Αντίστροφη μέτρηση μέχρι τον Μάιο – Ξεκίνησαν τα επίσημα ΒΙΝΤΕΟ

22 Δεκεμβρίου, 2020 6 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:782
Μοίρασέ το

Η ζωή αλλάζει, οι άνθρωποι απομονώνονται!

Ζούμε εποχές πρωτόγνωρες! Θέλουμε να ελπίζουμε πως οι περισσότεροι έχουν αντιληφθεί, τι συμβαίνει.

Σε λίγο δεν γνωρίζουμε καν, αν θα μπορούμε να σας γράφουμε.

 

 

 

 

Κανείς μας δεν γνωρίζει τι μας ετοιμάζουν οι σατανάδες εβραιοσιωνιστές.

Χιλιάδες χρόνια προετοιμάζονταν για την μέρα που θα ελέγχουν πλήρως όλη την ανθρωπότητα.

Η Μεγάλη Επανεκκίνηση, θα στοιχίσει εκατοντάδες εκατομμύρια ανθρώπινης ζωής.

Αν σήμερα που ακόμα βρισκόμαστε στην αρχή, ήδη η ατμόσφαιρα μυρίζει ανθρώπων αίμα που αυτοκτονούν, σκεφθείτε τι έχει να γίνει μετά…όταν θα έχουμε μπει για τα καλά στη σπηλιά του δράκου…

Παρ’ όλα αυτά, θέλω να πιστεύω πως δεν θα μας εγκαταλείψει ο Θεός… πως δεν θα επιτρέψει να καταστραφεί το δημιούργημά του.

Θέλω… από το θέλω όμως ως την πραγμάτωση, υπάρχει ένας τεράστιος δρόμος.

Όσο ζούμε, ας προσπαθήσουμε να κρατήσουμε την ανθρωπιά μας και την αλληλεγγύη μας.

 

Καλλιόπη Σουφλή

Το WEF ενημερώνει τους πάντες για αυτά συμβαίνουν και θα συμβούν κατά την μεγάλη επανεκκίνηση…

Η ζωή αλλάζει, οι άνθρωποι απομονώνονται!

Ζούμε εποχές πρωτόγνωρες! Θέλουμε να ελπίζουμε πως οι περισσότεροι έχουν αντιληφθεί, τι συμβαίνει. Σε λίγο δεν γνωρίζουμε καν, αν θα μπορούμε να σας γράφουμε.

Πλέον στις ζωές μας έχει μπει το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF), το οποίο, θα σημάνει στις 25-28 Μαΐου 2021 την «μεγάλη επανεκκίνηση» στον πλανήτη.

Όσο πλησιάζουμε σε εκείνη την ώρα θα παίρνουμε επίσημη γεύση από το εν λόγω Φόρουμ για τις αλλαγές που έρχονται στον πλανήτη και για τις οποίες είχε προειδοποιήσει ο Λιακόπουλος, όταν έγραφε για την Ατζέντα 2030 και το «κενό ανάμεσά μας».

Έτσι λοιπόν το WEF δημοσίευσε δύο επίσημα βίντεο.

Στο πρώτο δείχνει την προσαρμογή των εστιατορίων, όσο αυτά εξακολουθούν να υπάρχουν!

Οι εστιάτορες σερβίρουν ακόμα και σε τροχόπιστα ή ετοιμάζουν «κουτιά φαγητού» για το σπίτι.

Στο τέλος θα μείνουν ελάχιστα εστιατόρια, τα οποία θα πρέπει να είναι συμβατά με το μενού που θα επιβληθεί παγκοσμίως και θα λαμβάνει έγκριση από έτερους «ειδικούς».

 

Στο δεύτερο βίντεο το WEF προειδοποιεί πως η βενζινοκίνητη αυτοκίνηση θα τελειώσει.

Παίρνουν για παράδειγμα ευρωπαϊκές χώρες, οι οποίες θα βάλουν τέλος στα νέα βενζινοκίνητα και πετρελαιοκίνητα αμάξια μέχρι το 2030, στα χρόνια δηλαδή που διανύουμε. Η κίνηση θα γίνει πολύ πιο περιορισμένη και ελεγχόμενη με ηλεκτρικά μέσα μαζικής και μερικώς ατομικής μεταφοράς.

Πρόκειται για τις:

 

 • Δανία (σχέδιο 1.000.000 ηλεκτροκίνητων αμαξιών στον δρόμο)
 • Βρετανία (από το 2030 όλα τα αμάξια θα γίνουν υβριδικά και ηλεκτρικά)
 • Ολλανδία (Απαγόρευση όλων των αμαξιών που «μολύνουν», παλιών και νέων)
 • Γερμανία (Επιδότηση χιλιάδων ευρώ για απόκτηση ηλεκτροκίνητου οχήματος)
 • Ισλανδία (Προώθηση ηλεκτροκίνησης εκτός απομακρυσμένων περιοχών, όπου η φόρτιση είναι δύσκολη)
 • Ιρλανδία (Περισσότερα από 900.000 ηλεκτροκίνητα οχήματα μέχρι το 2030)
 • Ισραήλ ( Απαγορεύει τις εισαγωγές βενζινοκίνητων και πετρελαιοκίνητων αμαξιών μέχρι το 2030).
 • Γαλλία (Απαγόρευση νέων αμαξιών μέχρι το 2040).
 • Νορβηγία (Απαγόρευση των πωλήσεων νέων βενζινοκίνητων και πετρελαιοκίνητων αμαξιών μέχρι το 2025!!!)

 

 

Όπως βλέπετε, πλέον δεν τα διαβάζουμε αλλά τα ζούμε! Η «συνωμοσιολογία» έγινε πραγματικότητα!

Οι άνθρωποι απομονώνονται και η κίνησή τους περιορίζεται, καθώς ξεκίνησε η εφαρμογή του σχεδίου απαγόρευσης των βενζινοκίνητων και πετρελαιοκίνητων οχημάτων, τα οποία μπορούν να μας πάνε μακριά, τουλάχιστον πιο μακριά από τα ηλεκτροκίνητα, τα οποία χρειάζονται σταθμούς φόρτισης.

Με αφορμή τον κορωνοϊό ξεκίνησε λοιπόν η ΤΑΧΕΙΑ εφαρμογή της Ατζέντας 2030.

Θυμηθείτε τι προβλέπει:

 

 

 

 

Πηγή

Προβολές : 782


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
 • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
 • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
 • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
 • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
 • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα