Αν δε ξυπνήσει ο κόσμος ομαδικά και Δε σταματήσει άμεσα να “υπακούει” νομοθετικά βδελυγματα που θέτουν την ΥΓΕΙΑ του σε κίνδυνο, το επόμενο νομοθέτημα βδέλυγμα θα λέει να κόβεις τις φλέβες σου αν είσαι “βάρος” στη “κοινωνία” ή κάτι παρόμοιο!

Αν δε ξυπνήσει ο κόσμος ομαδικά και Δε σταματήσει άμεσα να “υπακούει” νομοθετικά βδελυγματα που θέτουν την ΥΓΕΙΑ του σε κίνδυνο, το επόμενο νομοθέτημα βδέλυγμα θα λέει να κόβεις τις φλέβες σου αν είσαι “βάρος” στη “κοινωνία” ή κάτι παρόμοιο!

6 Ιουλίου, 2020 3 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:312
Μοίρασέ το
 
Ο εξαναγκασμός και η απειλη (νομοθετήμενα) είναι ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΣΩΜΑΤΙΚΗΣ ΒΛΑΒΗΣ ΜΕ ΠΡΟΘΕΣΗ.
 
 
 
Και οι νομοθετούντες και ψηφίσαντες, επιβάλλεται να υποστούν τις συνέπειες…
 
Και η ετυμηγορία, πρέπει να είναι μια: ΕΙΣ ΘΑΝΑΤΟΝ.
 
Γιατί το έγκλημα που έκαναν κατά του ελληνικού λαού, μόνον με τον θάνατό τους και την δήμευση των περιουσιών τους εντός και εκτός Ελλάδος, η οποία θα δοθεί στα εκατοντάδες χιλιάδες θύματα της διαστροφής τους, μπορεί να απαλύνει τις τραγωδίες αυτού του λαού.
 
 
Καλλιόπη Σουφλή
 
 
Η χρήση της μάσκας από μη Ε.Υ. εμπεριέχει το κίνδυνο βλάβης, ασθένειας ακόμα και θανάτου απλούστατα γιατί η διαδικασία της αναπνοής εκτελειται σε ένα ημικλειστο “χώρο” όπου το μείγμα αερίων που εισπνέουμε είναι ΕΚΤΟΣ ΟΡΙΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ (% οξυγόνου, ppm CO2, και ppm CO, το τελευταίο θα ξενίζει αλλά ισχύει γιατί ανά ώρα ενας φυσιολογικός άνθρωπος εκπνέει 0.4ml ή 18nmol Μονοξείδιο του Άνθρακα το οποίο είναι απόβλητο, heme metabolism), ήτοι ο εξαναγκασμός και η απειλη (νομοθετήμενα) είναι ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΣΩΜΑΤΙΚΗΣ ΒΛΑΒΗΣ ΜΕ ΠΡΟΘΕΣΗ.
 
Το ότι η χρήση της από μη Ε.Υ μπορεί να προκαλέσει βλάβες (ως άνωθεν) μπορεί να αποδειχθεί εύκολα μετρώντας το μείγμα αερίων που εισπνέουμε μέσα από τη μάσκα (Την ημικλειστη ατμόσφαιρα που δημιουργείται μεταξύ μάσκας και την εισοδο των αεραγωγών) και φυσικά ο βαθμός που επηρεάζεται καθε ανθρωπος εξαρτάται από την κατάσταση της υγείας του, την ηλικία του και το τι κάνει φορώντας τη μάσκα.

 

Arlene Foxx Και στην Ελλάδα είναι ΝΟΜΟΣ ενώ απ’ όσο ξέρω σε άλλες χώρες είναι απλά συμβουλή!!! (strongly advised) Δεν μπορώ να πιστέψω πως υποχρεώνουν και τα ΠΑΙΔΙΑ να τις φορούν. Δεν έχει γίνει ποτέ έλεγχος για μακροπρόθεσμη χρήση από τον πλυθησμό και ξέρουμε πως και λίγη χρήση προκαλεί/χειροτερεύει προβλήματα υγείας!!!
 
 
Nick Kilo Arlene Foxx αν δε ξυπνήσει ο κόσμος ομαδικά και Δε σταματήσει άμεσα να “υπακούει” νομοθετικά βδελυγματα (που φυσικά ΔΕ τα τηρούν ούτε αυτοί που τα ψηφίζουν ούτε αυτοί που τα πρότειναν) που θέτουν την ΥΓΕΙΑ του σε κίνδυνο (και ΔΕΝ προστατεύουν κανένα “ευάλωτο” στη “κοινωνία”) το επόμενο νομοθέτημα βδέλυγμα θα λέει να κόβεις τις φλέβες σου αν είσαι “βάρος” στη “κοινωνία” ή κάτι παρόμοιο.
 
Arlene Foxx Nick Kilo Για την πολιτεία της Washington λέτε; Ναι το είχα ακούσει. Και όχι μόνο. Και Αγγλία και Ιταλία. Βγαίνουν σιγά σιγά στη φόρα.
https://blog.nomorefakenews.com/…/death-by-killing-old…/
 
 
Nick Kilo Arlene Foxx νομίζω ναι και μια δημοσιογράφος νομίζω επίσης είχε κάνει έρευνα. Η ταμπέλα covid σε θανάτους σε τέτοιους ιδιωτικούς οίκους ευγηρίας εμπεριέχει κέρδος και υπόψη πάνω απο το 25% των συνολικών θανάτων στην Αμερική αντιπροσωπεύει (μελέτη από το 2005 νομίζω) θανάτους σε οίκους ευγηρίας χωρίς να ζορίζονται κανένας αν πέθαναν από κάποια μόλυνση ή οτιδήποτε άλλο.
Από 40% ως 80% των θανάτων με την ταμπέλα είναι από αυτό το τεράστιο βαρέλι (τέλειο στήσιμο)

 

Πηγή

Προβολές : 312


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα