Ήρθε η ώρα των διώξεων για όσους από αμέλεια ή ενδεχόμενο δόλο οδήγησαν στη μη χρήση φαρμάκων κατά του Κορονοϊού

Ήρθε η ώρα των διώξεων για όσους από αμέλεια ή ενδεχόμενο δόλο οδήγησαν στη μη χρήση φαρμάκων κατά του Κορονοϊού

1 Φεβρουαρίου, 2021 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:687
Μοίρασέ το

Ήρθε η ώρα της δικαιοσύνης.

Όσοι έχασαν κάποιον συγγενή από τον ιό, όσοι σέβονται το πτυχίο τους ως γιατροί ή γενικότερα ως επιστήμονες, όσοι δικηγόροι τιμούν το ρόλο τους στην κοινωνία θα πρέπει σήμερα να αρχίσουν την υποβολή μηνύσεων κατά αρχών και προσώπων.

 

 

 

 

Για να έρθει η ώρα της δικαιοσύνης, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΝΤΙΜΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΔΩΣΟΥΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.

Εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων ΕΝΤΙΜΩΝ ΔΙΚΑΣΤΩΝ, όπως η Αργυρώ Τέγουτζικ και η Ασπασία Καλαφάτη, εσείς έχετε κάποιους άλλους υπόψη σας;

Γιατί εγώ προσωπικά, δεν έχω.

Αλλά και αυτές δεν γνωρίζω αν είναι στην αρμοδιότητά τους να εκδικάσουν τέτοιες δίκες.

ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ – ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.

Αυτά, δεν ξεπλένονται από πουλημένους και διαβρωμένους στην πλειοψηφία τους δικαστές και εισαγγελείς.

ΑΥΤΑ, ΞΕΠΛΕΝΟΝΤΑΙ ΜΕ… ΒΕΝΤΕΤΕΣ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

H «αμέλεια» των υπευθύνων οδήγησε εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπων παγκοσμίως στο θάνατο.

Ζωές οι οποίες θα μπορούσαν να είχαν σωθεί.

Η δράση της κολχικίνης, της υδροξυχλωροκίνης και πρωτίστως της ιβερμεκτίνης ήταν γνωστή σχεδόν από την αρχή της πανδημίας.

Αποτελεί σκάνδαλο. Θα μπορούσε η όλη «φονική» πανδημία να είναι όσο φονική είναι και η γρίπη. Δυστυχώς οι ιοί σκοτώνουν, αυτό δεν αποτελεί είδηση. Ζούμε με αυτή την πραγματικότητα εδώ και χιλιετίες. Το θέμα είναι πόσους σκοτώνουν.

Όλα αυτά τα λοκντάουν, οι μάσκες, οι απαγορεύσεις, η απώλεια θεμελιωδών δημοκρατικών δικαιωμάτων, οι εμβολιασμοί με πειραματικά σκευάσματα και η καταστροφή της παγκόσμιας οικονομίας θα μπορούσαν να είχαν αποφευχθεί.

Υπάρχουν πλέον δεκάδες μελέτες για τη δράση των παραπάνω φαρμάκων.

Η ιβερμεκτίνη χρησιμοποιείται σήμερα ευρέως σε όλη τη Νότια Αμερική, στην Καραϊβική και στην Αυστραλία.

Ήρθε η ώρα της δικαιοσύνης. Όσοι έχασαν κάποιον συγγενή από τον ιό, όσοι σέβονται το πτυχίο τους ως γιατροί ή γενικότερα ως επιστήμονες, όσοι δικηγόροι τιμούν το ρόλο τους στην κοινωνία θα πρέπει σήμερα να αρχίσουν την υποβολή μηνύσεων κατά αρχών και προσώπων.

Θα πρέπει να οδηγηθούν άμεσα στη δικαιοσύνη και να καταδικαστούν για την αμέλειά τους ή να διερευνηθεί ενδεχόμενος δόλος για τη μη χρήση των παραπάνω φαρμάκων.

Αντιγράφω από το Crash του Γιώργου Τράγκα: 

Ασφαλώς οι περισσότεροι θυμάστε ότι σας ανέφερα από την εποχή του πρώτου lockdown ότι η κολχικίνη, που χρησιμοποιείται για την ουρική αρθρίτιδα, σκοτώνει τον κορονοϊό. Η ομάδα των λοιμωξιολόγων αποσιωπούσε τόσο την υδροξυχλωροκίνη, το περίφημο πλακενίλ (Plaquenil), όσο και την κολχικίνη. Τώρα, βγήκαν χθες και μας είπαν ότι αυτό το πάμφθηνο και πασίγνωστο φάρμακο, που χρησιμοποιείται για την ουρική αρθρίτιδα, μειώνει τις πιθανότητες κατά 50% να πάει κάποιος ασθενής από κορονοϊό στη διασωλήνωση ή/και στο θάνατο. Με εκτεταμένα ρεπορτάζ και με καθυστέρηση πολλών μηνών ανακοίνωσαν ότι η κολχικίνη προλαβαίνει την εξέλιξη του κορονοϊού και ανακόπτει την επιδείνωση της νόσου. 

 

Επίσης είναι σκανδαλώδης η αποσιώπηση της εξαίρετης θεραπευτικής επίδρασης που έχει η ιβερμεκτίνη, η οποία χρησιμοποιείται ευρέως σε όλη τη Νότια Αμερική, στην Καραϊβική και στην Αυστραλία.

Η ιβερμεκτίνη είναι ένα πάμφθηνο και πασίγνωστο φάρμακο (στην Ελλάδα κυκλοφορεί με το όνομα σκαμπάλ – SCABALL) η οποία αποδείχθηκε ότι σε εργαστήρια σκοτώνει τον ιό σε 48 ώρες, και στον άνθρωπο μετά τη λήψη της ιβερμεκτίνης μέσα σε τρία ή τέσσερα 24ωρα ανακόπτει την αναπαραγωγή του ιού.

 

Όπως αναφέρει η ειδησεογραφία που έρχεται από τις ΗΠΑ, συγγενείς 80χρονης διασωληνωμένης απαίτησαν από το δικαστήριο να βγάλει απόφαση με την οποία οι θεράποντες ιατροί θα έδιναν την ιβερμεκτίνη στην υπέργηρη συγγενή τους. Η γυναίκα αυτή που είχε εισέλθει στη διασωλήνωση, μετά τη χορήγηση της ιβερμεκτίνης αποσωληνώθηκε αλλά περιέργως οι γιατροί διέκοψαν τη χορήγηση. Έτσι, οι συγγενείς ξαναπήγαν στον δικαστή και έβγαλαν νέα απόφαση ώστε να της χορηγηθεί εκ νέου. Τελικά η γυναίκα σώθηκε. 

 

Και το ερώτημα είναι γιατί, αφού υπάρχουν αποτελεσματικά φάρμακα όπως η κολχικίνη ή η ιβερμεκτίνη, μέχρι τώρα δεν χορηγούνται είτε για προληπτικούς είτε για θεραπευτικούς λόγους. Πολύ περισσότερο όταν τα εμβόλια που έχουν παραχθεί δεν έχει διαπιστωθεί αν είναι αποτελεσματικά, αν είναι ασφαλή, αν φέρνουν ανοσία και πόση. Και αν είναι δυνατό οι πολυεθνικές των φαρμάκων να βγάλουν σε σύντομο χρονικό διάστημα επαρκείς ποσότητες για όλο τον πληθυσμό της γης.

Το πλήρες άρθρο υπάρχει εδώ

Δεν μπορούμε να ανεχόμαστε ως πολίτες την «αμέλεια» ή τη διαφθορά προσώπων, αρχών, επιτροπών, επιστημόνων και κυβερνήσεων επ’ άπειρον. Θα πρέπει επιτέλους να αποδοθεί δικαιοσύνη σε ένδειξη τουλάχιστον σεβασμού των ανθρώπων που δεν βρίσκονται πια ανάμεσά μας.

 

 

Πηγή

Προβολές : 687


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα