Αναφορά στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου για τα μέτρα κατά της Εκκλησίας. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΔΥΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ.

Αναφορά στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου για τα μέτρα κατά της Εκκλησίας. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΔΥΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ.

31 Μαΐου, 2020 6 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,187
Μοίρασέ το
Αναφορά στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου για τα μέτρα κατά της Εκκλησίας. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΔΥΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ.

 

Εδώ και μερικούς μήνες είναι σε εξέλιξη μια πρωτοφανής για τα ελληνικά ιστορικά χρονικά δίωξη κατά της Ορθόδοξης Εκκλησίας.

 

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ… ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΔΥΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ, ΠΟΥ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ.

Και κατά ένα “περίεργο τρόπο”, η πρωτοφανής δίωξη, γίνεται από δείχνουν  ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ. 

ΜΗΠΩΣ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΑΛΛΟΤΡΙΑ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ…;;;

Μήπως είναι μη ελληνικής καταγωγής και μη χριστιανικής θρησκείας, οι καταγγελλόμενοι…;;;

 

Καλλιόπη Σουφλή

Αναφορά στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου για τα μέτρα κατά της Εκκλησίας. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΔΥΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ.

Γραφείο ρεπορτάζ: Romfea.gr

 

Εδώ και μερικούς μήνες είναι σε εξέλιξη μια πρωτοφανής για τα ελληνικά ιστορικά χρονικά δίωξη κατά της Ορθόδοξης Εκκλησίας.

Επιχειρείται η αποδόμηση του Ορθόδοξου δόγματος και της Ορθόδοξης λατρευτικής ζωής με βάση ένα επιχείρημα που είναι προφανώς αβάσιμο και αντίθετο σε κάθε λογική, αποκτά όμως υπόσταση με τη χρήση των μέσων μαζικής ενημέρωσης: η Ορθόδοξη Εκκλησία από μέσο σωτηρίας της ψυχής και του σώματος καταδεικνύεται ως θανάσιμος κίνδυνος για την υγεία των ανθρώπων.

Ως σωτηρία από τον θανάσιμο αυτό κίνδυνο παρουσιάζεται, από τα μέσα ενημέρωσης, η επιστήμη.

Με τον τρόπο αυτό η επιστημονική γνώση και τα επιστημονικά επιτεύγματα τοποθετούνται σε ανώτερη θέση από τον Τριαδικό Θεό.

Μέχρι πρόσφατα, η επίσημη θέση των ιατρών σε σχέση με τον Τριαδικό Θεό ήταν ότι εκεί που τελειώνουν οι δικές τους δυνάμεις και εκεί που τελειώνουν τα διαθέσιμα επιστημονικά μέσα προς θεραπεία, στο χρονικό αυτό σημείο ο ασθενής θα πρέπει να στραφεί προς τον Θεό.
Σήμερα, μόλις λίγους μήνες μετά την εμφάνιση της πανδημίας, ο εξαιρετικά μακρόχρονος ρόλος της Ορθόδοξης Εκκλησίας εξαφανίζεται.

Οι άνθρωποι στη χώρα καλούνται, μέσω ποινικών και διοικητικών μέτρων και μέσω καθημερινής και αδιάκοπης υπενθύμισης από τα μέσα ενημέρωσης, να στηρίξουν όλες τις ελπίδες τους για υγεία στην επιστήμη.

Όσο για τον Τριαδικό Θεό, αυτός παρουσιάζεται στους ανθρώπους ως αδύναμος, ο Οίκος του ως μολυσμένος, το ίδιο το Σώμα και το Αίμα του ως μολυσμένο.

Όλα τα ανωτέρω καταδεικνύουν την πραγματική επιδίωξη της πολιτικής ηγεσίας της χώρας: η μετατροπή του Ελληνικού Κράτους από ορθόδοξο σε αθεϊστικό.

Ως μία ενδεικτική κίνηση αντίδρασης σε αυτή την προσπάθεια, κατατέθηκε σήμερα Αναφορά/ Καταγγελία στον κ.Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου χρησιμοποιώντας ως βάση το Σύνταγμα το οποίο κατοχυρώνει, σε απόλυτο βαθμό, σε συνδυασμό και με τον Ποινικό Κώδικα, τον ορθόδοξο χαρακτήρα του Ελληνικού Κράτους, όπως αναλύεται στην Αναφορά/ Καταγγελία.

Να τονισθεί ότι και τα δύο ανώτατα δικαστήρια της χώρας, ο Άρειος Πάγος και το Συμβούλιο της Επικρατείας, αναγνωρίζουν την απόλυτη προστασία των Ιερών Κανόνων που προστατεύουν το ορθόδοξο δόγμα, την ορθόδοξη πίστη, τη θρησκευτική διδασκαλία και τη θεία λατρεία.

 

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΦΟΡΑ:

 

Πηγή

Προβολές : 1,187


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα