απάντησέ τους όπως νοιώθεις... (3 βίντεο και μια ταινία)

απάντησέ τους όπως νοιώθεις... (3 βίντεο και μια ταινία)

18 Αυγούστου, 2021 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:208
Μοίρασέ το

 

 

Στη ζωή σου, πολλές φορές θα πέσεις… θα ηττηθείς… θ’ αδικηθείς…

 

Δώσε μια δεύτερη ευκαιρία… βάλ’ τα κάτω, παρ’ τα απ’ την αρχή… περίμενε απαντήσεις…

Κι αν σου πουν να μην μπερδέψεις την κρίση με το συναίσθημα, παρά μονάχα την λογική με την κρίση,  γιατί το συναίσθημα θα σε μπερδέψει, απάντησέ τους όπως νοιώθεις… μόνο μην δώσεις τρίτη ευκαιρία και χαθείς…

Καλησπέρα… με την λογική, επιβιώνεις… με το συναίσθημα, ΖΕΙΣ!

 

Καλλιόπη

μουσικά συναισθήματα… εδώεδώ… κι εδώ

 

η ταινία, εδώ

 

Προβολές : 208


Μοίρασέ το:Ετικέτες:

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα