ανήκει στο χθες ... (3 βίντεο και μια ταινία)

ανήκει στο χθες ... (3 βίντεο και μια ταινία)

2 Νοεμβρίου, 2020 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:129
Μοίρασέ το

 

 

Έκλεισα τους λογαριασμούς μου με το παρελθόν…

… κι όταν κάποιες φορές έρχεται μπροστά μου… όταν  το μυαλό ξαναζωντανεύει ότι η καρδιά δεν έχει διαγράψει, προσπαθώ να το διώχνω…

 

… ότι μου έδωσε χαρές κι ότι μου πρόσφερε πίκρες, ανήκει στο χθες και τελείωσε, έστω κι αν έχει αφήσει βαθιά σημάδια…

Ζω το παρόν, προσπαθώντας να κτίσω κάτι καλό για το μέλλον, που δεν ξέρω αν θα προφτάσω να το ζήσω…

 

 

 

Καλησπέρα… όταν δεν νοιώθεις την ανάγκη να κοιτάξεις πίσω, να ξέρεις πως είσαι στον σωστό δρόμο…

 

Καλή εβδομάδα…

 

Καλλιόπη

μουσικές παραλλαγές… εδώεδώ… κι εδώ

η ταινία, εδώ

Προβολές : 129


Μοίρασέ το:Ετικέτες:

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα