ΑΜΕΙΛΙΚΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΘΕΣΙΝΗ ΕΚΡΗΞΗ ΣΤΗΝ ΔΕΗ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ, ΠΟΥ ΒΥΘΙΣΕ ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ. ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΜΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΜΕΙΛΙΚΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΘΕΣΙΝΗ ΕΚΡΗΞΗ ΣΤΗΝ ΔΕΗ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ, ΠΟΥ ΒΥΘΙΣΕ ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ. ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΜΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

8 Φεβρουαρίου, 2021 4 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,763
Μοίρασέ το
32 Τούρκοι εργάζονταν στην Ελλάδα!
Πως βρέθηκαν εδώ;
Ποια υπεργολαβία εκτέλεσαν;
Υπήρχε νόμιμη άδεια;
Αυτοί λένε ότι πήραν το έργο το 2019.
Το υπουργείο ξέρει πότε και πως βρέθηκαν εδώ;

 

 

 

ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ, ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ.

Βρωμάει η χθεσινή έκρηξη στο Δίκτυο της ΔΕΗ στον Ασπρόπυργο.

Και θα βρωμίσει περισσότερο, με τις αποκαλύψεις που γίνονται πιο κάτω. 

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΟΥ ΣΥΝΤΗΡΟΥΝ ΤΙΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΤΗΣ ΔΕΗ;

ΜΗΠΩΣ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΥΤΟΙ, ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ;

ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ BLACK OUT, ΗΤΑΝ ΤΟΥΡΚΙΚΟΣ ΔΑΧΤΥΛΟΣ ΚΑΙ ΔΟΛΙΟΦΘΟΡΑ;;;

ΜΗΠΩΣ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΗΔΗ ΥΠΟ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ (ΔΗΛΑΔΗ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ) ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ;;;

ΕΝΑΣ… ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ, ΕΝΑΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΗΝ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ, ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ;;;

Ή ΜΗΠΩΣ ΟΛΗ Η ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΗ ΣΕ ΣΤΟΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΒΡΙΟΥΣ-ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ;

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Υ.Γ.1. ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ  Ο ΟΜΙΛΟΣ ΡΑΧΜΙ ΚΟΤΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΒΡΑΪΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ;;;

Υ.Γ.2. Τώρα που γνωρίζεις πως έμπασαν τους τουρκαλάδες και στην ΔΕΗ, ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΓΕΝΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ;;;

 

 

ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ NEOΦΙΛΕΛΕΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ NEOΦΙΛELEFT ENTAYΘΑ:
Η “MAST ENERJI” ΕΙΝΑΙ Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΚΕ ΣΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΥΠΕΡΥΨΗΛΗΣ ΤΑΣΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ – ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ!
Οι φωτό είναι από την εταιρική σελίδα της στο FB.
Που και που βρίσκεις κάποια έργα σε Τουρκία, Ελλάδα και … Κύπρο!!!
Διότι στις αναρτήσεις τους ασχολούνται πιο πολύ με τον Κεμάλ και το Κοράνι παρά με τις κατασκευαστικές τους δραστηριότητες!
32 Τούρκοι εργάζονταν στην Ελλάδα!
Πως βρέθηκαν εδώ;
Ποια υπεργολαβία εκτέλεσαν;
Υπήρχε νόμιμη άδεια;
Αυτοί λένε ότι πήραν το έργο το 2019.
Το υπουργείο ξέρει πότε και πως βρέθηκαν εδώ;
Τι έγινε μετά τις αποκαλύψεις του ΠΡΩΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ τον Οκτώβριο του 2020 για την εταιρία ΑΤΕΡΜΩΝ;
Αυτά για αρχή!
Διότι υπάρχει σε εξέλιξη δημοσιογραφική έρευνα αν οι χτεσινές διακοπές σε Πελοπόννησο έχουν σχέση με τον Τούρκο υπεργολάβο!!!
Και κάποιοι έχουν λουστεί από ιδρώτα και μάλιστα κρύο…
Αυτοί οι … γνωστοί-άγνωστοι Υπερπροοδευτικοί, που υπεραγαπάνε τον Σουλτάνο και αποκαλούν ακροδεξιούς όσους αντιστεκόμαστε στην εισβολή των Τούρκων στην Ελληνική Οικονομία!
Αυτοί που αποκαλούν εμάς ακροδεξιούς ΑΛΛΑ δεν χάνουν ευκαιρία, να φέρνουν από την Τουρκία, κάθε λογής Εθνίκι που κονομά στις πλάτες των Ελλήνων!
Αυτά προς το παρόν και … περαστικά σας κορίτσια!!
ΥΓ.
Στο σπίτι της πατριωτικής πτέρυγας της ΝΔ, τι κάνετε παιδιά; Ολα καλά;;;
Ιζίν Σιλινμέζ, δεν θα πει “η άδεια δεν διαγράφεται” όπως λένε οι πλασιέδες του Σουλτάνου στην Ελλάδα!
Αλλά θα πει “το ίχνος δεν διαγράφεται”!
Και είναι από μια καμπάνια που την ξεκίνησε πρώτος το 2015, ο ΟΜΙΛΟΣ ΡΑΧΜΙ ΚΟΤΣ, που συμπτωματικά έχει αγοράσει την μαρίνα Μυτιλήνης και άλλα έργα υποδομής στην Ελλάδα!!!
Ετσι για να τσούξει λίγο παραπάνω στα παιδιά, που στηρίζονται στην αμάθεια των Ελλήνων και ξεπουλάνε τα πάντα!!!
Τώρα ποιο ίχνος δεν διαγράφεται που είπε ο Κεμάλ, αυτό ας το απαντήσουν άλλοι!
Εγώ βρίσκομαι για άλλο λόγο εδώ! Ανλαντίνμί;;

Πηγή

 

 

Έβαλαν 32 Τούρκους τεχνικούς στις εργολαβίες του ΑΔΜΗΕ;

Ποιος ο ρολος της Mast Energy

Δεν υπάρχει εξειδικευμένο προσωπικό στην Ελλάδα να αξιοποιηθεί για τις ανάγκες του έργου; [ΕΙΚΟΝΕΣ+ΕΓΓΡΑΦΑ]

Λίστα με όλα τα ονόματα, τις βίζες και τις ειδικότητες των 32 τεχνικών της Mast Energy με έδρα την Άγκυρα διαθέτουν οι υπηρεσίες του ΑΔΜΗΕ, ακυρώνοντας τον ισχυρισμό ότι το αίτημα της ελληνικής τεχνικής εταιρείας ΑΤΕΡΜΩΝ για σύναψη υπεργολαβίας με την τουρκική εταιρεία κατασκευής και συντήρησης ενεργειακών υποδομών απορρίφθηκε από τον Διαχειριστή, άρα εμποδίστηκε και η συμμετοχή τους στο έργο.

Τα στοιχεία που έχει στην διάθεσή του protothema.gr είναι ακλόνητα και προκαλούν αρκετά ερωτήματα αφού αποκαλύπτουν μια διαφορετική πραγματικότητα από εκείνη που περιγράφει η χθεσινή ανακοίνωση με αφορμή το ρεπορτάζ της κυριακάτικης έκδοσης.

Ακόμη και αν η σύμβαση της υπεργολαβίας δεν υπογράφτηκε, όπως ισχυρίζεται η εταιρεία, η διοίκηση του ΑΔΜΗΕ δείχνει να αγνοεί ή να αποσιωπά ποιοι πραγματικά εκτελούν μία σημαντική ενεργειακή υποδομή της χώρας αφού οι εργασίες ενσυρμάτωσης της εναέριας Γραμμής μεταφοράς των 400 KV Μεγαλόπολη-Κόρινθος που έχει αναλάβει κοινοπραξία υπό την Ατέρμων, αποτελούν ένα έργο στρατηγικής σημασίας για την ασφάλεια εφοδιασμού της χώρας αλλά και για την μεγαλύτερη διείσδυση των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας στο ενεργειακό σύστημα.

Τα ερωτήματα πληθαίνουν, καθώς διανύουμε μία περίοδο όξυνσης των ελληνοτουρκικών σχέσεων, με εκτιμήσεις διπλωματικών παραγόντων να μιλούν για περαιτέρω κλιμάκωση το επόμενο διάστημα και την Αθήνα να μπαίνει σε μια διαρκή κρίση με την Τουρκία με απρόβλεπτες διαστάσεις.

Υπό το πρίσμα αυτό η παρουσία της Τουρκικής Mast Energy και κυρίως ο τρόπος με τον οποίο εισέβαλε πρόσφατα, στην εργολαβία που ανατέθηκε πέρσι σε κοινοπραξία υπό την ΑΤΕΡΜΩΝ, δημιουργεί γκρίζες ζώνες.

Κυρίως όμως δείχνει τα μεγάλα κενά στον έλεγχο των εργολαβιών που είναι πολλές και μεγάλες και θα γίνουν ακόμη περισσότερες αφού το επιχειρησιακό πρόγραμμα των ηλεκτρικών διασυνδέσεων των νησιών υπολογίζεται σε 5 δισεκατομμύρια ευρώ την επόμενη δεκαετία.

Ο ΑΔΜΗΕ από την μία εμφανίζεται να απορρίπτει το αίτημα της υπεργολαβίας στις 12 Οκτωβρίου (σ.σ μία μέρα πριν το ερώτημα που έθεσε στην εταιρεία η εφημερίδα στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης) και από την άλλη, το προσωπικό της τουρκικής εταιρείας, όπως αποκαλύπτουν τα στοιχεία μας και αυτόπτες μάρτυρες ακόμη και σήμερα παρέχει καθημερινά και αδιάλειπτα από τις αρχές Σεπτεμβρίου, τις υπηρεσίες του στο έργο του Ανατολικού Διαδρόμου της Πελοποννήσου.

Μάλιστα, για την στέγαση των υπαλλήλων της Mast Energy έχει μισθωθεί το κτίριο της πρώην ψυχιατρικής κλινικής Λευκοθέα στην Τρίπολη, στο οποίο παραδόξως έχει αναρτηθεί και ταμπέλα με την επωνυμία της εταιρείας λες και πρόκειται για τουρκικό παράρτημα!

Οι Τούρκοι κυκλοφορούν με οχήματα της Mast Energy ανενόχλητοι ενώ έχει προσληφθεί και μάγειρας για την σίτισή τους.

Τις δέουσες εξηγήσεις για την σύμβαση αλλά και για τη συνεργασία του με τους Τούρκους θα πρέπει να δώσει και ο ανάδοχος, με τον οποίο το protothema.gr προσπάθησε να επικοινωνήσει, χωρίς αυτό να καταστεί δυνατό.

Για λογαριασμό ποιου εργοδότη εργάζονται οι Τούρκοι τεχνίτες και με ποια μορφή; Τι μέτρα σκοπεύει να πάρει ο ΑΔΜΗΕ τώρα που είναι σε γνώση του ότι η σύμβαση εκτελείται από προσωπικό της Mast Energy;

Δεν υπάρχει εξειδικευμένο προσωπικό στην Ελλάδα να αξιοποιηθεί για τις ανάγκες του έργου;

Γιατί δεν δίνεται στην δημοσιότητα το αίτημα του αναδόχου και οι λόγοι που απορρίφθηκε;

Στην χθεσινή ανακοίνωση του ΑΔΜΗΕ αναφέρεται ότι το αίτημα δεν έγινε δεκτό γιατί η εταιρεία δεν πληρούσε τα κριτήρια της σύμβασης.

Ποια είναι αυτά τα κριτήρια και γιατί η ΑΤΕΡΜΩΝ εφόσον απορρίφθηκε το αίτημά της συνεχίζει ακόμη και σήμερα να απασχολεί το προσωπικό της εταιρείας;

Εάν ήταν ένα απλό αίτημα υπεργολαβίας, γιατί ο ΑΔΜΗΕ έχει στα χέρια του την πλήρη λίστα με το προσωπικό της Mast Energy, τις ειδικότητες και τις άδειες εισόδου;

Μήπως κάποιοι εντός της εταιρείας γνώριζαν εκ των προτέρων από ποιους εκτελείται το έργο;

Ερωτήματα που χρειάζονται απαντήσεις.

Η χθεσινή ανακοίνωση του ΑΔΜΗΕ

Διευκρινίσεις σχετικά με υπεργολαβία στον «Ανατολικό Διάδρομο» Πελοποννήσου

Αθήνα, 18 Οκτωβρίου 2020

Σε συνέχεια δημοσιεύματος στον κυριακάτικο Τύπο σχετικά με την ανάθεση εργασιών του «Ανατολικού Διαδρόμου» 400 kV της Πελοποννήσου στην εταιρεία «MAST ENERGJILTD.STI», ο ΑΔΜΗΕ διευκρινίζει τα εξής:

α. Βάσει των διαδικασιών που προβλέπονται για τις αναθέσεις των έργων του Διαχειριστή, η ανάδοχη εταιρεία ΑΤΕΡΜΩΝ υπέβαλε αίτημα στον ΑΔΜΗΕ για έγκριση της εταιρείας «MAST ENERGJI LTD.STI» ως Υπεργολάβου για τις εργασίες ενσυρμάτωσης της εναέριας Γραμμής Μεταφοράς 400 kV Μεγαλόπολη-Κόρινθος.

β. Ο ΑΔΜΗΕ απέρριψε το αίτημα του Αναδόχου λόγω μη πλήρωσης των κριτηρίων που προβλέπει η σύμβαση που έχει υπογραφεί μεταξύ των δύο μερών. Ως εκ τούτου, ο Υπεργολάβος «MAST ENERGJI LTD.STI» κρίθηκε μη αποδεκτός για ανάληψη των εν λόγω εργασιών, γεγονός για το οποίο ο Ανάδοχος ενημερώθηκε γραπτώς στις 12/10/2020 από την Εταιρεία.

γ. Σε όλες τις αναθέσεις έργων του Διαχειριστή τηρούνται οι διαδικασίες που επιβάλλει ο Νόμος. Ειδικά για τις υπεργολαβίες, οι προϋποθέσεις έγκρισης των Υπεργολάβων είναι ενιαίες για όλες τις εταιρείες που προκρίνουν οι Ανάδοχοι ανεξαρτήτως χώρας προέλευσης. Για τις χώρες εκτός της Ευρωπαϊκής Ένωσης, απαιτούνται πρόσθετα δικαιολογητικά όπως θεωρήσεις εισόδου κ.α. όπως προβλέπει η εθνική νομοθεσία.

πηγή

Προβολές : 1,763


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα