Έτσι θα τσακίσουν τους λαούς. Η απόλυτη παράνοια στο πρόγραμμα των σα τα νι στών έως το 2025.

Έτσι θα τσακίσουν τους λαούς. Η απόλυτη παράνοια στο πρόγραμμα των σα τα νι στών έως το 2025.

10 Ιουλίου, 2021 5 Από Καλλιόπη Σουφλή
Μοίρασέ το
Έτσι θα τσακίσουν τους λαούς. Η απόλυτη παράνοια στο πρόγραμμα των σα τα νι στών έως το 2025.

 

Μυστικό (εμπιστευτικότατο) υπόμνημα μεταξύ κυρίων της Ελίτ…

Επίσης, γνωρίζω ότι ο Πρωθυπουργός θα πιέσει για ισχυρότερη δράση επ’αυτού, ενάντια στο κίνημα αντι-lockdown, στην οποία δράση θα συμπεριληφθει η χρηση του στρατού και σε κάθε δρόμο στην Αγγλία να υπαρξει αυστηρή και αδιάλλακτη αστυνόμευση στο επικείμενο lockdown του Ιουλίου.

Ενημερώθηκα επίσης από τη Serco που θα βγαλουν τα “βραχιολάκια παραμονής στο σπίτι” τα οποια θα ειναι ηλεκτρονικού τύπου διευκρινιστικά και θα είναι υποχρεωτικά για κάθε σπιτικό στη χώρα με ολους τους κατοίκους, ενοίκους κλπ. τα οποία θα έχουν υποχρεωτικά διά νόμου.

Αυτά τα βραχιολάκια θα λειτουργούν με τη νέα τεχνολογία 5 G και θα ειδοποιούν το CCC (Κεντρικο Κέντρο Διοίκησης) αν κάποιος έχει εξέλθει του “περιορισμένου χωρου του” με τιμωρίες που θα κυμαίνονται από 50,000 λίρες μέχρι και περιορισμό υπό επιτήρηση “επ’αόριστον”

Έτσι θα τσακίσουν τους λαούς. Η απόλυτη παράνοια στο πρόγραμμα των σα τα νι στών έως το 2025.

Η Αγγλία, θα είναι πλέον το απόλυτο πειραματόζωο των σα τα νιστών, καθώς εκεί βρίσκεται και το CITY  του Λονδίνου, η έδρα δηλαδή των χα ζα ρο σιω νι στών Ρότσιλντ που ελέγχουν απόλυτα μέχρι στιγμής, τον πλανήτη.
Τα όσα παρανοϊκά διαβάσετε στο παρακάτω μεταφρασμένο κείμενο της γνωστής Vasoula, μπορεί να σας φανούν εξωπραγματικά, η αλήθεια όμως είναι ανελέητη και δυστυχώς ήδη μέσα στα σπίτια όλων μας.
Η Αγγλία, παραδίδεται ολοκληρωτικά στα χέρια των
ΧΑ ΖΑ ΡΟ ΕΒ ΡΑΙΟ ΣΙΩ ΝΙ ΣΤΩΝ και θα ακολουθήσουν όλες οι άλλες χώρες, συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας.
Τα ντοκουμέντα που το αποδεικνύουν αυτό, προσωπικά από εμένα ΔΕΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΝΤΑΙ, όπως δεν αμφισβητείται και η παρέμβαση ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ.
ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΑΝΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΧΑ ΖΑ ΡΟ ΣΙ ΩΝΙ ΣΤΕΣ  ΚΑΜ ΠΑΛ ΙΣΤΕΣ.
Μοναδική ελπίδα σωτηρίας, Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΑΓΓΛΩΝ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΛΑΩΝ.
Παρακαλώ, διαδώστε το και αφυπνίστε όσον το δυνατόν περισσότερους συμπατριώτες μας.
Καλλιόπη Σουφλή
Υ.Γ. Μην περιμένετε τους “σωτήρες” να σας σώσουν. Αυτοί, με τον δικό τους τρόπο, είναι ΑΒΑΝΤΑΔΟΡΟΙ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.
Όσοι ΕΝΤΙΜΑ προσπαθούν να μας ενημερώσουν, ΔΕΝ ΕΞΑΠΑΤΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΟ ΜΕ ΦΡΟΥΔΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ.

 Ο Fulford εβγαλε στη δημοσιοτητα ιδιωτικό έγγραφο και παροτρύνει να διαδοθεί παντου

 

Το  έντυπο-υπομνημα ειναι άκρως εμπιστευτικό μεταξύ
καλόπαιδων της εγκληματικότερης οργάνωσης στον πλανήτη, και αν ισχύει, αν ειναι αυθεντικό, από 15 Ιουλίου και μετά θα παίξουν καταστάσεις από δαύτους, που θα μας κάνουν να νιώθουμε ότι αυτά που ζούμε τώρα είναι χαδάκια

όποιος το θέλει, κλικ εδω –> https://files.constantcontact.com/daa02ded201/9556d7b6-e243-495e-8b0f-53095aa428ec.pdf

τα ιδεογραφήματα το παραδίδουν μεταφρασμένο προς γνώσιν όλων

Υπόμνημα

Προς: Dr. Frank Atherton, Dr. Michael McBride, Dr. Susan Michie, Dr. Gregor Smith, Dr. Richard Taylor, Sir Patrick Valiance, Dr. Jonathan Van Tam, Chris Whitty

 

Απο: Neil M Ferguson
Ημερομηνια: 14th June 2021

 

Θέμα: Τα επόμενα βήματα -Μόνιμο Lockdown στην Αγγλία (Εμπιστευτικό)

 

 Με την επικειμενη απόφαση και ανακοίνωση που θα γίνει αργότερα σήμερα από τον Πρωθυπουργό, σε σχέση με την παράταση του lockdown στην Αγγλία
για 4 βδομαδες, έχουμε τώρα ένα σχετικά μικρό παράθυρο ευκαιρίας για να
οριστικοποιήσουμε τα επόμενα βήματα της διαδικασίας.

Παραμενει πολύ σημαντικό να παραμείνουμε στη σωστή πορεία και να θυμόμαστε τον κοινό μας σκοπό πίσω από αυτό.

Ήταν δύσκολο και θα γίνει δυσκολότερο, αλλά αν μείνουμε ενωμένοι και καταφέρουμε να πείσουμε την πλειονότητα στη χώρα ότι το κάνουμε αυτό για τους σωστούς λόγους, τότε θα μπορέσουμε να προχωρήσουμε στο δευτερο μέρος του “σχεδίου”:

Με λίγα λόγια, θα κινηθούμε προς ένα μόνιμο lockdown της χώρας από την Πέμπτη 15 Ιουλίου, και οι λογοι που θα το κάνουμε είναι μια ακίδα στις νέες “μεταλλάξεις” του Νεπάλ και της Ινδίας στον ιό (οι οποίες όπως ξέρουμε είναι απλά μια άλλη ονομασία της αλλεργικής ρινίτιδας)

Ο “ιός” υπήρξε ήδη πολύ επικερδης και μας απέδωσε καρπούς, και δεν υπάρχει όριο κέρδους και χρηματικά και σε θέμα υπόληψης.

Ωστόσο πρέπει να φροντίσουμε να έχουμε την πλήρη και απόλυτη συνεργασια και από την Κυβέρνηση και από τα ΜΜΕ πάνω σ’αυτό και να χρησιμοποιήσουμε τη γραμή οτι “είναι πολύ επικίνδυνο να προχωρήσουμε με το καλοκαίρι”… Μπορούμε να “δημιουργήσουμε μοντέλο” αυξήσεων αυτών των μεταλλάξεων, σε συνάρτηση με- για παραδειγμα :

• Αντι-Lockdown Διαμαρτυρίες (αυτό θα’ναι πολύ καλό να προωθηθεί με δεδομένα τα πρόσφατα γεγονότα)

• Euro 2021 ποδοσφαιρικοι αγώνες σε Αγγλία και Σκωτία

• ‘Οπου διογκώνονται οι πληθυσμοι στους θερινούς μήνες – σε παραθαλάσσια θέρετρα (Blackpool, Bournemouth, Brighton, Skegness κλπ) καθώς και σε πάρκα αναψυχής (όπως Alton Towers, Thorpe Park, Chessington World of Adventures κλπ.) Καθως και σε τουριστικούς εξοχικούς τόπους

 

 Αν μπορέσουμε να διαδώσουμε το μήνυμα ότι λογω αυτων, οι “μεταλλάξεις” θα είναι πολλαπλές και θα καταρρεύσει τελείως το σύστημα υγείας αν δεν αντιμετωπιστούν σωστά αμέσως, τότε ο κόσμος θα συμμορφωθεί και η συμμόρφωση των μαζών που εκ φύσεως δεν αμφισβητούν, θα είναι σημαντική για να μεταδώσουμε την “γραμμή τερματισμού” και άρα θα έχουμε παίξει τον ρόλο μας στην αλλαγη της χώρας.

Μετα θα πρέπει άλλοι να κάνουν lockdown, ως μέρος των σχεδίων Kalergi και WEF/Schwaab για άλλους λόγους, όπως το περιβάλλον, η έλλειψη νερού (2022-23),  η έλλειψη τροφίμων (2023-24) και η παγκόσμια οικονομία και ο μαζικός πληθωρισμός (2024-25) που θα κορυφωθεί στο τέλος με την ολοκλήρωση του ΟΗΕ, ΠΟΕ και το WEF (παγκόσμιο οικονομικό φορουμ) μαζί με το Παγκόσμιο Σχέδιο Kalergi το 2025

Ενώ γνωρίζουμε ότι θα υπάρξει αντίσταση σε αυτο, πρέπει να φροντίσουμε να προκύψει στο απόλυτο ελάχιστο η όποια αντίσταση και αυτό ισχύει για όλα τα κοινωνικά μετερίζια.

Από τον απλό άνθρωπο στους δρόμους, μέχρι τους βουλευτές και τους λόρδους.

Ενώ πάνω από το 70% στηρίζει τις ενεργειές μας (χάρη στις μετατροπές από το YouGov), έχουμε έναν σκληρό πυρήνα παθιασμένων ανθρώπων “υπέρ της ελευθερίας” που είναι αποφασισμένοι να μας βουλιάξουν σε κάθε ευκαιρία.

Το ξεκίνημα του νέου καναλιού “GB News” έριξε λάδι σ’αυτή τη φωτιά, συνεπώς το σχέδιό μου είναι να ασκήσουμε μεγάλη πίεση στις εταιρίες των κοινωνικών δικτύων στην Αγγλία και να ξεκινήσουν  αμέσως οι ακόλουθες διαδικασίες για να προστατέψουμε τους εαυτούς μας και αυτό που κάνουμε:

Μποκάρισμα/αποκλεισμός/διαγραφή οποιωνδήποτε και όλων των αναρτημάτων και χρηστών που εναντιώνονται στην επιστημονική αφηγηματική.

• Για ιστοσελίδες- να περιορίσουν ή να αρνηθούν προσβαση στο παραπανω γκρουπ συμπεριλαμβανομένων της διαγραφής λογαριασμών.

• Για τους ανθρώπους κατά του lockdown και τους αρχηγούς των ομάδων τους, να στέλνονται τα στοιχεια τους στην αστυνομία και να συλλαμβάνονται για προώθηση μίσους, βίας και πολιτικής ανυπακοής (υπάρχει παράγραφος γι’αυτό στο διάταγμα του 2020 για τον κορωνοϊό)

• Για όποιον Γονέα/Κηδεμόνα δηλώνει ανοιχτά ότι αυτός ή η οικογένειά του δεν θα εμβολιαστεί, να απομακρυνθεί μονίμως από το σπίτι το παιδί/γηραιός συγγενής του ασχέτως σε ποιον ανήκει ή ποιος έχει τίτλους ιδιοκτησίας του σπιτιού.

 

Αντίγραφο αυτών των προτάσεων με τιτλο “Αντιμαχόμενοι την παραπληροφόρηση για τον κόβιντ 2021” έχει ήδη σταλεί στους Nick Clegg (Facebook), Jack Dorsey (Twitter) και Susan Wojcicki (YouTube) και Sundar Pichai (Google/Alphabet)

Επίσης, γνωρίζω ότι ο Πρωθυπουργός θα πιέσει για ισχυρότερη δράση επ’αυτού, ενάντια στο κίνημα αντι-lockdown, στην οποία δράση θα συμπεριληφθει η χρηση του στρατού και σε κάθε δρόμο στην Αγγλία να υπαρξει αυστηρή και αδιάλλακτη αστυνόμευση στο επικείμενο lockdown του Ιουλίου.

Ενημερώθηκα επίσης από τη Serco που θα βγαλουν τα “βραχιολάκια παραμονής στο σπίτι” τα οποια θα ειναι ηλεκτρονικού τύπου διευκρινιστικά και θα είναι υποχρεωτικά για κάθε σπιτικό στη χώρα με ολους τους κατοίκους, ενοίκους κλπ. τα οποία θα έχουν υποχρεωτικά διά νόμου.

Αυτά τα βραχιολάκια θα λειτουργούν με τη νέα τεχνολογία 5G και θα ειδοποιούν το CCC (Κεντρικο Κέντρο Διοίκησης) αν κάποιος έχει εξέλθει του “περιορισμένου χωρου του” με τιμωρίες που θα κυμαίνονται από 50,000 λίρες μέχρι και περιορισμό υπό επιτήρηση “επ’αόριστον”

Η πρώτη παρτίδα βραχιολιών θα βγει τον Αύγουστο στο Λονδίνο, το Μπίρμινγχαμ, το Νότινγχαμ, το Κάρντιφ, το Μπέλφαστ, το Σουάνσι, το Μάντσεστερ, το Νιουκαστλ, τη Γλασκώβη, το Εδιμβούργο, το Λίβερπουλ, το Ληντς, το Σέφιλντ το Νοργουιτς, το Κέιμπριτζ, το Γιορκ, το Εξετερ και το Κάρλαϊλ.

Η δεύτερη παρτιδα θα βγει τον επόμενο μήνα και η τρίτη το Νοέμβρη για να φτάσει  μέχρι τις πιο απρόσιτες περιοχές της Αγγλιας.

Ολόκληρο το Ηνωμένο Βασίλειο θα φοράει αυτά τα βραχιόλια και θα ενεργοποιηθούν μέχρι την 1/12/21

Οταν συνηθίσουν οι πολίτες στη συμμόρφωση θα διαλύσουμε οποιαδήποτε αντίσταση για τις νέες αλλαγές που θα έρθουν στη χώρα.

Όμως, πρέπει πάντα να εμφανιζόμαστε ως “φίλοι του λαού” που θέλουμε το συμφέρον τους, για να μη σκεφτούν να πάνε κόντρα σε αυτό που θέλουμε.

Πρέπει να κάνουμε τα ΜΜΕ να προωθήσουν αυτη τη γραμμή καθότι πάρα πολλοι έχουν πεθάνει και το μήνυμα θα ειναι “μένουμε πάντα σπίτι, προστατεύουμε ζωές και σώζουμε το σύστημα υγείας”.

Επίσης, όντας επιστήμονες, πρέπει να διατηρούμε το καλό μας προφίλ στα ΜΜΕ και να είμαστε όσο πιο ετυμόλογοι γίνεται.

Σε ότι αφορά τις νέες ή εξτρά “μεταλλάξεις”, θέλω τις γνώμες σας για τα ακόλουθα πρωτότυπα:

Για την κύρια “μετάλλαξη” (που επικεντρώνεται στο Λονδίνο)  

 
Οι διαδηλώσεις κατά των Λοκντάουν και οι οπαδοί που πήγαιναν σε ποδοσφαιρικούς αγώνες του Euro 2020 θα θεωρηθούν υπεύθυνοι για την πιο επιθετική μετάλλαξη που προκαλεί προβλήματα στους πνεύμονες, την καρδια και τους νεφρούς. Αυτό θα σημάνει λοκντάουν στο Λονδίνο από την Πέμπτη 15 Ιουλίου.

 

Η “μετάλλαξη” Dorset (με επίκεντρο το Bournemouth)

 
Οσοι ταξίδεψαν για διακοπές στο Bournemouth από το Λονδινο, έφεραν την κύρια μετάλλαξη στην περιοχή και αυτή δημιούργησε νέα “μετάλλαξη που σημαινει οτι πρέπει να επιβληθεί λοκντάουν στην περιοχή από Δευτέρα 19 Ιουλίου.

Η συνοριακή μετάλλαξη (που επικεντρώνεται στα σύνορα Αγγλίας-Σκωτίας)

 
Οσοι ταξίδεψαν μεταξύ των δυο χωρών έφεραν διαφορετικές μεταλλάξεις μέσα σ’αυτές τις δύο χώρες, που αναμειγνύονται και εξαπλώνονται σε άλλες μεταλλάξεις.

Μπορούμε να το δουλέψουμε αυτο με τους οπαδούς του ποδοσφαίρου που πήγαν σε αγώνες Euro 2020 στη Σκωτια. Αυτό θα σημάνει την απαγόρευση μετακίνησης μεταξύ των δυο χρών από Παρασκευή 2 Ιουλίου.

Επίσης παρακαλώ σημειώστε οτι για να εμοβλιαστουν περισσότεροι, η GlaxoSmithKline(GSK) πρέπει να σταματήσει την παραγωγή φαρμάκων για κοινά κρυολογήματα, γρίπη, και αλλεργική ρινιτιδα μαζί με τις Johnson & Johnson, Bayer, AG, Sanofi, Merck & Co. Ltd. κλπ από αρχές Ιουλίου και θα απαγορευτεί να τα πουλάνε τα φαρμακεία.

Πρέπει να βασιστούμε στην εθελοντική υπακοή του κόσμου και την συμμόρφωση του πρωθυπουργού και των υπουργών του, σε μας. Ξέρουμε όλοι πως αν χαλάσει και διαλυθεί αυτό, οι επιπτώσεις θα είναι ολέθριες.

Αν συνεχίσουμε να χειραγωγούμε την πλειοψηφία, αυτο θα κάνει τα πράγματα πολυ πιο εύκολα και θα μας δώσει την παραπανίσια ανάσα που χρειάζεται (δηλ. Εισαι πραγματικός πατριώτης αν υπακούσεις)

Επίσης, ομάδες όπως οι μαύροι, οι Ασιάτες και η γκέι κοινότητα έχουν άγνοια και ειναι προβληματικοι σχετικά με τα εμβόλια… χρειάζονται περισσότερα για να επιμορφωθούν αυτές οι ομάδες για να συμμορφωθούν και να κανουν και τα δύο εμβολια όταν τους δοθεί τέτοια οδηγία.

Σχετικά με το ακαταδίωκτο, θα εξαρτηθει και από τον πρωθυπουργό και από εμάς να υπάρχει καλή σχέση και να συμμορφώνεται αυτός και οι υπουργοι του.

Ξέρει πόσο τον “κρατάμε” οπότε αφού καθοδηγειται και δεσμεύεται πρώτα και κυρια από εμάς, θα γίνει το δικό μας.

Έχουμε και το χαρτί που δε θα μας φυλακίσει ποτέ, όταν δηλώσουμε οτι ακολουθούσαμε τα στοιχεία και κάναμε το καλύτερο για τον κόσμο.

Όσο θα συνεχίζεται αυτή η αφηγηματική και θα την πιστεύουν, όπως στην περίπτωση της χορήγησης Midazolam στους ηλικιωμενους, δε θα έχουμε πρόβλημα και θα αποφύγουμε τις συνέπειες.

Κλεινω λέγοντας ας το συνεχίσουμε αυτο για τις επόμενες βδομάδες και φροντίστε να φανει οτι ενεργείτε μόνο για το συμφέρον της χώρας για την μάχη κατά του “ιου”

Εκτυπώστε παρακαλώ αντίγραφο και κρατήστε το κλειδωμένο.

Μην ξεχνάτε τα βασικά μετρα ασφαλείας, γιατί ό,τι δεν ξέρει ο κόσμος, δε θα τους πονέσει.

Οπως πάντα, θα αρνηθείτε ότι λάβατε αυτή την πληροφορία, ακόμα κι αν πρέπει να πείτε ψέματα στους  γνωστούς σας. Δε θέλουμε να χακάρουν τα εμαιλ μας.

=======

Για όσους δε γνωρίζουν, ο Neil Ferguson (που έστειλε αυτο το υπόμνημα σε αλλα καλοπαιδα,)  είναι επιδημιολόγος και καθηγητής  στο Imperial College 

Πολλοί γνωρίζουμε τις προθέσεις τους και τα παραπάνω συνάδουν απολύτως με αυτές.

Το να το βλέπουμε όμως κατάματα είναι απο τη μια σοκαριστικό, από την αλλη,  χρήσιμο.

 

Πηγή

Προβολές : 1,507


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα