Attikanea Info
Αδρενοχρώμιο: Αυτοί που γνωρίζουν, έχουν χάσει τον ύπνο τους

Αδρενοχρώμιο: Αυτοί που γνωρίζουν, έχουν χάσει τον ύπνο τους

Μάρτιος 6, 2021 5 Από Καλλιόπη Σουφλή
- 1,759 προβολές ( Μέτρηση έως 17:52:55 )
Ανέκαθεν διεξαγόταν ένας πνευματικός πόλεμος μεταξύ των ουράνιων δυνάμεων του καλού και του κακού. Κάποιοι είναι εδώ για να καταστρέψουν την ανθρωπότητα και να προωθήσουν τη σατανική ατζέντα τους το συντομότερο δυνατόν.

Αν ανατρέξει κανείς στην ιστορία, θα δει ποιοί λαοί  είχαν εδώ και χιλιάδες χρόνια, σατανική ατζέντα.
Και δεν είναι τυχαίο που συνεχίζουν να την έχουν και  σήμερα, με όλη τους την σατανική δύναμη, προσπαθούν να υποτάξουν ολόκληρη την ανθρωπότητα, με “πανδημία” μαϊμού…
Καλλιόπη Σουφλή
Υ.Γ. Λέτε τυχαία να τους αποκάλεσε ο Χριστός, “ερπετά”;;;
Αδρενοχρώμιο: Αυτοί που γνωρίζουν, έχουν χάσει τον ύπνο τους

Μερικές φορές, ξεχνούμε ότι οι άνθρωποι δεν είναι εξοικειωμένοι με θέματα όπως το Βαθύ Κράτος (Deep State), το Αδρενοχρώμιο (Adrenochrom) και ο Σατανισμός.

Επίσης, το ζήτημα ότι η εμπορία παιδιών και η εμπορία ανθρώπων συνδέεται βαθιά με αυτά και είναι πιο διαδεδομένες από ό, τι μπορούμε να φανταστούμε, είναι πολύ ανησυχητικό.

Το Αδρενοχρώμιο μπορεί να περιγραφεί ως το “Ναρκωτικό της Ελίτ”, επειδή μόνον βαθύπλουτοι αντέχουν οικονομικά να το αποκτήσουν.

Η χρήση του Αδρενοχρωμίου αναφέρεται ότι προσφέρει έντονη διέγερση και επιβραδύνει τη διαδικασία γήρανσης. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο αυτή η ουσία είναι τόσο δημοφιλής στο Χόλυγουντ, με τις διασημότητες που δεν φαίνεται να γερνούν καθόλου.

 

Πώς εξάγεται…

Ο τρόπος με τον οποίο εξάγεται το Adrenochrome είναι φρικτός το λιγότερο και περιλαμβάνει βασανιστήρια παιδιών με τρόπους που δεν μπορούμε να φανταστούμε – και πιθανώς δεν πρέπει να φανταστούμε για τη δική μας ψυχική ευστάθεια.

 

Ο πόλεμος του καλού και του κακού συμβαίνει τώρα…

 

Ανέκαθεν διεξαγόταν ένας πνευματικός πόλεμος μεταξύ των ουράνιων δυνάμεων του καλού και του κακού. Κάποιοι είναι εδώ για να καταστρέψουν την ανθρωπότητα και να προωθήσουν τη σατανική ατζέντα τους το συντομότερο δυνατόν.

Οι πρόσφατες φήμες είναι ότι ο Ντόναλντ Τραμπ πολεμά το Βαθύ Κράτος και επί του παρόντος ασχολείται με την ανάπτυξη του στρατού σε μυστική επιχείρηση για να αποδιαρθώσει την καμπάλ και τη σατανική ατζέντα της έχουν τεράστια απήχηση στις ΗΠΑ και διεθνώς.

 

Πηγή

(Visited 1,758 times, 2 visits today)

Ετικέτες:

Μπορείτε να κάνετε δωρεά είτε με τον λογαριασμό σας στην Paypal αν διαθέτετε , η και με Visa ή Mastercard μέσω Paypal

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.