Έτσι ξεκινά σίγουρα ΤΡΙΤΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ! Οι διεθνιστές θα πάνε σε καταφύγια (βίντεο)

Έτσι ξεκινά σίγουρα ΤΡΙΤΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ! Οι διεθνιστές θα πάνε σε καταφύγια (βίντεο)

29 Μαρτίου, 2022 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:516
Μοίρασέ το

 

 

Αυτό θα ήταν το σημείο χωρίς επιστροφή. Οι παγκοσμιοποιητές θα ήταν ασφαλείς στα τεράστια καταφύγιά τους και σύμφωνα με την στάση του Πούτιν, την υποστήριξη της Κίνας και τα πρωτόκολλα της Ρωσίας μια πυρηνική επίθεση θα ήταν προ των πυλών!

 

 

Δεν νομίζω να υπάρχει λογικός άνθρωπος που να επιζητεί ένα πυρηνικό ολοκαύτωμα…

Κι όσοι νομίζουν πως οι της ελίτ θα επιβιώσουν μέσα στα υπόγεια καταφύγιά τους, είναι γελασμένοι… κάποια χρονική στιγμή θα αναγκαστούν να βγουν έξω… αλλά πού έξω, που τα πυρηνικά θα έχουν καταστρέψει την μισή υφήλιο και την ατμόσφαιρα;;;
Καλλιόπη Σουφλή
Οι ηλίθιοι που θα τον φέρουν…

Οι διεθνιστές εξακολουθούν να απαιτούν αμείλικτα μια ζώνη απαγόρευσης πτήσεων πάνω από την Ουκρανία.

Σε περίπτωση που αυτό συμβεί, εάν δηλαδή επιτραπεί μια ζώνη απαγόρευσης πτήσεων, μπορεί να υπάρξει μόνο ένα αποτέλεσμα: η επιτάχυνση του 3ου Παγκοσμίου Πολέμου ακολουθούμενη από μια πολύ καλή πιθανότητα πυρηνικής καταστροφής.

Εάν τα καταφέρνουν οι ηλίθιοι που μιλάνε, σχολιάζουν εναλλακτικά μέσα ενημέρωσης στις ΗΠΑ, ένα 24ωρο Σύστημα Αερομεταφερόμενης Προειδοποίησης και Ελέγχου και ένα κέντρο επιτήρησης και ελέγχου ραντάρ μεγάλης εμβέλειας για τα AWACS αεράμυνας θα πρέπει να προστατεύονται από την Πολεμική Αεροπορία του ΝΑΤΟ, η οποία θα αναγκάσει γρήγορα τα συμμαχικά αεροσκάφη να εμπλακούν με ρωσικά αεροσκάφη αλλά και θα εξαναγκάσει επίθεση του ΝΑΤΟ σε ρωσικά αντιαεροπορικά συστήματα.

Αυτό θα ήταν το σημείο χωρίς επιστροφή. Οι παγκοσμιοποιητές θα ήταν ασφαλείς στα τεράστια καταφύγιά τους και σύμφωνα με την στάση του Πούτιν, την υποστήριξη της Κίνας και τα πρωτόκολλα της Ρωσίας μια πυρηνική επίθεση θα ήταν προ των πυλών!

Δείτε το βίντεο:

 

Πηγή

Προβολές : 516


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα