Έρευνα:Τι είναι τελικά οι Q Anon; Έσπασε ο κώδικάς Q drops; Θα αναλάβει ο στρατός;

Έρευνα:Τι είναι τελικά οι Q Anon; Έσπασε ο κώδικάς Q drops; Θα αναλάβει ο στρατός;

20 Απριλίου, 2021 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:757
Μοίρασέ το

Μένει να δείξει ο χρόνος αν αυτή η ομάδα είναι όντως μια οργάνωση που μάχεται για το καλό και αξίζει να την πλαισιώσουμε ή αν είναι ακόμα μια εφεύρεση των υπηρεσιών με σκοπό τον αποπροσανατολισμό και την εκτόνωση του κόσμου. 

 

 

 

 

 

Σε μια εποχή που κυριαρχεί ο σατανικός σιωνισμός ο οποίος ελέγχει τα πάντα, έχει κάνει δυο Παγκοσμίους Πολέμους χρηματοδοτώντας και τις δυο πλευρές, ο δημιουργός του Κουμμουνισμού και όλων των επαναστάσεων, ποιός μας διαβεβαιώνει πως και αυτό δεν είναι δικό τους δημιούργημα;

 

Καλλιόπη Σουφλή

Η «θεωρία συνωμοσίας» των QAnon που αναφέρεται στο λεγόμενο “deep state”(βαθύ κράτος) και σε παιδόφιλους που λατρεύουν τον Σατανά, κυβερνούν τον κόσμο και διακινούν παιδιά, επεκτείνεται σαν κίνημα και έξω από τις ΗΠΑ, ιδίως στην Ευρώπη.

Υποστηρικτές του Τραμπ, που ανήκουν στο κίνημα, αναφέρονται στην Καταιγίδα (“Storm” ή First Contact,  δηλαδή στην περίοδο που θα εξελίσσεται ο μυστικός πόλεμος κατά του “deep state” )  και τη Μεγάλη Αφύπνιση (Great Awakening).

Σύμφωνα με αυτή τη θεωρία, χιλιάδες μέλη του “deep state” θα συλληφθούν και θα αντιμετωπίσουν στρατιωτικά δικαστήρια. Ο Αμερικανικός στρατός θα αναλάβει, βίαια τη χώρα.

Όμως από που ξεκίνησαν όλα αυτά;

Το QAnon ξεκίνησε στον ιστότοπο 4chan τον Οκτώβριο του 2017. Από τo πρώτo Q μήνυμα “drop”  (δημοσίευση -καταγγελία)  τον Οκτώβριο του 2017 και έκτοτε η παρακολούθηση του Q έχει αυξηθεί με εκατοντάδες χιλιάδες θαυμαστές παγκοσμίως.

Σύμφωνα με την θεωρία όσων ακολουθούν αυτό το κίνημα, η «Μεγάλη Αφύπνιση» δεν μπορεί πλέον να αποτραπεί, το Q και το «Σχέδιο» είναι καταλύτης των όσων γεγονότων πρόκειται να συμβούν.

 

Το 2020, η QAnon κέρδισε πόντους νομιμότητας και αναγνώρισης στην συνείδηση του κόσμου, καθώς αρκετές εξέχουσες πολιτικές προσωπικότητες, όπως ο συνταξιούχος στρατηγός και πρώην σύμβουλος Εθνικής Ασφάλειας, Michael Flynn , εξέφρασαν υποστήριξη για την ομάδα και οι υποστηρικτές του QAnon μετείχαν στις συγκεντρώσεις του Trump. 

Όπως φαίνεται από μια σύντομη έρευνα στο θέμα οι πιστοί της οργάνωσης QAnon έχουν δεσμευτεί για απόλυτη πίστη στον πρώην Πρόεδρο Trump, τον οποίο θεωρούν ως σωτήρα όχι μόνο των Ηνωμένων Πολιτειών, αλλά και του κόσμου.

Σύμφωνα με δημοσκοπήσεις του Pew Research Center , το καλοκαίρι του 2020 και μέχρι τον Σεπτέμβριο, το 47 τοις εκατό των Αμερικανών γνώριζαν κάτι για το QAnon και το 20 τοις εκατό αυτών που το είχαν ακούσει, πίστευαν ότι ήταν πολύ καλό.

Παρά τις απαγορεύσεις από το Facebook και το Twitter, ομάδες που σχετίζονται με την QAnon συνεχίζουν να εμφανίζονται στα κοινωνικά μέσα. 

Τον Ιανουάριο του 2021 με περαιτέρω απαγορεύσεις 70.000 λογαριασμοί έκλεισαν, ενώ οι πεποιθήσεις και οι αφηγήσεις παραμένουν και συνεχίζουν να εξαπλώνονται σε πολλούς χώρους.

Δημοσιεύματα αναφέρουν ότι,  ο κώδικας που χρησιμοποιούν στις κωδικοποιημένες αναφορές ((Q drops) ή και (breadcrumbs) με προβλέψεις, συνθήματα, καταγγελίες)  έσπασε… και αποκαλύπτεται τώρα ότι το Q ήταν  τμήμα ψυχικής υγείας, του Υπουργείου Άμυνας των ΗΠΑ χωρίς ωστόσο να είναι δυνατόν να βγουν ασφαλή συμπεράσματα προς ώρας αν αυτό είναι αλήθεια η όχι.

Τελικά υπάρχει το σενάριο να αναλάβει τις ΗΠΑ ο στρατός;

 

Κάποια δημοσιεύματα αναφέρουν, ότι η Q Anon είναι μια “military intelligence operation”(οργάνωση πληροφοριών του στρατού των ΗΠΑ) και ότι οι αριθμοί που δίνονται στις Q Posts δεν είναι ημερομηνίες, αλλά ορισμένα κεφάλαια στο  “Law of War Manual”  του Υπουργείου Άμυνας. (αναφορές στα σχετικά κεφάλαια, σε ένα εγχειρίδιο του υπουργείου ΄Άμυνας, για τον στρατιωτικό νόμο)

Εδώ όμως υπάρχει η αντίφαση πως κανένας από τους Anons – εκείνους τους οπαδούς του Q που προσπαθούσαν αγωνιωδώς  να αποκρυπτογραφήσουν τις δημοσιεύσεις του Q για πάνω από 4 χρόνια – δεν είχε αποκαλύψει μέχρι τώρα, αυτή τη σύνδεση. Πώς είναι δυνατόν να υπήρχε ένας τόσο μεγάλος όγκος ανθρώπων οι οποίοι καθημερινά ψάχνανε το νόημα στις εν λόγο δημοσιεύσεις και κανείς να μην αντιλήφθηκε κάποια σχέση των αναρτήσεων με το εν λόγο εγχειρίδιο;

Πάντως οι «συνδέσεις» των Q Anon ερευνώνται  στο ChristianPatriotNews (από το Majic Eyes Qnly ).

Σχετικός σύνδεσμος:

https://www.bitchute.com/channel/christianpatriotnews/

Το “Σχέδιο” (Plan, “Trust the Plan” ίσως η πιο συχνή φράση του Q στις δημοσιεύσεις που κάνει) στην θεωρία των Anons συνεχίζει να εφαρμόζεται ακόμα και χωρίς τον Ντόναλντ Τραμπ, καθώς υποτίθεται πως έχουν γίνει ήδη, όλες οι προετοιμασίες.

 Οι αριθμοί που δίνονται στις Q drops πρέπει να αναγράφονται στο εγχειρίδιο DoD. 

„Think Mirror – denke gespiegelt“ λένε ξανά και ξανά στις δημοσιεύσεις. Τότε ανοίγει η έννοια των κρυπτικών δηλώσεων

 

Η δημοσίευση 1100 έως 1123 αντιστοιχεί στα κεφάλαια 11 έως 11.23 στο εγχειρίδιο στρατιωτικού νόμου. Δημοσίευση 1800 έως 1823 κεφάλαια 18 έως 18.23 και διάφορες άλλες δημοσιεύσεις αντιστοιχούν σε ορισμένους αριθμούς σελίδων.

Οι πολυάριθμες αναφορές στην περίπλοκη επισκόπηση υποδηλώνουν ότι υπάρχει ακόμη πολλή δουλειά που πρέπει να γίνει …

Πολλές από τις πληροφορίες στις αναρτήσεις έπρεπε να κρυπτογραφηθούν επειδή τις διάβαζε και ο εχθρός.

Τα mainstream media, χάρη στον ταχέως αυξανόμενο αριθμό των οπαδών της Q σε όλο τον κόσμο, αισθάνθηκαν υποχρεωμένα να απεικονίσουν τους οπαδούς του Q ως αληθοφανείς θεωρητικούς συνωμοσίας.

Μια νέα ερμηνεία που κυκλοφορεί τώρα τελευταία «παρέχει απόδειξη» ότι το Q-Team όχι μόνο γνώριζε ότι οι εκλογές των ΗΠΑ έπρεπε να παραποιηθούν, αλλά επίσης το κοινοποίησε σε κρυπτογραφημένη μορφή στις θέσεις. Και ότι  εν γνώσει τους επέτρεψαν στους Δημοκρατικούς να εξαπατήσουν στις προεδρικές εκλογές.

 Οι Anons το εξηγούν αυτό πως επειδή η ομάδα του Trump εξακολουθεί να εργάζεται σύμφωνα με τη στρατηγική του αρχαίου Κινέζου Sun Tsu και την «τέχνη του πολέμου»:

“Ποτέ μην διακόπτετε τον εχθρό σας όταν πρόκειται να καταστρέψει τον εαυτό του!”

Σύμφωνα με την ερμηνεία των Q-Posts, το πραγματικό σχέδιο του Trump ήταν να δώσει σε ξένες δυνάμεις -όπως οι Κινέζοι- την ευκαιρία να επηρεάσουν τις εκλογές. (αναφέρονται στην ίσως πιο εκτεταμένη εκλογική νοθεία -με ασυνέπειες στα στατιστικά στοιχεία των ψηφοφόρων των αμφισβητούμενων πολιτειών- στην ιστορία της αμερικανικής πολιτικής)

Η αποκάλυψη τον στοιχείων αυτών υποτίθεται ότι θα επιτρέψει στον στρατό να κηρύξει στρατιωτικό νόμο και να πραγματοποιήσει άμεσα, στρατιωτικά δικαστήρια.

Αξιοσημείωτη εδώ, είναι η διαφορά της επιστημονικής γνώμης του ιολόγου των ΗΠΑ Anthony Fauci (διευθυντή του Εθνικού Ινστιτούτου Αλλεργίας και Λοιμωδών Νοσημάτων των ΗΠΑ και  επικεφαλής ιατρικός σύμβουλος του Προέδρου Joe Biden) για την εμφάνιση του ιού, από την γνώμη του Dr. Robert Redfield διευθυντή του CDC (Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων) υπό τον Πρόεδρο Donald Trump.

Ο Δρ Anthony Fauci, πιστεύει ότι ο ιός δεν δραπέτευσε από το εργαστήριο του Ινστιτούτου ιολογίας της Γουχάν της Κίνας, γιατί δεν ήταν επαρκώς προσαρμοσμένος (μέσα σε εργαστήριο, ώστε να έχει μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα μεταδοτικότητας το χρονικό διάστημα, μέχρι να αναγνωριστεί) ώστε να εισέλθει ουσιαστικά στον εξωτερικό ανθρώπινο πληθυσμό.

Αντίθετα ο Δρ. Robert Redfield πιστεύει ότι η πιο πιθανή αιτιολογία αυτής της παθολογίας στο Wuhan ήταν η διαφυγή από κάποιο εργαστήριο.

«Δεν είναι ασυνήθιστο τα αναπνευστικά παθογόνα που διερευνώνται  σε εργαστήριο να μολύνουν τον εργαστηριακό εργαζόμενο. ..”

Σχετικός σύνδεσμος 26-3-21:

https://www.fox23.com/news/trending/coronavirus-former-cdc-director-says-he-believes-coronavirus-originated-wuhan-lab/RXBVE7KFQJFF7AHMQRFOYS5MCU/

Ο Δρ Anthony Fauci, είχε προβλέψει το 2019 ότι, θα μπορούσε να υπάρξει «εκπληκτικό ξέσπασμα» του ιού („überraschenden Ausbruch“) κατά τη διάρκεια της θητείας του Trump. 

Ο Δρ Fauci, φυσικά ίσως γνώριζε κάποια πράγματα, αφού είχε στηρίξει το εργαστήριο στο Γουχάν με αρκετά εκατομμύρια δολάρια, επί κυβερνήσεως Ομπάμα.

Αρκετά Q-Posts αναφέρονται επίσης στην απαγόρευση του βιολογικού πολέμου που αναφέρεται στο εγχειρίδιο στρατιωτικού νόμου.

Ο ιός θα έπρεπε να καταρρεύσει την οικονομία  μέσω των υπερβολικών μέτρων που επέβαλε το Βαθύ Κράτος σε συμβιβασμένες κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο. 

Αλλά το θέμα με αυτή την εκτίμηση των Anons είναι πως ούτε η χρηματιστηριακή αγορά ούτε η οικονομία κατέρρευσαν έως τώρα τουλάχιστον.

Οι αναρτήσεις των Q Anon που θα δούμε παρακάτω είναι χαρακτηριστικές της ιδεολογίας της οργάνωσης αυτής.

  • Από τις 9 Ιανουαρίου 2021, ένας συντομευμένος στρατιωτικός νόμος τέθηκε σε ισχύ στις ΗΠΑ, με τον Πρόεδρο Trump ως αρχηγό και τον στρατηγό Flynn ως υπεύθυνο για το στρατό.
  • Ο Ντόναλντ Τραμπ έχει υπογράψει διάφορα εκτελεστικά διατάγματα βάσει αυτού του στρατιωτικού νόμου, τα οποία, μεταξύ άλλων, επιτρέπουν στρατιωτικές συλλήψεις και δικαστήρια. 
  • Πάνω από 200.000 σφραγισμένες κατηγορίες εναντίον πολιτικών και παγκόσμιων ελίτ έχουν κατατεθεί σε ομοσπονδιακά δικαστήρια σε εθνικό επίπεδο.
  • Επειδή τα αμερικανικά δικαστήρια ίσως δύσκολα θα διαπραγματευτούν  σωστά και δεν θα εκδώσουν αποφάσεις σχετικά με τις σφραγισμένες κατηγορίες, η Q ενημερώνει ότι τα στρατιωτικά δικαστήρια θα κάνουν κυριολεκτικά «σύντομη δουλειά».
  • Ένας τεράστιος αριθμός ασυνήθιστων στρατιωτικών επιχειρήσεων συνεχίζεται τόσο στις ΗΠΑ όσο και διεθνώς.
  • Οι εκλογές του 2020 σχεδιάστηκαν ως «παγίδα αρουραίων» για το Deep State.
  • Ως ανθρωπότητα βρισκόμαστε σήμερα στην τελική μάχη μεταξύ καλού και κακού, ανάμεσα στο φως και το σκοτάδι, η οποία είναι αποφασιστική για τον πόλεμο. Σε πνευματικό επίπεδο το φως έχει ήδη θριαμβεύσει, αυτό είναι σίγουρο. Η «Μεγάλη Αφύπνιση» της ανθρωπότητας δεν μπορεί πλέον να σταματήσει. Μόνο στο υλικό επίπεδο υπάρχει ακόμα πόλεμος.
  • Οι σκοτεινές δυνάμεις του Βαθύ Κράτους κυριαρχούν εντελώς αυθαίρετα με τον φόβο του κορονοϊού  και τον περιορισμό των πιο στοιχειωδών θεμελιωδών μας δικαιωμάτων. 
  • “Οι σκέψεις είναι δυνάμεις, η πίστη μπορεί να μετακινήσει βουνά. Η πραγματική αποφασιστικότητα να ανακτήσουμε την κυριαρχία και την αξιοπρέπεια μας από τους προδότες, κάνει θαύματα συλλογικά!”.

Τις είδαμε εδώ:

https://www.pravda-tv.com/2021/04/q-code-geknackt-q-war-eine-geheimdienst-psyop-des-verteidigungsministeriums-das-militaer-wird-uebernehmen-videos/

Συμπερασματικά η εν λόγο ομάδα είναι ένα υπαρκτό κίνημα μεν που όμως δεν είναι δυνατόν σε αυτή την φάση της ιστορίας της να διακρίνουμε με ασφάλεια ποιος την ξεκίνησε με ποιο σκοπό και ποιοι την απαρτίζουν. Πολλές ανατροπές στην ανθρωπότητα ξεκινήσανε από σπόντα ή από μια ανύπαρκτη «αόρατη αρχή» ως στρατηγικό ευφυολόγημα μεν  ωστόσο έτσι ξεκινήσανε και πολλές καταστροφές.

Μένει να δείξει ο χρόνος αν αυτή η ομάδα είναι όντως μια οργάνωση που μάχεται για το καλό και αξίζει να την πλαισιώσουμε η αν είναι ακόμα μια εφεύρεση των υπηρεσιών με σκοπό τον αποπροσανατολισμό και την εκτόνωση του κόσμου. 

Και ο καιρός είναι κοντά. Εντός ολίγου…

 

Πηγή

Προβολές : 757


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα