Αντιπρόσωπος εταιρείας αποπειράθηκε να δωροδοκήσει αξιωματικό του Π.Ν. Ο ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ, ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΤΗΝ ΔΩΡΟΔΟΚΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΕ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ. ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΟΥΚΟΥΛΩΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.

Αντιπρόσωπος εταιρείας αποπειράθηκε να δωροδοκήσει αξιωματικό του Π.Ν. Ο ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ, ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΤΗΝ ΔΩΡΟΔΟΚΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΕ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ. ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΟΥΚΟΥΛΩΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.

16 Ιουνίου, 2021 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:561
Μοίρασέ το

 

 

Kατ’αρχήν περιμένουμε να δούμε την τύχη της ανάκρισης, γιατί αίφνης παρουσιάστηκαν κυβερνητικά στελέχη με διάθεση να καλύψουν την καταγγελία και να «κουκουλώσουν» το όλο σκάνδαλο. «Τ’είχες Γιάννη, τ’είχα πάντα», όπως, λέει και ο σοφός λαός.

Κατά δεύτερον, αυτό γίνεται στην προμήθειες τροφίμων του ΠΝ, φαντασθείτε τι γίνεται στα μεγάλα προγράμματα με τις απ’ευθείας αναθέσεις που κάνει η κυβέρνηση (Rafale, φρεγάτες, πυροσβεστικά αεροσκάφη κλπ).

 

 

 

 

 

 

ΒΓΑΛΤΕ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΕΝΤΙΜΟΥ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥ, ΤΟΥ ΛΑΜΟΓΙΟΥ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ, ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΚΟΥΚΟΥΛΩΣΟΥΝ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΔΩΡΟΔΟΚΙΑΣ.

 

Προσωπική μου άποψη: Η ανάκριση, θα θάψει την καταγγελία του ΕΝΤΙΜΟΥ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥ, και ο ίδιος θα κυνηγηθεί ανελέητα, όπως έγινε και με τον άλλο ΕΝΤΙΜΟ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟ ΤΟΥ Π.Ν. ΑΘΑΝΑΣΙΟ ΤΣΑΚΑΛΗ.

 

Καλλιόπη Σουφλή 

 

Υ.Γ. Σε μια Πατριωτική Κυβέρνηση, Ο ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΙ ΑΝΕΥ ΔΙΚΗΣ, ΚΑΙ Ο ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ, ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΕ ΠΡΟΑΓΩΓΗ.

 

Απόπειρα δωροδοκίας από προμηθευτή του Πολεμικού Ναυτικού καταγγέλλει ανώτερος αξιωματικός του Κλάδου, ο οποίος περιγράφει τις κινήσεις ντροπής του αντιπροσώπου εταιρείας και την προσπάθεια αλλοτρίωσης ενός στελέχους του Ναυτικού με χρηματικό ποσό. 

Στην επιστολή καταγγελίας του η οποία, περιήλθε σε γνώση του defencenet.gr ο αξιωματικός, πλοίαρχος στον βαθμό, αναφέρει ότι τον επισκέφθηκε στο γραφείο του στον ΠΟΝ (Προμηθευτικός Οργανισμός Ναυτικού) ο προμηθευτής του Πολεμικού Ναυτικού «κος Τ.» και του άφησε έναν φάκελο με χρήματα μπροστά του λέγοντάς του «αυτό είναι κάτι από εμένα για εσένα λόγω της γνωριμίας μας και για την συνεργασίας μας όπως αυτή θα εξελιχθεί»!

Ο αξιωματικός δεν του άφησε περιθώριο και του επέστρεψε άμεσα τον φάκελο με τα χρήματα, τιμώντας πάνω απ΄όλα την στολή που φορούσε και καταγγέλλοντας άμεσα το όλο θέμα στα προϊστάμενα κλιμάκια.

Το defencenet.gr έχει στην κατοχή του ολόκληρη την επιστολή, αλλά για λόγους που έχουν να κάνουν με την μυστικότητα της ανάκρισης, δεν αποκαλύπτει τα ονόματα των εμπλεκομένων:

«ΘΕΜΑ: Αναφορά Διευθυντού ΠΟΝ

    1.   Αναφέρω ότι την 27 Νοεμβρίου 2020 και περί ώρας 13:00 ο κος Τ. (μεγαλομέτοχος της εταιρείας «…                                –
ΕΠΕ») με επισκέφθηκε στον ΠΟΝ μετά από κάλεσμα/πρόκληση μου, σε όλους τους συμβεβλημένους προμηθευτές με τον Οργανισμό, προκειμένου να τους γνωρίσω.

Προς το τέλος της επίσκεψης του, μου τοποθέτησε έναν λευκό φάκελο στο γραφείο μου, λέγοντας μου ότι «αυτό είναι κάτι από εμένα σε εσένα, λόγω της γνωριμίας μας και για την συνεργασία μας που θα εξελιχθεί».

Προηγουμένως σας αναφέρω ότι μετ“επιτάσεως μου έλεγε ότι η προμήθεια νωπών αλιευμάτων στο Π.Ν. είναι πολύ μεγάλη δουλειά και τον ενδιαφέρει πολύ. Ο φάκελος προφανώς και είχε χρηματικό ποσό (δώρο για εμένα).

Πήρα το φάκελο και του τον επέστρεψα λέγοντάς του, ότι τέτοιου τύπου δώρα, μακριά από εμένα γιατί με προσβάλλουν. Στη συνέχεια του είπα να φύγει από το γραφείο.

Την ίδια ημέρα ενημέρωσα τον Υποδιευθυντή μου για το γεγονός, προκειμένου να τον καταστήσω κοινωνό και γνώστη.

Το περιστατικό το ανέφερα στον κύριο Διοικητή ΔΔΜΝ αλλά και στο γραφείο του κυρίου Υ/ΓΕΝ παρουσία του Πλοιάρχου (Ο)  …           ΠΝ και του Πλωτάρχη (Ο) …»

 

Ιδού και η πρωτότυπη επιστολή: 

Kατ’αρχήν περιμένουμε να δούμε την τύχη της ανάκρισης, γιατί αίφνης παρουσιάστηκαν κυβερνητικά στελέχη με διάθεση να καλύψουν την καταγγελία και να «κουκουλώσουν» το όλο σκάνδαλο. «Τ’είχες Γιάννη, τ’είχα πάντα», όπως, λέει και ο σοφός λαός.

Κατά δεύτερον, αυτό γίνεται στην προμήθειες τροφίμων του ΠΝ, φαντασθείτε τι γίνεται στα μεγάλα προγράμματα με τις απ’ευθείας αναθέσεις που κάνει η κυβέρνηση (Rafale, φρεγάτες, πυροσβεστικά αεροσκάφη κλπ).

Απλά ελπίζουμε να υπάρχουν αξιωματικοί που να τιμούν την στολή τους και το εθνόσημό τους και εκεί…

 

Πηγή

Προβολές : 561


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα