Αναμφισβήτητα μαθηματικά και στοιχεία που επιβεβαιώνουν την εκτεταμένη νοθεία στις Αμερικανικές εκλογές.

Αναμφισβήτητα μαθηματικά και στοιχεία που επιβεβαιώνουν την εκτεταμένη νοθεία στις Αμερικανικές εκλογές.

9 Νοεμβρίου, 2020 19 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:686
Μοίρασέ το

 

Σύμφωνα με ορισμένους αναλυτές, οι ψηφοφορίες του Μπάιντεν παραβιάζουν τον στατιστικό νόμο του Μπέντφορντ, καθώς όλοι οι ψηφοφόροι των υποψηφίων ακολουθούν το νόμο του Μπένφορντ σε ολόκληρη τη χώρα, εκτός από τον Μπάιντεν όταν κερδίζει μια πολιτεία κλειδί..

Ο Μπάιντεν αποτυγχάνει σαφώς σε ένα αποδεκτό τεστ για την καταπολέμηση της εκλογικής απάτης, που χρησιμοποιείται από το Στέιτ Ντιπάρτμεντ και τους ιατροδικαστές.

 

 

Ατράνταχτα τα στοιχεία της νοθείας, αλλά τα δικά μας πολιτικά κύμβαλα, βιάστηκαν να συγχαρούν τον νοθευτή της ψήφου του Αμερικανικού λαού.

Δεν μπορώ να προδικάσω το αποτέλεσμα του ΑΝΩΤΑΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ, μπορώ όμως να προδικάσω τι θα υποστεί η ανθρωπότητα αν τελικά είναι ο Μπάιντεν ο επόμενος πρόεδρος.

Οι αντιφρονούντες της Παγκοσμιοποίησης, ας ψάχνουμε για μετεγκατάσταση σε ερημωμένα χωρία…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Ευχαριστώ για τα στοιχεία και για την επιμέλεια του αποκαλυπτικού άρθρου, Βασίλη.

Αναμφισβήτητα μαθηματικά και στοιχεία που επιβεβαιώνουν την εκτεταμένη νοθεία στις Αμερικανικές εκλογές.

Παρατηρώντας τα επιχειρήματα , αποδεικτικά στοιχεία και τα γεγονότα της πλευράς Τραμπ, βρέθηκα στην εργασία ενός Αναλυτή, του James Fetzer.

Παρουσιάζονται παρακάτω τα 10 δυνατά σημεία , του γιατί υπήρξε εκτεταμένη νοθεία.

Όμως το καλύτερο ακολουθεί σε άλλο άρθρο και έχει μια ελάχιστη σχέση με τη θεωρία για το υδατογράφημα.

Μόνο που αυτή τη φορά φαίνεται πιο σοβαρό, με πατέντα και Τεχνολογία που δεν αμφισβητείται, και με ανάμειξη στην Εθνική Υπηρεσία ταχυδρομείων σε συμφωνία με τον Τραμπ.

Αν ισχύει θα είναι η απόλυτη απόδειξη και πολύ δυνατό τεστ για το νομικό σύστημα της Αμερικής για την ανεξαρτησία της δικαιοσύνης.

 1. Στατιστικές αδυναμίες στο Ουισκόνσιν και το Μίσιγκαν.

Η προσέλευση των ψηφοφόρων στο Ουισκόνσιν προφανώς εξόντωσε το ιστορικό ρεκόρ του 66,8% κατά σχεδόν 30 ποσοστιαίες μονάδες.

Οι πιθανότητες αυτού του γεγονότος είναι 0,00000189% ή 1 στις 52,910,052.

Οι στατιστικοί αναλυτές σημείωσαν ότι αυτή η απόκλιση 5 σημείων δεν ήταν μόνο στατιστική αδυναμία ή σπανιότητα, αλλά ήταν πραγματικά αδύνατο να συνέβηκε κάτι τέτοιο.

Ορισμένοι ισχυρίζονται ότι αυτό οφείλεται στην εγγραφή της ίδιας ημέρας, ωστόσο 20 άλλες πολιτείες επιτρέπουν την εγγραφή της ίδιας ημέρας και τα αποτελέσματα σε αυτές τις πολιτείες δεν πλησίασαν την επίτευξη αυτής της πρωτοφανούς υποτιθέμενης εγγραφής.

Με τους υπολογισμένους ψηφοφόρους που ήταν απόντες, ο πρώην αντιπρόεδρος Joe Biden ήταν επίσης 60 βαθμούς στην Πενσυλβάνια και σχεδόν 40 βαθμούς στο Μίτσιγκαν, Σύμφωνα με τους New York Times.

Συγκριτικά, ο Μπάιντεν είχε μόνο μονοψήφια νούμερα σε απόντες στις περισσότερες άλλες περιοχές της μάχης. Για το Ουισκόνσιν δεν έχει ακόμη αναφερθεί η σχετική στατιστική.

Οι αξιωματούχοι των εκλογών στο Μίσιγκαν και το Ουισκόνσιν δεν μπόρεσαν να εξηγήσουν την ξαφνική και δραματική αύξηση ψήφων υπέρ των υποψηφίων για την προεδρία του Τζο Μπάιντεν, την Τετάρτη το πρωί.

Σύμφωνα με το NBC News την ημέρα των εκλογών πριν από την έναρξη των δημοσκοπήσεων, στο Μίτσιγκαν, οι Ρεπουμπλικάνοι ήταν μπροστά 41% έναντι 39% στις ταχυδρομικές ψήφους. . Οι Ρεπουμπλικανοί ηταν επίσης το 42% έναντι 39% στο συνολικό, δηλαδή αυτοπρόσωπες και κανονικές.

Στο Ουισκόνσιν την ημέρα των εκλογών πριν από την έναρξη των δημοσκοπήσεων, οι Ρεπουμπλικάνοι οδήγησαν την κουρσα και στις ταχυδρομικες προηγούμενοι 43% εναντι 35%, και οι συνολικες ψηφοφορίες ψήφοι ήταν επίσης στο 43% έναντι 35%.

Κατόπιν όμως αργά την νύχτα , σχεδόν ΟΛΑ τα ψηφοδέλτια που βρέθηκαν, και ενώ οι περισσότεροι στη χώρα κοιμόντουσαν, αφού οι αξιωματούχοι δήλωσαν ότι θα σταματήσουν να μετράνε, ήταν για τον Joe Biden.

Ορισμένοι στατιστικοί παρατήρησαν και άλλα μαθηματικά ελαττώματα, καθώς οι τυχαίοι αριθμοί στα στατιστικά στοιχεία πρέπει να ακολουθούν ένα μοτίβο στην κατανομή τους. Εάν οι αριθμοί είναι ψευδείς, είναι εύκολο να εντοπιστεί.

 

 1. Οι ψηφοφορίες Biden παραβιάζουν το νόμο του Benford:

Σύμφωνα με ορισμένους αναλυτές, οι ψηφοφορίες του Μπάιντεν παραβιάζουν τον στατιστικό νόμο του Μπέντφορντ, καθώς όλοι οι ψηφοφόροι των υποψηφίων ακολουθούν το νόμο του Μπένφορντ σε ολόκληρη τη χώρα, εκτός από τον Μπάιντεν όταν κερδίζει μια πολιτεία κλειδί.. Ο Μπάιντεν αποτυγχάνει σαφώς σε ένα αποδεκτό τεστ για την καταπολέμηση της εκλογικής απάτης, που χρησιμοποιείται από το Στέιτ Ντιπάρτμεντ και τους ιατροδικαστές.

 

 1. Ασυνήθιστη Στατιστική απόκλιση μεταξύ των γερουσιαστών και της προεδρικής ψήφου

για το κόμμα του Μπαιντεν.

 

 1. Μαζικό χάσμα ενθουσιασμού:

Αυτή είναι μία σημαντική παράμετρος σύμφωνα με ειδικούς των εκλογών, που προκύπτει από τα στατιστικά ερωτηματολόγια για τον ενθουσιασμό των ψηφοφόρων. ο Trump κερδίζει κατά κράτος.

Ο Joe Biden με σχεδόν χαμηλό ενθουσιασμό, απέτυχε σε πολλές μεγάλες πόλεις σε σύγκριση με τη Χίλαρι Κλίντον το 2016. Στη Νέα Υόρκη, το Σικάγο και το Μαϊάμι, έχασε 201.408, 260.835 και 6.945 αντίστοιχα.

Ωστόσο, στις πολιτείες που ο Μπάιντεν έπρεπε να ξεπεράσει τον Τραμπ το 2020, κέρδισε μαζικά.

Λιγότερο από τους μισούς υποστηρικτές του Τζο Μπάιντεν (46,9%) δήλωσαν ότι ψήφισαν τον Τζο Μπάιντεν επειδή τους αρέσει ο υποψήφιος. Περίπου 8 στους 10 ψήφισαν τον Πρόεδρο Τραμπ επειδή ήθελαν να είναι Πρόεδρος.

 1. Το Χάος της Πενσυλβανίας:

Στην Πενσυλβάνια, ο Τραμπ ηγήθηκε με περίπου 800.000 ψήφους το βράδυ των εκλογών, όταν οι περισσότεροι Αμερικανοί πήγαιναν στο κρεβάτι. Κατά τη διάρκεια των τελευταίων 72 ωρών, το προβάδισμα του Προέδρου Τραμπ συρρικνώθηκε σε λιγότερο από 95.000 ψήφους στην πολιτεία και μετά ο Joe Biden πήρε το προβάδισμα.

Τις τελευταίες δύο μέρες, πολλές ψηφοφορίες άρχισαν να ρέουν στον τελικό αγώνα, κυρίως υπέρ του Joe Biden. Ανέφεραν πρόσφατα ότι «Αναφέρθηκαν δύο ακόμη παρτίδες της Πενσυλβανίας: 23.277 ψήφοι στη Φιλαδέλφεια, ΟΛΕΣ για το Μπάιντεν»

Το Δημοκρατικό Κόμμα της Πενσυλβανίας προέβλεψε ότι τα υπόλοιπα 580.000 ταχυδρομικα ψηφοδέλτια θα πάνε εκπληκτικά για τον Joe Biden, προβάλλοντας ότι θα κερδίσουν τελικά με περίπου 175.000 ψήφους διαφορά.

«Με βάση την κατανομή των ψηφοφοριών από το Κόμμα σε κάθε κομητεία, πιστεύουμε ότι το 75% των εναπομείναντων ψηφοφοριών θα διατεθούν στον Τζο Μπάιντεν», έγραψε σε δήλωση ο γερουσιαστής Σαρίφ Στριτ. «Προβλέπουμε ότι ο Μπάιντεν θα κερδίσει περίπου 175.000 ψήφους.»

Ο Μπάιντεν προηγείται μόνο στην Πενσυλβάνια με μερικές χιλιάδες ψήφους.

Σύμφωνα με την Politico, τα ψηφοδέλτια που βρέθηκαν σε ταχυδρομικές εγκαταστάσεις έβαλαν τον Μπάιντεν στην κορυφή της Πενσυλβανίας. Οι ταχυδρομικοί εργαζόμενοι βρήκαν περισσότερα από 1.000 ψηφοδέλτια στις εγκαταστάσεις της Φιλαδέλφειας την Πέμπτη και 300 στο Πίτσμπουργκ. Τα ψηφοδέλτια της Φιλαδέλφειας και του Πίτσμπουργκ αποτελούσαν μέρος περισσότερων από 2.000 ψηφοφοριών που ανακαλύφθηκαν σε δεκάδες ταχυδρομικές εγκαταστάσεις και στις δύο πολιτείες και ταχυδρομήθηκαν σε εκλογικούς αξιωματούχους, σύμφωνα με δικαστική απόφαση δικαστή.

Συμβαίνει επίσης το παράδοξο να υπάρχει ένας αριθμός ρεκόρ ανθρωπων 90 ετών , που έχουν εγγραφεί για να ψηφίσουν σε ένα έτος, κατά τη διάρκεια πανδημίας, από ό, τι σε οποιοδήποτε σημείο της ιστορίας της Πενσυλβανίας.

 1. Επιβεβαιωμένα σφάλματα:

Την ημέρα των εκλογών, υπήρχαν πολλά επιβεβαιωμένα σφάλματα αναφοράς που επιδιορθώθηκαν όταν αποκαλύφθηκαν από δημοσιογράφους καθώς παρακολουθούσαν τους αριθμούς να κυλούν.

Αριζόνα

Στην Αριζόνα σύμφωνα με την Πολιτική, ένα σφάλμα που βρέθηκε στα δεδομένα της Έντισον Έρευνας που εντοπίστηκε από έναν δημοσιογράφο έδειξε ότι το 98% των ψήφων μετρήθηκαν στην Αριζόνα, ενώ στην πραγματικότητα μόνο το 84% των ψήφων μετρήθηκαν. Οι αξιωματούχοι διόρθωσαν αυτό το λάθος όταν επισημάνθηκε.

Γεωργία

Στη Γεωργία, οι ψηφοφόροι δεν μπόρεσαν να εκδώσουν ψηφοδέλτια για μερικές ώρες στις κομητείες Morgan και Spalding μετά τη συντριβή των ηλεκτρονικών συσκευών, ανέφεραν κρατικοί αξιωματούχοι.

Οι εταιρείες «ανέβασαν κάτι χθες το βράδυ, το οποίο δεν είναι φυσιολογικό, και προκάλεσε δυσλειτουργία», δήλωσε η Marcia Ridley, εποπτική αρχή των εκλογών στο συμβούλιο εκλογών του Spalding County. Αυτή η δυσλειτουργία εμπόδισε τους υπαλλήλους της δημοσκόπησης να χρησιμοποιούν τα βιβλία ψηφοφορίας για τον προγραμματισμό έξυπνων καρτών που οι ψηφοφόροι εισάγουν στις μηχανές ψηφοφορίας.

«Αυτό είναι κάτι που δεν κάνουν ποτέ. Δεν έχω δει ποτέ να ενημερώνουν τίποτα την ημέρα πριν από τις εκλογές “, δήλωσε η Ρίντλεϊ. Η Ridley είπε ότι δεν ήξερε τι περιείχε το upload

Μίτσιγκαν

Υπήρχε επίσης κάτι ύποπτο για την αναφορά ψήφων στην κομητεία Antrim, στο Μίσιγκαν, όπου ο Τραμπ νίκησε τη Χίλαρι Κλίντον κατά 30 βαθμούς το 2016. Τα αρχικά σύνολα ψηφοφορίας εκεί έδειξαν τον Μπάιντεν μπροστά από τον Τραμπ με 29 βαθμούς, αποτέλεσμα που δεν είναι πιθανό να είναι ακριβές, καθώς πολλοί δημοσιογράφοι σημείωσαν.

Όταν ο δημοσιογράφος της NY Times το επεσήμανε στο Twitter, το διόρθωσαν και το χαρακτήρισαν «λάθος».

Σύμφωνα με το Detroit Free Press, θυγατρική των USA Today, αξιωματούχοι διερεύνησαν τα αδύναμα αποτελέσματα των εκλογών στην κομητεία Antrim.

Ο υπάλληλος της κομητείας Antrim, Sheryl Guy, δήλωσε ότι τα αποτελέσματα σε ηλεκτρονικές κασέτες και έναν υπολογιστή ανακαλύφθηκαν κάπως αφού οι κάρτες μεταφέρθηκαν σε σφραγισμένες σακούλες από αστικούς δήμους σε κομητειακά γραφεία και φορτώθηκαν σε έναν υπολογιστή.

Το 2016, ο Τραμπ κέρδισε την κομητεία Antrim με περίπου 62% των ψήφων, σε σύγκριση με περίπου 33% για τη Δημοκρατία Χίλαρι Κλίντον. Ο Τραμπ νίκησε την Κλίντον με περίπου 4.000 ψήφους.

Το πρωί της Τετάρτης, τα αποτελέσματα του Αντρίμ έδειξαν ότι ο Δημοκρατικός Τζο Μπάιντεν ηγείται του Τραμπ με λίγο πάνω από 3.000 ψήφους, με το 98% των περιφερειών να αναφέρουν.

Περισσότερα στο Μίσιγκαν

Στην 15η κομητεία της κομητείας του Όουκλαντ, μια σταθερή δυσλειτουργία στον υπολογιστή μετέτρεψε έναν χαμένο Ρεπουμπλικάνο σε νικητή. Ένα σφάλμα υπολογιστή οδήγησε τους εκλογικούς αξιωματούχους στο Όουκλαντ να παραδώσουν μια αναστατωμένη νίκη την Τετάρτη σε έναν Δημοκρατικό, μόνο για να μετατρέψουν τη νίκη σε έναν κατεστημένο Ρεπουμπλικάνο μια ημέρα αργότερα. Ο κατεστημένος, Adam Kochenderfer φάνηκε να χάνει με μερικές εκατοντάδες ψήφους, αποτέλεσμα που φαινόταν περίεργο για πολλούς στην εκστρατεία του. Αφού εντοπίστηκε και διορθώθηκε το εμφανές σφάλμα υπολογιστή, ο Kochenderfer κατέληξε να κερδίζει με πάνω από 1.000 ψήφους.

Υπήρξαν πολλά άλλα επιβεβαιωμένα σφάλματα, συμπεριλαμβανομένης της Βιρτζίνια όπου 100.000 επιπλέον ψήφοι μετρήθηκαν για τον Joe Biden, και περισσότερα μπορεί να αποκαλυφθούν καθώς οι εβδομάδες συνεχίζονται.

Υπήρξαν επίσης πολλές καθυστερήσεις επεξεργασίας, ειδικά στην επαρχία Fulton Georgia όπου ένας σωλήνας έσπασε ξαφνικά στο κέντρο επεξεργασίας.

Στις 4 Νοεμβρίου, περίπου στις 6:07 π.μ., το προσωπικό του State Farm Arena ενημέρωσε την εγγραφή και τις εκλογές του Fulton County για ένα σωλήνα ριπής που επηρεάζει το δωμάτιο όπου καταλογίστηκαν τα ψηφοδέλτια.

Από τις 7 μ.μ. Την Τετάρτη, αξιωματούχοι των εκλογών κομητειών της Fulton δήλωσαν ότι 30.000 ψηφοδέλτιοι που απουσίαζαν δεν υποβλήθηκαν σε επεξεργασία λόγω ριπής σωλήνων. Αξιωματούχοι διαβεβαίωσαν τους ψηφοφόρους ότι κανένα από τα ψηφοδέλτια δεν υπέστη ζημιά και το νερό καθαρίστηκε γρήγορα.

Ωστόσο, η κατάσταση έκτακτης ανάγκης καθυστέρησε τους αξιωματούχους να επεξεργαστούν ψηφοφορίες μεταξύ 5:30 π.μ. και 9:30 π.μ.

 

 1. Μαζική οργανωμένη απάτη τα λάθη, πάντα υπέρ του BIDEN

Οι μεγάλες πόλεις που έβγαζαν Biden είχαν οργανωθεί στην απάτη.

Ο Πρόεδρος Τραμπ ήταν πρωτοπόρος έως ότου ορισμένα κράτη της Rust Belt παγώσουν τις εκθέσεις τους για την επιστροφή της ψηφοφορίας. Όταν οι αναφορές συνέχισαν, ο Τραμπ άρχισε να χάνει σταθερά.

Στο Μεξικό, το 1988, το PRI έχασε εύκολα μέχρις ότου η ψηφοφορία να επιστρέψει από το πάγωμα, μόνο για να ξαναρχίσει σε μια μαζική ανατροπή υπέρ του PRI.

«Σε μια αυτοβιογραφία που άρχισε να κυκλοφορεί στο Μεξικό αυτή την εβδομάδα, η ντε λα Μαδρίτη ρίχνει περισσότερο φως σε αυτή τη σκοτεινή νύχτα στην ιστορία του Μεξικού. Αυτό που αποκαλύπτει δεν είναι νέο, ανέφεραν πολιτικοί αναλυτές. Όμως, σε 850 σελίδες, τα απομνημονεύματα της ντε λα Μαδρίτης παρέχουν μέχρι σήμερα την πιο σταθερή επιβεβαίωση για ένα από τα μεγαλύτερα ανοιχτά μυστικά αυτής της χώρας: οι προεδρικές εκλογές του 1988 ήταν απατεώνες.

Πολιτικοί αναλυτές και ιστορικοί έχουν περιγράψει ότι η εκλογή είναι ένα από τα πιο φρικτά παραδείγματα της απάτης που επέτρεψε στο Θεσμικό Επαναστατικό Κόμμα να ελέγξει τη χώρα αυτή για περισσότερες από επτά δεκαετίες και την αρχή του τέλους του αυταρχικού του κανόνα.

Ο Rod Blagojevich εξήγησε ότι δεν υπάρχει αμφιβολία ότι αυτό συμβαίνει στη Φιλαδέλφεια, στο Μιλγουόκι, στο Ντιτρόιτ και σε άλλες πόλεις. “Σε μεγάλες πόλεις όπου ελέγχουν τον πολιτικό μηχανισμό και ελέγχουν τη συσκευή που μετρά τις ψήφους, και ελέγχουν τους χώρους ψηφοφορίας και εκείνους που μετρούν τις ψήφους, είναι διαδεδομένη και είναι βαθιά”, δήλωσε ο Μπλαγκόγιεβιτς την Παρασκευή.

Υποθέτω ότι ακόμη και διεφθαρμένοι πολιτικοί που πήγαν στη φυλακή καταλαβαίνουν την αδυναμία που ο Μπάιντεν ξεπέρασε τη Χίλαρι Κλίντον σε μόνο πόλεις που βρίσκονται στο Μίσιγκαν, την Πενσυλβάνια, τη Γεωργία και το Ουισκόνσιν. Όλο το διάστημα, το GOP έχασε μηδενικούς αγώνες και κέρδισε 8 από 11 αγώνες κυβερνητών.

Όπως είπε κάποτε ο δικτάτορας της Νικαράγουας Anastasio Somoza, «Πράγματι, κερδίσατε τις εκλογές, αλλά κέρδισα τον αριθμό».

 1. ΨΗΦΟΙ μετά τις εκλογές σε διάφορες πολιτείες.
 2. Άτομα με ειδικές ανάγκες και ΝΕΚΡΟΙ που φέρονται να εγγράφηκαν μαζικά σε εκλογικούς καταλόγους.

Μόνο ΣΕ ΜΙΑ περίπτωση υπάρχει λίστα με 14.000 νεκρούς..

 1. Μελέτες εντοπίζουν εκατοντάδες χιλιάδες παράνομες ψήφους και περισσότερες ψήφους από τους υπάρχοντες εγγεγραμμένους ψηφοφόρους:

 

{ Επιμέλεια } Βασίλης.

{ ΠΗΓΗ}

https://jamesfetzer.org/2020/11/there-is-undeniable-mathematical-evidence-the-election-is-being-stolen/

 

 

Προβολές : 686


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
 • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
 • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
 • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
 • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
 • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα