Έρευνα: Ποιοι” Έλληνες” πολιτικοί είναι πράκτορες των γερμανικών μυστικών υπηρεσιών, BND – STAZI

Έρευνα: Ποιοι” Έλληνες” πολιτικοί είναι πράκτορες των γερμανικών μυστικών υπηρεσιών, BND – STAZI

7 Απριλίου, 2022 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:955
Μοίρασέ το

 

Έχουμε λοιπόν, τον ΣΥΡΙΖΑ, την ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, τρία κυρίαρχα πολιτικά κόμματα, στενότατα συνδεδεμένα με την Στάζι, την σημερινή ομοσπονδιακή BND και την KGB, όπου και τα τρία, έχουν την ίδια πολιτική ατζέντα. 
Ο ΣΥΡΙΖΑ, δεν έκρυψε ποτέ τις αδελφικές σχέσεις που έχει με το γερμανικό ακροαριστερό Die Linke, δηλαδή, όπως σαφέστατα αναφέρει το δημοσίευμα του Αμερικανού βουλευτή, είναι εξάρτημα της γερμανικής Stazi και της KGB.

Τόσες τραγωδίες, τόσες ΕΘΝΙΚΕΣ προδοσίες, αυτός το μαλακισμένος στην πλειοψηφία του λαός, πότε θα αντιληφθεί πως ΔΕΝ ΚΥΒΕΡΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΤΗΝΗ, ΓΟΝΙΔΙΑΚΑ  ΑΔΕΛΦΙΑ ΤΩΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΩΝ ΕΧΘΡΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ;;;
Καταλάβατε γιατί αυτά τα τρία κόμματα, παρακολούθησαν την ομιλία του ΝΑΖΙ ΧΑΖΑΡΟΕΒΡΑΙΟΥ ΖΕΛΕΝΣΚΙ;;;
Καταλάβατε γιατί Η ΣΙΩΝΙΣΤΡΙΑ – ΝΑΖΙΣΤΡΙΑ πρόεδρος της ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ, ήταν τόσο κραυγαλέα και προκλητικά υπέρ του ΝΑΖΙΣΤΗ – ΣΙΩΝΙΣΤΗ ΧΑΖΑΡΟΕΒΡΑΙΟΥ ΖΕΛΕΝΣΚΙ;;;
ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΣΙΩΝΙΣΤΡΙΑΣ ΚΑΤΙΓΚΩΣ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΝΑΖΙΣΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ;;;
ΚΑΝΕΙΣ ΑΠ’ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ.
ΟΠΟΙΑ ΖΩΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΟΥΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ.
Καλλιόπη Σουφλή

Έρευνα: Ποιοι Έλληνες πολιτικοί συνδέονται με τις γερμανικές μυστικές υπηρεσίες; Το βρώμικο παιχνίδι εις βάρος του λαού

Μαρία Πολυζωίδου – Δημοσιογράφος

Έχουμε τονίσει πολλές φορές από το The Flag Report, ότι οι γερμανικές μυστικές υπηρεσίες και το Βερολίνο, έχουν θέσει υπό τον έλεγχό τους την Ουάσινγκτον και το αμερικανικό Δημοκρατικό κόμμα. Έχουμε επισημάνει πάρα πολλές φορές με ακράδαντα στοιχεία, ότι ο Μπαράκ Χουσεΐν Ομπάμα, ήταν και εξακολουθεί να παραμένει, εξάρτημα του Δ΄ Ράιχ. Στο The Flag Report, δεν συνωμοσιολογούμε, παρουσιάζουμε στοιχεία που δεν επιδέχονται αμφισβήτησης, όπως το παρακάτω άρθρο που δημοσιεύθηκε στην σελίδα του Ρεπουμπλικανού Βουλευτή Randy Weber από το Τέξας, στις 9 Μαρτίου 2022.

«Ο πρώην Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ Anders Fogh Rasmussen προειδοποίησε το 2014 ότι ο Πούτιν χρηματοδοτεί ορισμένες “πράσινες” ομάδες μέσω ακροαριστερών οργανώσεων ως μέρος των “εξελιγμένων επιχειρήσεων πληροφόρησης και παραπληροφόρησης” του Κρεμλίνου.

Αυτές οι ρωσικές ανατρεπτικές ενέργειες στόχευαν την υδραυλική ρωγμάτωση – fracking – η οποία χρησιμοποιείται για την εξόρυξη πετρελαίου και φυσικού αερίου από διαφορετικά δύσκολα κοιτάσματα. Ο Πούτιν καταδίκασε το fracking το 2011, λέγοντας ότι “συνδέεται με σημαντικούς περιβαλλοντικούς κινδύνους, ιδίως με τον κίνδυνο μόλυνσης των επιφανειακών και υπόγειων υδάτων από τα χημικά που εφαρμόζονται κατά τη διαδικασία παραγωγής”.

Το ίδρυμα Rosa Luxemburg Stiftung (RLS), που εδρεύει στο Βερολίνο, έχει προωθήσει την ατζέντα του Πούτιν και στις δύο πλευρές του Ατλαντικού. Αντιτίθεται στο fracking στις ΗΠΑ και στην Ευρώπη και έχει υποστηρίξει την “Πράσινη Νέα Συμφωνία”. Υποστήριξε επίσης τη δράση για το κλίμα και υποστήριξε τον τερματισμό του αγωγού Keystone XL.

Αλλά πολλοί ηγέτες του RLS εργάστηκαν προηγουμένως για τη φοβερή μυστική αστυνομία της Ανατολικής Γερμανίας, τη Στάζι, ή ήταν ηγέτες του Ανατολικογερμανικού Κομμουνιστικού Κόμματος της εποχής του Ψυχρού Πολέμου. Οι πληροφοριοδότες της Στάζι διαδραμάτισαν βασικό ρόλο στην προώθηση του κλίματος φόβου που κρατούσε την κοινωνία της Ανατολικής Γερμανίας υπό έλεγχο.

Το πρώην κυβερνών Κομμουνιστικό Κόμμα της Ανατολικής Γερμανίας, γνωστό σήμερα ως Die Linke (Η Αριστερά), δημιούργησε το RLS το 1990, την παραμονή της επανένωσης της Γερμανίας. Η παγκόσμια επικεφαλής του RLS, Dagmar Enkelmann, ανήκε στο κοινοβούλιο της Ανατολικής Γερμανίας και ήταν μέλος του κυβερνώντος Σοσιαλιστικού Κόμματος Ενότητας, όπως ήταν γνωστό το Die Linke πριν από την πτώση του Τείχους του Βερολίνου. Το Die Linke ήταν ιστορικά ενθουσιωδώς υπέρ του Πούτιν και το RLS παραμένει η πολιτική του οργάνωση.

Χρηματοδοτείται από τη γερμανική κυβέρνηση και έχει δεσμούς με πολυάριθμες ακροαριστερές ομάδες σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων των ΗΠΑ, όπως οι Δημοκρατικοί Σοσιαλιστές της Αμερικής και η Progressive Caucus του Κογκρέσου.

Ο Gregor Gysi, ο οποίος βοήθησε στο άνοιγμα του γραφείου της RLS στη Νέα Υόρκη το 2012, έχει φημολογούμενους δεσμούς με τη Στάζι.

Ο Gysi φέρεται να ενημέρωσε για νομικούς πελάτες του τη Στάζι και ένα μπλοκ της γερμανικής Μπούντεσταγκ τον απέβαλε το 1992 επειδή φαινόταν να υπερασπίζεται τη Στάζι. Επιδίωξε να κρατήσει τα εναπομείναντα αρχεία της Στάζι κλειδωμένα μετά την επανένωση, διότι αυτό θα είχε “εξαιρετικά δυσάρεστα αποτελέσματα όχι μόνο για [το Die Linke] αλλά και για το Κομμουνιστικό Κόμμα της Σοβιετικής Ένωσης”.

Ο Gysi επισκέφθηκε το γραφείο της Νέας Υόρκης πιο πρόσφατα τον περασμένο Ιούνιο. Ήταν επικεφαλής του SED (Κομμουνιστικό Κόμμα Ανατολικής Γερμανίας) όταν αυτό μετονομάστηκε σε “Κόμμα του Δημοκρατικού Σοσιαλισμού” τον Δεκέμβριο του 1989.

Η Κέρστιν Κάιζερ, εκπρόσωπος του RLS στη Μόσχα, εργάστηκε για τη Στάζι και έγραψε εκθέσεις για την KGB τη δεκαετία του 1970. Η Κάιζερ συμμετείχε επίσης στον γερμανορωσικό διάλογο Petersburger Dialog που ο πρώην καγκελάριος της Γερμανίας Γκέρχαρντ Σρέντερ καθιέρωσε με τον Πούτιν το 2001.

Ο διάλογος Petersburger Dialog ασκεί ισχυρή επιρροή στη γερμανική συναίνεση στα ρωσικά συμφέροντα- ο Σρέντερ βρίσκεται κοντά στον Πούτιν και πρόσφατα διορίστηκε στο διοικητικό συμβούλιο της ρωσικής κρατικής εταιρείας φυσικού αερίου Gazprom. Ο Viktor Zubkov, πρόεδρος της ρωσικής συντονιστικής επιτροπής του Petersburger Dialog, είναι πρόεδρος της Gazprom. Ο Ζούμπκοφ θεωρείται κεντρικός παράγοντας της ολιγαρχίας του Πούτιν, που χρονολογείται από τις αρχές της δεκαετίας του 1990, όταν οι δύο τους συνεργάζονταν στην Αγία Πετρούπολη.

Ο Κάιζερ δεν είναι ο μόνος συμμετέχων της RLS σε αυτόν τον Petersburger Dialog. Μαζί της είναι ο Andre Brie, ένα άλλο στέλεχος του RLS και πρώην υπάλληλος της Stasi. Ο αδελφός του Brie, Michael, ανήκει επίσης στο RLS και εργαζόταν για τη Stasi. Ο τελευταίος πρωθυπουργός της Ανατολικής Γερμανίας Hans Modrow είναι μέλος του RLS και το RLS διαχειρίζεται το ίδρυμά του, το Hans Modrow Stiftung.

Ο Modrow είχε στενούς δεσμούς με την KGB, μεταξύ άλλων με τον πρόεδρο της KGB Vladimir Kryuchkov, ο οποίος διηύθυνε τη σοβιετική υπηρεσία κατασκοπείας κατά τη διάρκεια της θητείας του ως επικεφαλής του Κομμουνιστικού Κόμματος της Δρέσδης. Ο Modrow επέβλεψε τη διάλυση της Στάζι μαζί με τον Werner Grossmann, τον εκλιπόντα πλέον πρώην επικεφαλής της εξωτερικής υπηρεσίας κατασκοπείας της Ανατολικής Γερμανίας HvA. Έλαβε το Τάγμα Φιλίας από τον Πούτιν το 2017 και παραμένει πικραμένος απέναντι στον πρώην σοβιετικό ηγέτη Μιχαήλ Γκορμπατσόφ επειδή επέτρεψε την κατάρρευση του καθεστώτος της Ανατολικής Γερμανίας.

Ως νεαρός ταγματάρχης της KGB, ο Πούτιν επέβλεπε ένα τοπικό γραφείο της Στάζι στη Δρέσδη, ενώ ο Μόντροου ήταν ο τοπικός κομματάρχης. Ο κολλητός του Πούτιν και πρώην πράκτορας της Στάζι Matthias Warnig, ο οποίος διευθύνει σήμερα την εταιρεία πίσω από τον αγωγό Nordstream 2, εκπροσώπησε την κυβέρνηση του Modrow κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων για την επανένωση με τη Δυτική Γερμανία. Όπως και ο Πούτιν, ο Warnig υπηρέτησε στη Στάζι στη Δρέσδη, ενώ ο Modrow ήταν το αφεντικό του κόμματος. Ο Warnig συμμετέχει επίσης στο παρελθόν στο Petersburger Dialog.

Ο Warnig ήταν επίσης σύμβουλος της Christa Luft, πρώην πληροφοριοδότη της Stasi και τελευταίας κομμουνιστικής υπουργού Οικονομικών της Ανατολικής Γερμανίας, μετά την πτώση του Τείχους του Βερολίνου και πριν οι κομμουνιστές χάσουν την εξουσία. Η Luft είναι σημερινό μέλος του RLS.

Μετά τη διάλυση της Στάζι το 1990, πηγές αναφέρουν ότι πολλοί από τους πράκτορες και τα περιουσιακά της στοιχεία εντάχθηκαν στην KGB, η οποία σήμερα είναι διαιρεμένη μεταξύ του ρωσικού Ομοσπονδιακού Γραφείου Ασφαλείας (FSB) και της Υπηρεσίας Πληροφοριών Εξωτερικού (SVR).

Ο βουλευτής Randy Weber, R-Texas, ο οποίος συνυπέγραψε το 2017 μια επιστολή που προειδοποιούσε για τη ρωσική υποστήριξη των προσπαθειών κατά του fracking, δήλωσε στο Newsmax ότι οι δεσμοί της RLS με τη Στάζι και τη Ρωσία ήταν η τρανταχτή απόδειξη” για την προσπάθεια της Ρωσίας να επηρεάσει το πράσινο κίνημα. Μια έκθεση του 2018 από την Επιτροπή Επιστημών της Βουλής των Αντιπροσώπων διαπίστωσε ότι το fracking στις ΗΠΑ αποτελούσε σοβαρή απειλή για την ενεργειακή ατζέντα του Κρεμλίνου και ότι το Κρεμλίνο επιστρατεύει όλα τα μέσα για να διαταράξει τις αμερικανικές ενεργειακές αγορές.

Αλλά είπε ότι το RLS αντιπροσωπεύει μόνο μια πτυχή της εκστρατείας προπαγάνδας του Πούτιν.

Ο Weber και ο πρώην πρόεδρος της Επιτροπής Επιστημών Ρεπουμπλικάνος Lamar Smith, R-Texas, έγραψε για παρόμοιες προπαγανδιστικές δραστηριότητες που υποστηρίζονται από τη Ρωσία σχετικά με το κλίμα και το περιβάλλον σε επιστολή του 2017 προς τον τότε υπουργό Οικονομικών Steven Mnuchin.

“Πρόσφατες ειδήσεις αναφέρονται σε μια “έκθεση της κοινότητας πληροφοριών των ΗΠΑ [Γραφείο του Διευθυντή της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών] σχετικά με τις ρωσικές δραστηριότητες στις προεδρικές εκλογές”, η οποία περιέχει “σαφείς αποδείξεις ότι το Κρεμλίνο χρηματοδοτεί και χορογραφεί την προπαγάνδα κατά της εκμετάλλευσης υδρογονανθράκων στις Ηνωμένες Πολιτείες””, ανέφερε η επιστολή.

Ακόμη και η πρώην υπουργός Εξωτερικών και υποψήφια των Δημοκρατικών για τις προεδρικές εκλογές Χίλαρι Κλίντον αναγνώρισε ότι η Ρωσία ενίσχυσε “ψεύτικες περιβαλλοντικές ομάδες” για να αντιταχθούν στο fracking.

Αυτές οι περιβαλλοντικές ομάδες λειτουργούσαν προς όφελος της Ρωσίας και της κρατικής εταιρείας φυσικού αερίου Gazprom και εργάζονταν ενεργά για να επηρεάσουν τη λαϊκή και κυβερνητική γνώμη, ανέφεραν οι βουλευτές στην επιστολή τους.

Οι Δημοκρατικοί απέρριψαν τότε τις ανησυχίες, αλλά ο Weber τις υπερασπίστηκε στο Newsmax.

“Αυτά τα έγγραφα που αναφέρθηκαν προήλθαν από εταιρείες “κοινωνικών μέσων”, δεν ήταν επινοημένα”, δήλωσε ο Γουέμπερ. “Αυτή ήταν και είναι η μυστική μορφή του κυβερνοπολέμου, επειδή οι Ρώσοι χρησιμοποιούν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης”.

Το Twitter, το Facebook και το Instagram φέρεται να ήταν σε θέση να συνδέσουν λογαριασμούς που προωθούσαν μηνύματα κατά της εξόρυξης υδρογονανθράκων με μια ρωσική εταιρεία στην Αγία Πετρούπολη. Ο Weber σημείωσε ότι η ρωσική κυβέρνηση δημιούργησε την εταιρεία με “αποκλειστικό σκοπό να χρησιμοποιεί παραπλανητικά διάφορες πλατφόρμες κοινωνικών και παραδοσιακών μέσων ενημέρωσης για να προωθήσει την προπαγάνδα της”.

Οι Ρώσοι κατάφεραν να κάνουν 9.097 αναρτήσεις κατά του fracking σε διάφορες πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης μόνο το 2017, με στόχο να επηρεάσουν τους ψηφοφόρους και τους εκλεγμένους αξιωματούχους, δήλωσε ο Weber.

Αλλά η ομάδα RLS με έδρα το Βερολίνο μεταφέρει αυτή τη διαδικτυακή ρωσική προπαγάνδα στο επόμενο επίπεδο και στον πραγματικό κόσμο. Ο Weber δήλωσε ότι εξεπλάγη από τη διείσδυση της RLS στο πολιτικό σύστημα των ΗΠΑ.

Εκπρόσωποι της RLS από το γραφείο της στη Νέα Υόρκη οργάνωσαν μια αντιπροσωπεία φιλοπουτινικών ευρωπαϊκών αριστερών πολιτικών κομμάτων για να μεταβούν σε ένα συνέδριο της ΚΠΕ τον Απρίλιο του 2018, στο οποίο συμμετείχε επίσης η πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων Νάνσι Πελόζι, η οποία πόζαρε για μια φωτογραφία με τον εκπρόσωπο του ελληνικού φιλοπουτινικού κόμματος ΣΥΡΙΖΑ.

Το γεγονός ότι κατάφεραν να συνδεθούν με την Pelosi λέει πολλά για την εμβέλεια του RLS, δήλωσε ο Weber.

Το γραφείο της RLS στη Νέα Υόρκη διοργάνωσε τον Αύγουστο του 2014 ένα σεμινάριο με τίτλο “Χαρτογράφηση σοσιαλιστικών στρατηγικών”. Στην ομιλία συζητήθηκαν μεταξύ άλλων “στρατηγικές κατά των αγωγών Keystone XL” και των καναδικών πισσολιθικών άμμων”. Το RLS χρηματοδότησε το 2014 μια έκθεση με τίτλο “Global Shale Gas and the Anti-Fracking Movement. Ανάπτυξη συνδικαλιστικών προοπτικών και προσεγγίσεων” που συντάχθηκε από τα Συνδικάτα για την Ενεργειακή Δημοκρατία. Το έγγραφο περιγράφει λεπτομερώς τις στρατηγικές που χρησιμοποιούνται κατά του fracking από τα συνδικάτα.

Πολυάριθμα βίντεο που παρήχθησαν από ή χρηματοδοτήθηκαν από την RLS προωθούν την Πράσινη Νέα Συμφωνία που υποστηρίζουν οι προοδευτικοί στο Κογκρέσο. Το κανάλι της στο YouTube περιλαμβάνει μια σειρά για την υποστήριξη της νομοθεσίας και το γραφείο της στο Λονδίνο χρηματοδότησε μια σειρά βιντεοσκοπημένων συζητήσεων για το σχέδιο, στις οποίες συμμετείχαν ο ηγέτης των Εργατικών Τζέρεμι Κόρμπιν και ο Νόαμ Τσόμσκι.

Έχει επίσης δραστηριοποιηθεί όλο και περισσότερο στη Βόρεια Αμερική.

Το γραφείο της RLS στη Νέα Υόρκη ενώθηκε με ένα δίκτυο ακροαριστερών οργανώσεων -συμπεριλαμβανομένου του συνδεόμενου με την ANTIFA Sunrise Movement- το 2019 για την προώθηση της απεργίας για το κλίμα στη Νέα Υόρκη. Πραγματοποίησε σύνοδο κορυφής “Beyond Gas 2019” στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού στις Βρυξέλλες τον Μάιο του 2019 για να συζητήσει το τέλος των ορυκτών καυσίμων.

Το 2020, το RLS ενώθηκε με το Ίδρυμα Αδελφών Ροκφέλερ για να χρηματοδοτήσει ένα έργο ύψους 745.000 δολαρίων για την προώθηση του Green New Deal. Το έργο διεξήχθη από την EDGE Funders Alliance, μια “κοινότητα 320 δωρητών, στελεχών ιδρυμάτων, διαχειριστών και συμβούλων σε περισσότερες από 30 χώρες”, η οποία χρηματοδοτεί ομάδες ακροαριστερής πολιτικής μόχλευσης σε όλο τον κόσμο.

Πέρυσι, μια καναδική περιβαλλοντική ομάδα με την ονομασία Vancouver EcoSocialists συνέστησε στα μέλη της να συμμετάσχουν σε ένα σεμινάριο οργάνωσης που χρηματοδοτήθηκε από την RLS και στο οποίο συμμετείχε η οργανώτρια της εργασίας Jane McAlevey.

Εκπρόσωποι της RLS συνδιοργάνωσαν επίσης ένα πρόγραμμα για την εργασία και την απασχόληση με τους οικοσοσιαλιστές της DSA τον Απρίλιο του περασμένου έτους.

“Ποτέ δεν επρόκειτο πραγματικά για την προστασία από την κλιματική αλλαγή”, δήλωσε η Irina Tsukerman, σοβιετικής καταγωγής δικηγόρος ανθρωπίνων δικαιωμάτων και σχολιαστής γεωπολιτικής. “Όλα έχουν να κάνουν με την εξουσία … Ο Πούτιν είχε σταθμεύσει στη [Δρέσδη] ως μέλος της KGB, και είδαμε πώς έχουν εξελίξει τις μεθόδους τους από την τρομοκρατία που σχετίζεται με το κλίμα στη χρήση της κλιματικής αλλαγής για να βγάλουν χρήματα και να έχουν τον έλεγχο”.

Και πρόσθεσε: “Και ο Μπάιντεν είναι μέρος αυτού”.»

Είχαμε τονίσει στους αναγνώστες μας πριν από μερικές εβδομάδες ότι στην Αμερική, αρχίζουν να ανοίγουν μάτια και στόματα γι’ αυτό που συμβαίνει.

Ο Αμερικανός Βουλευτής, δίνει στεγνά την Νάνσι Πελόζι και τον ΣΥΡΙΖΑ για τις σχέσεις τους με την ΣΤΑΖΙ και τον Πούτιν. Όλα αυτά τα κινήματα περί κλιματικής αλλαγής και πράσινης ανάπτυξης, είναι χειραγωγούμενα από πρώην μέλη της Στάζι, δηλαδή της σημερινής γερμανικής BND και της KGB, δηλαδή του Πούτιν.

Ποιος ο πραγματικός ρόλος του κυρίου Δένδια, όταν είπε ότι η Ελλάδα δε θα γίνει κόλπος του Μεξικό, θέλοντας να βάλει ταφόπλακα στην εξόρυξη των υδρογονανθράκων; Τα συμφέροντα της Στάζι ή της KGB εξυπηρετούσε ο κύριος Δένδιας, με αυτή του τη δήλωση; Γιατί σίγουρα δεν εξυπηρετούσε τα ελληνικά.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, όπως όλη του η οικογένεια, είναι συνδεδεμένοι με τις γερμανικές μυστικές υπηρεσίες.

Με την Στάζι ειδικά, από την εποχή της συγκυβέρνησης του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη με τον Συνασπισμό και τις μπίζνες με τον Σωκράτη Κόκκαλη, που ήταν εξάρτημα της Στάζι στην Ελλάδα, εκείνη την εποχή. Οπότε, μην μας προκαλεί εντύπωση, ότι και ο ίδιος είναι φανατικός οπαδός της πράσινης ανάπτυξης, κατά τις οδηγίες της Στάζι και της γερμανικής άκρας Αριστεράς.

Να πούμε για την σχέση του με τον κύριο Χριστοφοράκο και την Siemens, όπου ο Χριστοφοράκος ήταν πράκτορας της γερμανικής BND και έθεσε με εντολή του Βερολίνου, σχεδόν όλο το πολιτικό σύστημα με τα λαδώματά του, κάτω από τη γερμανική μπότα και τους γερμανικούς εκβιασμούς;

Ο Κώστας Σημίτης, ο αθέατος πρωθυπουργός της χώρας, είναι γνωστό ότι μέσω του αδελφού του που εργάζεται επίσημα για τις γερμανικές μυστικές υπηρεσίες, είναι ο γκαουλάιτερ στη χώρα μας. Δεν είναι πάλι τυχαίο λοιπόν, που το Βερολίνο ενεργοποίησε τον Ευάγγελο Βενιζέλο, ώστε με την σύμφωνη γνώμη των κομμάτων που θα συγκροτήσουν συγκυβέρνηση στις επόμενες εκλογές, να δοθεί το Αιγαίο και ο ορυκτός του πλούτος στο Πολιτικό Ισλάμ και τους Αδελφούς Μουσουλμάνους του κυρίου Ερντογάν.

Έχουμε λοιπόν, τον ΣΥΡΙΖΑ, την ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, τρία κυρίαρχα πολιτικά κόμματα, στενότατα συνδεδεμένα με την Στάζι, την σημερινή ομοσπονδιακή BND και την KGB, όπου και τα τρία, έχουν την ίδια πολιτική ατζέντα.

Ο ΣΥΡΙΖΑ, δεν έκρυψε ποτέ τις αδελφικές σχέσεις που έχει με το γερμανικό ακροαριστερό Die Linke, δηλαδή, όπως σαφέστατα αναφέρει το δημοσίευμα του Αμερικανού βουλευτή, είναι εξάρτημα της γερμανικής Stazi και της KGB.

Πράσινη ανάπτυξη, εκχώρηση του Εθνικού πλούτου στο πολιτικό Ισλάμ, ανοιχτά σύνορα και πλήρη υποταγή της χώρας στο διευθυντήριο των Βρυξελλών και του Βερολίνου.

Η ομάδα – συνιστώσα Ρόζα του ΣΥΡΙΖΑ, ήταν από τις ομάδες εκείνες, που συγκρότησαν αρχικά το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Το 2012, το ίδρυμα Roza Luxembourg, ανοίγει γραφεία στην Αθήνα και συνδέεται στενά με τον ΣΥΡΙΖΑ και το ινστιτούτο Νίκος Πουλαντζάς, το οποίο αποτελεί το ακρο-αριστερό Think Tank του κόμματος.

Το τι πρεσβεύει και που την πάει τη δουλειά ο Αλέξης Τσίπρας, δεν ήταν άγνωστο στο Βερολίνο στη διαπραγμάτευση του 2015. Γνώριζαν πολύ καλά, ότι ο Τσίπρας θα τους κάνει όλα τα χατήρια και θα πετάξει στον κάλαθο των αχρήστων το δημοψήφισμα του ελληνικού λαού για έξοδο από το Ευρώ. Η Άγκελα Μέρκελ, σε δηλώσεις της είχε πει ότι, όταν ζούσε στην Ανατολική Γερμανία, την είχε προσεγγίσει η Στάζι για να την στρατολογήσει, αλλά εκείνη είχε αρνηθεί! Ήταν ένας κομψός τρόπος για να πει στον παροικούντες την Ιερουσαλήμ, ότι όντως την είχαν στρατολογήσει και το διακρίνουμε αυτό στην έξυπνη απάντησή της. Μου το πρότειναν, αλλά είπα όχι, δήλωσε. Μα, αν τότε κάποιος έλεγε όχι στην Στάζι, τον έβρισκαν είτε σε χαντάκι είτε στη Σιβηρία. Μυστικές υπηρεσίες, όπως η Στάζι και η KGB, δεν ρωτούσαν ποτέ κυριολεκτικά, εάν θέλει κάποιος να εργασθεί για εκείνες, αλλά περισσότερο ήταν ρητορικό το ερώτημα στρατολογήσεως του υποκειμένου.

Ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, πριν εκτελέσει τον ελληνικό λαό, ως υπουργός Οικονομικών, είχε περάσει από το Υπουργείο Εσωτερικών της Γερμανίας και ήταν ο άνθρωπος που έφερε τους κρυπτογράφους της Stazi μέσα στην BND και το ΝΑΤΟ μαζί με την Μέρκελ!

Ήξεραν λοιπόν, τι καπνό φουμάρουν τα μπουμπούκια του ΣΥΡΙΖΑ και είχαν σχεδιάσει από κοινού, την παράδοση του ονόματος της Μακεδονίας στα Σκόπια.

Η Ντόρα Μπακογιάννη το 2018, είχε συνδέσει δημόσια και ευθαρσώς τον Νίκο Κοτζιά με την Στάζι και το καθεστώς Χόνεκερ.

Δε θέλουμε να επεκταθούμε παραπάνω αυτή την στιγμή, για τις σχέσεις της Στάζι με την εγχώρια και διεθνή τρομοκρατία. Όπως δε θέλουμε, προς το παρόν, να ασχοληθούμε με την BND και τον πυρήνα του Αμβούργου του τρομοκράτη Μοχάμεντ Άτα.

Σκοπός μας, είναι να καταλάβει ο ελληνικός λαός, ότι τα κόμματα που ψηφίζει, είναι εργαλεία των γερμανικών μυστικών υπηρεσιών. Προσποιούνται ότι ανήκουν σε διαφορετικούς ιδεολογικούς χώρους, αλλά στρατηγικά, υπηρετούν όλα το ίδιο γερμανικό αφεντικό! Έχουν διαλύσει την πατρίδα μας, έχουν εξαθλιώσει τον ελληνικό λαό και τώρα, ετοιμάζονται όλοι τους, να παραδώσουν το Αιγαίο και τον Εθνικό μας πλούτο, στους Αδελφούς Μουσουλμάνους του Ερντογάν.

Η Γερμανία, δεν άλλαξε μετά το Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο. Είναι το ίδιο Ναζιστομάζαγο που ήταν πάντα. Χρώματα αλλάζει, απλά για να κάνει πλουσιότερους τους βιομηχάνους της και τους τραπεζίτες της… Από το μαύρο, πάει στο κόκκινο και επιστρέφει στο μαύρο, ανάλογα με τη γεωπολιτική περίσταση. Θέλει την ρεβάνς για την ήττα της στο Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο. Μην έχετε ούτε αμφιβολίες, ούτε αυταπάτες.

Έχουμε μπει στον προθάλαμο του Γ΄ Παγκοσμίου Πολέμου και τώρα, αρχίζουν όλα…

Πηγή

Πηγή

Προβολές : 955


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα