Έρχεται συγκυβέρνηση ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ – ΤΣΙΠΡΑ και... ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΙ και ... ΦΙΜΩΣΗ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ.

Έρχεται συγκυβέρνηση ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ – ΤΣΙΠΡΑ και... ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΙ και ... ΦΙΜΩΣΗ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ.

25 Μαΐου, 2021 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Μοιράστε το

- 614 προβολές ( Μέτρηση έως 09:45:55 )

 Ο ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται πλέον πως βρίσκεται σε απευθείας συνεννόηση με το Μαξίμου, προωθώντας στη χώρα… τους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς.

Όλα δείχνουν ότι οι δύο πλευρές συμφωνούν πως πρέπει να γίνουν υποχρεωτικοί εμβολιασμοί, κάτι που ουσιαστικά ανοίγει τον δρόμο στα σχέδια του Μαξίμου, καθώς αν εάν δεν υπάρχει κάποια αντιπολίτευση τότε πολύ πιο εύκολα θα μπορούν να ολοκληρωθούν τα σχέδια.

 

Έρχεται συγκυβέρνηση ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ – ΤΣΙΠΡΑ και... ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΙ και ... ΦΙΜΩΣΗ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ.

 

Λυπάμαι, αλλά έρχονται πολλά χειρότερα με την προαποφασισμένη από τον ΡΟΤΣΙΛΝΤ, ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.

ΑΛΛΑΓΗ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ.

ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ…

ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΘΡΑΚΗΣ…

ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΡΗΤΗΣ…

ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΙ…

ΤΕΛΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Κρατήστε αυτό το σχόλιο και στην πορεία θα δούμε πόσα θα επιβεβαιωθούν.

Συμπληρώνω, πως αυτή θα είναι και Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.

ΤΕΡΜΑ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ.

 

Μία… μετάλλαξη συμβαίνει στον ΣΥΡΙΖΑ τον τελευταίο καιρό, με τον Αλέξη Τσίπρα να συγκλίνει ιδεολογικά με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και να αρκείται στο να κάνει μία ανύπαρκτη κριτική στον πρωθυπουργό. 

Όλα ξεκίνησαν από το lockdown με τον ΣΥΡΙΖΑ να μην ασκεί ποτέ ουσιαστική κριτική στην κυβέρνηση για τους λάθος χειρισμούς της, οι οποίοι οδήγησαν σε σχεδόν 12.000 νεκρούς και μία ολική καταστροφή της οικονομίας.

Ενώ και για άλλα θέματα -όπως η εγκληματικότητα- με εξαίρεση κάποια «τιτιβίσματα» από ορισμένους βουλευτές δεν υπήρξε κάποια ιδιαίτερα σκληρή κριτική. Όσον αφορά τα εθνικά… εκεί έτσι και αλλιώς δεν περιμέναμε κάτι το ιδιαίτερο από την Κουμουνδούρου, καθώς ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν αυτός που έφερε την προδοτική Συμφωνία των Πρεσπών και τώρα μόνο αρέσκεται στο να σχολιάζει την «κυβίστηση» της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Όμως ο ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται πλέον πως βρίσκεται σε απευθείας συνεννόηση με το Μαξίμου, προωθώντας στη χώρα… τους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς. 

Με εξαίρεση τον βουλευτή Χανίων, Παύλο Πολάκη, ο οποίος κατέθεσε στη Βουλή νέα ερώτηση με την οποία καταγγέλλει «τη μη ενσωμάτωση των μονοκλωνικών αντισωμάτων στη θεραπευτική στρατηγική της χώρας», πράγμα που συνιστά, όπως υποστηρίζει, «εγκληματική αδράνεια του υπουργείου Υγείας», όλος ο υπόλοιπος ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει αντιδράσει στα σχέδια της κυβέρνησης για υποχρεωτικούς εμβολιασμούς.

Με αποκορύφωμα βέβαια τις δηλώσεις του τομεάρχη Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ, Ανδρέα Ξάνθου ο οποίος ουσιαστικά συντάχθηκε με την κυβέρνηση, λέγοντας πως ο υποχρεωτικός εμβολιασμός των υγειονομικών είναι αναγκαίος. 

«Αν η Δημόσια Υγεία είναι το μείζον αγαθό που οφείλουμε συλλογικά να διαφυλάξουμε και, κυρίως, στον βαθμό που ο εμβολιασμός τεκμηριώνεται πλέον ότι μειώνει σημαντικά τη μεταδοτικότητα του ιού, η θέσπιση ασφαλιστικών δικλίδων για την καθολική εμβολιαστική κάλυψη των υγειονομικών είναι εύλογη και αναλογική του εκτιμώμενου κινδύνου. Πάντα με σεβασμό στους Κανόνες Δικαίου και στις σύγχρονες βιοηθικές προσεγγίσεις. Αλλά με προτεραιότητα στην προστασία της ανθρώπινης ζωής και στο καθολικό δικαίωμα στην Υγεία», είπε χαρακτηριστικά.

Να υπενθυμίσουμε πως το θέμα των υποχρεωτικών εμβολιασμών άνοιξε όταν η κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη δικαιολόγησε τον υποχρεωτικό εμβολιασμό των ανδρών της ΕΜΑΚ, υποστηρίζοντας ότι το ζήτημα αφορά μια κρίσιμη δομή του κράτους.

Ακολούθησε λίγες ώρες αργότερα ο υπουργός Επικρατείας και εκ των στενότερων πρωθυπουργικών συνεργατών Γιώργος Γεραπετρίτης, ο οποίος, αναφερθείς στο θέμα του υποχρεωτικού εμβολιασμού, δήλωσε (Action24) ότι δεν υπάρχει ζήτημα αντισυνταγματικότητας, «εφόσον κριθεί, σύμφωνα με την αρχή της αναλογικότητας, ότι ορισμένες κρίσιμες υπηρεσίες ή υποδομές που σχετίζονται με τη δημόσια υγεία επιβάλλουν τον εμβολιασμό όσων βρίσκονται εκεί».

Έγινε ένα πρώτο βήμα που αφορούσε την ΕΜΑΚ, κατά τον ίδιο, για να συμπληρώσει στη συνέχεια ότι δεν είναι δυνατόν να διακινδυνεύσει την πληρότητα της συμμετοχής στην εν λόγω μονάδα. «Σε κάθε περίπτωση θα αξιολογηθούν τα γενικά δεδομένα εν ευθέτω χρόνω», είπε.

Όταν ρωτήθηκε, πάντως, αν μια επιχείρηση θα μπορούσε να θέσει ως προαπαιτούμενο για τους πελάτες της να είναι εμβολιασμένοι, ο Γ. Γεραπετρίτης εξήγησε πως δεν υφίσταται κανένα θέμα συνταγματικότητας εάν μια ιδιωτική επιχείρηση επιλέξει να διασφαλίσει την υγιεινή, είναι όμως άλλο να το επιλέξει η ίδια κι άλλο να της επιβληθεί έξωθεν.

Αλλά και η πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών, Μαρία Θεοδωρίδου κατά την χθεσινή ενημέρωση για τον κορωνοϊό άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο για υποχρεωτικούς εμβολιασμούς.

Έτσι όλα δείχνουν ότι οι δύο πλευρές συμφωνούν πως πρέπει να γίνουν υποχρεωτικοί εμβολιασμοί, κάτι που ουσιαστικά ανοίγει τον δρόμο στα σχέδια του Μαξίμου, καθώς αν εάν δεν υπάρχει κάποια αντιπολίτευση τότε πολύ πιο εύκολα θα μπορούν να ολοκληρωθούν τα σχέδια.

Παρόλα αυτά να τονίσουμε πως οι υποχρεωτικοί εμβολιασμοί είναι παράνομοι, όπως έχουμε αναδείξει στο pronews.gr, κάτι το οποίο τόνισε και η πρώην υπηρεσιακή πρωθυπουργός Βασιλική Θάνου. Αναμένουμε την «ντρίμπλα» του Μαξίμου λοιπόν… 

Πηγή

(Visited 613 times, 1 visits today)

Ετικέτες: ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ, ΕΜΒΟΛΙΟ, ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ, ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ, ΣΥΡΙΖΑ

Μπορείτε να κάνετε δωρεά είτε με τον λογαριασμό σας στην Paypal αν διαθέτετε , η και με Visa ή Mastercard μέσω Paypal

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Μοιράστε το