ΑΠΑΛΑΣΣΕΙ ΤΟΥΣ “ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ” ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ”, Η ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ

ΑΠΑΛΑΣΣΕΙ ΤΟΥΣ “ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ” ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ”, Η ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ

22 Απριλίου, 2021 11 Από Καλλιόπη Σουφλή
Μοίρασέ το
ΑΠΑΛΑΣΣΕΙ ΤΟΥΣ “ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ” ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ”, Η ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ

Κυβερνητική τροπολογία για το ακαταδίωκτο των επιτροπών λοιμωξιολόγων

Κατατέθηκε αιφνιδιαστικά προκειμένου να ψηφιστεί σήμερα. Τα μέλη των επιτροπών δεν διώκονται και δεν εξετάζονται για τα όσα είπαν ή ψήφισαν στην επιτροπή για τον Covid 19

ΑΠΑΛΑΣΣΕΙ ΤΟΥΣ “ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ” ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ”, Η ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ

 

Μεγαλύτερη απόδειξη της ΕΝΟΧΗΣ ΤΟΥΣ, για όσα υφίσταται πάνω από ένα χρόνο ο ελληνικός λαός, μέσα στα οποία εντάσσονται ΘΑΝΑΤΟΙ – ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ – ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ – ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ – ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ – ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ – ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ…

Τώρα, μπορούν να κοιμούνται ήσυχοι “ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ”.

Ξεχνούν όμως πως υπάρχει και ΘΕΟΣ.

Κι ΑΥΤΟΣ, δεν καταλαβαίνει από… νόμους ερπετικών υπανθρώπων.

Η ΟΡΓΗ ΤΟΥ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΛΕΗΤΗ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Η “δικαιοσύνη”, βάσει του Συντάγματος, έχει δικαίωμα να ανατρέψει τον νόμο. ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΡΑΞΕΙ ΟΜΩΣ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ ΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ.

Τα άρθρα 25 (παρ. 1 και 2) και το άρθρο  85 του Συντάγματος (παρ.2), είναι σαφέστατα: ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΓΑΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ. Είναι όμως σαφέστατο και το άρθρο 120 του Συντάγματος (παρ.4) όπου προβλέπεται η αντίσταση κατά της αρχής, ως ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ, ΟΤΑΝ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΤΑΙ Η ΚΑΤΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ, ΕΣΤΩ ΚΙ ΑΝ ΑΥΤΗ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ, ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΝΟΜΟΤΥΠΗ. (σ.258 Συνταγματικο Δίκαιο Τσάτσου)

 

 

Υ.Γ.2. ΤΟΜΑΣ ΤΖΕΦΕΡΣΟΝ (3ος Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών) : “Όταν ένας νόμος είναι άδικος, ο πολίτης δεν έχει απλά δικαίωμα στην ανυπακοή, αλλά και υποχρέωση”

 

Υ.Γ.3. Ποιά είπαμε πως είναι τα λογότυπα της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων;;;

Και ποιά της … Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών;;;

Και θέλουν να τους εμπιστευόμαστε;

Και μας απαγορεύουν να κινηθούμε εναντίον τους;;;

Οι φωτογραφίες που ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ, στο τέλος της ανάρτησης.

 

Υ.Γ.4. Όσοι ψηφίσατε Μητστοτάκη, έχετε ΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΣΥΝΑΥΤΟΥΡΓΙΑ Σ’ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ.

Και αν πέθαναν ή καταστράφηκαν οι άνθρωποί σας, ΤΩΡΑ, ΘΑ ΜΕΙΝΕΤΕ… ΜΠΟΥΚΑΛΑ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΥΝΗΓΗΣΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠ’ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΣΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ Ή ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ.

Μια τροπολογία που κάθε άλλο παρά ενισχύει την εμπιστοσύνη στην επιστημονική κοινότητα αλλά και στις σχέσεις που αυτή αναπτύσσει με την κυβερνητική εξουσία κατέθεσε σήμερα το υπουργείο Υγείας στην Βουλή. Σε αυτή προβλέπεται δικαστικό ακαταδίωκτο για τα μέλη της επιτροπής λοιμωξιολόγων αλλά και της επιτροπής εμβολιασμού.

Η μεθοδολογία της κατάθεση της τροπολογίας είναι από μόνη της προβληματική.

Κατατέθηκε σε νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης για τον κώδικα δικαστικών υπαλλήλων που ψηφίζεται σήμερα αιφνιδιαστικά.

Παράλληλα με διατάξεις για την λειτουργία των εμβολιαστικών κέντρων αλλά και την δυνατότητα εμβολιασμού από ιδιωτικά κέντρα.

Στο άρθρο 4 της τροοπολογίας προβλέπεται το εξής:

«Τα μέλη της Εθνικής Επιτροπής Προστασίας της Δημόσιας Υγείας έναντι του κορωνοίου Covid 19, της Επιτροπής Αντιμετώπισης Εκτάκτων Συμβάντων Δημόσιας Υγείας από Λοιμογόνους Παράγοντες και της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών δεν ευθύνονται, δεν διώκονται και δεν εξετάζονται για γνώμη που διατύπωσαν ή ψήφο που έδωσαν κατά την άσκηση των καθηκόντων τους στο πλαίσιο της λειτουργίας των ως ανω επιτροπών. Δίωξη επιτρέπεται μόνο για συκοφαντική δυσφήμιση ή εξύβριση».

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό θεσπίζεται ακαταδίωκτο όχι μόνον σχετικά με τυχόν δίωξη των μελών της επιτροπής.

Επιπρόσθετα όμως απαγορευεται και η εξέτασή τους.

Αυτό σημαίνει ότι δεν μπορούν να εξεταστούν στο πλαίσιο μίας εισαγγελικής έρευνας ακόμη και αν είναι ζητούμενο η μαρτυρία τους για ένα ζήτημα υγειονομικού και δημόσιου ενδιαφέροντος.

Για παράδειγμα γεννιέται ερώτημα για το αν θα μπορούν να εξεταστούν για τα όσα είπαν στην επιτροπή στο πλαίσιο μιας προανακριτικής επιτροπής της Βουλής.

Είναι σαφές ότι η ρύθμιση αυτή έρχεται σε μία περίοδο που η αντιπολίτευση έχει απαιτήσει την δημοσιοποίηση των πρακτικών των επιτροπών.

Επίσης έχει αποδώσει κατηγορίες στην κυβέρνηση για επιβολή αποφάσεων στις επιτροπές λοιμωξιολόγων, έχοντας εικάσει και την σύμφωνη γνώμη κάποιων μελών των επιτροπών σε αυτή την πρακτική.

Παράλληλα σε μία περίοδο που αμφισβητείται έντονα η σχέση των επιτροπών αυτών με την κυβέρνηση και το αν ισχύει ο κυβερνητικός ισχυρισμός ότι υλοποιούνται οι κατευθύνσεις των επιτροπών λοιμωξιολόγων.

 

 

Πηγή

 

Προβολές : 533


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα