ΑΠΑΝΘΡΩΠΟ ΚΤΗΝΟΣ – ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ.  ΓΙΑ ΤΗΝ ...ΜΙΖΑ ΤΟΥ;;;

ΑΠΑΝΘΡΩΠΟ ΚΤΗΝΟΣ – ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ. ΓΙΑ ΤΗΝ ...ΜΙΖΑ ΤΟΥ;;;

28 Ιουνίου, 2021 36 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,299
Μοίρασέ το

H κυβέρνηση κοστολόγησε τις ζωές των 940.000 Ελληνόπουλων 18 έως 25 ετών με 150 ευρώ, έκαστη, δίνοντας τους ως αντάλλαγμα μία προπληρωμένη κάρτα 150 ευρώ, για να πάνε… διακοπές ή να πάνε σε διάφορα μουσεία και τους ζητά να ξεχάσουν τις πιθανές παρενέργειες από το εμβόλιο του Covid-19 και να πάνε να εμβολιαστούν!

Επί τις ουσίας το bonus των 150 ευρώ για να κάνουν οι νέοι το εμβόλιο χωρίς να το θέλουν, είναι η αίσχιστη προσπάθεια εκμαυλισμού τους και η απόδειξη της φτωχοποίησης των νέων που πέτυχε η κυβέρνηση.

 

Διαφορετικά, ποιος θα ρίσκαρε την ζωή του για 150 ευρώ;

 

Σταματά ο νους του κάθε σώφρονα ανθρώπου, με τον τρόπο που επιβουλεύεται αυτό το ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΘΑΡΜΑ τις ΖΩΕΣ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ, για να τα μπολιάσει.

Ακόμα και η πλουσιότερη γλώσσα του κόσμου, Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ, “στερείται” έκφρασης των κατάλληλων λέξεων για να τον χαρακτηρίσει.

ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΟΣΟΙ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΝ, ΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΤΩΡΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ, ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΑ ΣΤΟ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΚΤΗΝΟΣ.

Άλλωστε, δεσμεύτηκε στους ομογονιδιακούς συγγενείς του να ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΤΟΝ ΝΑΤΙΒΙΣΜΟ… δηλαδή, τους ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΑΦΑΝΙΣΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ.

ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΡΑΤΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΑΜΗΜΕΝΗ – ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΚΛΟΓΗΣ ΤΟΥ (του ορισμού του ως πρωθυπουργού από τον χαζαροεβραίο Ρότστιλντ)

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ.1. ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΒΟΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ, ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΟΤΡΟΠΑΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΠΑΡΟΤΡΥΝΣΗ.

ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΥΤΟΥΡΓΟΙ ΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΝ ΤΙΣ ΒΟΛΕΥΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΙΚΕΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΑΡΜΑΚΟΜΑΦΙΕΣ;

 

Υ.Γ.2. Ετοιμάσου για νέους φόρους, ελληνόφωνε ραγιά…

Γιατί αυτά τα …150άρια, δεν θα τα πληρώσει το οβραίικο κάθαρμα από την τσέπη του σε όσα μαλακισμένα τρέξουν να μπολιαστούν, αλλά από τις τσέπες σου και από τις δικές μας τσέπες, που εξ αιτίας σου θα πληρώνουμε φόρους για να ΜΙΖΑΡΕΤΑΙ ΤΟ ΟΒΡΑΙΚΟ ΚΤΗΝΟΣ ΤΗΣ ΑΔΕΛΦΟΜΑΝΑΣ.

 

Υ.Γ.3. Σ’ αυτή την ηθική αυτουργία, παρακίνηση μέσω χρηματισμού με δόλιο σκοπό την πιθανή αυτοκτονία, ΑΥΤΗ “Η ΓΚΑΜΗΜΕΝΗ Α-ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ”, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΕΙ;;;

H κυβέρνηση κοστολόγησε τις ζωές των 940.000 Ελληνόπουλων 18 έως 25 ετών με 150 ευρώ, έκαστη, δίνοντας τους ως αντάλλαγμα μία προπληρωμένη κάρτα 150 ευρώ, για να πάνε… διακοπές ή να πάνε σε διάφορα μουσεία και τους ζητά να ξεχάσουν τις πιθανές παρενέργειες από το εμβόλιο του Covid-19 και να πάνε να εμβολιαστούν!

Με 150 ευρώ προσπαθούν να εκμαυλίσουν την αντιεμβολιαστική συνείδηση των νέων και να τους πείσουν να κάνουν ένα εμβόλιο το οποίο δυνητικά είναι πιο επικίνδυνο για τις ηλικίες αυτές από τον κίνδυνο που συνιστά ο Covid-19 για τους νέους!

Επίσης καταδεικνύει ότι η περίφημη «αθρόα προσέλευση» στα εμβολιαστικά κέντρα ήταν άλλη μία κυβερνητική παραπληροφόρηση που στηρίχθηκε φυσικά από τα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ.

Ούτε καν οι ηλικίες 60-70 ετών έφτασαν να εμβολιάζονται σε ποσοστό μεγαλύτερο του 70%.

Οι ηλικίες 18-25 ετών, οι οποίες αποδεδειγμένα δεν αντιμετωπίζουν κανένα πρόβλημα υγείας πέρα από μια πιθανή αδιαθεσία, έχουν περί το 10% προσέλευση στα εμβολιαστικά κέντρα.

Ουσιαστικά οι Έλληνες παρά την πλύση εγκεφάλου, απορρίπτουν σε μεγάλο ποσοστό την προτροπή για εμβολιασμό των κυβερνητικών, καθώς οι ειδήσεις για παρενέργειες και θανάτους από τα εμβόλια, δεν αφήνουν περιθώρια για παρερμηνείες στο τι συμβαίνει στην πραγματικότητα.

Όταν σε εταιρεία δημοσκοπήσεων  με μόνιμα φιλοκυβερνητικά αποτελέσματα (Marc) βγαίνει αποτέλεσμα 33% κατά των υποχρεωτικών εμβολιασμών ακόμα και σε ορισμένες επαγγελματικές ομάδας, δηλαδή ένας στους τρεις δεν θέλει να καταπατηθούν τα συνταγματικά δικαιώματα αυτών των ομάδων, το νούμερο αυτό μπορεί να φτάνει στην πραγματικότητα και το 45%.

Επί τις ουσίας το bonus των 150 ευρώ για να κάνουν οι νέοι το εμβόλιο χωρίς να το θέλουν, είναι η αίσχιστη προσπάθεια εκμαυλισμού τους και η απόδειξη της φτωχοποίησης των νέων που πέτυχε η κυβέρνηση. Διαφορετικά, ποιος θα ρίσκαρε την ζωή του για 150 ευρώ;

Η προπληρωμένη κάρτα  των 150 ευρώ με την πρώτη δόση του εμβολίου θα καλύπτει εισιτήρια για ταξίδια, ξενοδοχεία, είσοδο σε θεάματα.

Στη συνέχεια ο πρωθυπουργός έκανε και… «αστειάκια» λέγοντας στους νέους «να τσιμπήσουν την ευκαιρία και να τσιμπηθούν»

Όσα είπε ο πρωθυπουργός 

«Ύστερα από 16 μήνες αναμέτρησης με τον κορωνοϊό η χώρα δείχνει να κερδίζει τη μάχη μένοντας πάντα σε επιφυλακή» είπε ο πρωθυπουργός ξεκινώντας την παρουσίαση.

«Όλο αυτό το διάστημα η κυβέρνηση στήριξε το ΕΣΥ, τους εργαζομένους και τις επιχειρήσεις, ένα πολύπλευρο πρόγραμμα ύψους 40 δισ. ευρώ. Έχει έλθει η ώρα η πολιτεία να επιβραβεύσει μία ηλικιακή ομάδα που επλήγη από τον κορωνοϊό. Αναφέρομαι στους νέους 18 – 25 ετών, που είναι 940.000» τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και συμπλήρωσε: «Από σήμερα ανοίγεται ένα παράθυρο ελευθερίας για τον ελεύθερο χρόνο τους. Με την πρώτη δόση εμβολιασμού θα αποκτούν μία προπληρωμένη κάρτα ύψους 150 ευρώ για ταξίδια και για πολιτιστικά δρώμενα».

«Αφορούν όλους όσοι έχουν ήδη εμβολιαστεί, αλλά και αυτούς που θα εμβολιαστούν από εδώ και στο εξής» συνέχισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Αξιοποιώντας αυτό το νέο ψηφιακό πορτοφόλι οι νέοι μας θα κάνουν πιο εύκολα διακοπές. Πρόκειται για μία οφειλή προς τη νεολαία, ένα ευχαριστώ για την επιμονή τους και την υπομονή τους. Αποτελεί και ένα κίνητρο να εμβολιαστούν για τους νέους που συμβάλλουν περισσότερο στην κινητικότητα. Το εν λόγω κίνητρο αφορά και στην καταπολέμηση της μετάλλαξης τύπου Δ. είναι οι νέοι λοιπόν που έχουν την δυνατότητα να βάλουν φρένο στον ιό πατώντας γκάζι προκειμένου να φτάσουμε στο 70, γιατί όχι και στο 80% του τείχους ανοσίας. Είναι μία ενέργεια που έχει πολλούς ευνοημένους».

Και ο πρωθυπουργός συμπλήρωσε: «Κρατάμε τη μάσκα, όταν είμαστε πολλοί. Σύντομα οι εμβολιασμένοι θα κινούνται πιο άνετα στους κλειστούς χώρους. Καλώ τα κορίτσια μας και τα αγόρια μας να τσιμπήσουν την ευκαιρία και να τσιμπηθούν με ένα εμβόλιο. Η κάρτα θα ονομάζεται freedom pass».

Θα αφορά τους γεννηθέντες από το 1996 έως το 2003 που έχουν κάνει το εμβόλιο εντός του 2021 αλλά και όσους θα το κάνουν από εδώ και στο εξής.

Αυτή θα χρησιμοποιείται για την είσοδο σε κινηματογράφους, συναυλίες, θέατρα, αρχαιολογικούς χώρους αλλά και να πληρώσουν ταξίδια (αεροπορικά, ακτοπλοϊκά, σιδηροδρομικά) και έξοδα ξενοδοχείων, τουριστικών πακέτων, κάμπινγκ.

Δείτε όσα είπε ο Κ.Μητσοτάκης: 

Πηγή

Προβολές : 1,299


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα