Ανατριχιάζει ο επιστήμονας RICHARD M. FLEMING: “Τα νανοσωματίδια των εμβολίων εξαπλώνονται σε όλο το σώμα”

Ανατριχιάζει ο επιστήμονας RICHARD M. FLEMING: “Τα νανοσωματίδια των εμβολίων εξαπλώνονται σε όλο το σώμα”

23 Ιουλίου, 2021 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:2,089
Μοίρασέ το

Dr. RICHARD FLEMING: “Όσοι έσπευσαν να το κάνουν να προσπαθήσουν να αποφύγουν επόμενες ή συμπληρωματικες δόσεις, ενώ οσοι δεν έχουν εμβολιαστεί ακόμα να παραμείνουν ως έχουν.

Προτεραιότητα είναι η υγεία!!!!”

Αυτόν τον ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ, δεν περιμένουμε να τον ακούσει το ΜΠΣΤΡΔΟ της Χαλδαίας, γιατί  παίρνει ΜΙΖΕΣ.

Ούτε περιμένουμε να τον ακούσουν οι ΤΡΑΓΟΣΑΤΑΝΑΔΕΣ, γιατί κι αυτοί ΜΙΖΑ παίρνουν.

Ούτε περιμένουμε να τον προβάλλουν οι ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΠΟΡΝΕΣ, γιατί κι αυτές πληρώνονται από τους πολιτικούς νταβατζήδες τους.

Δεν περιμένουμε φυσικά να τον ακούσουν και κάποιοι ΗΛΙΘΙΟΙ, που συγκρίνουν τα ΜΠΟΛΙΑ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ, με το… τσιγάρο, ή περιμένουν να γλείψουν κανένα κοκκαλάκι από τα δημοτικά κονδύλια…

Ακούστε τον τουλάχιστον εσείς που έχετε ικανότητα κριτικής σκέψης και διαδώστε το θέμα, μήπως και σωθούν ζωές.

 

Καλλιόπη Σουφλή

Ανατριχιάζει ο επιστήμονας RICHARD M. FLEMING: “Τα νανοσωματίδια των εμβολίων εξαπλώνονται σε όλο το σώμα”
Τα νανοσωματιδια είναι τα μικρότερα δομικά στοιχεία που έχουν ανακαλυφθεί και μπορούν να διαπερνούν τον αιματοεγκεφαλικο φραγμό.
Η Pfizer και η Moderna τα χρησιμοποιούν ως φορείς του mRNA που κωδικοποιουν στην προκειμένη περίπτωση την πρωτεΐνη ακίδα που φέρει ο ιός Covid-19.
Δυστυχώς δεν παραμένουν στο σημείο της έγχυσης αλλά εξαπλώνονται ανετα σε όλο το σώμα, όπως εγκέφαλος, καρδιά και αναπτύσσεται σε αυτά τα ευαίσθητα όργανα φλεγμονωδης αντίδραση.
Το χειρότερο είναι ότι η αποδόμηση και η αποβολή τους από το σώμα είναι εξαιρετικά χρονοβόρα διαδικασία.
Η μακροχρόνια παραμονή τους στον οργανισμό συντηρεί ένα φλεγμονωδες και τοξικό περιβάλλον, ιδιαίτερα σε αυτά τα όργανα, εξηγώντας τα περιστατικά μυοκαρδιτιδας και περικαρδιτιδας.
Σε άλλες μακροπροθεσμες συνέπειες αναμένουμε νευροεκφυλιστικες ασθένειες π.χ. Alzheimet.
Όσοι έσπευσαν να το κάνουν να προσπαθήσουν να αποφύγουν επόμενες ή συμπληρωματικες δόσεις, ενώ οσοι δεν έχουν εμβολιαστεί ακόμα να παραμείνουν ως έχουν.
Προτεραιότητα είναι η υγεία!!!!”

 


Πηγή

Προβολές : 2,089


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα