Αντωνιάδης προκαλεί και ξετινάζει τον... “αγρόν” Κεραμέως, για την μάσκα στους μαθητές: “ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ ΚΥΡΙΑ ΚΕΡΑΜΕΩΣ !!! ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΤΕ !!! ΑΠΟΔΕΙΞΤΕ ότι ΕΜΕΙΣ και ΟΧΙ ΕΣΕΙΣ είμαστε οι επικίνδυνοι για τα παιδιά μας !!!”

Αντωνιάδης προκαλεί και ξετινάζει τον... “αγρόν” Κεραμέως, για την μάσκα στους μαθητές: “ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ ΚΥΡΙΑ ΚΕΡΑΜΕΩΣ !!! ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΤΕ !!! ΑΠΟΔΕΙΞΤΕ ότι ΕΜΕΙΣ και ΟΧΙ ΕΣΕΙΣ είμαστε οι επικίνδυνοι για τα παιδιά μας !!!”

22 Αυγούστου, 2020 7 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:709
Μοίρασέ το
 
Νίκος Αντωνιάδης: “Γιατί ελλείψει έστω ΚΑΙ ΜΙΑΣ ΜΕΛΕΤΗΣ που να αποδεικνύει τεμηριωμένα ότι η χρήση μάσκας από τα παιδιά είναι ακίνδυνη, δεν σας έχει μείνει άλλος δρόμος από την εφαρμογή πρακτικών απολυταρχικών καθεστώτων, προκειμένου να φιμώσετε την υγιή επιστημονική κοινότητα της χώρας.
 
Αυτήν που δεν παίρνει τη μία επιχορήγηση μετά την άλλη για να τρομοκρατεί τον κόσμο περιοδεύοντας σαν θίασος στα θέατρα σκιών των καναλιών σας.
 
Αν ΔΕΝ υπάρχει ουσιαστική και τεκμηριωμένη επιστημονική αντίκρουση, η ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ θα είστε ΕΣΕΙΣ, κ. Κεραμέως, και ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ !!
 
Εκμεταλλευόμενοι την εξουσία που κακώς σας έδωσε ο ελληνικός λαός, στέλνετε τους γονείς στον εισαγγελέα σαν κοινούς εγκληματίες.
 
Εγκληματίες σε βάρος των παιδιών τους !!!
 
Σαν δεν ντρέπεστε !!! Συκοφάντες !!! Συκοφάντες των γονιών της Ελλάδας !!!”

 
 
Ξυπνάει κάθε Ελληνική ψυχή ο Νίκος Αντωνιάδης, με τον σκληρό αγώνα που δίνει καθημερινά κατά της πολιτικής συμμορίας, που έχει βαλθεί να αφανίσει τον αυτόχθονα πληθυσμό, όπως είχε υποσχεθεί άλλωστε στο παγκόσμιο εβραϊκό συνέδριο ο Κυριάκος Μητσοτάκης, και υλοποιούν οι υπουργοί του, μεταξύ αυτών και η Νίκη Κεραμέως της ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΜΠΙΛΝΤΕΜΠΕΡΓΚ και της ΤΡΙΜΕΡΟΥΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΧΑΖΑΡΙΚΗΣ ΜΑΦΙΑΣ.
 
 
ΟΙ ΑΦΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.
 
 
Αυτή τη φορά, στο στόχαστρο,  ο… “αγρός” Κεραμέως, που απαιτεί την χρήση μάσκας στους μαθητές, όπως αύριο θα απαιτήσει και το ΤΟΞΙΚΟ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΗΣ ΟΞΦΟΡΔΗΣ, ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ … ΔΕΝ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΩΝ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΩΝ.
 
Αυτή η κυβέρνηση πρέπει να πέσει… και μόνον ο λαός ενωμένος μπορεί να την ρίξει πριν ολοκληρώσει την καταστροφή σε όλους μας.
 
ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΜΙΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ, ΠΟΥ ΜΙΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.
Και γι αυτό, φταίνε τα γονίδιά τους.
 
Άλλωστε το είχε παραδεχθεί και ο ΓΑΠ μέσα στην βουλή: “Αλοίμονο αν ο Ελληνισμός είναι απλά θέμα DNA. Θα αναρωτιώμουν πόσοι από εδώ, θα μπορούσαν να είναι βουλευτές αυτής της αίθουσας”!!!!!!!!!! (εδώ)
 
 
ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ, ΜΩΡΕ;;;
ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΤΙ ΕΧΕΙ ΤΟ DNA ΤΟΥΣ;;;
ΛΕΠΡΑ!
ΛΕΠΡΑ ΚΑΙ ΜΙΣΟΣ ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΤΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ.
ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΕΤΕ;
ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΣΤΑ ΑΓΙΑ ΧΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ;;;
 
 
Καλλιόπη Σουφλή
 
 
ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ ΚΥΡΙΑ ΚΕΡΑΜΕΩΣ !!!
ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΤΕ !!!
ΑΠΟΔΕΙΞΤΕ ότι ΕΜΕΙΣ και ΟΧΙ ΕΣΕΙΣ είμαστε οι επικίνδυνοι για τα παιδιά μας !!!
Διαφορετικά, αφήστε κατά μέρος τις απειλές για αφαίρεση της επιμέλειας των παιδιών μας (!!!) ,
γιατί αν κάτι πρέπει να αφαιρεθεί από κάποιον ,
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ !!!
______________
 
ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΠΙΔΙΔΕΣΤΕ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΤΟ ΑΝΕΛΕΗΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΜΑΓΙΣΣΩΝ ,
ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΠΕΙΛΕΙΤΕ ΘΕΟΥΣ ΚΑΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ,
ΑΝΤΙ ΝΑ ΣΠΕΡΝΕΤΕ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΜΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔOΜΑΖΩΜΑΤΟΣ (!!!) ,
ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΠΕΙΛΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΟΥΛΑ ΤΗΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ (!!!) .
ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΠΟΛΥ ΑΠΛΟ, ΑΦΟΥ Η ΧΡΗΣΗ ΜΑΣΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΙΝΔΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ :
ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ Τ Ω Ρ Α ΤΗ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΟΤΙ TA ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ !!
ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ Τ Ω Ρ Α ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΟΤΙ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΑΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΙΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ !!
 
ΚΑΙ ΘΑ ΔΩΣΕΤΕ ΚΑΙ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ. ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ.
ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΟΤΙ Η ΜΑΣΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΑΚΙΝΔΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ !!
______________
 
Στο πρότυπο της βεβαίωσης-δήλωσης που είχα ανεβάσει και έκανε τον γύρο του διαδικτύου αλλά ΟΥΔΕΠΟΤΕ υπεγράφη από τον Υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια ,
σας καλούμε να βεβαιώσετε εμάς τους γονείς σε όλη τη χώρα ότι η χρήση μάσκας δεν ενέχει κινδύνους για την υγεία και τη ζωή των παιδιών μας και να δηλώσετε ότι αναλαμβάνετε την πλήρη αστική και ποινική ευθύνη σε περίπτωση που υποστεί βλάβη της υγείας του ή πεθάνει από τη χρήση μάσκας έστω και ένα από τα παιδιά μας.
Θα υπογράψετε ΤΩΡΑ.
 
Αλλά όχι έτσι απλά:
 
Θα δώσετε εξηγήσεις. Επιστημονικές εξηγήσεις. Θα δημοσιοποποιήσετε όλα τα επιστημονικά δεδομένα και τις μελέτες βάσει των οποίων η χρήση μάσκας από τον γενικό πληθυσμό και ΕΙΔΙΚΑ από τα παιδιά ΔΕΝ ενέχει κινδύνους για την υγεία και τη ζωή τους.
 
Θα δώσατε δηλαδή όλα αυτά τα επιστημονικά στοιχεία που ΑΝΑΤΡΕΠΟΥΝ την αρχική ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΞΕΚΑΘΑΡΗ επιστημονική θέση των λοιμωξιολόγων Σωτήρη Τσιόδρα και Νίκου Σύψα, τις συμβουλές των οποίων κατά γράμμα ακολουθείτε.
 
Επιστημονική θέση βασιζόμενη σε μελέτες ΕΤΩΝ για τη χρήση μάσκας, την προστασία μας έναντι όλων των αναπνευστικών ιών και τους κινδύνους που ενέχει η χρήση της.
 
Μελέτες που επικαλούντο σταθερά οι Σωτήρης Τσιόδρας και Νίκος Σύψας και αποδεικνύουν ότι η χρήση μάσκας προστατεύει ΜΟΝΟ τους πάσχοντες και ότι η χρήση της από τον γενικό πληθυσμό ενέχει ΣΟΒΑΡΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ για την υγεία και τη ζωή του. Πολλώ μάλλον για την υγεία και τη ζωή των παιδιών μας.
 
Και οι οποίες ΔΕΝ ανετράπησαν από κανένα νεότερο στοιχείο, επιστημονικό δεδομένο ή μελέτη, ή τουλάχιστον οι Τσιόδρας-Σύψας δεν έχουν επικαλεστεί ΚΑΜΙΑ ΜΕΛΕΤΗ και ΚΑΝΕΝΑ ΝΕΟΤΕΡΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟ για την στροφή 180 μοιρών που αίφνης έκαναν (τι πραγματικά άλλαξε κύριοι… ; ) και τώρα εισηγούνται τη χρήση μάσκας από τον γενικό πληθυσμό, πάσχοντες και υγιείς, και κυρίως από τα παιδιά μας.
 
Αντιθέτως ΜΟΝΟ επιστημονικά τεκμηριωμένες θέσεις ακούμε και διαβάζουμε όλο αυτό το διάστημα, που επιβεβαιώνουν την τεράστια επικινδυνότητα της χρήσης μάσκας από τον γενικό πληθυσμό και κυρίως από τα παιδιά μας.
 
Μία τέτοια είναι του Διευθυντή της Παιδιατρικής Μονάδας Εντατικής Θεραπείας του Ιατρικού Κέντρου, Αναστάσιου Χατζή, ο οποίος προειδοποίησε ακόμη και για τον κίνδυνο αιφνίδιου θανάτου για τα παιδιά από τη χρήση μάσκας.
 
Τον επιστήμονα αυτόν όμως, ο οποίος έχει 27 χρόνια εμπειρίας στα δημόσια νοσοκομεία της χώρας και έχει ιδρύσει των Μονάδες Εντατικών Θεραπειών Παίδων στα τρία μεγαλύτερα νοσοκομεία παίδων της χώρας (!!), τολμήσατε να αμφιβητήσετε, να απαξιώσετε και να απαγορεύσετε την αναπαραγωγή των επιστημονικών θέσεών του σε όλο το διαδίκτυο !!
 
Γιατί ελλείψει έστω ΚΑΙ ΜΙΑΣ ΜΕΛΕΤΗΣ που να αποδεικνύει τεμηριωμένα ότι η χρήση μάσκας από τα παιδιά είναι ακίνδυνη, δεν σας έχει μείνει άλλος δρόμος από την εφαρμογή πρακτικών απολυταρχικών καθεστώτων, προκειμένου να φιμώσετε την υγιή επιστημονική κοινότητα της χώρας.
 
Αυτήν που δεν παίρνει τη μία επιχορήγηση μετά την άλλη για να τρομοκρατεί τον κόσμο περιοδεύοντας σαν θίασος στα θέατρα σκιών των καναλιών σας.
 
Θα δημοσιοποιήσετε λοιπόν και την ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΑΝΤΙΚΡΟΥΣΗ της θέσης του κ. Χατζή. Πλήρη και ΕΠΩΝΥΜΗ επιστημονική αντίκρουση.
Όπως ΟΛΕΣ οι επιστημονικές θέσεις που καταρρίπτουν την επικινδυνότητα της χρήσης μάσκας από τα παιδιά μας.
 
Δεν θα μας παραπέμψετε πάλι γενικά και αόριστα στους Τσιόδρας, Σύψα ή δεν ξέρω και εγώ σε ποιον άλλον “τακτοποιημένο” από το σύστημα επιστήμονα, ή τον Π.Ο.Υ.:
 
ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ, ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ !!!
 
Αν ΔΕΝ υπάρχει ουσιαστική και τεκμηριωμένη επιστημονική αντίκρουση, η ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ θα είστε ΕΣΕΙΣ, κ. Κεραμέως, και ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ !!
 
Αλλά ακόμα και αυτός ο συστημικός Π.Ο.Υ. κρούει τον κώδωνα του ΚΙΝΔΥΝΟΥ για τη συνεχή χρήση μάσκας !!!
Στην επίσημη ιστοσελίδα του !!!
 
 
Και για εμάς τους γονείς έχετε βάλει, για αρχή, τα παπαγαλάκια σας να σπέρνουν τον τρόμο, προτείνοντας και απειλώντας με διώξεις και παιδομαζώματα.
 
Και έχετε επιδοθεί σε ανελέητο κυνήγι μαγισσών, συκοφαντώντας τους γονείς που αγωνιούν για την σωματική και ψυχική υγεία των παιδιών τους, αποδίδοντας θρασύτατα σε αυτούς αυτό που κάνετε εσείς : την έκθεση των παιδιών τους σε τεράστιο κίνδυνο της υγείας και της ζωής τους !!
 
Και εκμεταλλευόμενοι την εξουσία που κακώς σας έδωσε ο ελληνικός λαός, στέλνετε τους γονείς στον εισαγγελέα σαν κοινούς εγκληματίες.
 
Εγκληματίες σε βάρος των παιδιών τους !!!
 
Σαν δεν ντρέπεστε !!! Συκοφάντες !!! Συκοφάντες των γονιών της Ελλάδας !!!
 
Ο κ. Κικίλιας κρύβεται. Ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών, τον οποίο επίσης κάλεσα να πράξει τα αυτά, κρύβεται κι αυτός.
 
Αποδεικνύοντας ότι η χρήση μάσκας είναι ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ για τα παιδιά μας.
 
Ελάτε λοιπόν, κ. Κεραμέως :
ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ !!!
ΑΠΟΔΕΙΞΤΕ ότι ΕΜΕΙΣ είμαστε οι επικίνδυνοι για τα παιδιά μας και όχι ΕΣΕΙΣ !!!
 
Όσο δεν το κάνετε ούτε να το διανοήστε να συνεχίσετε τις συκοφαντίες σε βάρος των γονιών.
 
κ. Κεραμέως, κυρίες και κύριοι της κυβέρνησης:
 
Το τσουνάμι της οργής δεν θα το ανακόψετε ούτε με απειλές, ούτε με διώξεις, ούτε με συκοφαντίες, ούτε με τον φόβο και τον τρόμο που σπέρνετε με τους μισθοφόρους επιστήμονες και δημοσιογράφους.
 
Είναι αργά πια…

 

 

Πηγή

Προβολές : 709


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα