Έχετε δύο επιλογές: Ή διαγράφετε πλέον τον εαυτό σας ως ΆΝΘΡΩΠΟ και ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΕ και τα ΠΑΙΔΙΑ σας, Ή κοιτάτε την αλήθεια χωρίς φόβο και βγαίνετε να καθαρίσετε τον πλανήτη από τα “ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ” που σας χειραγώγησαν, σας εξαπάτησαν, σας κατέστρεψαν, σας ξεφτιλίσαν...

Έχετε δύο επιλογές: Ή διαγράφετε πλέον τον εαυτό σας ως ΆΝΘΡΩΠΟ και ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΕ και τα ΠΑΙΔΙΑ σας, Ή κοιτάτε την αλήθεια χωρίς φόβο και βγαίνετε να καθαρίσετε τον πλανήτη από τα “ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ” που σας χειραγώγησαν, σας εξαπάτησαν, σας κατέστρεψαν, σας ξεφτιλίσαν...

15 Φεβρουαρίου, 2021 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:568
Μοίρασέ το

 

 

Nick Kilo: “Όποιος πιστεύει ακόμα πως ένας δολοφόνος ιός εξαπλώθηκε ΞΑΦΝΙΚΑ σε ολο το πλανήτη και σκότωσε ΟΛΟΥΣ τους ανταγωνιστές του και “θερίζει” μόνος του ανθρώπινες ζωές, του συνιστώ πολύ ευγενικά, να μετακομίσει σε άλλο πλανήτη.”

 

 

 

 

Μετά από μια τόσο απλή και κατανοητή και για τον πιο ανίδεο αναγνώστη ανάλυση, αναρωτιέμαι μήπως ακόμα και το επίπεδο κριτικής σκέψης μιας πλειοψηφίας, είναι σε εμβρυακή κατάσταση, των πρώτων μηνών κύησης.

Είναι τραγική η διαπίστωση, πως ο κόσμος έχει παρανοήσει και οδηγείται ως πρόβατο στη σφαγή.

Και επειδή πλέον μου είναι παντελώς αδιάφορη η προδιαγεγραμμένη κακή μοίρα των ενηλίκων, πρέπει να βρεθεί τρόπος να σωθούν τα παιδιά… 

Όχι άλλες θυσίες στον … ΒΑΑΛ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Είδαμε σαφέστατα από τα δεδομένα του ίδιου του ΕΟΔΥ ότι ένα από τα παθογόνα του αναπνευστικού (που σχετίζονται με λοιμώξεις του αναπνευστικού δηλαδή), ήτοι οι ιοί της γρίπης ΕΞΑΦΑΝΊΣΤΗΚΑΝ και μαζί και οι θάνατοι που απέδιδαν σε αυτούς.
Είδατε πόσο “επικίνδυνος” είναι ο φαντομας ιός!!!!!
Σκότωσε και εξαφάνισε ΕΝΑ βασικό ανταγωνιστή (που μέχρι πρόπερσι μας έλεγαν οι “ειδικοί” ότι ευθύνεται ως και για 650.000 θανάτους παγκοσμίως).
Οπότε ένα ΒΑΣΙΚΟ ΕΡΩΤΗΜΑ που θα πρέπει να απαντήσουμε είναι.
Μήπως ο Φαντομας Ιός ειναι κατά συρροήν δολοφόνος και έχει σκοτώσει και εξαφανίσει και ΑΛΛΟΥΣ ανταγωνιστές??? (αυτούς που η ιατρική επιστήμη θεωρεί ως παθογόνους) και αν ναι, ΠΟΣΟΥΣ?????
Παρένθεση…..
{{Κρατήστε τα στοιχεία από Worldmeter για όλο το 2020.
Δηλωμένα κρούσματα …=…83.969.637
Δηλωμένοι θάνατοι …=… 1.828.290}}
Είναι πάρα πολύ εύκολο να βρούμε αυτή τη πληροφορία απο την “έγκριτη” ιατρική βιβλιογραφία.
Δε χρειάζεται να είσαι γιατρός ή ειδικός για να διαβάσεις και ΚΑΤΑΝΌΗΣΕΙΣ τέτοιες πληροφορίες και να καταλάβεις αυτά που λένε.
Παραθέτω από “PlosOne” μια μελέτη (παρόμοιες θα βρείτε δεκάδες).
{In 2011, the WHO estimated the worldwide incidence of RTIs to be 450 million cases, which were associated with approximately 4 million RTI-related deaths…….Approximately 200 million of the RTI cases were caused by viral infections}
Μετάφραση…..
{Το 2011 ο ΠΟΥ υπολόγισε ότι κάθε χρόνο παγκοσμίως συμβαίνουν 450 εκατομμύρια λοιμώξεις του αναπνευστικού οι οποίες σχετίζονται με περίπου 4 εκατομμύρια θανάτους….Και περίπου 200 εκατομμύρια αυτών των λοιμώξεων του αναπνευστικού “προκαλούνται” από ιούς}
Ήτοι σύμφωνα με τους ειδικούς ΠΡΙΝ μας την πέσει ο Φαντομας ιός, κάθε χρόνο είχαμε περίπου 200 εκατομμύρια λοιμώξεις του αναπνευστικού σχετιζόμενες με ιούς και αντίστοιχα περίπου 2 εκατομμύρια θανάτους.
Πόσους θανάτους δήλωσαν το 2020 με το φαντομα ιό???
Ως άνωθεν 1.828.290, βρε κάτι συμπτώσεις!!!!!!!!!!!!
Πάμε τώρα σε κάτι άλλο σημαντικό που μαθαίνουμε από τους “ειδικούς”.
Στη μελέτη αυτή, οι επιστήμονες ήθελαν να ερευνήσουν κάτι πολύ απλό.
Να καθορίσουν τα επιδημιολογικά και κλινικά χαρακτηριστικά 18 “παθογόνων” του αναπνευστικού (ιούς εκτός από 2) με το να αναλύσουν (ένα δείγμα) 12,592 ασθενείς με οξεία λοίμωξη του αναπνευστικού, με τη μέθοδο του μοριακού ελέγχου από φαρυγγικα επιχρισματα (τα PCR που όλοι μάθατε που “βρίσκουν” βρε το φαντομα ιό).
Ήτοι έψαξαν να βρούνε με 18 διαφορετικά μοριακα τεστ σε 12,592 αρρώστους, κάποιους από τους 18 αυτούς ιούς που σχετίζονται με λοιμώξεις του αναπνευστικού.
Σύμφωνα με τους ειδικούς επιστήμονες, έλεγξαν με μοριακα τεστ για τα 18.
βασικότερα “παθογόνα” (ιοί-2) που “προκαλούν” λοιμώξεις του αναπνευστικού ως ακολούθως…….
>influenza A virus (IAV)
>influenza B virus(IBV)
> 4 τύποι parainfluenza viruses (PIV1, PIV2, PIV3, and PIV4)
>respiratory syncytial virus (RSV)
>adenovirus (ADV)
>human rhinovirus (HRV)
>Human metapneumonovirus (HMPV)
> human coronavirus (HCoV)-4 τύποι (NL63, HUK1, OC43, 229E)
>Himan bocavirus (HBoV)
>enterovirus (EV)
>Mycoplasma pneumoniae (MP) {Mycoplasma is the smallest and simplest self limiting bacteria, Mycoplasmas are distinguished from bacteria by the lack of cell wall structure}
>Chlamydia pneumoniae (CP). {is an obligate intracellular bacterial pathogen}
***τα δύο τελευταία που έλεγξαν κανονικά κατηγοριοποιούνται ως βακτήρια***
Απο τα 12,592 δείγματα ασθενών το 48.2% βγήκε θετικό για κατ’ ελάχιστο ένα από τα αναφερόμενα “παθογόνα” (κάτι δηλαδή που θεωρούν ότι “προκαλεί” την ασθένεια)
Από αυτό το 48.2% το 17.99% “βρεθηκε” μολυσμένο με περισσότερα από ένα “παθογόνα”
Από τα 18 παθογόνα που ανέλυσαν, στα 4 αναδείχθηκε ποσοστό θετικότητας πάνω από 5%
>influenza A virus (IAV)
> respiratory syncytial virus (RSV)
>Mycoplasma pneumoniae (MP)
> human coronavirus (HCoV).
Τα παθογόνα με τα υψηλότερα ποσοστά συν-μόλυνσης (ανίχνευση περισσότερα του ενός στον ίδιο ασθενή) ήταν……
>HCoV (4μελης οικογένεια κορονοιων)
> human bocavirus (HBoV)
> enterovirus (EV)
> parainfluenza virus (PIV).
Από ότι είδαμε ξεκάθαρα.
Στους μίσους περίπου ασθενείς ανιχνεύθηκε κάποιο ή κάποια “παθογόνα” (ένας, δύο, τρις αλλα και τέσσερις “παθογόνοι ιοι”) και στους άλλους μισούς κανένα (μάλλον κάποια άγνωστα αδελφάκια του φαντομα ιού ελλοχεύουν και κάποια στιγμή  θα τα δούνε).
Το ζητούμενο για να απαντήσουμε το ΒΑΣΙΚΟ ΕΡΩΤΗΜΑ μας είναι το ακόλουθο υπο-ερωτημα..
ΠΟΣΕΣ λοιμώξεις του αναπνευστικού αλλά και θάνατοι καταγράφηκαν και δηλώθηκαν το 2020 για όλα αυτά τα 18 παθογόνα ?????? Παγκοσμίως αλλά και στο Ελλαδιστάν φυσικά??????
Ήτοι ΑΝ ρωτήσετε οποίο γιατρό γουστάρετε.
“Γιατρέ μου πόσες οξείες λοιμώξεις του αναπνευστικού είχαμε το 2020 από ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ 18 ΠΑΘΟΓΟΝΑ”????? Και πόσοι εξ αυτών πέθαναν με κάποιον από τους 18 ιούς ?????
…..Είμαι σίγουρος ότι θα σας δώσει την εξής απάντηση….
“Ρεεεεε ψεκασμενος είσαι, ο Φαντομας ιός τους έφαγε λάχανο ΟΛΟΥΣ, κανένας δεν επέζησε, είναι ένας κατά συρροήν δολοφόνος, έχει εξαφανίσει με συνοπτικές διαδικασίες ΟΛΟΥΣ τους ανταγωνιστές, ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ δεν αρρωσταίνει και δεν πεθαίνει πλέον από όλους αυτούς τους ιούς”.
Νομίζω το ΒΑΣΙΚΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΑΠΑΝΤΗΘΗΚΕ ΜΟΝΟ ΤΟΥ
Υ.Γ.
Επειδή είμαι ένας άνθρωπος που δε χειραγωγείται εύκολα ((μόνο η κόρη μου και η σύζυγός με “χειραγωγούν” τσακ μπαμ)).
Αυτός είναι ένας από τους λόγους που προσπαθώ να σας αναδείξω με ΑΔΙΑΣΕΙΣΤΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ότι ΟΣΟΙ ακόμα πιστεύετε πως ξαφνικά μας την έπεσε από τις νυχτερίδες ένας προηγουμένως ανύπαρκτος ιός που εξαπλώθηκε σε ολο το πλανήτη σαν τη φωτιά και σκότωσε σε ένα χρόνο 2 μύρια ανθρωπους, ΑΠΛΑ ΕΙΣΤΕ θύματα ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗΣ και έντεχνης απάτης και έντεχνης τρομοκράτησης κατ’ ελάχιστο , όπως “θύμα” αλλά και θύτης (αυτοβούλως) χειραγώγησης είναι και η πλειονότητα των επαγγελματιών υγείας και η πλειονότητα των επιστημόνων για πάρα πολλούς γνωστούς λόγους.
Όποιος πιστεύει ακόμα πως ένας δολοφόνος ιός εξαπλώθηκε ΞΑΦΝΙΚΑ σε ολο το πλανήτη και σκότωσε ΟΛΟΥΣ τους ανταγωνιστές του και “θερίζει” μόνος του ανθρώπινες ζωές, του συνιστώ πολύ ευγενικά, να μετακομίσει σε άλλο πλανήτη.
ΑΡΑ αγαπητοί συνάνθρωποι που μπορείτε να δείτε ΠΛΕΟΝ ΞΕΚΑΘΑΡΑ την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΌΤΗΤΑ…..έχετε 2 επιλογές
1ον…Ή διαγράφετε πλέον τον εαυτό σας ως ΆΝΘΡΩΠΟ και ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΕ και τα ΠΑΙΔΙΑ σας.
2ον.. Ή κοιτάτε την αλήθεια χωρίς φόβο και παίρνετε ανά χείρας σκούπες και φαρασια και βγαίνετε να καθαρίσετε τον πλανήτη από τα “ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ” που σας χειραγώγησαν, σας εξαπάτησαν, σας κατέστρεψαν, σας ξεφτιλίσαν, σας κοροϊδεύουν καθημερινά, σας υποβιβάσαν και σας συμπεριφέρονται ως σκλάβους και ως ζώο προς σφαγή και σας έβλαψαν και εσάς και τα παιδιά σας και τους γονείς σας.
Παρακαλώ, μην ξεχνάτε ότι κανένας Θεός, Άγιος, πολιτικός, αρχηγός, δικηγόρος, καρδιολόγος, κλπ ΔΕΝ θα έρθει να σας σώσει, ΑΝ ΔΕΝ πράξετε την 2η επιλογή.
Συν Αθηνά και χείρα κινεί αγαπητοί ΤΕΩΣ φοβισμένοι συνάνθρωποι.
👍👍👍ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ👍👍👍και ο Φόβος θα εξαφανιστεί👍👍👍
“Methods
To determine the epidemiological and clinical characteristics of 18 respiratory pathogens, we analyzed 12,502 patients with acute respiratory infections (ARIs) by performing polymerase chain reaction (PCR) on patient pharyngeal swabs”
Results
“Samples positive for at least 1 pathogen were obtained from 48.42% of the total patients. Of these pathogen-positive patients, 17.99% were infected with more than 1 pathogen. Of the 18 pathogens analyzed, four were detected with a positive detection rate (PDR) > 5%: influenza A virus (IAV) > respiratory syncytial virus (RSV) >Mycoplasma pneumoniae (MP) > human coronavirus (HCoV). The pathogens with the 4 highest co-infection rates (CIRs) were as follows: HCoV > human bocavirus (HBoV) > enterovirus (EV) > parainfluenza virus (PIV). ……”

Διαβάστε και εδώ

 

Πηγή

Προβολές : 568


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα