ΑΛΗΤΕΣ , ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΘΑ ΤΡΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΕΝΑΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ ΛΑΟΣ.

ΑΛΗΤΕΣ , ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΘΑ ΤΡΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΕΝΑΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ ΛΑΟΣ.

22 Μαΐου, 2021 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:428
Μοίρασέ το

Τα Γεράνεια που κατακαίγονται από χθες, ήταν να γίνει εργοστάσιο βωξίτη, συμφερόντων θυγατρικής του Μυτιληναίου, που το μπλόκαρε η αντίδραση του κόσμου, είναι ένα τυχαίο γεγονός.

 

 

 

 

 

ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ… ΣΑΤΑΝΙΚΕΣ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ…

Όταν μπλέκονται ΟΙ ΣΑΤΑΝΑΔΕΣ και συνεργάζονται, θα γεννηθούν και οι … ΣΑΤΑΝΙΚΕΣ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ…

 

Καλλιόπη Σουφλή

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

◼Με καφέ είναι ότι κάηκε το 2018 στην Κινέτα κι αποτέλεσε ένα από τα προεκλογικά όπλα Μητσοτάκη για να γίνει Πρωθυπουργός.
◼Το κόκκινο ότι κάηκε σήμερα, με Πρωθυπουργό Μητσοτάκη που πέρυσι, στα εγκαίνια ξενοδοχειακών έργων μέσα στο δάσος της Κασσιόπης δήλωνε στους επιχειρηματίες:
 “κάποια στιγμή το δάσος θα καεί…” και σε λίγες μέρες κάηκε.
📌Το ότι στα Γεράνεια που κατακαίγονται από χθες, ήταν να γίνει εργοστάσιο βωξίτη, συμφερόντων θυγατρικής του Μυτιληναίου, που το μπλόκαρε η αντίδραση του κόσμου,είναι ένα τυχαίο γεγονός.
📌Όπως και το ότι ο Πρωθυπουργός σπεύδει να εγκαινιάζει αυτοπροσώπως τα έργα της εταιρίας δηλώνοντας ότι “η Μυτιληναίος συντάσσεται με την εθνική προσπάθεια.”.
📌Όπως και ότι ο επικεφαλής της εταιρίας, Βαγγέλης Μυτιληναίος, συγχαίρει τον Πρωθυπουργό για την απόφαση της κυβέρνησης, να ενισχυθεί το ποσοστό παραγωγής καθαρής ενέργειας από 20% που είναι σήμερα στο 30% έως το 2030.
📌Όπως και το ότι ο Πρωθυπουργός τουιτάρει ασταμάτητα για την κλιματική αλλαγή ως “υπαρξιακή απειλή για εμάς και τα παιδιά μας” και για την ανάγκη ενός νέου “κλιματικού νόμου στη χώρα” (?) με γενναία χρηματοδότηση του ιδιωτικού τομέα,που τελικά θα είναι κονδύλια σε ντόπια λόμπυ και σε Γάλλους, Αμερικανούς και Γερμανούς που θα συνεργάζονται μαζί τους για να μας προμηθεύουν ηλεκτρογεννήτριες, φωτοβολταϊκά, επαναφορτιζόμενες μπαταρίες και ανεμογεννήτριες για κάθε ράχη και κορφούλα, την ώρα που οι ίδιες συνεχίζουν ακάθεκτες την παραγωγή της βαριάς βιομηχανίας τους,
αρνούμενες να υπογράψουν ή να εφαρμόσουν οποιαδήποτε διεθνή περιβαλλοντική συμφωνία,
παράγοντας τόνους αποβλήτων στη γη, τη θάλασσα και τον αέρα και ταυτόχρονα πλούτο στις καμπουριασμένες πλάτες μας.
Τυχαία γεγονότα στην κατα-καμμένη ψωροκώσταινα των Βαλκανίων.

 

Πηγή

Προβολές : 428


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα