αναλώσιμοι περαστικοί... (3 βίντεο και μια ταινία)

αναλώσιμοι περαστικοί... (3 βίντεο και μια ταινία)

22 Ιουλίου, 2021 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Μοιράστε το

- 108 προβολές ( Μέτρηση έως 23:45:34 )

 

 

Απ’ τη ζωή σου θα περάσουν πολλοί άνθρωποι…

κάποιοι για λίγο, άλλοι για περισσότερο χρόνο κι άλλοι για να μείνουν…

αναλώσιμοι περαστικοί... (3 βίντεο και μια ταινία)

Αυτοί που θα μείνουν δίπλα σου, θα μείνουν για σένα, “θ’ αγοράσουν όλο το πακέτο όπως είσαι” και δεν θα κοροϊδέψουν με λόγια μεγάλα κι αναπόδεικτα, που δεν θα τα συνοδεύουν με πράξεις.

Αν είσαι μια “δύσκολη περίπτωση”, θα ‘ναι πολλοί οι … αναλώσιμοι περαστικοί…

Κι αυτοί που θα μείνουν δίπλα σου, θα είναι λίγοι και καλοί…

Καλησπέρα… δεν αντέχω το  ψέμα μέσα στα μούτρα μου, λες και δεν υπάρχει η αλήθεια, λες και δεν υπάρχει αύριο… λες κι ο άλλος δεν έχει διαίσθηση για ν’ αντιληφθεί το ψέμα, ακόμα κι όταν δεν μπορεί να δει τα μάτια σου…

 

Καλλιόπη

μουσικά ταξείδια… εδώεδώ… κι εδώ

η ταινία, εδώ

 

(Visited 107 times, 2 visits today)

Ετικέτες:

Μπορείτε να κάνετε δωρεά είτε με τον λογαριασμό σας στην Paypal αν διαθέτετε , η και με Visa ή Mastercard μέσω Paypal

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Μοιράστε το