Έρευνα-σοκ Καναδέζων ερευνητών: Δεν αποδείχτηκε ποτέ ότι υπάρχει κορωνοϊός!!!

Έρευνα-σοκ Καναδέζων ερευνητών: Δεν αποδείχτηκε ποτέ ότι υπάρχει κορωνοϊός!!!

4 Φεβρουαρίου, 2021 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:449
Μοίρασέ το
Έρευνα-σοκ Καναδέζων ερευνητών: Δεν αποδείχτηκε ποτέ ότι υπάρχει κορωνοϊός!!!

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΡΧΕΙΑ που υποδεικνύουν ότι το SARS-CoV-2 απομονώθηκε.

Το «απομονωμένο» σημαίνει «διαχωρισμένο από άλλο υλικό».

Σημαίνει “βρήκαμε πραγματικά τον ιό και μπορούσαμε να τον εντοπίσουμε.”

Η πραγματική απομόνωση σημαίνει ότι ο ιός…ΥΠΑΡΧΕΙ. Η δε αδυναμία απομόνωσής του σημαίνει ότι δεν υπάρχει απόδειξη ότι ο ιός υπάρχει καν!!!

 

 

 

 

 

Θα βγουν κι άλλες αποκαλύψεις για την ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΚΟΡΟΪΔΟΪΟΥ… 

Η ΑΠΑΤΗ ΤΩΝ ΕΡΠΕΤΩΝ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ, ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

Έρευνα-σοκ Καναδέζων ερευνητών: Δεν αποδείχτηκε ποτέ ότι υπάρχει κορωνοϊός!!!

Photo Credit: Jeff Gritchen/MediaNews Group/Orange County Register/Getty

 

-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη


Εμείς από τα «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ» έχουμε γράψει πολλά αποκαλυπτικά άρθρο για το γεγονός πως ο δήθεν «κορωνοϊός»…ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ KAN, αλλά αυτό που υπάρχει είναι ένα δολιότατο σχέδιο της ελίτ για τη υποδούλωση της ανθρωπότητος υπο…ΨΕΥΔΗ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ!!! Π.χ., προτού διαβάσετε το εξής διαφωτιστικό για το ίδιο θέμα άρθρο, διαβάστε πρώτα τα δύο παρακάτω άρθρα μας για να καταλάβετε….

Έπεσαν οι μάσκες: Ο Οργανισμός Δημόσιας Υγείας του Καναδά παραδέχεται πως ο «κορωνοϊός»…ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ…!!!

Έπεσαν οι μάσκες: Ο Οργανισμός Δημόσιας Υγείας του Καναδά παραδέχεται πως ο «κορωνοϊός»…ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ…!!!

-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 24 Δεκ. 2020, 17:02, ώρα Λος Άντζε

guteurls.deRead full article here

ΜΕΓΑ-ΣΟΚ!!! Το CDC δήλωσε ότι ο κορωνοϊός (COVID-19) ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΑ….!!! [ΕΓΓΡΑΦΟ]

greeknewsondemand

ΜΕΓΑ-ΣΟΚ!!! Το CDC δήλωσε ότι ο κορωνοϊός (COVID-19) ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΑ….!!! [ΕΓΓΡΑΦΟ]

ΜΕΓΑ-ΣΟΚ: Το CDC δήλωσε ότι ο κορωνοϊός (COVID-19) ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΑ από τον Ιούλιο φέτος.

guteurls.deRead full article here

Οι πληροφορίες του ακόλουθου άρθρο μας προέρχονται από τον μεγάλο δημοσιογράφο Τζον Ράποπορτ (Jon Rappoport).
Είναι ο συγγραφέας τριών “εκρηκτικών” βιβλίων, THE MATRIX REVEALED, EXIT FROM THE MATRIX και POWER OUTSIDE THE MATRIX.  Ο Jon ήταν υποψήφιος για μια έδρα του Κογκρέσου των ΗΠΑ της 29ης Περιφέρειας της Καλιφόρνια.
Διατηρεί μια συμβουλευτική πρακτική για ιδιώτες πελάτες, σκοπός της οποίας είναι η επέκταση της προσωπικής δημιουργικής δύναμης του ατόμου. 
Υποψήφιος για βραβείο Pulitzer, εργάστηκε ως ερευνητικός δημοσιογράφος για 30 χρόνια, γράφοντας άρθρα για την πολιτική, την ιατρική και την υγεία για την εκπομπή Healthwatch του μεγάλου αμερικανικού καναλιού CBS (έχει και το δικό του περιοδικό), το LA Weekly, το Spin Magazine, το Stern και άλλες εφημερίδες και περιοδικά στις ΗΠΑ και την Ευρώπη.
Ο Jon έχει δώσει διαλέξεις και σεμινάρια για την παγκόσμια πολιτική, την υγεία, τη λογική και τη δημιουργική δύναμη σε ακροατήρια σε όλο τον κόσμο.

-από τον Jon Rappoport / 26 Ιανουαρίου 2021

Μπορείτε να δείτε το έργο της Christine Massey στην ιστοσελίδα της, fluoridefreepeel.ca (επίσης, twitter: [1]). Αξίζει τις ευχαριστίες του κάθε σκεπτόμενου ατόμου εκεί έξω!

Παραθέτοντας την κα Massey [2]: «Εγώ (CM), μαζί με ορισμένους ανώνυμους βοηθούς, υπέβαλα αιτήματα σύμφωνα με τον Νόμο περι Ελευθερίας της Πληροφορήσεως σε διάφορα καναδικά ιδρύματα που αναζητούν αρχεία που περιγράφουν την απομόνωση του «SARS-COV-2» (του, δηλαδή, φερόμενου «ιού COVID-19» ή «κορωνοϊού») από μη τροποποιημένο δείγμα που ελήφθη από ασθενή με την συγκεκριμένη νόσο.

«Τα αιτήματά μου διατυπώθηκαν εσκεμμένα για να εξαλείψουν τους δόλιους, παράλογους και μη επιστημονικούς ισχυρισμούς ότι έχουν «απομονωθεί SARS-COV-2» [στα εργαστήρια], εκ του οποίου υπάρχουν πολλά…»

“Τα αιτήματά μου δεν περιορίζονταν σε αρχεία απομόνωσης που εκτελέστηκαν από το αντίστοιχο ίδρυμα και δεν περιορίζονταν σε εγγραφές που είχαν συνταχθεί από το αντίστοιχο ίδρυμα, αλλά ήταν ανοιχτά σε αρχεία απομόνωσης που πραγματοποιήθηκαν από οποιονδήποτε, οπουδήποτε στον πλανήτη.

“Οι συνάδελφοι σε πολλές άλλες χώρες έλαβαν απαντήσεις στα ίδια και παρόμοια αιτήματα πληροφοριών από δεκάδες επιπλέον ιδρύματα.”

«Από τις 22 Ιανουαρίου 2021, 46 ιδρύματα και γραφεία ανταποκρίθηκαν στα εν λόγω αιτήματα. Κάθε ίδρυμα απέτυχε να παράσχει, ή να αναφέρει, έστω ένα αρχείο που να περιγράφει την πραγματική απομόνωση οποιουδήποτε «SARS-COV-2» από δείγμα ασθενούς από οποιονδήποτε, οπουδήποτε στον πλανήτη, ποτέ ».

Ακολουθεί μια τυπική απάντηση σε ένα αίτημα Massey, από το Υπουργείο Υγείας του Οντάριο. Η απάντηση έφτασε μετά από τέσσερις μήνες: «Αυτό είναι για να σας ενημερώσουμε ότι δεν εντοπίστηκαν αρχεία απόκρισης. Διεξήχθη μια λογική έρευνα του υπουργείου και δεν βρέθηκαν αρχεία απόκρισης. Ο Δρ David C. Williams, Διευθυντής Ιατρικού Τμήματος Υγείας, έχει την ευθύνη για την απόφαση αυτή.»

 

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΡΧΕΙΑ που υποδεικνύουν ότι το SARS-CoV-2 απομονώθηκε. Το «απομονωμένο» σημαίνει «διαχωρισμένο από άλλο υλικό». Σημαίνει “βρήκαμε πραγματικά τον ιό και μπορούσαμε να τον εντοπίσουμε.”

Η πραγματική απομόνωση σημαίνει ότι ο ιός…ΥΠΑΡΧΕΙ. Η δε αδυναμία απομόνωσής του σημαίνει ότι δεν υπάρχει απόδειξη ότι ο ιός υπάρχει καν!!!

 

Όταν, όπως δείχνει η Massey, 46 ξεχωριστά κρατικές υπηρεσίες λένε το ίδιο πράγμα – «δεν υπάρχουν διαθέσιμα αρχεία απομόνωσης» – δεν είναι πλέον απορίας ἄξιον αυτό το πράγμα. Εϊναι όλοφάνερον ὄτι έχουμε να κάνουνε με μια ΧΟΝΤΡΗ ΑΠΑΤΗ!!!

Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι η αδιάκοπη έρευνα της Κριστίν Μάσεϊ έχει αποδείξει ότι δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ πραγματική απομόνωση του ιού!!!

Για περισσότερα έγγραφα για του λόγου το αληθές, πατήστε εδώ.

fluoridefreepeel

FOI reveals Ontario Ministry of Health has no record of SARS-COV-2 isolation by anyone, anywhere, ever

guteurls.deRead full article here

 

 


ΠΗΓΕΣ:

[1] https://twitter.com/ChrisMasseyFOIs

[2] https://www.fluoridefreepeel.ca/foi-reveals-ontario-ministry-of-health-has-no-record-of-sars-cov-2-isolation-by-anyone-anywhere-ever/

[3] https://twitter.com/jonrappoport/status/1339769925402038273

[4] https://www.youtube.com/watch?v=R6-8VRGvNtQ

ΑΡΧΙΚΗ ΠΗΓΗ >> https://blog.nomorefakenews.com/2021/01/26/sars-cov-2-has-not-been-proven-to-exist-shocking/

 

Πηγή

Προβολές : 449


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα