Αλήθεια, ποιοι είναι οι ειδικοί που σύστησαν τα παιδιά μας να φορέσουν όλα μάσκες ακόμη και τα νήπια;

Αλήθεια, ποιοι είναι οι ειδικοί που σύστησαν τα παιδιά μας να φορέσουν όλα μάσκες ακόμη και τα νήπια;

9 Σεπτεμβρίου, 2020 14 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,682
Μοίρασέ το

Γιατί άραγε στις οδηγίες συνιστώμενης  μασκοφορίας στα νήπια από 4 ετών και άνω, δεν βάζει την υπογραφή του κανείς από τους γνωστούς λοιμωξιολόγους παρά μόνον οι ανωτέρω που ως επί το πλείστον είναι άσχετοι με το αντικείμενο;

Αυτοί είναι οι ειδικοί που μας λέτε κ. Κεραμέως;

Αυτούς πρέπει να εμπιστευτούμε για τα παιδιά μας;

 

 

Φυλάνε τον… “κ@λο τους”… έτσι νομίζουν “οι λοιμωξιολογάρες της απάτης… “

Μάλλον δεν έχουν αντιληφθεί όλοι αυτοί, πόση οργή έχει μέσα του ο λαός… κι αλοίμονό τους όταν αυτή η οργή ξεσπάσει.

 

Καλλιόπη Σουφλή

Υ.Γ. Ας μην ανοίξω ακόμα το στόμα μου και τα χαρτιά μου…

Η σχετική Υπουργική Απόφαση περί υποχρεωτικής μασκοφορίας σε Δημοτικά, Γυμνάσια και Λύκεια μνημονεύει την από 20-8-2020 εισήγηση της Εθνικής Επιτροπής Προστασίας της Δημόσιας Υγείας έναντι του Κορωνοιού.

Παραδόξως, αν και η εισήγηση αυτή αποτελεί αιτιολογία Υπουργικής Απόφασης , ωστόσο δεν βρίσκεται πουθενά αναρτημένη ή δημοσιοποιημένη όσο και αν ψάξαμε. Ούτε τηλεφωνικά στα αρμόδια υπουργεία Παιδείας και Υγείας μπορέσαμε να βρούμε κάποια άκρη.

Μέχρι νεωτέρας ας μάθουμε τουλάχιστον ποιοι είναι οι ειδικοί που απαρτίζουν αυτήν την Επιτροπή που τους ακούει η κα Κεραμέως τόσο τυφλά, όπως αποφάσισαν για τα νήπια και τους παιδικούς σταθμούς στην από 27-8-2020 συνεδρίασή τους:

Πρεζεράκος Παναγιώτης, Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Υγείας του Υπουργείου Υγείας, ως Πρόεδρος.

Κωτσιόπουλος Ιωάννης, Γενικός Γραμματέας Υπηρεσιών Υγείας του Υπουργείου Υγείας.

Καραούλη Βασιλική, Προϊσταμένη της Γενικής Δ/νσης Δημόσιας Υγείας και Ποιότητας Ζωής του Υπουργείου Υγείας.

Φιλίππου Δημήτριος, Πρόεδρος του Εθνικού Οργανισμού Φαρμάκων (Ε.Ο.Φ.).

Αρκουμανέας Παναγιώτης, Πρόεδρος του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ).

Παπαευσταθίου Νικόλαος, Πρόεδρος του Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοηθείας (Ε.Κ.Α.Β.)

Γκογκόσης Κωνσταντίνος, Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Επιχειρησιακής Ετοιμότητας Εκτάκτων Καταστάσεων Δημοσίας Υγείας του Υπουργείου Υγείας.

Τολούμης Γεώργιος, Υποπτέραρχος Διευθυντής Υγειονομικού ΓΕΕΘΑ

Χατζηγεωργίου Δημήτριος, Υποπτέραρχος, Λοιμωξιολόγος, Διευθυντής Υγειονομικού Πολεμικής Αεροπορίας.

Γραμματέας: Τσιαμπαλή Βασιλική

 

Δεν μπορούμε να μη σχολιάσουμε ότι δεν υπάρχει ούτε ένας παιδαγωγός ή παιδοψυχολόγος και ότι σχεδόν  όλοι είναι Υπηρεσιακοί Υπάλληλοι του κ. Κικίλια  και όχι ειδικοί ανεξάρτητοι επιστήμονες όπως τουλάχιστον μας βομβαρδίζουν τα μέσα.

Αλήθεια ο Πρόεδρος του ΕΚΑΒ και ο Υποπτέραρχος Υγειονομικού ΓΕΕΘΑ τι γνώσεις έχουν για τα παιδιά μας;

Για την ιστορία ο κ. Πρεζεράκος , ο Πρόεδρος της Επιτροπής είναι  απόφοιτος του Τμήματος Νοσηλευτικής του Πανεπιστημίου Αθηνών σύμφωνα με το βιογραφικό του.

Ο κ. Κωτσιόπουλος Μαθηματικός,  η κ. Καραούλη Πολιτικός Μηχανικός,  

Ο κ. Φιλίππου Επίκουρος Καθηγητής Ανατομικής και Χειρουργικής Ανατομίας στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών,

ο κ. Αρκουμανέας Οικονομολόγος – MBA στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, Πανεπιστήμιο Βοστώνης και σύζυγος της κας Αντωνοπούλου δημοσιογράφου στον ΣΚΑΙ,

ο κ. Παπαευσταθίου είναι Διπλωματούχος Μηχανικός, πτυχιούχος του Τμήματος Αγρονόμων-Τοπογράφων Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου.

Γιατί άραγε στις οδηγίες συνιστώμενης  μασκοφορίας στα νήπια από 4 ετών και άνω, δεν βάζει την υπογραφή του κανείς από τους γνωστούς λοιμωξιολόγους παρά μόνον οι ανωτέρω που ως επί το πλείστον είναι άσχετοι με το αντικείμενο;

Αυτοί είναι οι ειδικοί που μας λέτε κ. Κεραμέως;

Αυτούς πρέπει να εμπιστευτούμε για τα παιδιά μας;

 

 enromiosini

Πηγή

Προβολές : 1,682


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα