Αν αυτό που ζούμε δεν είναι πείραμα, τότε κάποιοι υποφέρουν από εγκεφαλικό πείραγμα.

Αν αυτό που ζούμε δεν είναι πείραμα, τότε κάποιοι υποφέρουν από εγκεφαλικό πείραγμα.

19 Αυγούστου, 2020 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:672

 

Κωνσταντίνος Βαθιώτης: “Πριν από λίγο ο εμετικός τηλεοπτικός δέκτης του θαλάμου μάς ενημέρωσε ότι πλέον υπάρχει ισχυρή σύσταση για χρήση μάσκας εντός των κατοικιών μας – προτείνω τον όρο “οίκοι μασκοφορία”.

Πρόκειται για μια επαναστατική στολή που, μέσα σε χρόνο ρεκόρ, σχεδίασε ειδικά για την εποχή του κορωνοϊού η εταιρεία “Production Club” (εδρεύουσα στο Λος Άντζελες).”

 

Αν αυτό που ζούμε δεν είναι πείραμα, τότε κάποιοι υποφέρουν από εγκεφαλικό πείραγμα.

Κύριε Καθηγητά, δεν πρόκειται για … “εγκεφαλικό πείραγμα”… πρόκειται για σατανικό πείραγμα.

Μόνον σατανικά πειραγμένα μυαλά και γονίδια, είναι δυνατόν να σχεδιάσουν όλο αυτό που ζούμε τους τελευταίους μήνες.

 

Καλλιόπη Σουφλή

Υ.Γ. Το βέβαιο είναι, πως το Ήθος και το Κύρος σας, για όσους σας γνωρίζουμε, δεν θα σας ενέτασσε ποτέ στους σατανικούς νόες.

Αντιθέτως, αποτελείτε μια δυνατή φωνή αντίστασης και αφύπνισης  στο παράλογο και στην παράνοια που ζούμε… και κυρίως, ένα ΦΩΣ στο έρεβος που μας επιβάλλουν.*

 

 
Εδώ νοσοκομείο, εδώ νοσοκομείο, σας μιλά η φωνή ενός ελεύθερου αγωνιζομένου:
 
Πριν από λίγο ο εμετικός τηλεοπτικός δέκτης του θαλάμου μάς ενημέρωσε ότι πλέον υπάρχει ισχυρή σύσταση για χρήση μάσκας εντός των κατοικιών μας – προτείνω τον όρο “οίκοι μασκοφορία”.
 
Ελάτε να τους διευκολύνουμε: Πάμε να παραγγείλουμε την στολή “Micrashell” που θα μας επιτρέπει στο μέλλον να κυκλοφορούμε παντού χωρίς μάσκες, απελευθερωμένοι από τον φόβο ότι θα κολλήσουμε ή θα μεταδώσουμε τον φοβερό και τρομερό ιό, που προκάλεσε εκατόμβες νεκρών στην Ιταλία και οδήγησε τους ανθρώπους στις ΗΠΑ να πέφτουν ο ένας μετά τον άλλον σαν τα κοτόπουλα.
 
Πρόκειται για μια επαναστατική στολή που, μέσα σε χρόνο ρεκόρ, σχεδίασε ειδικά για την εποχή του κορωνοϊού η εταιρεία “Production Club” (εδρεύουσα στο Λος Άντζελες).
 
 
Τον Μάιο του 2020, ο εκπρόσωπός της Miguel Rusieno παρουσίασε στο κοινό το καινούργιο προϊόν.
 
Προορισμός του είναι να διευκολύνει τους ανθρώπους να συμμετέχουν άφοβα σε μαζικές συναθροίσεις.
 
Η στολή αυτή μοιάζει με ένα υπερσύγχρονο κράνος αστροναύτη που επεκτείνεται μέχρι τους γοφούς και διαθέτει ενσωματωμένα γάντια.
 
 
Παρότι, όμως, αυτός που την φορά είναι ερμητικά προφυλαγμένος από το εξωτερικό περιβάλλον, η στολή τού επιτρέπει να κάνει χρήση της τουαλέτας ή να έρχεται σε ερωτική επαφή!
 
Σας διαβεβαιώνω ότι δεν μου έχουν υποσχεθεί κάποια μίζα για την διαφήμιση που κάνω.
 
Αν αυτό που ζούμε δεν είναι πείραμα, τότε κάποιοι υποφέρουν από εγκεφαλικό πείραγμα.
 
Μόλις αύξησα την δόση του αντιεμετικού Vomex.
 

 

Πηγή

 

*Ο. κ. Κωνσταντίνος Βαθιώτης, είναι αναπλ. Καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Θράκης

 

Προβολές : 672

Ετικέτες: , ,

Μπορείτε να κάνετε δωρεά είτε με τον λογαριασμό σας στην Paypal αν διαθέτετε , η και με Visa ή Mastercard μέσω Paypal

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.