ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΛΟΓΩ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ.

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΛΟΓΩ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ.

9 Δεκεμβρίου, 2020 3 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:446
Μοίρασέ το

“Ξανακτύπησε” ο Αντωνιάδης με ερώτηση φωτια και εξώδικο σε Μητσοτάκη – Κικίλια: “ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΜΕΝΕΤΕ ΣΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΛΗΨΗ , ΕΝΩ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΗΝΑ Η ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΚΑΙ ΤΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ;;;”

Το θέμα αναρτήθηκε πριν λίγο, επειδή όμως λόγω κάποιου τεχνικού προβλήματος, προφανώς της πλατφορμας,  δεν υπήρξε η φόρμα των σχολίων, το αναρτώ και πάλι, μετά από ενημέρωση από αναγνώστη, ώστε να δοθεί η δυνατότητα σχολιασμών…

 

Καλλιόπη Σουφλή

Νίκος Αντωνιάδης: “Διαπιστώνουμε, ότι έχει δοθεί ύποπτη προτεραιότητα στην πρόληψη και όχι στη θεραπεία, χωρίς να δίδεται εξήγηση για την επιλογή αυτή, όπως επισημαίνουν οι ειδικοί επιστήμονες.
 
ΑΝ ΔΕΝ ΛΑΒΟΥΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ,

ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΘΑ ΔΙΑΒΙΒΑΣΤΕΙ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ
ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΗ ΤΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΩΝ TΗΣ ΠΡΩΤΕΥΣΟΥΣΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ”.
 
“Ξανακτύπησε” ο Αντωνιάδης με ερώτηση φωτια και εξώδικο σε Μητσοτάκη – Κικίλια: “ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΜΕΝΕΤΕ ΣΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΛΗΨΗ , ΕΝΩ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΗΝΑ Η ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΚΑΙ ΤΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ;;;”
 
“Τρώγεται με τα ρούχα του” αυτός ο άνθρωπος…
 
Μην αφήσει αυτή την εξαιρετική, αυτή την σωτήρια για την χώρα κυβέρνηση, να αγοράσει για τον ελληνικό λαό το καλλίτερο εμβόλιο, που μετράει νεκρούς και παρενέργειες σε όσους το έκαναν ήδη, μην δει το προσωπικό ενδιαφέρον του … αξιαγάπητου Κούλη προς τον Μουρλά – Μπουρλά – Βουρλά (τώρα θυμήθηκα και τα Καμμένα Βούρλα) της καλλίτερης ΦΑΡΜΑΚΟΜΑΦΙΑΣ, που έχει καταδικαστεί  πολλάκις για τα ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ σε βάρος λαών με τα φάρμακά της,  εκεί… να τους χαλάσει τις… “προμήθειες”.
 
Τους έστειλε εξώδικο, άγιες μέρες που έρχονται, για να μην τους αφήσει να κάνουν Χριστούγεννα έστω και με κότα, αντί για γαλοπούλου, αφού είναι αμφότεροι φτωχαδάκια, και τους ρωτάει γιατί επέλεξαν το εμβόλιο και όχι το φάρμακο ίασης.
 
Αμάν βρε Αντωνιάδη… μην δεις άνθρωπο να … “μιζωθεί”, εκεί, να του χαλάσεις τα σχέδια…
 
“Κακός άνθρωπος” έχεις γίνει…
 
Άσε “τα παιντιά” να κάνουν Χριστούγεννα, να πάνε και στις εκκλησίες που έκλεισαν και μετά… μετάαααααα (που έλεγε και ο αείμνηστος Χρόνης Εξαρχάκος εδώ) με τον καινούργιο χρόνο τους πατάς τις … γραβάτες…
 
 
 
Καλλιόπη Σουφλή
 
Υ.Γ. Και για να σοβαρέψουμε το πράμα, “οι άνθρωποι” είναι αποφασισμένοι να επιβάλουν στον λαό το ΦΡΑΝΓΚΕΣΤΑΪΝ εμβόλιο του “ΒουρλοΜουρλοΜπουρλά”…
 
ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ, ΝΙΚΟ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ;;;
 
 
ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΕΞΩΔΙΚΟ ΑΙΤΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΤΗΣ ELI LILLY !!!
 
ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ ΠΑΝΤΟΣ ΝΟΜΙΜΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ !!!
 
ΕΡΩΤΗΜΑ ΦΩΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ – ΚΙΚΙΛΙΑ :
 
ΑΠΟ ΤΙΣ 1Ο ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΕΧΕΙ ΕΓΚΡΙΘΕΙ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΤΗΣ ELI LILLY :
ΓΙΑΤΙ ΕΣΕΙΣ ΕΠΙΜΕΝΕΤΕ ΣΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΛΗΨΗ , ΕΝΩ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΗΝΑ Η ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΚΑΙ ΤΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ;;;
ΠΩΣ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΥΤΟ, ΚΥΡΙΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ;;;
 
ΑΝ ΔΕΝ ΛΑΒΟΥΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ,
ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΘΑ ΔΙΑΒΙΒΑΣΤΕΙ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ
ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΗ ΤΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΩΝ TΗΣ ΠΡΩΤΕΥΣΟΥΣΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ
 
 
Η αμερικανική Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) έδωσε στις 10 Νοεμβρίου επείγουσα έγκριση κυκλοφορίας στο φάρμακο bamlanivimab της φαρμακευτικής εταιρείας Eli Lilly.
 
 
Είναι ένα μονοκλωνικό τεχνητό αντίσωμα το οποίο ενισχύει τις άμυνες του ανοσοποιητικού συστήματος κατά του κορωνοϊού.
 
Διαβάζουμε και ακούμε τους ειδικούς (Βλ. Δημήτρη Κούβελα, Καθηγητή και Διευθυντή Κλινικής Φαρμακολογίας του Α.Π.Θ.) ,
να μας λένε ότι θα είχαμε πολύ λιγότερες νοσηλείες,
δηλαδή πολύ λιγότερες διασωληνώσεις ,
δηλαδή πολύ λιγότερους θανάτους.
 
Τα συστημικά Μ.Μ.Ε. και τα ΚΑΝΑΛΙΑ ,
το έχουν ΘΑΨΕΙ.
Μόνο Μ.Ε.Θ. ,
διασωληνώσεις ,
τάφοι ,
και ΕΜΒΟΛΙΑ !!
 
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΩΡΑ , κύριοι ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ & ΚΙΚΙΛΙΑ !!!
 
Και μην απαντήσετε ότι το φάρμακο έχει εγκριθεί μόνο στις Η.Π.Α.
Εάν ένα φάρμακο θα γλίτωνε τους ανθρώπους από τον θάνατο , στη χώρα που κυβερνάτε ,
ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΕΣΕΙΣ ΚΥΡΙΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ;;;
 
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΠΕΙ Τ Ι Π Ο Τ Α ΓΙΑ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ;;;
 
Και μην απαντήσετε ότι δεν μπορείτε να το παραγγείλετε γιατί δεν έχει ακόμη εγκριθεί από την Ευρώπη ,
γιατί ΟΥΤΕ το εμβόλιο έχει ακόμη εγκριθεί ,
αλλά έχετε ήδη παραγγείλει ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ !!!
Και ΟΧΙ ΜΟΝΟ εμβόλια ,
αλλά και ΨΥΓΕΙΑ !!!
ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΤΩΡΑ !!!
___________________
 
ΕΝΩΠΙΟΝ ΠΑΝΤΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΑΡΧΗΣ
ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΕΞΩΔΙΚΟ ΑΙΤΗΜΑ
 
 
Με την επιφύλαξη
παντός νομίμου δικαιώματος
του ελληνικού λαού
Νικολάου Αντωνιάδη, Δικηγόρου Αθηνών.
 
ΠΡΟΣ
 
1. Κυριάκο Μητσοτάκη, Πρωθυπουργό.
 
2. Βασίλειο Κικίλια, Υπουργό Υγείας.
 
 
Κύριοι,
 
 
Όπως πολύ καλά γνωρίζετε, η αμερικανική Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) έδωσε την 10.11.2020 επείγουσα έγκριση κυκλοφορίας στο φάρμακο bamlanivimab της φαρμακευτικής εταιρείας Eli Lilly, ήτοι ένα μονοκλωνικό τεχνητό αντίσωμα το οποίο ενισχύει τις άμυνες του ανοσοποιητικού συστήματος κατά του κορωνοϊού.
 
Πολλοί ειδικοί επιστήμονες, όπως ο Καθηγητής και Διευθυντής Κλινικής Φαρμακολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης κ. Δημήτριος Κούβελας, έχουν καταστήσει σαφές ότι το φάρμακο αυτό θα μπορούσε μετά βεβαιότητας να αποτρέψει τη νοσηλεία μεγάλου αριθμού ανθρώπων, και κατά συνέπεια τις επακόλουθες διασωληνώσεις και τους θανάτους ασθενών από τον κορωνοϊό.
 
 
Την ίδια ώρα, η κυβέρνησή σας έχει προβεί στην παραγγελία εκατομμυρίων εμβολίων από την εταιρεία Pfizer, καθώς και των ειδικών ψυγείων που απαιτούνται για το εμβόλιο αυτό, καίτοι ούτε το εμβόλιο αυτό έχει ακόμη εγκριθεί από την Ευρωπαϊκή Ένωση.
 
Διαπιστώνουμε δηλαδή ότι έχει δοθεί ύποπτη προτεραιότητα στην πρόληψη και όχι στη θεραπεία, χωρίς να δίδεται εξήγηση για την επιλογή αυτή, όπως επισημαίνουν οι ειδικοί επιστήμονες.
 
Επειδή όμως η επιλογή αυτή ευθύνεται για τη νοσηλεία στα νοσοκομεία της χώρας και τους θανάτους εκατοντάδων συνανθρώπων μας Ελλήνων πολιτών, σας καλώ όπως άμεσα παράσχετε σχετικές επαρκείς εξηγήσεις.
 
 
Αθήνα, 9 Δεκεμβρίου 2020
 
Ο Εξωδίκως Αιτών
Νικόλαος Ι. Αντωνιάδης
Δικηγόρος Αθηνών
 
 

Πηγή

 

Πηγή

Προβολές : 446


Μοίρασέ το:Ετικέτες:

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα

Δεν βρέθηκαν άρθρα.