Αντωνιάδης προς εισαγγελέα του Αρείου Πάγου: “”Κανονίστε” πρώτα το ΜΕGA, και μετά ελάτε και σε μας.”

9 Νοεμβρίου, 2020 9 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:930
Μοίρασέ το
 
 
 
Νίκος Αντωνιάδης: “Στη “φυλακή”, χωρίς παππούδες, γιαγιάδες και τους αγαπημένους φίλους, εμείς:

“Ξέφρενα πάρτι” και “μαγικές βραδιές”, αυτοί.
Σαρωτικοί έλεγχοι και διπλάσια πρόστιμα, για μας:
Πάρτι και χοροί, γι αυτούς. Δεν είδα καμία αντίδραση από την Εισαγγελία. Μόνο τους ιερείς, τους κυνηγούς και τους ψαράδες παρακολουθούμε;”

 
 
Νίκο Αντωνιάδη, αυτό που πρέπει να καταλάβεις σ’ όλο αυτό τον τεράστιο αγώνα σου είναι πως… ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων.
 
Η ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ ΤΗΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΑ ΕΚΛΕΓΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ… κι όπως πολύ καλά γνωρίζεις, το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι… 
 
Δυστυχώς όμως, μετά την μεταπολίτευση, έχει βρωμίσει και το σώμα της… μαντάμ…
 
Συνέχισε τον αγώνα σου… αφυπνίζεις κόσμο, αλλά η λύση θα δοθεί με άλλο τρόπο… όχι δικαστικό.
 
Σ’ ευχαριστούμε για τον αγώνα που δίνεις για όλους μας.
 
Και να ευχηθούμε όλοι όσοι αντιστεκόμαστε, αυτός ο ΑΛΛΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.
 
ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΟΣΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΥΘΥΝΗ ΦΕΡΟΥΝ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ.
 
ΑΥΤΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΗΘΟΥΝ ΠΡΩΤΟΙ ΣΤΟ ΓΟΥΔΗ.
 
 
Καλλιόπη Σουφλή
 
Υ.Γ.1. Να δείτε κύριοι εισαγγελείς, πάθη και ένστικτα που έχει αποκτήσει το… πόπολο, ΘΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΘΕΙΤΕ… 
Καιρός είναι να το συνειδητοποιήσετε….
 
Υ.Γ.2. Νίκο Αντωνιάδη, είναι πολλοί που δεν έχουν φατσοβιβλίο και περιμένουν ν ανοίξει και πάλι στο ιστολόγιό σου… κάνε κάτι…
 
 
 
Ε, ΟΧΙΙΙΙΙΙΙ !!!!!!!
________________
“Σπίτι με το MEGA: Ξέφρενο πάρτι με τον Κραουνάκη και τους φίλους του” !!!!!!!
_________________
Στη “φυλακή”, χωρίς παππούδες, γιαγιάδες και τους αγαπημένους φίλους, εμείς:
“Ξέφρενα πάρτι” και “μαγικές βραδιές”, αυτοί.
Σαρωτικοί έλεγχοι και διπλάσια πρόστιμα, για μας:
Πάρτι και χοροί, γι αυτούς.
_________________
Δεν είδα καμία αντίδραση από την Εισαγγελία. Μόνο τους ιερείς, τους κυνηγούς και τους ψαράδες παρακολουθούμε;
 
Θα το κάνω εγώ πάλι, λοιπόν:
Μήνυση, σήμερα κιόλας, σε αστυνομικό τμήμα (γιατί αυτά παραμένουν ανοικτά για να μας αστυνομεύουν -συγγνώμη, να μας προστατεύουν), και από εκεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.
 
 
Εισαγγελείς, εσείς θα αποφασίσετε:
-Είναι εγκληματίες, γιατί παραβιάζουν τα μέτρα της “πανδημίας’;
 
ή
 
-Είναι εγκληματίες, γιατί η “πανδημία” είναι απάτη;
 
Εκτός από την παραβίαση της Κ.Υ.Α. και του άρθρου 285 Ποινικού Κώδικα, αυτό δεν είναι και ο ορισμός της έμμεσης διέγερσης σε ανυπακοή, κ. Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου;
 
Την εγκύκλιό σας διαβάζω:
Είναι αυτή η εγκύκλιος, την οποία είχαν πάρει όλα τα συστημικά ΜΜΕ και παραποιώντας το περιεχόμενό της, τρομοκρατούσαν τον κόσμο για τα δήθεν αυτόφωρα για τους “αρνητές της μάσκας”. Και ήμουν ο μόνος που έβαλα τα πράγματα στη θέση τους στις 22 Σεπτεμβρίου:
Μία μέρα μετά, στις 23 Σεπτεμβρίου, ποια βγήκαν και επιβεβαίωσαν τα περί παραπληροφόρησης των συστημικών ΜΜΕ για την εγκύκλιο;
 
Ναι, τα Ελληνικά Hoaxes!! Τι τιμή!!
 
Δεν πιάνομαι φίλος όμως, αγαπητά μου Hoaxes.
Πάρα ταύτα, κ. Περδικόπουλε, είδατε ότι αν με παρακολουθείτε και με διαβάζετε προσεκτικά, μπορείτε να κάνετε και σωστές νομικές αναλύσεις, αντί να διαστρεβλώνετε τους νόμους και μαζί με αυτούς τις νομικές αναλύσεις μου, όπως κάνατε με τον νόμο 4682/2020;
 
Σημασία έχει ότι στην εγκύκλιό του ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, ορίζει τι είναι η έμμεση διέγερση:
“Η επιρροή επί της βουλήσεως άλλων προς ορισμένη ενέργεια ή παράλειψη, με ερεθισμό του συναισθηματικού τους κόσμου, των παθών και των ενστίκτων”.
 
κ. Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, δεν πάει ο νους σας τι πάθη και ένστικτα ερεθίστηκαν σε εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες με το ξέφρενο πάρτι του MEGA, που μας κουνάει κατά τα λοιπά το δάκτυλο και μας τρομοκρατεί με τον “φονικό” ιό και τις εκατόμβες θανάτων που έρχονται.
 
Δεν πάει ο νους σας για τι ψεκασμό μιλάμε, βλέποντας τις εικόνες του MEGA.
 
Ποιος θα διανοηθεί μετά από αυτό να μας απειλεί με αστυνομίες και εισαγγελείς;
 
“Κανονίστε” πρώτα το ΜΕGA, και μετά ελάτε και σε μας.
______________________
Ξέφρενα πάρτι με τραγούδια, εσείς;
Ξέφρενα πάρτι με μηνύσεις, εγώ.
Φτάνειιιιιι !!!!!

 

Πηγή

Προβολές : 930


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα