοπηματικά ο πρόεδρος Αμπάς, με τη συμπαράσταση του κατοχικού καθεστώτος καταργεί την κυβέρνηση τον Ιούνη του 2007.
Ο Αρχηγός της Φατάχ του Αραφάτ, ο Μαρουάν Μπαργκούτι δεν αποτελεί εμπόδιο σε ότι συμβαίνει… όπως και δεκάδες βουλευτές (και της Χαμάς) φυλακίζονται από το σιωνιστικό καθεστώς, λιώνουν στα ναζιστικά κάτεργα των σιωνιστών.
Κι αρχίζει ένα νέο μαρτύριο για τον Παλαιστινιακό λαό, η σιωνιστική κατοχή κι Παλαιστινιακή Αρχή του Αμπάς, συνομιλούν… συνομιλούν… συνομιλούν… κι αν και σήμερα σιωπήσουν όλοι οι υποστηρικτές της Παλαιστίνης, θα σημαίνει συνενοχή.
Η Οργάνωση για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης, που ένωνε όλες τις Παλαιστινιακές οργανώσεις, ουσιαστικά καταργείται κι όλες οι αρμοδιότητές της μεταφέρονται στο νέο βασιλιά: πρόεδρος Αμπάς.
Με πρωτοφανή απόφαση της Παλαιστινιακής Αρχής του Αμπάς, καταργείται η βοήθεια προς τις οικογένειες των Παλαιστίνιων πολιτικών κρατουμένων από τη Γάζα, καθιερωμένη από τον ηγέτη της Παλαιστινιακής Επανάστασης Γιάσερ Αραφάτ , ως ελάχιστη αλληλεγγύη στους φυλακισμένους [Βλέπε, σε: Οι Παλαιστίνιοι φυλακισμένοι εναντίον της Παλαιστινιακής Αρχής για… φυλετικό διαχωρισμό!].
Όταν ο Μαργουάν Μπαργκουτί, ο αρχηγός της ιστορικής Φατάχ του Αραφάτ σαπίζει στις φυλακές των σιωνιστών…
Όταν ανήλικα αγόρια και κορίτσια των Παλαιστινίων σαπίζουν στις φυλακές…
Όταν οι δολοφονίες Παλαιστινίων είναι ζήτημα ρουτίνας…
Όταν εκδιώκουν από τα σπίτια τους όλους τους μη “το Έθνος Εβραίους”…
Όταν οι παράνομοι εποικισμοί έγιναν “Εθνική Εβραϊκή Υπόθεση”…
Ο κύριος Μαχμούντ Αμπάς ανακοίνωσε (Μάρτη ’78) την “επανεκλογή” του, όχι από το λαό αλλά από ένα Συμβούλιο στην κατεχόμενη Ραμάλα, στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη, όπου παρά τις διαβεβαιώσεις του προς τα μέλη του Εθνικού Συμβουλίου που βρίσκονται επικηρυγμένοι στην εξορία, πως οι Ισραηλινοί δεσμεύτηκαν να τους επιτρέψουν την είσοδο με 24ωρη άδεια, δεν συμμετέχουν στη σύσκεψη “εκλογής” του Αμπάς.
 
«Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική»… έτσι πρέπει χωρίς αναστολές να μιλήσουμε για τον λακέ των ιμπεριαλιστών που σφετερίζεται τη θέση του Γιασέρ Αραφάτ, μιας κι ο Μαργουάν Μπαργκουτί, ο αρχηγός της ιστορικής Φατάχ του Αραφάτ σαπίζει στα κάτεργα των σιωνιστών-ναζί, με την ένοχη και συνένοχη σιωπή του σφετεριστή Αμπάς… και
“χαιρετίζει τη μετατροπή της Αγιας-Σοφιάς σε τζαμί” [Βλέπε, σε: Προκαλεί ο Αμπάς… ο σιωνιστής υπάλληλος, νεκροθάφτης του Παλαιστινιακού λαού!].
Ο κόμπος έφτασε στο χτένι“… λέει ο θυμόσοφος ελληνικός λαός και πλέον είναι συνενοχή το αφήγημα “να μην βγάζουμε στη φόρα τ’ άπλυτα για το καλό της Παλαιστίνης“, γιατί έτσι διαπράττουμε έγκλημα απέναντι στον Μαρτυρικό Παλαιστινιακό λαό και δεν εξυπηρετούμε την Αλληλεγγύη, πόσο μάλλον τη νέα χυδαία προπαγάνδα υπέρ των δολοφόνων του Παλαιστινιακού λαού.
Χθες, ο πρέσβης της Παλαιστίνης στην Ελλάδα Marwan Toubassi, συνεντευξιάστηκε με ποιους; Με τους πρώην υπουργούς του ΣΥΡΙΖΑ (κι ένας σήμερα στη ΛαΕ του Λαφαζάνη), οι οποίοι 5 ολόκληρα χρόνια ως κυβέρνηση οικοδόμησαν μια σχέση “αλληλεγγύης” με το σιωνιστικό-ναζιστικό καθεστώς, χωρίς προηγούμενο για τα ελληνικά πολιτικά χρονικά:
Μόνιμες συνεδριάσεις ελληνικών-ισραηλινών υπουργείων σε τακτική μηνιαία βάση, παροχή στρατιωτικών βάσεων άσκησης του Ισραήλ στην Ελλάδα, υπογραφή για αγωγό κλοπής του ορυκτού πλούτου της Παλαιστίνης, δεξιώσεις και λογίδρια για το μεγάλο σύμμαχο της Ελλάδας κ.α.π. Αυτοί δεν ντρέπονται, φυσικά, αφού πουλάνε Παλαιστίνη για την όποια “αριστερή” τάση και τα ψηφαλάκια.
Ο Marwan Toubassi… ντρέπεται; Τέλος… όλοι αυτοί (πρέσβης και λάτρεις του σιωνιστικού καθεστώτος πρώην υπουργοί, τώρα εκ νέου Παλαιστινολόγοι) θέλουν να επιστρέψει η “κανονικότητα” της κατοχής, της διαφθοράς και πλουτισμού των μόνιμων συνομιλητών με τις κατοχικές δυνάμεις, ή επιλέγουν την Επανάσταση ως τη Νίκη;  [Βλέπε, και σε: Marwan Toubassi: Ποια αλληλεγγύη και σε ποια Παλαιστίνη;].

Όταν ντρέπονται τα ίδια τα ψέματα

Πολεμικά αεροπλάνα και πλοία, πυροβολικό, άρματα μάχης. Επιδρομές 160 φονικών πολεμικών αεροσκαφών, 450 βλήματα σε 45 λεπτά, σε έκταση περίπου 35 τετραγωνικών χιλιομέτρων, η μεγαλύτερη φυλακή του πλανήτη με πλήρη αποκλεισμό από γη, αέρα και θάλασσα, σε πολιορκία για 15 χρόνια (από το 2006), σημαίνουν 6 αεροσκάφη για κάθε 1 τετραγωνικό χιλιόμετρο, 20 πυραύλους ανά λεπτό, 16 πυραύλους για κάθε 1 τετραγωνικό χιλιόμετρο. Όλα αυτά στη Γάζα που επιτίθεται στο Ισραήλ; Βαρβαρότητα είναι η Αντίσταση των Παλαιστινίων;
 

Η Παλαιστίνη διδάσκει ζωή! Τα γενέθλια του Βατάν!
Ενώ οι μανάδες στην “πολιτισμένη” Ευρώπη και την Ελλάδα, εμποδίζουν τα παιδιά τους να αναπνέουν με τις μάσκες που τους φορούν, ν’ αγκαλιάζουν τους φίλους και συμμαθητές τους, να μην ζουν μια ευτυχισμένη και ισορροπημένη ζωή για μια ασθένεια…

Στη Γάζα ο φόβος μιας ασθένειας δεν τους αφορά και δοξάζουν, τιμούν τη ζωή ακόμη και στα ερείπια κατά  τη διάρκεια φονικών βομβαρδισμών με 15 χρόνια αποκλεισμό, πολιορκία.


Στη φωτογραφία γιορτάζουν τα γενέθλια του Βατάν, 3 ετών, στα ερείπια του σπιτιού του.


Η ζωή είναι καθήκον, χρέος τιμής, αποστολή για αξιοπρεπή Αγώνα του Ανθρώπου!

«Εάν δεν είστε προσεκτικοί, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης θα σας κάνουν να μισείτε τους ανθρώπους που καταπιέζονται και να αγαπάτε αυτούς που καταπιέζουν!»
Μάλκολμ Χ

 

Πηγή

Προβολές : 372


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα