Έτσι σε θέλει η Λευκή Βίβλος Έλληνα, «στρώνεται» χαλί για την μετατροπή της χώρας

Έτσι σε θέλει η Λευκή Βίβλος Έλληνα, «στρώνεται» χαλί για την μετατροπή της χώρας

5 Φεβρουαρίου, 2021 3 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:489
Μοίρασέ το

Καλλιόπη Σουφλή

Υ.Γ. ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΡΠΕΤΑ, ΖΗΤΟΥΝ ΙΣΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΛΛΟΔΑΠΑ…;;;

ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ… ΤΟΜΑΡΙΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΙΝΑΙ.

Η ΚΡΗΤΗ ΞΕΠΟΥΛΙΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΕΣ.

ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ;;;

Τώρα ζητούν αυτό, μετά τα υπόλοιπα…

Εκατοντάδες παράνομοι μετανάστες, ο ένας πάνω στον άλλον, πραγματοποίησαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τις καθυστερήσεις στις αιτήσεις ασύλου, καθώς πιέζουν να ενσωματωθούν στην Ελλάδα.

Στο σημείο έσπευσαν και αστυνομικοί των ΜΑΤ, η παρουσία των οποίων ήταν διακριτική, ενώ όταν οι Έλληνες δεν φορούν μάσκα τους ωθούν ακόμα και στην λιποθυμία μετά από αστυνομική βία.

Δείτε εικόνα:

 

 

Στην Κρήτη αριστεριστές, σε πλήρη σύμπνοια με την «Λευκή Βίβλο», η οποία, με «βιτρίνα» τα 200 χρόνια από την Επανάσταση, προσβλέπει σε μία πολυπολιτισμική Ελλάδα (ΕΔΩ), απαίτησαν μαζί με αλλοδαπούς, ενσωμάτωση, ίσα δικαιώματα και πρόσβαση στον εμβολιασμό.

Έλληνες και αλλοδαποί να γίνουν μία κοινωνία με εμβόλια και ψηφιακό πιστοποιητικό για όλους:

 

Και ενώ οι Έλληνες είναι «κλειδωμένοι» στα σπίτια τους, αριστεροί και μουσουλμάνοι διαδηλώνουν ανενόχλητοι στους δρόμους ζητώντας τώρα εν χορώ άσυλο, αργότερα δεν αποκλείεται να ζητούν και αυτοί εμβόλια και ψηφιακά πιστοποιητικά.

Στο παρακάτω βίντεο αυτός που δίνει το σύνθημα φωνάζει ¨Τι θέλουμε;¨ και η ομάδα απαντά «Άσυλα».

 

 

 

 

Πηγή

Προβολές : 489


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα