Αν αντέχετε, διαβάστε το.

Αν αντέχετε, διαβάστε το.

21 Φεβρουαρίου, 2021 4 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,776
Μοίρασέ το

 

Προσωπικά δεν το άντεξα…

Αν εσείς το αντέξετε, διαβάστε το…

Είναι πολύ αρρωστημένο όλο αυτό, που δυστυχώς αποτελεί ένα μεγάλο μέρος της κοινωνίας μας και η νοσηρότητα εξαπλώνεται όλο και περισσότερο.

Ως κοινωνία που κάποτε είχε Αρχές και Αξίες, δεν αντιδράσαμε στα αρρωστημένα νομοσχέδια που έφερναν ΑΡΡΩΣΤΟΙ ΚΑΙ ΝΟΣΗΡΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ, ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΨΗΦΙΣΑΝ.

Δεν αντιδράσαμε ούτε όταν εισήγαγαν στα σχολικά βιβλία την ΑΡΡΩΣΤΕΙΑ.

ΑΔΙΑΦΟΡΗΣΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΥΛΑ ΕΝΑΣ ΣΑΠΙΟΣ ΚΑΙ ΒΑΘΙΑ ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟΣ ΛΑΟΣ. (πάντα αναφέρομαι στην πλειοψηφία)…

Τελώνου και Φαρισαίου σήμερα… και η υποκρισία μας… ο φαρισαϊσμός μας για ότι συμβαίνει με την παιδεραστία Λιγνάδη, κτυπάει κόκκινο.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Διαβάστε το εδώ

 

Προβολές : 1,776


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα