Ανελέητο σφυροκόπημα Αντωνιάδη στην επιτροπή των ... ΦΑΡΙΣΑΙΩΝ: “Η πειθαρχική υπόθεση της δίωξης της αλήθειας, της λογικής και της ελευθερίας του λόγου, θα γίνει ο τάφος της απέραντης υποκρισίας της εποχής της “πανδημίας”…

16 Οκτωβρίου, 2020 12 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:780
Μοίρασέ το

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΒΟΒΟΛΗ – ΜΕΡΟΣ 3ο:

Νίκος Αντωνιάδης: “ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΗΝ “ΑΠΑΛΛΑΓΗ” ΤΗΣ ΕΛΕΝΗΣ ΓΙΑΜΑΡΕΛΛΟΥ ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΘΗΝΩΝ !!!

ΟΥΑΙ ΥΜΙΝ…”

 
Αυτά τα στοιχεία βγάζει στην δημοσιότητα ο Νίκος Αντωνιάδης, για τα μέλη της Επιτροπής στην οποία έχει παραπεμφθεί ο ιατρός Φαίδων Βόβολης.
 
Και τους ΞΕΒΡΑΚΩΝΕΙ ΟΛΟΥΣ…
 
ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΠΟΣΟ ΒΡΩΜΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ.
 
Γιατί είναι βρώμικος, όποιος λειτουργεί με δυο μέτρα και δυο σταθμά.
 
ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΒΡΩΜΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΣ, ΟΠΟΙΟΣ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΜΕ ΔΟΛΟ…
 
Γιατί αυτό αποδεικνύεται όσο δημοσιοποιούνται από τον Νίκο Αντωνιάδη, όλο και περισσότερα στοιχεία αυτής της υποθεσης δίωξης του ιατρού Φαίδωνα Βόβολη.
 
Και που να βγουν και τα επόμενα…
 
ΤΣΙΤΣΙΔΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΙΩΚΤΕΣ ΤΟΥ ΒΟΒΟΛΗ, Ο ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ.
 
Και να δούμε που θα κρύψουν την γύμνια τους όλοι αυτοί, όταν έλθει η ώρα της … ΤΙΜΩΡΙΑΣ ΤΟΥΣ.
 
Γιατί όσο ο Φαίδων Βόβολης, στην σκέψη, στην ψυχή και στην συνείδηση της πλειοψηφία του ελληνικού λαού, είναι ΑΘΩΟΣ…τόσο ΕΝΟΧΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΣΟΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ ΤΟΥ, ΟΣΟΙ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΤΗΝ ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΚΥΨΕΙ ΣΤΗΝ ΤΡΟΜΟΛΑΓΝΕΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ .
 
 
Καλλιόπη Σουφλή
 
Υ.Γ.1. Καταλάβατε τώρα, γιατί δεν παρέπεμψαν την Γιαμαρέλλου;;;
 
Η παρακάτω φωτογραφία αφιερωμένη στον αγώνα που δίνει ο Νίκος Αντωνιάδης για την ανάδειξη της αλήθειας, για λογαριασμό όλων μας.
 
Υ.Γ.2. Γιώργο Πατούλη, τι συζητούσατε στο σπίτι της Γιαμαρέλλου;;;
 
Μήπως αισθανόσασταν “κάψιμο” στην πλάτη, με την εικόνα του Χριστού και της Χριστοκρατούσας Παναγιάς;;;
 
Υ.Γ.3. Ότι σιχάθηκα περισσότερο στη ζωή μου, ήταν και είναι οι ΘΡΗΣΚΟΛΗΠΤΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ και Η ΑΔΙΚΙΑ.
 

Θυμίζω τι είχε δηλώσει η Ελένη Γιαμαρέλλου για τη θεία κοινωνία στις 14 Μαΐου:

https://www.skai.gr/news/greece/giamarellouhttps://www.youtube.com/watch?v=Zc5oEYghttps://www.youtube.com/watch?v=Zc5oEYgWjV0WjV0-ston-skai-den-tha-kollisei-koronoio-opoios-koinonisei-profylassei-tin-ygeia

-“Όποιος πάει να κοινωνήσει, άσχετα αν το πιστεύει ή δεν το πιστεύει, συμμετέχει στο μυστήριο. Επομένως δεν υπάρχει κίνδυνος για κορωνοϊό όπως και για κανένα άλλο μικρόβιο“.

Εκκλησίες και θεία κοινωνία: Η πίστη και το ρίσκο που δεν παίρνει η επιστήμη – University of Nicosia

-“Είναι κάτι που υπερβαίνει και το νου μας και τις απόψεις μας και τις σκέψεις μας“.

Απαντώντας στις αντίθετες αυστηρές οδηγίες της επιτροπής των λοιμωξιολόγων και τις αποφάσεις της κυβέρνησης, είπε:

-“Εδώ δεν ισχύει η έννοια της επιστήμης. Είναι η έννοια του μυστηρίου. Η οποία είναι πάνω από την επιστήμη και επηρεάζει την επιστήμη. Επομένως ή πιστεύεις ότι συμμετέχεις στο μεγαλύτερο μυστήριο και δεν παθαίνεις τίποτα ή δεν πηγαίνεις να κοινωνήσεις αν φοβάσαι“.

Κατηγορούμενος στο Πειθαρχικό πάει ο Φαίδων Βόβολης, όμως.

Ο Φαίδων Βόβολης βάλλεται πειθαρχικά από τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών διότι... μίλησε - Ντροπή και προβληματισμός για την Ελευθερία του Λόγου! | DIFERNEWS

Όχι η Ελένη Γιαμαρέλλου.

Και ελάτε τώρα να δούμε, επειδή ετέθη το θέμα στις δύο συνεδριάσεις του Δ.Σ. του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, τι απίστευτα πράγματα είπανε για να τη δικαιολογήσουν, και κυρίως να δικαιολογήσουν το γεγονός ότι ενώ η Ελένη Γιαμαρέλλου έθεσε σε κίνδυνο την υγεία και τη ζωή των πολιτών (με τα δικά τους, πάντα…) με την έμμεση αλλά σαφέστατη προτροπή στους πολίτες να παραβιάσουν την απαγόρευση για τη θεία κοινωνία, την ίδια ώρα αποφάσιζαν να παραπέμψουν τον Φαίδωνα Βόβολη.

Προσέξτε:

Κάποια μέλη διατύπωσαντη διαφωνία τους με την παραπομπή του Φαίδωνα Βόβολη, ακριβώς επειδή στην περίπτωση Γιαμαρέλλου δεν έκαναν απολύτως τίποτα.

Ακούστηκαν και καταγράφηκαν π.χ. οι εξής θέσεις:

-“Αυτή τη στιγμή δεν βλέπω κάτι διαφορετικό από αυτό που συνέβη με την Καθηγήτρια Πανεπιστήμιου. Ξέρετε ποια λέω, δεν χρειάζεται να αναφερθώ στο όνομά της, ήταν και Καθηγήτριά μου“.

-“Λοιπόν, είχα πει τότε για την κ. Γιαμαρέλλου, ότι πέρα από τα θρησκευτικά πιστεύω  του κάθε ανθρώπου, που βέβαια Καθηγήτρια είναι, την είχαμε και σύμβολο και δεν έπρεπε να λέει πράγματα βλακώδη. Εκείνο που με ενόχλησε κυρίως δεν ήταν ότι μίλησε για τη θεία κοινωνία. Αλλά βγήκε και έκανε, και σας το είχα πει  και τότε, στις 8 Μαρτίου, διαφήμισε το καλέτρα. Ένα φάρμακο που είναι αναστολέας HIV 1 και 2 και είπε επί λέξει: ‘Αν εγώ νοσήσω θα πάρω αυτό το φάρμακο’. Αυτό με ενόχλησε περισσότερο. Δηλαδή, θρησκευόμενος είναι αυτός που βγαίνει και διαφημίζει φάρμακα; Έλεος. Για να βάλουμε τα πράγματα σε μία σειρά. Εμένα με ενοχλεί και όφειλε να δώσει εξηγήσεις και έχει μεγαλύτερη ευθύνη αυτή η Καθηγήτρια απέναντι στην ιατρική κοινότητα με όλα αυτά που λέει και κάνει“.

-“Η κ. Γιαμαρέλλου ήταν στην επιτροπή του ΕΟΔΥ, είναι Καθηγήτρια και βγήκε στην τηλεόραση σε επίσημο κανάλι και έκανε κάποιες δηλώσεις οι οποίες εμένα προσωπικά με ξένισαν φοβερά από επιστημονικής απόψεως, όσο κι αν αφορά το θέμα της θρησκείας, εμείς μιλάμε σαν επιστήμονες“.

 

Τελικά όμως, επικράτησε αυτή η άποψη:

-“Αυτό το οποίο έκανε η κ. Γιαμαρέλλου και ας το αφήσουμε επιτέλους στην άκρη και το ξεκαθάρισε στην απάντησή της, είναι ότι είναι βαθιά θρησκευόμενη και επειδή αυτό το θέμα είναι ένα κορυφαίο μυστήριο της πίστης μας, γι αυτό το είπε“!!!

-“Είναι άλλη η μία υπόθεση και άλλη η άλλη υπόθεση. Άλλη του κ. Βόβολη, άλλη της κ. Γιαμαρέλλου, δεν υπάρχουν συμψηφισμοί“.

Καταλάβατε λοιπόν ποια άποψη επικράτησε στον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών;

Ότι εφόσον η συγκεκριμένη θέση της Καθηγήτριας Γιαμαρέλλου, αντίθετη με την επιστημονική θέση της επιτροπής των λοιμωξιολόγων και επικίνδυνη για τη δημόσια υγεία (με τα δικά τους, πάντα…), επειδή ήταν θέμα πίστης, όλα καλά…!!!

Και επειδή ο Φαίδων Βόβολης δεν επικαλέστηκε την …πίστη του αλλά μόνο την αλήθεια και τη λογική, στην πυρά!!!

Ισπανική Ιερά Εξέταση | + -

Και φυσικά άλλο ο Βόβολης, άλλο η Γιαμαρέλλου“.

Άλλο η “δικιά” μας Γιαμαρέλλου!!

Απίστευτα πράγματα!!!

Τότε, καλά μου μέλη που παραπέμψατε τον Φαίδωνα Βόβολη, θα τον βάλω να πει ότι όλα αυτά που έγραψε τα έγραψε ως βαθιά θρησκευόμενος!!

Και …ξεμπερδέψαμε!!!

Αφήστε που τώρα μπορεί να βγει ελεύθερα και να πει στον κόσμο:

Εγώ δεν φοράω μάσκα και δεν τηρώ αποστάσεις. Δεν θα κολλήσω επειδή ο Θεός δεν θα με αφήσει να κολλήσω“!!!

Πόσο γύφτοι μπορούμε να γίνουμε τελικά; - Pafos Press

Άλλωστε, κάποιο άλλο μέλος είπε ότι “η κ. Γιαμαρέλλου είπε μία θρησκευτική άποψη χωρίς να πει σε κανέναν να την ακολουθήσουν. Αυτό λέγεται ελευθερία του λόγου και δεν παρέσυρε κανέναν λέγοντας μία άποψη“!!!

Μία “θρησκευτική άποψη” (!!) στο πλαίσιο της ελευθερίας του λόγου (!!) είναι η δήλωση Καθηγήτριας και μέλους της επιτροπής του Υπουργείου Υγείας για την …προστασία μας από τον κορωνοϊό (και παρέμεινε μέλος μετά από αυτά που είπε), ότι θα κοινωνήσει διότι δεν κολλάς κορωνοϊό με τη θεία κοινωνία, ενώ όλοι συνάδελφοί της στην επιτροπή έλεγαν ότι κολλάει και η κυβέρνηση την απαγόρευε!!

Δεν είπε σε κανέναν, λέει, να την ακολουθήσουν!!

Τι έπρεπε να πει, δηλαδή;

Κοινωνήστε;

Μα αυτό στην πραγματικότητα είπε!

Έμμεση προτροπή ήταν, η οποία τιμωρείται από τον Ποινικό Κώδικα ως διέγερση σε ανυπακοή (άρθρο 183)! Από την πλέον αρμόδια ιατρό, καθηγήτρια του Πανεπιστημίου Αθηνών και μέλος της επιτροπής για τον κορωνοϊό!!

Ο πιστός (και ευτυχώς έχουμε ακόμη πολλούς) τι θα κάνει όταν θα ακούσει την ειδική επιστήμονα, καθηγήτρια και μέλος της επιτροπής για τον κορωνοϊό, να του λέει:

-δεν υπάρχει κίνδυνος για κορωνοϊό…

-ή πιστεύεις ότι συμμετέχεις στο μεγαλύτερο μυστήριο και δεν παθαίνεις τίποτα… ;;;

Και έχουμε τον Φαίδωνα Βόβολη να κατηγορείται ότι προέτρεψε τον κόσμο να μην κάνει το εμβόλιο που …θα βγει κάποια στιγμή στο μέλλον (!!), αλλά με την Ελένη Γιαμαρέλλου κανένα πρόβλημα, που προέτρεψε τον κόσμο να κοινωνήσει την ερχόμενη τότε Κυριακή!!!

Πέραν του ότι, όπως με τα περί δήθεν “αρνήσεως” της ύπαρξης του κορωνοϊού, τα οποία ψευδώς απέδωσε στον Φαίδωνα Βόβολη ο Γιώργος Πατούλης (ακόμα να απαντήσει…), έτσι και στο θέμα των εμβολίων και πάλι διαστρεβλώνεται, “χάριν” της παραπομπής, η θέση που διατύπωσε ο καρδιολόγος: 

Αυτό στο οποίο αντετάχθη είναι η υποχρεωτικότητα του εμβολίου και όχι στα εμβόλια γενικά.

Αλλά, βλέπετε, εκτός από “αρνητής” του κορωνοϊού, “έπρεπε” να φορτωθεί και την ταμπέλα του “αντιεμβολιαστή”.

Συνωμοσιολόγο λίγο πολύ τον έχουν πει, οπότε του έχει μείνει μόνο του ακροδεξιού…

Ουαί υμίν!!

Ουαί υμίν Ορθόδοξοι γραμματείς και Φαρισαίοι υποκριτές!! | Ορθοδοξία | Ορθοδοξία | orthodoxia.online

Θα το επαναλάβω:

Δεν τους ακούσατε αυτούς που σας είπαν “αφήστε το να πάει στην ευχή”…

Τώρα είναι πολύ αργά.

Αυτή η πειθαρχική υπόθεση της δίωξης της αλήθειας, της λογικής και της ελευθερίας του λόγου,θα γίνειο τάφος της απέραντης υποκρισίας της εποχής της “πανδημίας”…

 

ΠηγήΜοίρασέ το:Ετικέτες: , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα