Αγριεύει προς τα μέλη της “Επιτροπής” λοιμωξιολόγων (των χρυσοπληρωμένων από τις Φαρμακοβιομηχανίες), ο Νίκος Αντωνιάδης: “Τι θα γινει με εσας στην επιτροπή; Θα μου τη δώσετε την εισηγηση για τις μασκες στα σχολεια ή θα σας φέρω τον εισαγγελέα;”

Αγριεύει προς τα μέλη της “Επιτροπής” λοιμωξιολόγων (των χρυσοπληρωμένων από τις Φαρμακοβιομηχανίες), ο Νίκος Αντωνιάδης: “Τι θα γινει με εσας στην επιτροπή; Θα μου τη δώσετε την εισηγηση για τις μασκες στα σχολεια ή θα σας φέρω τον εισαγγελέα;”

2 Οκτωβρίου, 2020 9 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:909
Μοίρασέ το
 
 

 
 
 
 
 
Νίκο Αντωνιάδη, αν σου δώσουν την εισήγηση, έτσι ακριβώς όπως την έκαναν, θα καούν…
Φτιάχνουν λοιπόν μια άλλη… ΨΕΥΤΙΚΗ… ΑΠΑΤΕΩΝΙΣΤΙΚΗ… ΣΑΝ “ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ”.
 
Γιατί γιατρός που σέβεται το ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑ ΤΟΥ και τηρεί τον ΟΡΚΟ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ, ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΦΑΡΜΑΚΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΕΝΑΝ ΛΑΟ, ΨΥΧΙΚΑ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΕΙ. (και λέω κατοικεί, γιατί αυτά τα “αντιεπιστημονικά υποκείμενα”, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.)
 
ΜΗΠΩΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΟΥΝ ΤΗΝ ΕΙΣΗΓΗΣΗ;;;
ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΙΚΑΝΟΥΣ ΓΙΑ ΟΛΑ.
 
Καλλιόπη Σουφλή
 
Υ.Γ. Αλήθεια… ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΑΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ;
ΤΙ ΣΠΟΥΔΕΣ ΕΧΕΙ;
Για ψάξ’ τον λίγο… ίσως βγάλεις ΛΑΒΡΑΚΙΑ…

Ένας μήνας πέρασε από τότε που ζήτησα το αντίγραφο της εισήγησης των λοιμωξιολόγων για την υποχρεωτική χρήση μάσκας στα σχολεία.

Εν τω μεταξύ το υπουργείο μου υπέδειξε να υποβάλω το αίτημα απευθείας στην επιτροπή, αν και όφειλαν εκ του νόμου να διαβιβάσουν το αίτημα αυτοί στην επιτροπή. Εν πάση περιπτώσει, το έκανα και αυτό.

Από τότε πέρασαν 18 ημέρες και οι λοιμωξιολόγοι ακόμα το σκέφτονται.

Τόσο μεγάλο πρόβλημα υπάρχει;

Τι υπάρχει μέσα στην εισήγηση που τους δυσκολεύει να μου δώσουν αντίγραφό της;

Γιατί αν ήταν μία αθώα εισήγηση, θα την είχα στα χέρια μου από την επόμενη ημέρα και δεν θα είχαν κάνει την αίτησή μου “μπαλάκι” από υπουργείο σε επιτροπή και μετά σιωπή.

Σήμερα επανήλθα με νέο έγγραφό μου προς την επιτροπή.

Τους ζητάω να μου χορηγήσουν αντίγραφο της εισήγησής τους για τις μάσκες στα σχολεία εντός της σήμερον, άλλως θα ζητήσω εισαγγελική παραγγελία.

Και τότε, αν εξακολουθήσουν να κρύβονται, σειρά έχει η μήνυση για απείθεια κατά το άρθρο 169 του Ποινικού Κώδικα:

________________

 
Nikos Antoniadis <[email protected]>
Προς:EOC-COVID ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΕΝΙΚΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ
 
Παρ, 2 Οκτ στις 9:33 π.μ.
 
 
Κύριοι,
 
Έχει παρέλθει χρονικό διάστημα ενός μηνός από την υποβολή της αίτησής μου στο Υπουργείο Υγείας για τη χορήγηση αντιγράφου της από 20.8.2020 εισήγησης της Εθνικής Επιτροπής Προστασίας της Δημόσιας Υγείας έναντι του Κορωνοϊού COVID-19, επί της οποίας εκδόθηκε η υπ’ αριθμ. Δ1α/ΓΠ.οικ. 53452 / 31.8.2020 (ΦΕΚ Β΄ / 3630) Κ.Υ.Α., και 18 ημερών από την υποβολή της ίδιας αιτήσεως σε εσάς, κατόπιν σχετικής υποδείξεως της Δ/νσης Δημόσιας Υγείας και Υγ. Περιβάλλοντος – Τμήμα Μεταδοτικών Νοσημάτων, και μέχρι σήμερα δεν έχω λάβει το αιτηθέν αντίγραφο.
 
Σας καλώ όπως εντός της σήμερον μου χορηγήσετε το αντίγραφο της ως άνω εισήγησης, άλλως είμαι υποχρεωμένος να ζητήσω εισαγγελική παραγγελία, μετά την οποία, σε περίπτωση αρνήσεώς σας να ικανοποιήσετε το αίτημά μου, θα καταθέσω μήνυση στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αθηνών εναντίον σας για παράβαση του άρθρου 169 του Ποινικού Κώδικα περί απείθειας.
 
Νίκος Αντωνιάδης

Δικηγόρος

Δικηγορικό Γραφείο Νίκου Αντωνιάδη & Συνεργατών

Μέχρι το τέλος θα σας πάω.

Μέχρι να δύσει ο δικός σας ήλιος και να ανατείλει της Ελλάδας.

 

Πηγή

Προβολές : 909


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα